4_5767188188493777453.mp3
5.01M
#تلنگری
▪️وحیِ خداوند به حضرت مسیح ، درمورد حضرت خدیجه سلاماللهعلیها.
▪️ویژگیهای متمایز کننده و خاصِ حضرت خدیجه سلاماللهعلیها .
ویژه وفات حضرت خدیجه کبری سلامالله علیها 💫
#یا_مبدل 🌟
✦ این رسم اوست...
از ازل تا همیشه ی زمان؛
مس وجود آدمیزاد را به طلا تبدیل خواهد کرد؛
- همان خدایی که مبدّل است
برای تمام مخلوقاتِ دست_سازِ خودش!
🆔 @anvar_elahi
حرف های من و خدا_۱٠.pdf
275.9K
`🔖 حرفهای من و خدا
یا مُبَدِّل 🌟
🆔 @anvar_elahi
سحر دهم_ یا مبدل.mp3
8.48M
#حرفهای_من_و_خدا
🌟نگاهی متفاوت و لطیف به یک اسم از أسماء جوشن کبیر ....
سحر دهم ؛ اسم شریف #یا_مبدل
¤ واحد #موسیقی مؤسسه منتظران منجی
ـ با صدای "سامان کجوری"
ـ آهنگسازی "یحییٰ عباسی "
ـ تنظیم " امید اردلان "
ـ و به قلم "سپیده پوررجب"
instagram.com/tv/CN-tSfCBxvs
🆔 @anvar_elahi
حرف های من و خدا_۱٠.pdf
275.9K
`🔖 حرفهای من و خدا
یا مُبَدِّل 🌟
🆔 @anvar_elahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️کلیپ «تلقی کودکانه از مهدویت»
👤 شهید مطهری
❌ اکثر ما مهدویت را به صورت یک آرزوی کودکانهٔ آدمی که دچار عقده و انتقام هست درآوردهایم.
‼️ مثلا منتظریم امام زمان بیایند ما مردم ایران را غرق در سعادت بکنند...
💚 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم :
🔹« أَيْنَ مِثْلُ خَدِيجَةَ صَدَّقَتْنِي حِينَ كَذَّبَنِي النَّاسُ وَ وَازَرَتْنِي عَلَى دِينِ اللَّهِ وَ أَعَانَتْنِي عَلَيْهِ بِمَالِهَا إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَمَرَنِي أَنْ أُبَشِّرَ خَدِيجَةَ بِبَيْتٍ فِي الْجَنَّةِ مِنْ قَصَبِ الزُّمُرُّدِ لَا صَخَبَ فِيهِ وَ لَا نَصَب »
🔸 مثل خديجه پيدا نخواهد شد. خديجه در آن هنگام كه مردم مرا تكذيب كردند، مرا تصديق نمود ، و مرا با ثروت خود براى پيشرفت دين خدا يارى نمود. خدا به من دستور داد خديجه را به قصر زمرّدى كه در بهشت دارد و هيچ رنج و زحمتى در آن نيست بشارت دهم.
📗 بحار الأنوار ، ج ۴۳ ، ص ۱۳۱
🏴دهم رمضان سالروز رحلت مادر امت حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها تسلیت باد
#وفات_حضرت_خديجه
#حضرت_خدیجه
#ماه_مبارک_رمضان
⭕️ استاد فاطمینیا(حفظه الله تعالی):
🔰سحرها را از دست ندهيد؛ ولو دو ركعت هم اگر میتوانيد نماز(نافله شب) بخوانيد.
📱 در اين زمانه هم كه به بركت موبايل و تلويزيون و... اكثر مردم تا نيمه شب مشغول و سرگرم هستند!
📛 سحر ها را ضايع نكنيم، اگر نماز_مستحبی هم نخوانديم،
🌷حداقل ده مرتبه «يا ارحم الرّاحمين» بگوييم!
🧎✅🏻 اگر آن را هم انجام ندادی رو به قبله بنشين و بگو:
🕊«سُبْحانَ اللهِ، وَ الْحَمْدُ لِلهِ، وَ لا إلهَ إلاّ اللهُ، وَ اللهُ أکْبَرُ»
💚اگر در چند سحر با جانت اين جمله را بگويی، عالمت عوض ميشود.
🌙#ماه_مبارک_رمضان
🔰 من اینترنت ندارم پس نیستم
پاتریک مکگینیس، نویسندۀ امریکایی در سال 2002 اصطلاح فومو(1) را برای بیان یکی از پیامدهای روانی استفاده از شبکههای اجتماعی بکار برد. این اصطلاح به ترسِ ناشی از «جا ماندن»، « از دست دادن»، « شامل نشدن»، « حذف شدن» و « کنار گذاشتهشدن» اشاره دارد. کاربر شبکههای اجتماعی به عکسهایی که دیگران، و به ویژه دوستان و آشنایانش، در شبکههای اجتماعی منتشر میکنند نگاه میکند، و دوباره نگاه میکند، حسدش برانگیخته میشود و حس تلخی به سراغ او میآید، حسی از اینکه آنها خوشاند و او از هر چه خوشی است جا مانده، آنها با هماند و دارند از اوقاتشان لذت میبرند و او را کنار گذاشتهاند. ترسِ از دست دادن فرصتِ حضور، یکی از معانی اولیۀ فومو است.
