#قرابیه_ارده_گردویی
موادلازم
1 لیوان پودر قند (لیوان یا پیمانه قنادی)
از 1 لیوان 1 بند انگشت کمتر روغن مایع
1 لیوان ارده
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
آرد به مقدار لازم
طرز تهیه
تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(با همزن برقی و یا دستی ) آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده شود. تیکه هایی کوچکتر از گردو بردارید و گرد کنید و ابتدا در سفیده تخم مرغ بزنید و سپس در گردوی خرد شده بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که طلایی شود بپزید (حدود 10 الی 20 دقیقه ، بستگی به حرارت فر شما دارد ، دقت کنید قرابیه داخل فر نرم است بعد از خنک شدن سفت تر میشود پس خیلی در فر نگه ندارید چون خشک میشود) این قرابیه ترد است و تو دهن آب میشه
#کانال_عقیق_خانواده
🆔@aqiqe4