آغاز به کار رویداد ایدهپردازی «نمایشگاه دوست داشتنی من»
«نمایشگاه دوست داشتنی من» یک رویداد ایده پردازی جمعی است که از مردم و همه اهالی کتاب و نشر و علاقه مندان به کتاب میخواهد ایدههای خود را برای بهبود، ارتقا، به روز شدن و جذابتر شدن نمایشگاه ارائه دهند.
سال جاری با مراجعه حضوری و یا مراجعه به نشانی https://book-lab.ketab.ir ایدههای نوآورانه خود را در زمینههای مختلف همچون محتوا، معماری، مکان برگزاری، شکل برگزاری و... ثبت کنند. این رویداد در قالب یک مسابقه برگزار میشود و ایدههای برتر که قابلیت پرورش داشته باشند معرفی میشوند.
اساتید و صاحب نظران و...لطفا به سایت مراجعه کنید و ایده های خود را در زمینه های ارتقاء فرهنگی نمایشگاه ارائه دهید.
خصوصا در زمینه مقابله با تفکرات انحرافی و کتب این جریانات که هنوز در نمایشگاه عرضه می شود.
درخواست برگزاری جلسات نقد تفکرات انحرافی در نمایشگاه توسط کارشناسان و معرفی کتب نقد ، موسسات و مراکز مقابله با این جریانات داشته باشید.
لینک خبر:
https://b2n.ir/y21466
https://eitaa.com/antihalghe
🎥 جریانهای انحرافی دوران امام صادق(ع) و آشوبهای فکری عصر حاضر
شیخ فاضل صفار، مبلغ شهیر عراقی در درسگفتاری با نام «امام جعفر صادق(ع)، سرچشمه علم و عبادت» با اشاره به اوضاع سیاسی و اجتماعی عصر این امام همام تأکید کرد که از دوران سخت در میان تمام امامان معصوم(ع)، دوران امام صادق بوده در واقع آن حضرت در مدت ۳۴ سال با جریانهای گوناگون مواجه شدند که چیرگی بر آن دشوار بود.
وی آن دوران را از حیث تعدد جریانهای انحرافی مشابه #آشوبهای فکری عصر جدید دانست که مقابله با آن تمسک به خط مشی امامت را میطلبد.
🖇در وبسایت مفاز بخوانید
https://eitaa.com/antihalghe
@mafaz_news
برنامه تقویم تاریخ، 26 اردیبهشت 1402 را در تلوبیون ببینید
خدعه و نیرنگ فرهنگی به طول دو قرن، مدارس تبشیری در ایران
http://www.telewebion.com/episode/0x6859c99
💮 آنچه باید از حقیقت یوگا بدانید💮
✍ عموم مردم یوگا را به عنوان یک ورزش میشناسند، این درحالی است که یوگا در واقع طریقت عرفان هندوئی و مرامِ معنویِ مشرکانه است.
✍ طبق نظر پژوهشگران و حتی خود بنیانگذاران و مروجین اصلی یوگا، یوگا یک ورزش نیست بلکه طریقت عملی عرفان هندوئیسم است که با عقاید و باورهای خرافی و شرک آلود فراوانی گره خورده است.
✍ یکی از موضوعات برجسته در تاریخ یوگا اقدام حساب شده عوامل نظام سلطه برای ورود یوگا به عنوان یک ورزش (و نَه طریقت عرفانی شرک آلود) به جوامع مسیحی و مسلمان بوده است.
✍ این مساله که ابتدا از جوامع مسیحی آغاز شد، در ابتدا با واکنشهای تندی از سوی سازمان روحانیت مسیحی (خصوصا مسیحیت کاتولیک) مواجه شد.
✍ اما در ایران نیز یکی از افراد موثر در این زمینه که اولین باشگاه یوگا را در ایران تاسیس نمود، مجید موقر سیاستمدار کهنهکار دوران پهلوی است. وی نشریهای با عنوان «مهر» را نیز در ایران منتشر مینمود که بخشی از مطالب آن در رابطه با ترویج یوگا بوده است.
