1_934553888.mp3
14.46M
🕯🥀🍂
🥀
❇️ نوآهنگ| راز عاشقی
🌴 قربون کبوترای حرمت
امام حسن
🕯 قربون این همه لطف و کرمت
امام حسن
🎙 کربلایی حسین طاهری
#شهادت_امام_حسن_مجتبی علیهالسلام
#شهادت_پیامبر_اکرم ﷺ
🥀
🕯🥀
مداحی_آنلاین_خاتمه_ی_سلسله_ی_انبیا_بنی_فاطمه.mp3
6.35M
🔳 #شهادت_حضرت_پیامبر(ص)
🔳 #شهادت_امام_حسن_مجتبی(ع)
🌴خاتمه ی سلسله ی انبیاء
🌴رحمت محض خدا بخشش بی انتها
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه
⏯ #زمینه
✨یٰا سَریعَ الرّضا✨
🖤پرواز خواهـم کرد سویت، پر که باشد
✨پر چونکه باشد می پرم باور که باشد
🖤آری رضـا گفـتن مؤثـر بوده بر لب
✨تاثیر دارد خطـبه بر منبـر که باشد
🖤دیگر نمی آیم من از باب الجوادت
✨روی لبـم سـوگند بر مـادر که باشد
🖤قـم می شود دروازه ی مشهد یقینا
✨حرف برادر می شود خواهر که باشد
🖤وقت وداع اینجا ضریحت را همیشه
✨ششگوشه میبینم دو چشمم تر که باشد
سلام حضرت سلطان
سلام آقا جان
#صلواتخاصهامامرضاعلیهالسلام
✨اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی
الامامِ التّقی النّقی و
✨حُجّّتک عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ
و مَن تَحتَ الثری
✨الصّدّیق الشَّهید
صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه
✨ کافْضَلِ ما صَلّیَتَ
عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک
#السلامعلیکیاغریبالغربا
#ســلامبرامـاممهـربانیها
#اللهمعجللولیکالفرجبحقزینبڪبرے
استاد علیپور: برای کسی که احساس اضطراب، احساس نگرانی، احساس به هم ریختگی درون دارد و گاهی این احساس شدیدتر شده و احساس ترس و وحشت میکند؛ مناسبترین فرصت است که در آن لحظه به خودش بازگردد که راستی این چه موجودی است که این چنین احساسی برایش رخ میدهد؟!
⬅️ در #مسائل_تربیتی وقتی روح انسان آرام آرام #رشد پیدا میکند و مراتبی را بالا میآید به خودی خود این را متوجه میشود که راستی الآن در این اتاق کیست که نشسته و این موج اضطراب و ناراحتی و ناآرامی، امواج او را متلاطم میکند؟
✨ اما به مقداری که این روح تربیت شود و رشد کند و لطافت پیدا کند؛ تازه به فلسفه و حکمت این میرسد که خدای متعال من را در چنین وضع و اضطرابی قرار داد تا فرصتی پیش بیاید که خودم، خودم را کشف کنم.
📌 تا این معنا درست باز نشود، ما هر اقدامی برای حل این مشکل پیدا کنیم اقدامهای #تسکینی خواهد بود.
🌱 وقتی انسان در #مسیر_تربیت_اهل_بیت علیهمالسلام قرار گرفت تازه خواهد فهمید که اصلاً همین اضطراب در سیستم انسانی و آفرینشی او جایگاه و معنایی دارد.
استاد تحریری: سالك براى سپاس از مقام استاد لازم است فرمايش #امام_سجاد عليه السّلام را الگوى عملى خود قرار دهد كه: «و حق ياد دهنده ى علم آن است كه به او تعظيم كنى، مجلسش را احترام كنى، خوب به او گوش دهى، بر او روكنى، صدايت را بر او بلند نكنى و به كسى كه از او مى پرسد، جواب ندهى تا او جواب دهد، در مجلس او با كسى سخن نگويى، نزد او غيبت كسى را نكنى، زمانى كه بدى او نزد تو گفته مى شود از او دفاع كنى، عيوبش را بپوشانى، خوبى هايش را آشكار كنى، با دشمنش ننشينى و با دوستش دشمنى نكنى؛ هنگامى اين كارها را انجام دادى، ملايكه ى خداوند براى تو گواهى مى دهند كه او را قصد كرده اى و علم او را براى #خداوند_جليل فرا مى گيرى، نه براى مردم.»
🔰 هم چنين آن امام همام در فرمايش ديگرى مى فرمايد: «عقلت را براى او فارغ، فهم خود را نزد او حاضر و #قلبت را براى او پاك كن و ديده ات را با ترك لذّتها و كم كردن شهوت ها جلا ده و بدان نسبت به آن چه به تو ياد مى دهد رسولش براى جاهلانى هستى كه با تو ملاقات مى كنند، پس بايد مطالب را خوب به آنان برسانى و در رسالتش به او خيانت نكنى و به انجام آن قيام كنى وقتى از جانب او آن را بر عهده مى گيرى.»
