✅ صفحه نخست روزنامههای چهارشنبه
۹ خرداد ۱۴۰۳
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیهای در واکنش به حملات ارتش اسرائیل به آوارگان رفح:
🔹با شدیدترین عبارات ادامه جنایات نسلکشی در حق مردم فلسطین را محکوم میکنیم.
🔹ما مقامات اسرائیلی را در قبال آنچه در رفح و تمام اراضی اشغالی فلسطین میگذرد مسئول میدانیم و بر مسئولیت جامعه جهانی برای توقف قتلعام مردم فلسطین بیش از هر زمان دیگری تأکید داریم.
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ناامیدی جریان نفوذی و جریان خوشحال از اختلاف رو دارید تماشا میکنید.
این جریان که همیشه دوست داره در جبهه انقلاب تفرقه و چنددستگی باشه حالا در حال جیغ زدن به خاطر عدم تنش در روز اول مجلسه.
در روز اول مجلسی که آقا در پیامشان فقط همین دغدغه رو داشتند.
الان در همین کانال بگردید بسیار عکس آقا و شهدا و شهید رییسی رو خواهید دید. اشک برای غزه را خواهید دید. اما همه اینها اداست!
#جریان_نفوذ خیلی دقیق عمل میکنه اونقدر طبیعی بازی میکنه که گاهی خودشون هم باور میکنن که #نفوذی نیستند!!!
خلاصه این جریان رو بشناسید. اینجور جاها صدای جیغ بنفششون اینها رو لو میده.
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ یک سوال مهم
وظیفهشرعیِ سیاسی و اجتماعی در انتخابات مگر این نیست که بین گزینههای نهایی تایید شده توسط شورای نگهبان، همه را یک به یک بررسی کنیم و هرکدام طبق معیارها، اصلح بود نامش را روی تعرفههایمان بنویسیم؟
پس اینها چرا از حالا، قبل از شروع ثبتنام کاندیداها، بدون اینکه گزینههای نهایی مشخص شدهباشد؛ بدون اینکه بقیه کاندیداهای نهایی را (که ممکن است هنوز خودشان را ابراز نکرده باشند) بررسی کنند؛ بعضی ها دارند توی سر همدیگر میزنند که شخص محبوب خودشان اصلح است؟
وقتی هنوز همه کاندیداها مشخص نشدهاند، اینها پیش پیش چطور همه را بررسی و اصلحشان را هم پیدا کردهاند و قرص و محکم تبلیغ میکنند؟ یا دنبال وظیفه شرعی نیستند اصلا.
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ منطق قدرت، منطق خدمت
فرآیند #انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم در ایران شروع شده و این در حالی است که علیرغم شهادت رئیسجمهور، ایران از آنچنان ثبات و کارآمدی اجرائی برخوردار میباشد که میتواند به جای تمهیدات اضطراری در روندی طبیعی، «انتخابات زودهنگام» را برگزار کند. انتخابات ریاستجمهوری در ایران در یک فرآیند نزدیک به شش ماه برگزار میشود و این در حالی است که رئیسجمهور وجود دارد، حالا این فرآیند با فقدان رئیسجمهور در زمانی کمتر از ۵۰ روز طی میشود و این بیانگر اقتدار مردم و نظام در ظرف «جمهوری اسلامی» است.
▪️انتخابات هشتم تیرماه آینده با نام و خصوصیات «آیتالله شهید رئیسی» گره خورده است و طبیعتاً از این خصوصیات تأثیر میپذیرد. این قلم با توجه به این موضوع، به سه خصوصیت از میان چندین خصوصیت برجسته ایشان- که برای امروز ما جنبه کاربردی دارد - اشاره میکند؛ قانونمداری، اخلاقمداری و پاس جایگاه.
▪️از شهید رئیسی در مسئولیتهای نظام و از جمله در ریاستجمهوری شنیده نشده که به مشکل اشاره کند و بگوید، در چارچوب قوانین موجود نمیتوان آن را حل کرد و برای دست یافتن به حل مسئله، اختیارات خاص نیاز است.
▪️جنبه دوم اخلاقمداری است. همه، مناظرات تلویزیونی دورههای دوازدهم و سیزدهم ریاستجمهوری را در ذهن و خاطره خود داریم. کما اینکه مناظرات دورههای دهم و یازدهم ریاستجمهوری را هم به یاد داریم.