✍ امروزه در ایران یوگا به روشهای مختلفی خواسته یا ناخواسته ترویج میشود؛ از نمایش برنامههایی در صداوسیما تا برگزاری جلسات یوگا در بین عموم جامعه، که همه اینها نشان میدهد، یوگا در واقع یک ورزش نیست بلکه طریقتی معنوی است که ابتدا به اسم ورزش و سلامتی وارد جوامع شده و سپس باورهای انسانها را مورد تغییر قرار میدهد.
✍ مهم اینجاست که در سالهای اخیر افرادی سودجو دست به طراحی و نوشتن کتابهایی برای کودکانمان زدهاند تا فرزندان ما با این طریقت عرفانیِ شرقی هر چه بیشتر آشنا شوند. در اینگونه کتابها سعی شده با به چالش کشیدن کودک در مهارتهایی از بدن خود او را به مهارت «شناخت خود» و «خودآگاهی» میل دهند.
👈یکی از مراکز اصلی ترویج یوگا در کشور "مجله دانش یوگا" است. یکی از فعالیت های اصلی این مرکز اعزام "پرتوجویان" یوگا به هند برای آموزش مراحل پیشرفته یوگاست. گزارشی از این سفرها در برخی شماره های مجله منتشر می شود.
✅ گزارش شماره دی 95 این مجله با عنوان " از تهران با یوگا تا گنگ در هیمالیا" که به قلم سید عبدالحمید موحدی نائینی (سردبیر مجله) نوشته شده است، نمونه ای از این گزارشات است.
🔴 مطالعه اجمالی این گزارش و موارد مشابه به روشنی نشان دهنده اهمیت ابعاد عرفانی!! یوگا برای مروجین یوگا در داخل کشور است؛ و این خلاف ادعای این افراد و مراکز است که مدعی هستند که ما تنها با ابعاد ورزشی یوگا سر و کار داریم.
💠 پ.ن: در محافل ترویج یوگا در داخل کشور از لفظ "پرتو جو" برای فراگیران یوگا استفاده می شود، که این موضوع نیز تا حدودی نمایانگر دیدگاه خاص مروجین این جریان عرفانی کاذب در کشور است.
👇متن گزارش " از تهران با یوگا تا گنگ در هیمالیا"👇
https://eitaa.com/antihalghe
فایل بالا👆 خاطرات یک دختر ایرانی است که در دوره آموزشی 4 ماهه یوگا، در مدرسه یوگای بیهار در هند، شرکت کرده است.
https://eitaa.com/antihalghe
🔴 عموم مردم یوگا را به عنوان یک ورزش میشناسند، این درحالی است که یوگا در واقع طریقت عرفان هندوئی است و مرامی معنوی مشرکانه است.
🎥 بررسی آسیب های فرقه های انحرافی در سریال بنای الف
🎞 تصویر برداری مجموعه تلویزیونی بنای الف به سفارش صداوسیمای مرکز اصفهان به ۶۰ درصد رسیده است.
📌استاندار اصفهان در بازدید از پشت صحنه مجموعه تلویزیونی بنای الف، ساخت این مجموعه را در اصفهان اثری ارزشمند با بهره گیری از ظرفیتهای استانی دانست و گفت: با ایدهای که در شورای فضای مجازی استان مطرح شد ساخت این مجموعه در اصفهان شروع شد و با پشتیبانی صداوسیمای استان اصفهان، شورای فضای مجازی و مجموعههای پژوهشی داستان این قصه با نگاه فعالیت فرقههای نوظهور در استان شکل گرفت.
ادامه خبر:
https://b2n.ir/g16659
https://eitaa.com/antihalghe
⚠️ پائولو کوئیلیو نویسنده روان پریش ✍️
🔶 پائولو کوئلیو (paulo coelho) در سال 1947، به دنیا آمد. کوئیلو کتاب های گوناگونی نوشته است، و سبک خاصی دارد و قلم خوب، که کتاب هایش به زبان های مختلف ترجمه شده است وی در کتاب اعترافات یک سالک کتاب هایش را بازتاب افکار و زندگیش می شمارد .
