⭕️قانون حجاب و عفاف اصلاح میشود؛ پیگیری موقت موضوع حجاب از طریق دیگر
📝نواصولگرا نوشت:
🔹همانطور که سابقا نوشتیم، قانون حجاب دارای نکات مثبت بسیار و منفی کمشمار است. اصل اینکه باید در این زمینه قانون داشته باشیم تا انواع بیبندوباریها در جامعه رواج نیابد، امری بوده که باعث شد دولت سیزدهم به فکر ارائه لایحهی حجاب بیافتد. اما مجلس یازدهم مسئله را در قالب گسترش عفاف و تقویت خانواده دید تا بخش ایجابی قانون سه برابر شود. در این فرایند، ساختارهای دولتی و حاکمیتی با حجم بالایی از وظایف ایجابی مواجه شدند تا قبل از مردم، مسئولین موظف به پیگیری بحث حجاب باشند. با این همه، برخی نمایندگان مجلس، مواردی را علیرغم اعلام خطر جامعهشناسان و مسئولین ارشد کشور، در این قانون گنجاندند.
🔹این قانون که قرار بود سه ماه پیش ابلاغ شود، با دستور شورای عالی امنیت ملی با تاخیر در ابلاغ مواجه شد. آن زمان، اوج جنگ در منطقه و درگیری مستقیم با رژیم صهیونیستی بود. پس از آن، دوباره مقرر شد تا قانون در همین روزها ابلاغ شود. دولت اما برای برخی بندها، انقلتهای جدی داشت. از طرف دیگر، قطعی بودن برنامهی دشمن برای ایجاد آشوب در کشور پس از رخدادهای منطقهای باعث شد تا دوباره تاخیر مذکور در دستور کار قرار گیرد و دولت هم اصلاحیهی خود را ارائه دهد.
🔹اصل اینکه دولت اصلاحطلب، وجود قانونی در موضوع عفاف و حجاب را پذیرفته، امری مبارک و ارزشمند است. راه برای اصلاح موارد بحثبرانگیز نیز باز بوده و قالیباف بر آن تاکید داشته. در این زمینه باید تاکید کرد که با وجود مخالفت قالیباف با برخی بندهای این قانون، او پای ابلاغ براساس قانون ایستاد تا نهادی بالادستی دستور دیگری داد. درواقع قالیباف کاملا براساس قانون، کنشگری کرد تا شورای عالی امنیت ملی، مسیر دیگری را برای او و همگان مشخص نمود که لازمالاجرا است. همچنین باید توجه داشت که مصوبه مذکور شعام، امری فراقوهای و مورد تصمیم مسئولین عالی نظام در سطوح مختلف است. گسترش حجاب و عفاف نیازمند قانون خوب و مدبرانه است که انشالله در آینده اصلاح و ابلاغ خواهد شد.
🔹اما خبری که برای اولین بار از این رسانه منتشر میشود این است که مقرر شده ستادی زیرنظر وزیر کشور تشکیل شود تا موضوع حجاب و عفاف تا اصلاح این قانون جدید با قوانین موجود مانند قانون امربهمعروف و نهیازمنکر پیگیری و اجرا شود. یعنی موضوع مهم عفاف و حجاب از دستور کار خارج نخواهد شد و به شکل دیگری پیگیری میشود.
🌐@antisaloosion
🔻 مقام معظم رهبری : "بزرگترین معروفها در درجهی اوّل عبارت است از ایجاد نظام اسلامی و حفظ نظام اسلامی؛ این امر به معروف است. معروفی بالاتر از ایجاد نظام اسلامی و حفظ نظام اسلامی نداریم" https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=29236
🔻 به امام صادق علیه السلام میفرمایند چرا شما مانند جدتان قیام نمیکند تا اقامه حق کنید و نظام اسلامی تشکیل دهید؟ شما که هزاران شاگرد و مرید دارید... حضرت میفرمایند: اگر تعداد یاران من همانند جدم حسین بن علی علیه السلام بود من نیز قیام میکردم. ( نقل به مضمون)
🔹 حال، اینجا این سوال مطرح میشود بر مبنای چه قاعده ای امام صادق علیه السلام یکی از مهمترین معروف ها را ترک کرد؟!!!
