❓ چند نکته در مورد پاورپوینت ها که
مورد سؤال همکاران بوده و بارها در
شخصی پاسخگو بودم :
1⃣ ۶۰ پاورپوینت عربی هفتم ، هشتم و
نهم با قوت در حال به روز رسانیه و
مطالبی فوق العاده اضافه شده :
🔸 تصاویر متعدد برای مؤنث 👧
🔸 درس نامه های جذاب به همراه
تصویر 🏞 و کلیپ و ... 🎬
🔸 بخش سؤال قواعد با تصاویر
جذاب و گاهی سؤال از کلیپ
🔸داستان های جدید
🔸 و مطالب دیگری که باید دید 😇
2⃣ پاورپوینت های عربی هفتم
✅ به روزرسانی شده 😊
❌ هنوز بارگذاری نشده
3⃣ پاورپوینت های عربی هشتم
✅ در حال به روزرسانیه و امیدوارم
تا آخر این ماه تموم بشه
4⃣ پاورپوینت های عربی نهم
✅ بخشی از کار انجام شده اما هنوز
خیلی کار داره ، مخصوصاً بخش
درسنامه قواعد که باید با تصاویر
جذاب مزین بشه
5⃣ داستان ها و روش ها و ... موجود در
پاورپوینت ها رایگانه و در کانال هم
می تونید داستان های مختلف را از
پیام سنجاق شده مشاهده کنید
🌸 داستان های جدید هم رایگان
تقدیم خواهد شد
#شعر
❓ سؤال همکار : شعرها رو به چه صورت باید سر کلاس اجرا کنیم ؟ از قبل به بچه ها بدیم حفظ کنند بعد یک نفر بیاد برای همه بخونه ؟ روشش به چه صورت هست
با یکبار بدون برنامه ریزی ما شعر رو بخونیم دانش آموزان یاد میگیرند ؟
✅ تجربه بنده :
🔸 بهتره به یک نفر خوش صدا مخصوصا تکخوان های سرود و مخصوصا کسانی که مداحی کار کرده اند و با صدا و گام و .... آشنا هستند به این افراد بسپریم که تمرین کنند و ریتم مناسب رو پیدا کنند و ابتدا برای خودمون بخونن یا صداشون رو ضبط کنند و بفرستند و بعد از توافق بر سر ریتم و ... ، سر کلاس اجرا کنند
🔸 هنگام اجرا هم بهتره بچه ها رو مشارکت بدن مثلا بخشی از شعر رو مشخص و بچه ها تکرار کنند
❌ و بهتره هیچگاه فی البداهه از دانش آموز نخواهیم که شعر رو بخونه ، چون احتمالاً وقت کلاس تلف میشه و بس
مگر اینکه خودمون ریتم رو بهشون بدیم و دسته جمعی شعری رو تکرار کنند
این تجربه بنده است در این رابطه
امیدوارم مفید باشه
#شعر
┄┅═══❉💗❉═══┅┄
🌼 عربی برای شما
https://eitaa.com/arabi4u
┄┅═══❉💗❉═══┅┄
برای آموزش قواعد فعل مضارع (عربی
هشتم) در پاورپوینتها سه بخش داریم :
1⃣ درسنامه قواعد (قواعد تصویری)
که با تصاویر جذاب و با کیفیت و
با روالی جالب قواعد مطرح میشه
این روال جالب برای تدریس بدون
پاورپوینت هم میتونه مناسب باشه
2⃣ حُسنُ السُّؤال
سؤال های متنوع و هدفمند به
همراه تصاویر مناسب و جالب
این دو بخش بالا در جلسه اول
هر درس گفته میشه 👆
اما جلسه دوم 👇
3⃣ کلیپستان
در جلسه دوم ، مطالب رو با کلیپهای
متنوع مرور می کنیم (سعیم بر اینه
کلیپ ها بر اساس یک روال جـالـــب
چیده بشه و دبیر اونها رو روایت کنه
و چند کلیپ خشک و خالی و بدون
توضیحات نباشه)
توضیحات بیشتر برای بعد 🙏
┄┅═══❉💗❉═══┅┄
🌼 عربی برای شما
https://eitaa.com/arabi4u
┄┅═══❉💗❉═══┅┄
💥 شرح فرازی از زیارتنامه حضرت عباس (سلام الله علیه)
🔹 أشْهَدُ لَكَ بِالتَّسْلِيمِ وَالتَّصْدِيقِ وَالْوَفاءِ وَالنَّصِيحَةِ لِخَلَفِ النَّبِيِّ صَلَّى اللّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ
🔸تسلیم:
اسلام، دین تسلیم است. «فَلا وَ رَبِّکَ لا یُؤْمِنُونَ حَتَّی یُحَکِّمُوکَ فیما شَجَرَ بَیْنَهُمْ ثُمَّ لا یَجِدُوا فی أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَیْتَ وَ یُسَلِّمُوا تَسْلیماً»(نساء/۶۵)
وجود مقدس قمر بنیهاشم، در عظیمترین درگیریهای تاریخ وارد شده و تسلیم محض بوده است. اگر الان برای ما مسئله، بعد از ۱۴۰۰ سال حل شده غیر از آن زمان است؛ زیرا آن زمان، خیلیها که خودشان را بزرگ میدانستند و صحابی بودند و وجود مقدس نبی اکرم و امیرالمومنین و امام مجتبی را درک کرده بودند و شاگردی آن حضرات را کرده بودند، نمیتوانستند بپذیرند که این راه، راه صوابی است.