▪️الان ما با انتخابات دوره چهاردهم ریاستجمهوری روبهرو هستیم. باید ببینیم چه کسانی با «منطق قدرت» و چه کسانی با «مشعل اخلاق» جلو میآیند. چه کسانی به رقابتهای غربی به عنوان وسیلهای برای رسیدن به قدرت مینگرند و حیثیت این ملت بزرگ و این نظام مقدس را در پای آن قربانی میکنند و چه کسانی با «منطق خدمت» خود را برای قربانی شدن و از خود مایه گذاشتن آماده کرده و در «معرض» قرار دادهاند.
✍سعدالله زارعی
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅شاید خدا به این دلیل آقای رئیسی را برد...
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅از همین حالا زیر نظر داشته باشید که در صورت مواجهه فریب نخورید. هر فرد سیاسی، هر چهره معروف و هر صاحب تریبونی در لباس انقلابی اگر بداند یک کاندیدا رد صلاحیت شده یا میشود اما بر تبلیغ وی اصرار نماید، عامدانه پروژه تفرقه بین انقلابیون و ناامید کردنشان از نظام را بدست گرفته است!
✍رحیم انصاری
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅این روزا بازار تخریبها و شایعات داغه،چون برخی از نا آگاهی مخاطب میخوان سوء استفاده کنن تا به صندلی های مد نظرشون برسن، واسه همین باید بیشتر از قبل مطالعه کرد،شبهه شناسی کرد،جواباشو در آورد تا مثل سال ۹۲ و ۹۶ ضرر نکنیم...
#باند_لیبرال_فعال_شده
✍️ مجید سرگزی
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ دو موضوع مهم این روز ها
موضوع اول آینده ریاست جمهوری ایران و اینکه چگونه انتخاب اصلح داشته باشیم
موضوع دوم در خصوص وضعیت محور مقاومت و نزدیکی ظهور
و اما بعد...
چند روزی است که فضای جامعه به سمت گمانه زنی های انتخاباتی سوق پیدا کرده
خبرها از آمدن و نیامدن برخی چهره های سیاسی در حال انتشاره
و از طرفی نگرانی هایی بابت تکرار دوران روحانی و تفکر مذاکره با غرب مطرحه
این انتخابات عیار مردم ایران رو مشخص میکنه
و شاید این سوال برای خیلی ها پیش اومده باشه که ما به کی رأی بدیم
در سالهای قبل معمولا افراد بودن که مهم بودن
یعنی اینکه چه کسی با چه تفکری رئیس جمهور بشه خیلی مهم بود
اما این سالهای منتهی به ظهور ، مردم باید اینقدر بصیرت شون بالا بره که انتخابی که انجام میدن در راستای رسیدن کشتی انقلاب به ساحل ظهوره
یعنی ما باید یک خطی رو تعریف کنیم که هر کسی که در راستای استراتژی کشور و محور مقاومت حرکت کرد ، فارغ از این که کی هست اصلحه
دو چیز برای ریاست جمهوری آینده مهمه
اولیش وضعیت معیشت مردم و تحقق شعار سال
دومیش ادامه دادن استراتژی محور مقاومت و عملکرد ما در برابر ابرقدرتهای مستکبر است
✍ مهدی اسلامی
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅رئیس دفتر رئیسجمهور: دولت بنای معرفی نامزد برای #انتخابات ریاستجمهوری ندارد
▪️اسماعیلی: شخصیتهای فراوانی در دولت و خارج از دولت داریم که ظرفیت ادامه کار را دارند.
▪️دولت بنای برگزاری انتخابات را دارد، اینکه برخی دولتمردان به میدان انتخابات بیایند احتمال دارد.
▪️در دولتهای قبلی هم برخی اعضای دولت در بین نامزدهای انتخابات وجود داشتند.