🔸 پاسخ تفصیلی و تبیینی این پرسش را میتوانیم در کتاب " اسلام و مقتضیات زمان" مطالعه و فهم کنیم. https://farsi.khamenei.ir/book-content?id=29613
🔸تصویه میکنم پیام حضرت آقا به کنگرهی زمان و مکان در اجتهاد رو هم حتما با دقت مطالعه کنید. https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=2788 در بخشی از این پیام مهم و راهبردی حضرت آقا میفرمایند: "درباب مسئلهی زمان و مکان و نقش و تأثیر آن در استنباط احکام اسلامی کوته سخن آن است که این سرچشمهی مبارک اگر به درستی شناخته و به کار گرفته شود، پشتوانهیی عظیم برای بهرهمندی جوامع بشری از کوثر شریعت اسلامی پدید خواهد آورد."
✅ سعی کنیم مسائل کشور را عمیق تر و مبنایی نگاه کنیم و بصورت سطحی و هیجانی؛ مبنای نگاه و تحلیل ما باید بیانات الهی امام جامعه باشد نه توهماتِ تخیلی برخی تحلیلگرانِ نادان و بی خبر...
✅ حکمرانی اسلامی را جامع و کامل نگاه کنیم نه بصورت تقطیع شده در قطعاتِ منفصل از یکدیگر آن هم سلیقه ای و هیجانی
✍سید احمد رضوی/صراط
🌐@antisaloosion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپر_انقلابیها
#قالیباف
آن روز در نشست خبری ، هر کاری کردندتا از دکترقالیباف و بقیه مسئولان، دو صدایی شنیده بشود و دودستگی در مسئولان ببینند، نتوانستند و تیرشون به سنگ خورد.😊
#سربازآقا
🌐@antisaloosion
🟠 ناو پهپادبر شهید باقری چه مزیتی برای ایران دارد ؟
🔸️رسانه ها خبر از تکمیل ناو پهپادبر شهید باقری سپاه و استقرار آن در خلیج فارس می دهند.
🔸️این ناو با عرشه وسیع و باند نسبتا طولانی ، مناسب برای پرواز و فرود پهپادهای ایرانی است.
🔸️این ابتکار کم نظیر چند مزیت برای ایران دارد .
1️⃣ خلاء دسترسی دور دست ها، جزایر و در نتیجه فرودگاه جهت نشست و برخاست هواپیما برای ماموریت های مختلف در دریاهای هدف و اقیانوس ها به خصوص اقیانوس هند برطرف می شود .
🔸️به عبارت دیگر نیروی دریایی در این شناور هم از طریق جاتو ( بوستر راکتی سوخت جامد ) و نیز از طریق باند پرواز، می تواند در هر لحظه پهپادهای خود را به آسمان فرستاده تا ماموریت محوله را به انجام رسانند .
2️⃣ پهپادها هزینه بسیار اندکی دارند و به پرواز درآوردن آنها از روی شناور می تواند دست ایران را به جای جای آبهای پیرامونی و به خصوص اقیانوس هند (که مهمترین مسیر انتقال کالا و انرژی در جهان است) برساند و اموری چون شناسایی را با دقت و کمترین هزینه انجام دهند .
🔸️همچنین اهداف متخاصم در فاصله دور مانند جزیره دیه گو گارسیا (۴۵۰۰ کیلومتر ) که پایگاه پشتیبانی راهبردی ناوگان ایالات متحده آمریکا و مرکز استقرار بمب افکن های استراتژیک آنهاست می تواند هدف پهپادهای مختلف و متنوع ایرانی باشد .
🔸️نقطه قوت برخی پهپادهای ایرانی قابلیت حمل موشک و بمب برای شلیک به اهداف زمینی و شناوری است.
3️⃣ ورود پرنده های بدون سرنشین ایرانی به پهنه اقیانوس دریای عمان، دریای سرخ و اقیانوس هند، انحصار حضور، رصد و مراقبت ناوگان قدرت های بزرگ دریایی جهان را خواهد شکست.
🔸️سالها بود که آنها بی دردسر و بدون رقیب در پهنه آبهای آزاد و اقیانوس ها حضور داشتند و سیادت خود را بر دنیا از طریق نیروی دریایی خود تحمیل می کردند.
🔸️اما با ورود ناوهای پهپادبر که در واقع پایگاه متحرکی برای پرنده های جمهوری اسلامی هستند، از طریق پهپادها شناورهای تجاری و نظامی کشورها توسط پرنده های ایرانی رصد و مطابق منافع ملی با آنها تعامل می شود.
🔸️نکته مهم اینست که برخورد و مقابله با یک پهپاد با توجه به سطح مقطع راداری و قیمت پایین آنها، کار بسیار سخت و پرهزینه ای است و نبردهای اخیر جهان نشان داده که دنیا به سمت پرنده های بدون سرنشین حرکت خواهد کرد ؛ جمله ایلان ماسک که دیگر فقط احمق ها F35 می سازند نشان از تغییر نگاه استفاده از پهپادها به جای هواپیماها حتی در ایالات متحده دارد.
