آقـــــای ما ...❤️
💫سالروز آغاز ولایتت بر پهنای گیتی ، بر ما مبارک است و مبارک تر آن روز که ؛
✨چشمان مهربانت✨
آرامبخش تمام دلشورههایمان شود...!
#امام_زمان
#عید_بیعت💐
آیت الله مصباح یزدی ره: توصیه کردند شیعیان ما شبی یک مرتبه آخر شب قبل از خواب یک سلام به سیدالشهدا عرض کنند، هر جا هستند. این اقل چیزی است که ما میتوانیم از توسل و زیارت ابیعبدالله بهرهمند بشویم. خب مراتب عالیترش هم هست که کمّاً و کیفاً همه میدانید کسانی مقید بودند که هر روز زیارت عاشورا را با صد لعن و سلام بخوانند، بزرگان شهادت دادند [که] در اثر زیارت سیدالشهدا به چه کمالاتی رسید[ند] و به چه نتایجی رسید[ند.]
🔹️شاید همه شما شنیده باشید، علامه طباطبایی از اساتیدشان نقل میکردند که من هر چه دارم از برکت زیارت سیدالشهدا و قرائت قرآن است.....این را من از خود [مرحوم] طباطبایی شنیدم که ایشان بلاواسطه از استادشان شنیدند؛ آنها گفتند هر چه داریم از زیارت سیدالشهداست.
🔸️ما هم بالاخره چند بار به زیارت رفتیم رفتنش، رفتیم. خواندنش هم، خواندیم. ولی چیزی نفهمیدیم...چرا از این زیارتها آن طور که باید استفاده نمیکنیم؟ جوابی که به ذهنم میرسد این است که این تفاوت زیارتهای ما و زیارتهای آنها تنها در کمیت نیست، این طور نیست که آنها زیادتر رفتند [و] تعداد زیارتشان بیشتر بوده، [یا] طولانیتر بوده....خیال میکنم تفاوت اصلی در کیفیت باشد.
استاد شهید مطهری ره: #جهاد هم خودش یك عامل تربیتی است كه #جانشین_نمی_پذیرد؛ یعنی امكان ندارد كه یك مؤمنِ مسلمانِ جهاد رفته و یك مؤمنِ مسلمانِ جهاد ندیده، از نظر روحیه یك جور باشند.
انسان در شرایطی قرار بگیرد - ما كه قرار نگرفته ایم و نمی دانیم اگر در آن شرایط قرار بگیریم چه از آب در می آید- كه با كسی روبروست و او به روی وی اسلحه كشیده، در لحظه ای باید تصمیم بگیرد، شور ایمانی اش چنان ثابت و پابرجا باشد كه در آن لحظۀ مرگ، خودش را به خاطر دین و ایمانش در كام اژدهای مرگ بیندازد. كاری كه از این عامل [برای تربیت نفس انسان] ساخته است، از عاملهای [تربیتی] دیگر ساخته نیست.
حدیثی از پیغمبر اكرم در این زمینه هست (در سنن ابی داود) كه واقعا #اعجاز است. می فرماید:
مَنْ لَمْ یَغْزُ وَ لَمْ یُحَدِّثْ نَفْسَهُ بِغَزْوٍ ماتَ عَلی شُعْبَةٍ مِنَ النِّفاقِ.
مسلمانی كه غزو نكرده باشد (غزو همان جهاد است) یا لااقل در دلش #حدیث_نفس غزو نداشته باشد، اگر بمیرد در یك شعبه ای از نفاق مرده است، یعنی خالی از یك نوع نفاق نیست. البته این از آن نفاقهای غیر مستشعر است كه خود آدم هم نمی داند منافق است ولی واقعا منافق است.
18.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 به خدایی که برادران یوسف(ع) را بخشید باید امید بست...
🔹شیخ حسین انصاریان
Darse eshgh 2-11-1400@ostadayoobi.mp3
4.94M
🔹بالاترین کمال، توجه به حضور پروردگار است.
🔸استاد ایوبی
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد آقاتهرانی: بعضیها با وجود اینکه متوجه اشتباهشان شدهاند دوباره اشتباهشان را تکرار میکنند. ممکن است انسان گاهی اوقات نسبت به خداوند هم اشتباه کند. مشکلی نیست در هنگام سحر توبه کنید. «إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ التَّوَّابِینَ وَیُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِینَ» خداوند توبهکنندگان را دوست دارد. از این آیه اینگونه برداشت میشود آنهایی که خیلی توبه میکنند، خیلی هم مرتکب اشتباه میشوند.
باید دقت کنیم اگر اشتباهی انجام دادهایم باید سریعاً توبه کنیم و نباید توبه را به بعد موکول کرد. اولین دستورالعملی که از علامه مصباح(ره) به یاد دارم همین بود، فرمودند که هروقت اشتباه کردید بگو اشتباه کردهام، حتی اگر با اعضای خانواده یا دوستان هستید، نگویید زشت است و نمیگویم اشتباه کردهام. نیازی نیست همه بدانند شما چه گناهی مرتکب شدهاید فقط کافی است میان خودتان و آن کسی که نسبت به آن اشتباه کردهاید باقی بماند و گناه خود را بپذیرید.
17.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 دعایی برای لحظه جان دادن
🔹حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
📍مرحوم علامه طباطبایی(ره) که خود بسیار اهل گریه و عزاداری بودند در پاسخ به این سؤال که چگونه طبق فرمایش امام صادق(علیه السلام) یک قطره اشک عزادار آتش جهنم را فرو مینشاند میفرماید:
📍چه مانع دارد که قطره اشکی به اذن و خواست خدا آتش جهنم را خاموش گرداند در واقع قطره اشک نظیر توبه است که باعث آموزش گناهان و محو آثار و از بین بردن عذاب میشود و نیز در نقطه مقابل آن کفر باعث حبط و نابودی صفات و نعمتهای بهشتی و سبب افروختن آتش میگردد.
مقام معظم رهبری مد ظله العالی: روحانی باید با اندیشه ناب اسلامی از بهترینش، مستدل ترینش و قوی ترین مجهز باشد .
ما اینطور اندیشه ها و حرف ها بسیار داریم.
📌یک نفر مثل شهید مطهری رضوان الله تعالی علیه ، یک جامعه دانشگاهی را در مقابل خود ، به قبول و اذعان و تسلیم وا میداشت.
🖇 در همان دانشکده ای که آن بزرگوار تدریس می کرد، کسانی بودند که به طور صریح ، ضدّ دین تبلیغات می کردند و درس می گفتند.
این بزرگوار نرفت با آنها دعوا کند و دست به یقه شود.⬇️
• حرف زد ،
• فکر داد،
• حقایق را گفت؛
• از ذهنیت صحیح استفاده نمود و
• فضا را قبضه کرد.