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
آنتی نفوذ
@Mohsen5541
✅اولین گزارش شفاف از اولین روز کاری مجلس دوازدهم صبح حدود ساعت 8 به مجلس رسیدم. استثنائا چون روز
✅ چرا رای باطله دادم
دومین گزارش شفاف امیر حسین ثابتی از دومین روز کاری مجلس دوازدهم (سه شنبه ۸خرداد )
حدود ساعت 6 صبح رسیدم به مجلس. قرار بود قبل از شروع صحن علنی، جلسه ای با حضور تعدادی از نمایندگان برگزار شود تا درباره رای دهی به نامزدهای هیات رییسه برای سال اول، بحث و مشورت شود. جلسه تا حدود 7.30 طول کشید اما جمع بندی بسیاری از نمایندگان این بود که جریان سیاسی آقای قالیباف با ائتلاف با اصلاح طلبان مجلس دوازدهم، دست برتر را در رای گیری صحن خواهد داشت. پیش بینی دقیقی که چند ساعت بعد محقق شد.
بعد از صبحانه، حدود ساعت ۸ وارد صحن شدم. جلوی میز نمایندگان پر از کاغذ و بروشور تبلیغاتی بود. مجموعا ۶۸ نفر از ۲۹۰ نماینده نامزد حضور در هیات رییسه شده اند! یعنی حدود یک چهارم کل مجلس!
چند نفر از نمایندگان فکر می کنند من هم نامزد شده ام. حتی خبر اشتباهی هم در این باره در فضای مجازی منتشر شده اما هرکس که می پرسید تاکید میکردم که نامزد هیچ سمتی نیستم چون معتقدم حداقل در سال اول باید بیشتر با فضای مجلس و آیین نامه آشنا شوم و حتما افراد باتجربه و جوان دیگری هستند که برای حضور در هیات رییسه اولویت داشته باشند. صبر در سیاست، ضرر ندارد.
اما از بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی به هیچ کدام رای ندادم و آگاهانه روی برگه رای، خط کشیدم. اما چرا این کار را کردم؟
1. حدود سه هفته قبل در جلسه مفصلی با حضور خود دکتر قالیباف در عین احترام، با صراحت استدلال کردم که چرا با ریاست وی بر مجلس جدید موافق نیستم و توضیح دادم که پپام رای مردم تهران در 11 اسفند تغییر بود.
همانجا گفتم که اگر این اتفاق تکرار شود، نه فقط آنهایی که در انتخابات شرکت نکردند بلکه بخش قابل توجهی از کسانی که در انتخابات شرکت کردند نیز سرخورده خواهند شد و این مساله باعث کاهش بیشتر سرمایه اجتماعی نیروهای انقلابی خواهد شد و القای انسداد سیاسی به جامعه خواهد کرد. در واقع با تکرار این مساله مردم خواهند گفت که انگار حضور در انتخابات باعث تغییر نمی شود چون وقتی که به یک نفر چه 1 میلیون و 200 هزار رای می دهیم (سال 98) و چه 450 هزار رای (سال 1402)، باز هم سرجایش هست، پس مسیر تغییر در مناسبات سیاسی کشور از چه راهی است؟
البته، نقدهای دیگری نیز داشتم اما یکی از اصلی ترین دلایلم برای رای ندادن به آقای قالیباف علیرغم همه زحمات ایشان در مجلس یازدهم همین مساله بود.
2. اما به آقای ذوالنور نیز رای ندادم و حتی روز قبل از رای گیری، دلایلم را به خود ایشان نیز گفتم. ادله ای که برخی مربوط به عملکردشان بود و برخی هم مربوط به بعضی سخنان ایشان در سالهای اخیر که فاقد دقت لازم بوده و حتی نقل قولهای مخدوش و بی اعتبار از افراد دیگری بوده که بازتاب آنها در فضای مجازی، هم به شخصیت انقلابی خود آقای ذوالنور ضربه زده و هم در وحدت نیروهای انقلابی خدشه وارد کرده.
3. و اما به آقای متکی نیز رای ندادم چون عقبه سیاسی ایشان را جریان راست سنتی و حتی اعتدال (لاریجانی- باهنر) می دانم و با وجود احترام به ایشان، با رویکرد سیاسی او مخالفم.
لذا تصمیم گرفتم اسم هیچ کدام از سه بزرگوار را روی برگه رای ننویسم تا حداقل آقای نبویان برای سال بعد روی جوانان انقلابی مجلس را زمین نزند و برای ریاست مجلس نامزد شود. چون من هر یک رای را یک نماد می دانم و به اصطلاح «رای هویتی» ولو در اقلیت را قابل دفاع تر از رای به کسانی می دانم که با آنها همسو نیستم.