تسلیم شدن نسبت به وجود مقدس سیدالشهداء در این بلاء عظیم، در این امتحان سخت و سر باز نزدن و قوای خود را در اختیار معصوم قرار دادن قدم اول است.
تسليم مقام اسلام است؛ يعني قلب انسان دنبال قلب وليّ خدا حركت كند و سلم در مقابل او باشد.
🔸 التصدیق:
قدم دوم، تصدیق است. یعنی امام را عین صدق محض بدانی و شک و ریب و تکذیب نسبت به امام، در انسان پیدا نشود. خیلیها در ته دلشان نسبت به حقانیت سیدالشهداء(ع) تردید کردند. ما یک تصدیق داریم، نقطه مقابلش از شک شروع میشود، بعد به ریب و بدگمانی میرسد، بعد به تکذیب ختم میشود. مقابل تصدیق، تکذیب است. انسان، معصوم را تکذیب میکند و میگوید: درست نیست، صدق نیست، فرمان خدا نیست، راه صواب نیست. اولش هم از یک تردید و شک آغاز میشود. انسان اگر در حقانیت جبهه انبیاء و اولیاء الهی تردید کرد این تردید، همین جا نمی ماند؛ بلکه شیطان، انسان را قدم به قدم پیش میبرد تا به مقام ریب و بعد هم مقام تکذیب میرساند. تصدیق کردن معصومین و آنها را عین حق و صدق دانستن و شک نکردن در سختیها بهخصوص آنجایی که به حسب ظاهر با تعلقات ما درگیر میشود، کار بسیار سختی است؛ چون ما وقتی میخواهیم تصدیق کنیم، ترازوی ما، تعلقات ما هستند.
تصديق، يعني در امواج سنگينترين ابتلائات و امتحانهايي كه وليّ خدا از انسان میگیرد در ورود به باب او ترديد به خود راه ندهد و ذرّهاي در حقّانيت و صدق و پاكي و طهارت او شک نکند. با يقين كامل وليّ خدا را همراهي كند.
🔸 الْوَفاء:
آدمی که تسلیم امام است؛ به فهمی میرسد و محاسباتش با امام همراه میشود. عقل عملش، تعلقاتش، خوب و بد کردنهایش، زشت و زیبا کردنهایش، درکش از معروف و منکر، با امامش هماهنگ شده و تابع و دنبالهرو امام و نورانی به نور امام میشود. حالاست که میتواند وفا بکند و پیمانهاش را پر میکند و عهدهایی که با امامش داشته، بتمامه انجام دهد. «وافی» آن کسی است که پیمانه را پر میکند.
قرآن می فرماید «وَ مَنْ أَوْفی بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذی بایَعْتُمْ بِهِ». کسی با خدا وفا کرد، خدای متعال در وفاداری، بر همه، سابق است و اصلاً وفاداری همه، از او است. روز قیامت، همه شهدا و خصوصاً شهدای کربلا که گُل سرسبد گلها هستند؛ وقتی جایگاه حضرت ابالفضل را نسبت به حضرت سیدالشهداء میبینند، غبطه میخورند.
وفا، يعني اينكه همۀ سرمايهاش را بدهد و خود را نهتنها هيچكاره، که بدهكار بداند.
🔸النصیحه:
از این لطیفتر، نصیحت است. نُصحِ برای امام؛ به معنای نصیحت کردن و موعظه کردنِ امام نیست، بلکه بیش از وفا، و بهمعنای خیرخواهی کردن است؛ یعنی پیمانه ات را که پر کردی، آنچه را هم که از تو نخواستند، بروی انجام بدهی؛ یعنی کار را زیباتر و بیشتر از آنکه خواستند، انجام دادن. همان که خدای متعال در قرآن خطاب به پیامبر فرمود: «طه * ما أَنْزَلْنا عَلَیْکَ الْقُرْآنَ لِتَشْقی»(طه/۱-۲) پیغمبر ما! نگفتیم این قدر زحمت بکشی؛ بلکه ما گفتیم برو دست بندگان ما را بگیر و بیاور. برو عالم را آباد کن و با عبادت خودت عالم را نورانی کن. نگفتیم اینطور به زحمت بیفت. این نصیحت است. سیدالشهداء، امام است؛ اگر کاری بکنی که بگویند او نسبت به امامش نصیحت کرد و بیش از آنکه وظیفهاش بود و عهد داشت، با امام خودش نُصح داشت که خیلی چیز عجیبی است. این است که حضرت فرمود: عموی من در روز قیامت یک درجهای دارد که همه شهدا به او غبطه میخورند. این است که همه ائمه علیهم السلام ایشان را دوست دارند و افتخار میکنند. در حالی که معصوم، مدار همه کائنات است؛ ولی به مثل حضرت اباالفضل افتخار میکنند و حرفش در دستگاه آنها ردخور ندارد.
نصیحت؛ يعني بالاتر از تكليف بار برداشتن.
☑️ @mirbaqeri_ir
17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬛️ فرا رسیدن ایام عزای تاسوعا و
عاشورای حسینی تسلیت باد
┄┅═══❉💗❉═══┅┄
🌼 عربی برای شما
https://eitaa.com/arabi4u
┄┅═══❉💗❉═══┅┄