🔹 اما بخوانید برخی از ابعاد زندگی وی را که تا 17 سالگی، سه بار در بیمارستان روانی بستری شده و اذعان می کند که کتاب «ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد» را در بیمارستان روانی به نگارش در آورده است. وی که اقدام به خودکشی در اعمال او دیده شده در این کتاب نسخه خود کشی کردن را به خوانندگانش تجویز می کند.
🔸 وی تا به حال سه ازدواج ناموفق را در کارنامه ی خود ثبت کرده است.
🔹 در کارنامه او تجربه ی فرقه های همچون کریشنا، بودا، هندو، و حتی بی دینی و الحاد به چشم می خورد.او که از مواد مخدر نصیب ها برده است، با طرح مسئله ی سحر و جادو به مصاف با رنج های معنوی بشر می رود.
🔸 به زعم وی، اگر بُعد جادو و سحر آمیزی به زندگی اضافه کنیم، مشکل ارزش و معنای زندگی حل شده، شور و نشاط به زندگی پوچ غم زدگان تمدن غرب باز می گردد.
🔹 پیشینه ی اخلاقی و اجتماعی وی بسیار منفی و تاریک است. وی در تئاترهای ضد اخلاقی و مستهجن نقش ایفا می کرد.
🔻یک کتابی را که داستان های ضد اخلاقی بود، به نام «کرینگ ها» را منتشر کرد. این کتاب بقدری برای افراد مُضر بود که دولت برزیل آن را به حال فرهنگ عمومی مردم مضر دانسته و کوئیلو را به خاطر آن زندانی نمود.
🔸 کوئیلو برای جهان های تشنه ی معنویت و سیر به سوی خداوند، دنیایی را می گشاید که در تخیل و توهم آنها تحقق دارد. و سفرهای تخیلی رمان هایش را نه به عنوان نمونه ای از یک سیر معنوی بلکه جایگزین سیر حقیقی مردم می کند.هیچ کس با خواندن آثار کوئیلو نمی تواند گامی به سوی خداوند بر دارد. و خوانندگان آثار او حتی نمی توانند زندگی خود را تغییر دهند، زیرا او اصلاً چنین پیشنهادی طرح نمی کند.
🔹 وی می گوید: عادی باشید و در همین عادی بودن راز زندگی را بجوید. او می کوشد از لحظات زندگی حتی ساعات افسردگی و پریشانی شاهدی دلربا بسازد و سر خوشی موهمی جایگزین رنج هایی سازد که اگر با استفاده از داروهای مخدر و توهم زا یا مشروبات همراه شود، بهتر نتیجه می دهد.
🔸حداکثر تحولی که وی برای زندگی پیشنهاد می کند این است که در برابر دیگران بایستید و کاری که دوست دارید انجام دهید، از خطا کردن، سرزنش شدن، گناه و آبروریزی نهراسید.(پائولو كوئیلو، افتتاحیه نمایشگاه كتاب فرانكفورت)
🔹 کوئیلو خدایی خطاکار را باور دارد که با وجود او آسوده تر با ناملایمات زندگی و گناه کاری خود کنار می آید؛ در حالی که شناختن خدای کامل و حکیم بسیار آرامش بخش تر و در رنج های زندگی گوارا کننده تر است.
🔻منابع جهت مطالعه ی بیشتر و نقد پائولو ؛
جریان شناسی انتقادی عرفان های نوظهور/ حمید رضا مظاهری سیف/ پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی.
پائولو کوئیلیو - حمید رضا مظاهری سیف
بررسی افکار پائولو-دکتر فعالی
عرفان حقیقی و کاذب - احمد حسین شریفی
نقد اندیشه های معنوی کوئیلیو - حمزه شریفی دوست
نگاهی متفاوت به پائولو -شریفی دوست، مظاهری
#عرفان_های_کاذب
#عرفان_های_نوظهور
https://eitaa.com/antihalghe