4️⃣ پایگاه های متحرک پهپادی ایران در اقیانوس هند می توانند با تهدیداتی چون دزدهای دریایی نیز مقابله کرده و ماموریت پایش و حفاظت از ناوگان تجاری در نقاط پرخطر اطراف سواحل را با هزینه کمتر و بدون نیاز به شناورهای بزرگ و پرهزینه به انجام برسانند .
5️⃣ تلاطم دریا و شرایط سخت آب و هوایی که در اصطلاح به آن (sea force ) یا قدرت دریا می گویند از جمله موانع احتمالی برای انجام ماموریت های شناورهاست؛ هرچه فورس دریا بالاتر باشد انجام ماموریت ها سخت تر و احتمال آسیب به تجهیزات شناوری بالاتر است .
🔸️اما ورود پهپادها می تواند این مشکل را تا حد زیادی حل کند و برای انجام عملیات های شناسایی و رزمی ، میزان حضور فیزیکی شناورهای بزرگ در آبهای متلاطم کاهش می یابد .
6️⃣ رادارگریزی پهپادهای ساخت ایران ارتقای قابل توجهی یافته و بارها توانسته اند روی ناوهای هواپیمابر آمریکا رفته و بدون رصد شدن توسط رادارهای پیشرفته آنان ماموریت های شناسایی را با موفقیت انجام دهند(فیلم های آن بر بستر اینترنت موجود است ).
🔸️در سابق هنگام بروز شرایط احتمالی درگیری ، ناوهای هواپیمابر از سواحل ایران دور میشدند و به اقیانوس هند می رفتند تا از تیررس در امان باشند .
🔸️اما با ورود زیر دریایی ها و شناورهای پهپادبر ایران به اقیانوس هند ، مصونیت ناوهای هواپیمابر نیز دچار اختلال اساسی می گردد.
7️⃣ در نهایت باید گفت دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر بر گسترش حضور و نفوذ در اقیانوس هند با بهره گیری از نیروی دریایی راهبردی ارتش و نیردی دریایی سپاه متمرکز بوده و تهران سعی دارد از لحاظ نظامی جایگاهش را به ورای یک قدرت منطقه ای ارتقا دهد و هزینه اعمال گزینه نظامی علیه خود برای کشورهای متخاصم بالاتر ببرد.
✍علیرضا تقوی نیا
🌐@antisaloosion
⭕️ تونل های عظیم زیر کوه خالی بود...!
🔹عدهای از تروریست ها که وارد یکی از پایگاه های موشک بالستیک نزدیک قتیفه در شمال شرق دمشق شدند، نتوانستند چیزی در تونل های عظیم زیر کوه بیابند.
🔹اگر انبارهای دیگر مانند این انبار تهی باشند و معلوم می شود که بسیاری از پایگاه های موشک های بالستیک علیرغم حملات هوایی اسرائیل سالم هستند، اسد و حزب الله ممکن است هزاران موشک بالستیک سوریه را در قالب یک اقدام اضطراری به تونل های زیرزمینی در کوه های لبنان و عراق منتقل کرده باشند.
🔹ارتش سوریه هزاران موشک بالستیک در اختیار داشت که برخی از آنها تولید داخلی سوریه بودند و برد آنها از چند صد کیلومتر تا ۱۰۰۰ کیلومتر بود.اگر تاسيسات توليد قبلاً با خودروها و پرسنل خود تخليه شده باشند، آخرين سلاح اسد كه نمی توانست از آن استفاده كند، ممكن است اكنون به دست مقاومت افتاده باشد.
پ. ن: سوپر انقلابی ها!! انقدر خود تحقیر نباشید. انقدر نا امیدی تزریق نکنید..
فرماندهان ایرانی آخرین افرادی بودند که از سوریه خارج شدند.
از همه هم بهتر میدان و جنگ و مقاومت را می شناسند..
از شما بی تخصص های به درد نخور غر غرو هم خیلی بیشتر و بهتر ولایت مداری می فهمند و به فرامین رهبری عمل می کنند...😷
🌐@antisaloosion
#دیدگاه_فایننشال_تایمز
اقدامات ایران نه یک شکست، بلکه یک عقب نشینی استراتژیک و حسابشده بوده است.
▫️دیدگاه_فایننشال_تایمز
علیرغم تصور رایج مبنی بر شکست سنگین ایران در سوریه، فایننشال تایمز در تحلیل اخیر خود دیدگاهی متفاوت ارائه داده و استدلال میکند که اقدامات ایران نه یک شکست، بلکه یک عقبنشینی استراتژیک و حسابشده بوده است.