اما پس از انتخاب هیات رییسه، آقای رسایی به بعضی عددهای اعلام شده برای نایب رییسان شک کرد و درخواست بازشماری آرا را داد. عجیب آنکه پس از بازشماری مشخص شد در اثر اشتباه، یا غفلت یا هر چیز دیگری، حدود 20 رای بیشتر برای آقایان حاج بابایی، نیکزاد و مصری اعلام شده! هرچند با شمارش دوباره رای ها تغییری در ترتیب نواب رییس به دست نیامد اما این اتفاق باعث حیرت خیلی از نمایندگان شده بود. به همین خاطر از باب محکم کاری با مسئول حراست مجلس تماس گرفتم و درخواست بازشماری آرای نامزدهای ریاست را نیز مطرح کردم و مجددا آرای نامزدهای ریاست را بازشماری کردیم. البته در اینجا هیچ اشکالی وجود نداشت و آرای آقایان قالیباف (198)، ذوالنور (60) و متکی (5) هیچ تغییری نکرد.
اما آنالیز رای ها نشان داد که تحلیل خیلی از نمایندگان در جلسه صبح درست بوده و با ائتلاف جریان اصلاحات و اعتدال و قالیباف، وی توانست ریاستش بر مجلس جدید را تمدید کند و ظاهرا حضور سه چهره اصلاح طلب در هیات رییسه مجلس نیز حاصل همین ائتلاف بوده.
بعد از پایان صحن علنی، تا الان که ساعت ۳ بامداد است، چند جلسه پشت سرهم درباره انتخابات ریاست جمهوری داشتم.
البته چند ساعتی هم برای قسمت جدید برنامه حافظه تاریخی که آن هم درباره انتخابات است و به زودی منتشر میشود،
______
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅ جزییات کشف ۱۰ ابرپرونده فرار مالیاتی
🔹۱-پرونده مالیاتی ۳۰۰ میلیاردی در خوزستان در حوزه ساخت و ساز، ۲-پرونده ۸۶۰ میلیاردی دلال پتروشیمی، ۳-شناسایی صدور ۱۰۰ هزار میلیارد تومان فاکتور صوری با هوش مصنوعی، ۴-پرونده ۶۰۰ میلیاردی دلال حوزه طلا در کردستان، ۵-پرونده ۷۰۰ میلیاردی دلالان حوزه اهن و قراضه، ۶-پرونده فرار مالیاتی دو شرکت فولادی در آذربایجان شرقی، ۷-پرونده مالیاتی ۶۸۰ میلیاردی شرکت دلالی خودرو در قزوین، ۸-پرونده ۲۴۰ میلیاردی فرار مالیاتی با صندوق قرض الحسنه، ۹-پرونده فاکتور فروشی در همدان به ارزش ۱۲ هزار میلیارد تومان، ۱۰-شناسایی پرونده ۳ هزار میلیاردی در یزد با کمک دستگاههای امنیتی.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅واکنش مخبر درباره ثبت نام در انتخابات
🔹سرپرست ریاست جمهوری در حاشیه هیات دولت در پاسخ به این پرسش که قصد ثبت نام در انتخابات دارد یا خیر؟ گفت: ما داریم خدمت میکنیم، این حرفها چیست؟
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅بورل: حق وتو سازمانملل را فلج کرده است
🔹مسئول سیاست خارجی اتحادیهٔ اروپا: سیستم سازمانملل بهدلیل حق وتو فلج شده است و این باعث ادامهدارشدن درگیریها شده است. آنچه در خاورمیانه در حال رخدادن است ما را در برابر آزمون نظم جهانی قرار داده است.
🔹ایالات متحده تاکنون ۴ قطعنامه برای توقف جنگ در غزه را وتو کرده و باعث انفعال شورای امنیت دربارهٔ تشدید درگیریها در غزه شده است.
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
انتخابات پیش رو؛ سمت_وسوی سیاسی ایران کدام است؟ .pdf
1.15M
✅ انتخابات پیش رو؛ سمتوسوی سیاسی ایران کدام است؟
📖 مراکز فکری غرب، شهید رئیسی را بهعنوان رئیس جمهوری توصیف میکنند که توان مقابله با چالشهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را نداشت و تنها فضیلتش وفاداری متعصبانه به رهبر انقلاب و اصول انقلابی بود. آنها استدلال میکنند که ارکان قدرت در نظام جمهوری اسلامی بهخاطر حساسیت زیادی که به حفظ ارزشهای اساسی انقلاب دارند، تمام تلاش خود را میکنند تا با مهندسی انتخابات، رئیسجمهوری را بر سر کار بیاورند که حافظ این ارزشها باشد.
