eitaa logo
آقای خشکبار🌱| آجیل تازه
3هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
90 ویدیو
22 فایل
اگه دنبال جایی میگردی که انواع آجیل‌های باکیفیت رو زیر قیمت‌ تهیه کنی،درست اومدی😍😉 با #آقای_خشکبار دیگه غصه آجیل و خشکبارت رو نخور✋️ هرسوالی داری من اینجام👇 @admin_aqayekhoshkbar
مشاهده در ایتا
دانلود
. سفارشات به دستم رسید عالی بود 👌🏻😌 خدا به کسب و کارتون برکت بده🌻 ------------ https://eitaa.com/joinchat/1658257753Cd74fa82997
سلام دوستان عزیز✋🏻 روز بخیر انشاءالله که سالم و سلامت باشید 🌹
. یک خبر خیلی خیلی مهمی میخوام بهتون بدم...❌‼️ امروز قراره براتون درباره‌ی پشت‌پرده‌ی یکی از تاسف‌برانگیزترین مسائل دنیای صحبت کنم... 💢موضوعی که از نظر ما، دونستنش برای شما عزیزان ❗️ @hajmohamad
. این مسئله‌‌ی خیلی مهم عبارتِ از 👇🏻❌👇🏻❌ ♦️ فروش در بازار 😱 بله درست شنیدید، پسته‌های سرطان زا‼️ @hajmohamad .
. بعید می‌دونم تا حالا چیزی درموردش شنیده باشید و احتمالا مثل خیلی‌های دیگه هیچ اطلاعی ازش ندارید! اگه همینطوره پس تا آخر پیام‌ها رو دقیق دنبال کنید👇🏻 --------------- @hajmohamad | خشکبار حاج محمد
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 قبل از اینکه بخوام هر توضیحی بدم، این کلیپ رو دقیق تا آخر ببینید👆 ❗️این فرآیند درست کردن موردنظر ما در حجم خیلی خیلی کمه... ------------ https://eitaa.com/joinchat/1658257753Cd74fa82997
حالا دقیقا قضیه از چه قراره⁉️👇 🔹قضیه اینه که توی کشورهایی مثل و چون حجم تولید و صادرات پسته خیلی بالاست و بیشتر پسته‌هاشون هم هست، میان با استفاده از روش‌های غیرطبیعی پسته رو به زور سرباز یا اصطلاحا میکنن ! 🔹اونا پسته‌های دهان‌بسته رو میریزن داخل حوضچه یا بزرگ آب یخ و میزارن چند ساعتی قشنگ بخوره... وقتی کاملا سرد شد، اونها رو بلافاصله در معرض هوای داغ هیترهای بزرگ قرار میدن! 🔹اینجاست که پسته بهش وارد میشه و دهانش شروع به ترکیدن و باز شدن می‌کنه...! ------------ https://eitaa.com/joinchat/1658257753Cd74fa82997
🔴 حالا مشکل کجاست⁉️آبخندون کردن پسته عمدتا داخل آب‌های و بصورت غیربهداشتی اتفاق می‌افته و این آب زیرپوست محکم پسته نفوذ می‌کنه و زمینه‌ی رشد انواع از جمله کپک سمی آفلاتوکسین که هست و انواع و میکروب‌ها رو مهیا می کنه...!!!نکته بعد هم اینه که شوک واردکردن به پسته، ویتامین‌هاش رو از بین میبره و پسته عملا خاصیت خودش رو از دست میده 🙁 ------------ https://eitaa.com/joinchat/1658257753Cd74fa82997
علائمش چیه ⁉️🤔 ♦️این پسته‌ها شدیدا کیفیتشون از لحاظ و مزه پایینه و خیلی زود استحکامشون رو از دست میدن و پوست روی مغزشون شروع به کنده شدن می‌کنه، اما اینجا تموم نمیشه!😏 ⭕️ فروشنده‌های پسته برای پوشوندن عیب‌ این پسته‌ها اونها رو بوسیله‌ی و شور می‌کنن و با قیمت پایین‌تر به فروش میرسونن😣 ⛔️ و آبخندون‌های خام هم که با قیمت تقریبا یک سوم پسته‌های به اسم پسته‌ی ارزون و به مصرف‌کننده‌ی بی‌اطلاع فروخته میشه...! ❌ از این پسته‌ها توی انواع آجیل‌ و دستفروشی‌ها فراوونه... ------------ https://eitaa.com/joinchat/1658257753Cd74fa82997
حالا چطوری فهمیم پسته آبخندونه⁉️🤨 1⃣چندتا دونه از پسته‌ها رو بردارید و سعی کنید با فشار دستتون دو تا سر پسته رو به هم بچسبونید... اگه همشون راحت بسته شدن نشون میده که مغزشون نارس بوده و با آبخندون کردن دهانش رو باز کردن ولی اگه کامل بسته نشد یعنی مغزش رسیده و دهان پسته روی درخت باز شده...😉👌🏻 2⃣ یک مشت از پسته رو بردارید و توی دستتون تکونش بدید... اگه صدای ترق و تروق ازش شنیدید یعنی مغزشون کوچیکه و دهانشون مصنوعی باز شده پس بی‌کیفیته... ------------ https://eitaa.com/joinchat/1658257753Cd74fa82997
. ✅ و در آخر توصیه ما اینه که سعی کنید فقط از فروشگاه‌های و خرید کنید چون همیشه تشخیص محصولات ناسالم به این سادگی نیست😊🌹 یاعلی ------------ https://eitaa.com/joinchat/1658257753Cd74fa82997
سلام سلام سلام😊✋🏻 امروز یک خبــر خییییییــلی فوق‌العـاده و یک پیشنهاد رد نشدنی براتون داریم 😉😎 منتظر باشید... .