این گزارش بر تغییر رویکرد تهران در قبال بحران سوریه تأکید دارد و کنارهگیری از رژیم بشار اسد را بهعنوان یک تصمیم آگاهانه و مبتنی بر واقعیتهای جدید منطقهای و حفاظت از اهداف بلندمدت توصیف میکند.
بازنگری استراتژیک:
به گفته فایننشال تایمز، ایران پس از از دست دادن اعتماد به رهبری بشار اسد، تصمیم به کاهش حمایت خود از او گرفت. گفته میشود عراقچی به اسد اعلام کرده که ایران دیگر قادر به ارائه حمایت نظامی نیست. تصمیم تهران برای کنار گذاشتن اسد نه از سر شکست، بلکه بر اساس عملگرایی استراتژیک اتخاذ شده.
تحلیل هزینه - فایده:
حمایت از اسد به باری غیرقابل تحمل برای تهران تبدیل شده بود و استدلال کرده که دفاع از او دیگر ارزش هزینههای کلان مالی، سیاسی و نظامی را ندارد. رهبران ایران نتیجه گرفتند که حفظ این اتحاد به ضرر اولویتهای کلان منطقهای آنها تمام خواهد شد.
شراکت غیرقابل اعتماد:
ناتوانی اسد در جلوگیری از حملات اسرائیل به منافع ایران در سوریه و همچنین گرایش اخیر او به امارات متحده عربی، در تهران بهعنوان نوعی خیانت تلقی شد. تلاش اسد برای دریافت کمکهای بازسازی پس از جنگ در ازای فاصله گرفتن از ایران، باعث شد او بیشتر به بازیگرانی نزدیک شود که در تضاد با منافع تهران بودند و این امر اعتماد به او را بیش از پیش تضعیف کرد.
به خطر افتادن امنیت:
این گزارش همچنین ادعا میکند که رژیم اسد اطلاعات حساسی درباره موقعیت فرماندهان ایرانی را فاش کرده و امنیت آنها را به خطر انداخته است، این موضوع خشم مقامات تهران را برانگیخت و بسیاری از آنها اسد را بهجای یک متحد قابل اعتماد، باری اضافی میدانستند.
هدایت منابع به مسیرهای جدید:
با تغییر شرایط سوریه، ایران نیروها، دیپلماتها و پرسنل خود را از این کشور خارج کرده و تمرکز خود را بر تقویت نفوذ در عراق و سایر مناطق معطوف کرد. این تغییر مسیر، نه بهعنوان یک عقبنشینی، بلکه بهعنوان یک چرخش استراتژیک برای حفظ نفوذ ژئوپلیتیک تهران تلقی میشود.
تغییر ارایش استراتژیک:
با وجود اینکه سقوط اسد یکی از پیوندهای حیاتی در محور مقاومت ایران را از بین برد، تهران این عقبنشینی را بهعنوان فرصتی برای بازنگری در سیاست خارجی خود میبیند. با فاصله گرفتن از یک رژیم در حال سقوط، ایران تلاش کرد خود را با واقعیتهای جدید منطقهای تطبیق داده و از طریق اتحادها و نیروهای نیابتی دیگر، نفوذ بلندمدت خود را حفظ کند.
تحلیلگر: حسین خانمحمدی/حسین کمیل
🌐@antisaloosion
📍مهدی محمدی (مشاور رئیس مجلس در امور راهبردی)
هاکان فیدان آشکارا درباره جلسه دوحه دروغ می گوید. اکنون باید پرسید آیا آن جلسه چیزی غیر از ‘کشتن زمان’ برای تکمیل عملیات در سوریه بوده؟
🌐@antisaloosion
در دنیایی زندگی می کنیم که سواران ماشین پشت سر، به پیاده های روبرو می گویند تروریست!
و گروهی از هم وطنان ما، پیاده های روبرو را عامل جنایات سواران ماشین پشت سر می دانند...
کدام سو ایستاده ای؟...
🌐@antisaloosion
icوعدهیصادق۳.mp3
1.03M
🔺وعده ی صادق ۳ نباید پینگ پنگی شود.
🔻جریانی که آقا گفت خیلی وقته از من عبور کردن.
📍مهدی طائب
🌐@antisaloosion
📍از غفلت در رفتار تا بهرهبرداری دشمن؛ هر کلام یک تیتر جهان
🔹توصیه های یک فعال رسانهای به میثم ظهوریان نماینده مشهد
🌐@antisaloosion