استاد علیپور: این پنج حسی که خدای تعالی در انسان قرار داده، جزو #خلقت_انسان است و ساختگی نیست. یعنی آن لحظه که وارد این عالم شد، اینها در خلقت او وجود داشت، دیدن، شنیدن، چشیدن، بوییدن و لامسه.
📍چون پدر و مادر و اطرفیان از اینها #مواظبت کردهاند، سالم ماندهاند و در نتیجه کمی در این عالم رشد کردند و حالا درک میکند که دیدن یعنی چه، شنیدن یعنی چه، بقیه یعنی چه.
✨ آن حس #خداشناسی هم بر اساس فرمایش روایات و قرآن، در خمیرۀ انسان، در فطرت، در خلقت او وجود داشت، آن لحظهای که وارد این عالم شد و با اولین نَفَسی که خواست بکشد، این فطرت خداشناسی در وجود او بود و به خوبی هم روشن بود که خدا یعنی چه، خدا را #حس میکرد!
❗️ متأسفانه چون این حس «فطرت خداشناسی» مواظبت نشده، به مرور زمان در اثر #جهل و نادانی، از بین رفته است؛
🔸 بنابراین الآن که بزرگتر شده و میفهمد وقتی به او میگویند خدایی وجود دارد و الله یعنی چه، با این حرفها بیگانه است. دربارۀ خدا پنجاه نوع سؤال به ذهنش میرسد، در حالیکه جایی برای این سؤالها نبود.
👈 این حس اگر #شکوفا میشد، اصلاً خودش #مستقیم لمس میکرد که خدا یعنی چه.
آیت الله مصباح یزدی ره: توصیه کردند شیعیان ما شبی یک مرتبه آخر شب قبل از خواب یک سلام به سیدالشهدا عرض کنند، هر جا هستند. این اقل چیزی است که ما میتوانیم از توسل و زیارت ابیعبدالله بهرهمند بشویم. خب مراتب عالیترش هم هست که کمّاً و کیفاً همه میدانید کسانی مقید بودند که هر روز زیارت عاشورا را با صد لعن و سلام بخوانند، بزرگان شهادت دادند [که] در اثر زیارت سیدالشهدا به چه کمالاتی رسید[ند] و به چه نتایجی رسید[ند.]
🔹شاید همه شما شنیده باشید، علامه طباطبایی از اساتیدشان نقل میکردند که من هر چه دارم از برکت زیارت سیدالشهدا و قرائت قرآن است.....این را من از خود [مرحوم] طباطبایی شنیدم که ایشان بلاواسطه از استادشان شنیدند؛ آنها گفتند هر چه داریم از زیارت سیدالشهداست.
🔸ما هم بالاخره چند بار به زیارت رفتیم رفتنش، رفتیم. خواندنش هم، خواندیم. ولی چیزی نفهمیدیم...چرا از این زیارتها آن طور که باید استفاده نمیکنیم؟ جوابی که به ذهنم میرسد این است که این تفاوت زیارتهای ما و زیارتهای آنها تنها در کمیت نیست، این طور نیست که آنها زیادتر رفتند [و] تعداد زیارتشان بیشتر بوده، [یا] طولانیتر بوده....خیال میکنم تفاوت اصلی در کیفیت باشد.
استاد علیپور: همۀ انسان ها بدیهیات را درک میکنند. میگوید فلان پارچه را که میگویی، من زود فهمیدم که پاره میشود، من این را نمیخواهم، پارچه بادوام میخواهم؛
📍 آنوقت جای سؤال است اینکه حالا چطور شد خود تو که نه تنها پاره میشوی؛ بلکه بعد از مدتی پودر میشوی!
🍀 میگوید من نفهمیدم، کار سختی است، مطلب مهمی است، باید برای من اثبات کنید، من نمیدانم یعنی چه؟ کسی میتواند چنین جوابی بدهد؟!
📌 تو یک روز خودت در خودت پودر خواهی شد. همچون مقایسهای از آن روز زندگیتان ندارید! معلوم است که این عقل در غفلت و در یک چیز دیگری گرفتار شده است.
🌀 در مسائل تربیت نفس، این غفلت را می خواهند کنار بزنند. همین که آن کنار رفت، انسان را وحشت برمیدارد! می گوید که عنقریب است من تمام هیکلم و اینها پودر شود؛ از حالا در فکرش باشم.
🔸 اگر خداوند متعال سختیهای جان دادن و جدایی از این عالم را به کلی از انسان پنهان می کرد، انسان جا داشت که بگوید من نمی توانم بفهمم؛ اما خدای مهربان یک مرحله از علائم جان دادن و جدایی از این عالم را در قبل از جان دادن به انسان نشان می دهد، هم خودش و هم در دیگران؛ تا عقل او مقایسه کند.
👈 برایش دیگر بدیهی است که جدا شدن از این عالم یعنی چه!
استاد ماندگاری: الگو برداری از سیره اهل بیت (علیهم السلام) مثل نقشه قالیبافی است،
⬅️ نقشه قالیبافی یک نمای کلی دارد و یک چهارخانههای بسیار ریز، که تارهای قالی را بر اساس آن جزئیات میبافند،
⬅️ اگر فقط به کلیات آن اکتفا کنیم و از جزئیات غافل شویم به بیراهه رفتهایم.