راهبرد غرب، اقناع جامعۀ ایرانی برای «بایکوت انتخابات» و «تضعیف پشتوانۀ مردمی دولت آینده» است که پادزهر آن، برگزاری یک انتخابات باشکوه و قدرتآفرین است؛ انتخاباتی که خروجی آن، رئیسجمهوری باشد که نه تنها مانند شهید رئیسی برای حفظ ارزشهای انقلاب، محکم بایستد بلکه با تکیه بر پشتوانۀ مردمی و نخبگانی، بهگونهای با دنیا تعامل کند که مصالح اسلامی و منافع حداکثری ملی به بهترین وجه ممکن محقق شوند. این همان اتفاقی است که در صورت وقوع، یک بار دیگر طعم تلخ «شکست راهبردی» را به دشمنان مردم و نظام جمهوری اسلامی خواهد چشاند
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz
✅آرایش سیاسی مجلس جدید / ۳جریان اصلی مجلس چند کرسی را در اختیار دارند؟
🔹در انتخابات روز گذشته هیاترئیسه مجلس، چهرههایی که منتسب به پایداری و امنا بودند، به موفقیتی دست نیافتند و قالیباف با حمایت مستقلین مجلس توانست بر کرسی ریاست تکیه بزند.
🔹بر این اساس به نظر میرسد که مستقلین با ۱۰۰کرسی، اصولگرایان منتسب به قالیباف با ۱۱۰کرسی و پایداری و امناییها با ۸۰کرسی در مجلس دوازدهم در مقابل یکدیگر صفآرایی خواهند کرد.
عبدالوحید فیاضی منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم:
🔹روز گذشته شاهد عدم شفافیت فراکسیونهای سیاسی بودیم و انگار همپوشانیها و تعارفاتی با هم دارند.
🔹در مجلس دوازدهم نقش فراکسیونها را ناچیز میدانم. وزن فراکسیون انقلاب اسلامی به نسبت سایر فراکسیونها بیشتر است.
جبار کوچکینژاد، منتخب مردم رشت و خمام در مجلس دوازدهم:
🔹آرای برخی از نامزدهای انتخابات هیات رئیسه مجلس نشاندهنده تفرقه شدید میان جریانهای اصولگرایی است.
🔹اعضای فراکسیون مستقلین حدود ۸۰ نفر هستند. جریان انقلاب نیز حدود ۱۰۰ نفر هستند و به نظر میرسد جریان زمان لاریجانی پیش بیاید و یک فراکسیون دیگر تشکیل شود.
مهرداد لاهوتی، منتخب مردم لنگرود و عضو فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم:
🔹مستقلین بسیار تاثیرگذار هستند و با جمعبندی که در فراکسیون مستقلین داشتیم قرار بر این شد که یکپارچه از قالیباف دفاع کنیم و شاید اگر ما انسجام ایجاد نمیکردیم معادله به چیز دیگری تبدیل میشد.
پیمان فلسفی، منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم:
🔹انتخاب قالیباف یک انتخاب تلفیقی بود یعنی هم اصلاحطلبان در این انتخاب نقش داشتند و هم اصولگرایان.
عباس پاپیزاده منتخب مردم دزفول در مجلس دوازدهم:
🔹اکثریت قاطع هیات رئیسه مجلس دوازدهم از فراکسیون انقلاب اسلامی هستند. نیمی از فراکسیون مستقلین به قالیباف رای ندادند.
فرید موسوی، منتخب مردم مراغه در مجلس دوازدهم:
🔹تقریبا میانگین افراد مختلفی که اولویتهایشان نزدیک به اولویتهای رسایی و دوستانشان باشد، حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر هستند.
محسن بیگلری، منتخب مردم سقز و بانه در مجلس دوازدهم:
🔹نگاه استانی، منطقهای و قومیتی در این انتخابات بسیار موثر بود.
__________
🌼به یکی مثل #رئیسی رای می دهیم
📡 #آنتی_نفوذ/ عضویت👇
https://eitaa.com/antinofooz