بازی، شادی، زیارت
🔺 یکی شان عاشق کبوترهای حرم است و دیگری از تماشای گنبد طلا کیف می کند. یکی از امام رضا(ع) جایزه میخواهد و دیگری هم میگوید هر چقدر در صحنها و رواقها باشم و بازی کنم خسته نمیشوم.
🔺 حال و هوای این کودکان زائر، هم دیدنی است و هم شنیدنی؛ مخصوصا وقتی به مناسبت روز جهانی کودک در جمعشان حاضر شوی و در برنامههای ویژه رواق کودک حرم مطهر امام هشتم(ع) همراهشان باشی.
🔺 مریم سادات میرباقری، ۸ ساله، از شهر یزد، میگوید: «اینجا خیلی خوب است، خیلی قشنگ است. دوست دارم باز هم اینجا بیایم، از امام رضا(ع) خواستم گوش برادرم را خوب کند و شفا دهد. او از من بزرگتر است و یک گوشش درد میکند و خوب نمیشنود. دوست دارم سال دیگر بازهم بیایم پیش بچههای اینجا. حرم را خیلی دوست دارم.»
👇🏻 برای مطالعه متن کامل گزارشی از حالا و هوای رواق کودک حرم مطهر رضوی، همزمان با روز جهانی کودک، به لینک زیر مراجعه کنید:
yun.ir/tp3wye
@aqr_ir
تولید و توزیع ۱۱ هزار بسته آموزشی «مهد الرضا(ع)» توسط بهنشر
🔸 حسین سعیدی، مدیرعامل بهنشر(انتشارات آستان قدس رضوی):
🔺 ۱۱ هزار و ۲۰۰ بسته آموزشی «مهد الرضا(ع)»، همزمان با آغاز سال جدید آموزشی تولید و در مشهد توزیع شد؛ انتشارات بهنشر به عنوان مجموعه تخصصی ، ۵ سال متوالی است که با همکاری مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی، تولید و توزیع اقلام مهدالرضا در سطح شهر مشهد را بر عهده دارد.
🔺 این بستهها شامل کتابهای «گلهای مهدالرضا(ع) ۱ و ۲»، «شکوفههای رضوی؛ امروز چه روزیه»، «شکوفههای رضوی؛ قصههای چهارده معصوم نورانی(ع)»، «قرآن چه دوست خوبیه» به همراه دفتر نقاشی و دفتر ارتباط خانه با مهد الرضا(ع) است.
🔺 هم چنین ۲۱ قلم محصول فرهنگی از جمله لباس فرم، کیف، جامدادی، لیوان، کاغذ و مقوای رنگی و... برای نوآموزان مهد الرضا(ع) در این بسته آموزشی در نظر گرفته ایم که در فرایند تولید این محصولات سعی شده تصویرگری کتابها متناسب با محتوای آموزشی، سن و سلیقه کودکان و طراحی لباسها و اقلام آموزشی نیز براساس الگوهای ایرانی اسلامی باشد.
👇🏻 متن کامل خبر:
yun.ir/ymj7h4
@aqr_ir
اعلام ویژهبرنامههای حرم مطهر رضوی در هفته وحدت
🔺 همانند سالهای گذشته، با آغاز هفته وحدت، برنامههای ویژه این ایام از ۱۲ ربیع الاول (سالروز ولادت نبی مکرم اسلام به روایت اهل سنت) در آستان ملکوتی امام هشتم(ع) آغاز شده و تا ۱۷ ربیع الاول، به عنوان سالروز ثبت شده به نام ولادت حضرت محمد(ص)، ادامه دارد.
🔺 این برنامهها که به همت معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی تدارک دیده شده، به شعار محوری «واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا» مزین شده و هدف والای این ایام، که همان وحدت و همبستگی مسلمانان جهان است را دنبال میکند.
🔺 از جمله این برنامهها، برگزاری محافل سخنرانی با حضور واعظان مطرح کشور است که در آن ها، معارف نبوی بیان و تبیین خواهد شد؛ این محافل در دو نوبت صبح و عصر در مسجد گوهرشاد حرم مطهر رضوی برپا میشود.