پس از آنکه مکگینیس از چنین پیامدی سخن گفت تحقیقات روانشناسان و پژوهشگران رفتارشناسی در اینترنت دربارۀ چنین موضوعاتی بیشتر شد. با این تحقیقات، برداشت های جدیدتری از فومو ارائه شد. در کل فومو دربرگیرندۀ ترس و واهمۀ «جا ماندن از جهان» است. وقتی به اینترنت متصل نیستیم این احساس را داریم که جهان بهمانند رودخانهای پیش میرود و ما به شکل سرزنشآمیزی در جای خود دچار سکون و سکوت شدهایم. کاربرانی که پیوسته تلفن همراه خود را در دست میگیرند و چشم از صفحۀ آن برنمیدارند، آنانی که بدون دلیل مدام در حال «پیجگردی» هستند و به معنای واقعی کلمه تبدیل به «ولگردِ وبگرد» شدهاند بیشتر دچار چنین احساسی میشوند. آنان وقتی تلفن همراه یا اتصال به اینترنت را، حتی برای دقایقی، از دست میدهند دچار وضعیتهای روانی نگرانکنندهای میشوند که «ترسِ ازجاماندن از دنیا» تنها یکی از آنهاست. در این خصوص، با الهام از جملۀ مشهور دکارت یعنی «من میاندیشم پس هستم»، دربارۀ این گروه از افراد می توان گفت که به سندروم «من اینترنت ندارم پس نیستم» دچار میشوند.
در همین خصوص، تحقیقات نشان داد که کاربران شبکههای اجتماعی علاوه بر اینکه از دیدن عکسهای سرخوشی و لذتهای روزمرۀ دوستانشان، به احتمال، دچار « فومو » میشوند با ندیدن عکسها هم حس و حال خوبی ندارند. برخی این حس و حال را با «مومو» MOMO (2)شرح دادند که میتواند به معنای «رمز و راز یا معمای جا ماندن» باشد. وقتی هیچ عکسی از رویدادهای زندگی روزمرۀ دوستان و آشنایان منتشر نمیشود حتما کاسهای زیر نیمکاسه است. در این وضعیت کاربرِ شبکههای اجتماعی مدام دچار این وسواس فکری است که با منتشر نکردن عکس، آنها نمیخواهند او از موضوعی باخبر شود. آنها دارند خوشیها، دورهمیها، گشتوگذارهایشان را از او پنهان میکنند.
پیامدهای روانی استفادۀ بیش از حد از شبکه های اجتماعی یا حضور آنلاین، به دو وضعیت یاد شده محدود نمیشود. محققان از «فو-مومو»(3)، «فوجی»(4) و دهها اصطلاح دیگر میگویند که همگی بیانگر تأثیرات نامطلوب اینترنت بر روان کاربران است. برای مثال منظور از فوجی یا ترس از پیوستن، نداشتن اعتماد بنفس و همچنین واهمۀ پیوستن به گروههای مجازی است. ترس از اینکه هیچ کس نظرات یا واکنشهای ما را «لایک» یا پسند نکند و حسی از تنهایی به سراغ ما بیاید.
شاید برخی از خوانندگان این متن، آنچه گفته شد را نه مسئلهای جدی، بلکه متعلق به بخشهای کوچکی از کاربران شبکههای اجتماعی بدانند ولی بدون تردید این مشکلات در نسل جدید که به «بومیهای دیجیتال» مشهورند یعنی نسلی که تولد و رشدش در عصر اینترنت اتفاق افتاده است جدیتر به نظر میرسد.
در نهایت آنکه اگر وضعیتی مانند فومو را در یک سر طیف قرار دهیم در آنطرف آن وضعیتی با عنوان جومو(5) به معنای «لذتِ از جاماندن» است. در این وضعیت، فرد ارتباط خود را با اینترنت قطع میکند و از ساعات و لحظات بدون اینترنت خود لذت میبرد و خود را مشغول کاری دیگر مینماید. این گروه از افراد عدم اتصال به اینترنت و عدم حضور در شبکههای اجتماعی را موجب آرامش و آسودگی خود میدانند. روشن است که این وضعیت غیرواقعبینانه است و با توجه به شرایط و مناسبات زندگی امروزی، غیرعملی و ناممکن به نظر میرسد، هر چند هم اکنون برخی افراد «متفاوتپیشه» آگاهانه چنین رویهای را انتخاب کردهاند.
کاش بتوان در این طیف جایی بین «فومو» و «جومو» یافت. جایی که تمام لحظات و دقایق زندگی به تلفن همراه ختم نشود و از تلفن همراه آغاز نگردد. دقایقی که بتوان گفت« من هستم» و مانند ماشینِ پارکشده در پارکینگ، یا تلویزیون خاموش اتاق پذیرایی، یا چراغ روشن مطالعه، « تلفن همراه هم برای من و در خدمت من هست».
.......................
1-FOMO: Fear of missing out
2-MOMO: mystery of missing out
3-Fo-Fomo: Fear of mystery of the missing out
4-FOJI: Fear of Joining In
5-Jomo: The joy of missing Out
AUD-20210415-WA0000.mp3
11.31M
⭕️ حتماگوش کنید
👤 دکتررضازاده متخصص طب سنتی
👌 درمان بیماران کرونایی نوع شدید و درحال مرگ با طب سنتی به راحتی
👌🏼 آیا می دانید حداقل صد ها پزشک در کشور، کرونا را در مقابل قدرت درمانی طب اسلامی و ایرانی ناچیز می دانند اما سیستم تابع بهداشت جهانی اهمیتی به سلامتی مردم نمی دهد؟؟