👇🏻 برای مطالعه متن کامل خبر و آشنایی بیشتر با برنامههای حرم مطهر رضوی در هفته وحدت، به لینک زیر مراجعه کنید:
yun.ir/a8a4ab
@aqr_ir
30.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از اخبار حرم مطهر امام رضا (ع)
دیروز و امروز وقف در آستان حضرت رضا(ع)/ ایجاد بسترها و شیوههای جدید برای عرض ارادت واقفان
🔺 پیشینه مشارکت ارادتمندان اهل بیت(ع) در سنت حسنه وقف، با وقف ۲۳ رقبه در خراسان توسط مرحوم احمد بن عتیق در سال ۹۳۱ هجری قمری، شکل رسمی به خود گرفت. واقفان نیکاندیشی همچون مرحوم احمدبن عتیق، حاج حسین آقا ملک و عضدالملک از جمله بزرگ واقفان امام هشتم(ع) هستند که بسیاری از داراییهای منقول و غیرمنقول خود را برای عرض ارادت به ساحت مقدس ثامنالحجج علیبن موسیالرضا(ع) وقف آستان قدس رضوی کردند تا از آن برای خدمت به مردم استفاده شود.
🔺 مدیریت موقوفات در گذشته ذیل معاونت امور حقوقی و موقوقات آستان قدس رضوی قرار داشت، اواخر سال ۱۳۹۳ با حذف این معاونت، به عنوان زیرمجموعه معاونت املاک و اراضی معرفی شد. یک سال پس از این تصمیم، معاونت امور حقوقی و موقوقات احیاء شد و در سال ۱۳۹۷ این مدیریت فعالیت خود را به عنوان یکی از زیرمجموعههای مرکز توسعه وقف و نذر ادامه داد تا این که در سال ۱۳۹۸ پس از انتصاب تولیت وقت، موقوفات در دو بخش مدیریت نظارت بر موقوفات و مدیریت توسعه وقف و مشارکتهای اجتماعی اداره شد.
🔺 براساس سیاستهای کلان ابلاغی تولیت آستان قدس رضوی و همچنین نظام راهبردی موقوفات، این مدیریت راهبردهایی را در دستور کار خود قرار داده است که از جمله آن میتوان به تسهیل فرایند جذب موقوفات در چهارچوب ضوابط و اولویت قرار دادن جذب موقوفات منفعتی اشاره کرد.
👇🏻 متن کامل گزارش:
yun.ir/w0qyqe
@aqr_news
موقوفاتی از اهل سنت در موزههای حرم مطهر رضوی
🔺 فرهنگ وقف در بارگاه منور رضوی با عشق به ساحت امام رضا(ع) در هم آمیخته شده است. این عمل در دورههای مختلف تاریخ مختص به شیعیان نبوده و بسیاری از ارادتمندان به خاندان اهل بیت(ع) از اهل سنت نیز در این عرصه نام خود را به عنوان «واقف» ثبت کرده اند.
🔺 قالیچه ابریشمی ترکمن دورو که بافت هنرمندان ترکمن و از مجموعه طرحهای ایلات و عشایر است یکی از آثار موجود در گنجینه رضوی است که در خراسان شمالی بافته شده است؛ این قالیچه نفیس، اهدایی آخوندکمالی به نمایندگی از علمای اهل سنت و مردم ترکمن راز و جرگلان خراسان شمالی به مقام معظم رهبری است.
🔺 تابلوی «خوشنویسی آیه اطاعت به خط ثلث و نستعلیق بر روی پوست»، یکی دیگر از نفایس گنجینه رضوی است که توسط لقمان احمدی مریوانی کتابت و توسط امام جمعه مریوان در سال ۱۳۸۸ اهدا شده است.
🔺 نادر خیرالدین ابوالجبین مهندس فلسطینی مقیم آمریکا، دیگر واقف اهل سنت است که آثار اهدایی وی در گنجینه تمبر و سکه خودنمایی میکند؛ مجموعهای که شامل تمبرهای فرهنگی ارزشمندی از ۲۰ کشور جهان است.
👇🏻 متن کامل خبر:
yun.ir/iiur4d
@aqr_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | روز امام رضا علیهالسلام
امام رضا علیهالسلام:
هرکس توانایی ندارد مارا زیارت کند، دوستان صالح مارا زیارت کند تا برای او ثواب زیارت ما نوشته شود.
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
@aqr_ir
#گزارش_تصویری | آیین غبارروبی ضریح مطهر حضرت رضا(علیهالسلام) در آستانه میلاد رسول اکرم حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) با حضور آیت الله محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی، آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد و خدام حرم مطهر رضوی برگزار شد
@aqr_ir