آیت الله حاج آقا رحیم ارباب:
مرحوم آسید جمال گلپایگانی درنامه ای بمن نوشتندوسفارش کردند :
هرعمل مستحبی را در طول هفته یادت رفت
این که ۱۰۰مرتبه سوره قدر را درعصرجمعه بخوانی را فراموش نکنید.
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1018
آمار جهانی طلاق در کشور های مختلف رو ببینین
هدف اصلی زن زندگی آزادی نابودی نهاد خانواده بود
مخصوصا در کشورهای اروپایی که آزادی بیشتری دارن آمارها وحشتناک تره
قدم اول دشمن برداشتن حجابه
ولی هدف اصلی نابودی نهاد خانواده ست...
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1019
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لیام نیسون : شاید اسلام پاسخ واقعی باشد !
🔻صدای اذان تجربهی شگفتانگیزی است که بسیاری از غیرمسلمانان دوست دارند درباره آن صحبت کنند، کلماتی که تا بحال نشنیدهاند و احتمال بالا معنای دقیقی از الفاظ اذان نمیدانندولی به گفتهی اکثر ایشان این کلمات روح آنها را نوازش داده است.شاید بهمین دلیل است که پیامبر مهربانی صلی الله علیه وآله وسلم فرمود:همانا اهل آسمان از اهل زمين چيزى نمىشنوند مگر اذان !
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1020
دیلن تیری، ستاره مشهور تلویزیون فرانسه مسلمان شد
دیلن تیری عکسی از حج عمره خود را که در ماه رمضان به همراه مادرش به جا آورده بود با هوادارانش به اشتراک گذاشت.
تیری در کپشن یکی از تصاویر که در آن سر مادرش را میبوسد نوشت: این بهترین عکس است. عکسی با مادرم که اسلام را به من آموخت.
جان خود را مدیون شما هستم، زیرا چشمانم را به این دین زیبا یعنی اسلام باز کردید.
این شخصیت مشهور تلویزیون فرانسه در مصاحبهای که چند روز پیش داشت مردم را به اسلام دعوت کرد و گفت: اگر اسلام نداشتم این مرد امروزی نبودم، نسخه سیاهی از خودم بودم.
#اسلام
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1021
20M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به شبهه محبوبیت روحانیون در گذشته و عدم محبوبیت ایشان در حال حاضر
صرفنظر از برخی تعابیر نکات خوبی دارد
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1022
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفته شده این صدا اولین صدای ضبط شده در ایران است! که متعلق به مظفرالدین شاه قاجار است.
🔹صدای ۱۱۴ سال قبل را میشنوید.
یه کم با روحیات پادشاهان هم آشنا میشویم
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1023
💢 عکس جدید مجله وال استریت ژورنال
انقلابی جدید و بزرگ در راه است...
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1024
🔷پژوهشی جدید: ChatGPT در مقایسه با پزشکان، عملکرد بهتری در ارائه مشاورههای درمانی دارد |
🔸هوش مصنوعی ChatGPT چند ماه پیش موفق شد در آزمون پزشکی آمریکا نمره قبولی دریافت کند. حالا محققان دوباره این چتبات را به آزمایش گذاشته و اینبار متوجه شدهاند که هوش مصنوعی میتواند عملکردی بهتر از پزشکان در مشاورهدادن به بیماران و ابراز همدردی با آنها داشته باشد
🔸به گزارش National Post، گروهی از پژوهشگران از یک پزشک واقعی و ChatGPT خواستند تا به سناریوهای گوناگون واکنش نشان دهند. آنها سپس این پاسخها را به تعدادی متخصص بهداشت عمومی ارائه کردند تا آنها واکنشها را با یکدیگر مقایسه کنند. درنهایت پژوهشگران دریافتند که متخصصان در 79 درصد از مواقع، پاسخ هوش مصنوعی به 200 سؤال را ترجیح میدادند. درواقع پاسخ ChatGPT چهاربرابر بیشتر از پاسخ پزشکان نمره «خوب» یا «خیلی خوب» و 10 برابر بیشتر نمره «همدلانه» و «خیلی همدلانه» دریافت کرد.
🔸نمونهای از واکنش یک پزشک و ChatGPT به مشکل بیمار
برای مثال، در یکی از این سناریوها بیمار اعلام میکرد که ممکن است یک خلال دندان را بلعیده باشد. پاسخ پزشک به این گزاره چنین بود:
«اگرچه خیلیها خلال دندان را بدون مشکل بلعیدهاند، اما اگر دو تا شش ساعت گذشته باشد، احتمالاً خلال حالا به روده رسیده است؛ بنابراین درآوردن آن کار آسانی نیست. اگر دچار دلدرد شدید، تعلل نکنید و به اورژانس بروید و حتماً بگویید که خلال دندان بلعیدهاید.»
درآنسو، هوش مصنوعی پس از اندکی فکرکردن، پاسخ همدلانهتری را ارائه کرد. ChatGPT نوشت: «اگر یک شیء خارجی را بلعیده باشید، طبیعی است که نگران باشید.» این چتبات توضیح داد که خلال دندان میتواند در گلو گیر کند یا به مسیر گوارش آسیب بزند و موجب جراحت جدی شود، اما بعید است که چنین اتفاقی از بابت یک خلال دندان ساده که اندازه آن صرفاً دو سانتیمتر است، رخ دهد.
ChatGPT همچنین گفت: «بااینحال، هر ناراحتی نظیر درد شکم، دشواری در بلعیدن یا تهوع نیازمند ارزیابیهای پزشکی است. قابل درک است که احساس ترس داشته باشید، اما سعی کنید بیشازحد نگران نشوید.»
محققان امیدوارند که این سیستمها در آینده بتوانند برای کمک به کاهش حجم کارها به کمک پزشکان بیایند. نتایج پژوهش حاضر در مجله JAMA Internal Medicine منتشر شده است
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1025
دیدار سالانه دکتر دینا مدیرکل بخش آموزش فدراسیون جهانی KSIMC، شیعیان اثناعشری خواجه با حجتالاسلام دکتر عربصالحی رئیس پژوهشکده حکمت و دینپژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
در این دیدار دکتر دینا ضمن ابلاغ پیام کتبی رئیس فدراسیون جناب حجت الاسلام دکتر صفدر جعفر و تشکر ایشان از خدمات علمی مستمر دکتر عربصالحی به این فدراسیون و در نگاه گستردهتر به کل جامعه، خبر از راهاندازی مرکز بینالمللی تحقیقات پیشرفته اسلامی (ICAIR) در این فدراسیون دادند و آمادگی همکاری کامل با محققین علوم اسلامی و انسانی را اعلام نمودند.
همچنین دکتر دینا در ادامه جلسه به طرح آخرین شبهات مطرح شده از سوی دگراندیشان که به این فدراسیون هم کشیده شده پرداختند و از سوی دکتر عربصالحی پاسخها و راهنماییهای لازم ارائه شد.
در پایان برخی از کتب تازه چاپ پژوهشگاه در راستای پاسخ به شبهات جدید تقدیم ایشان گردید.
لازم به ذکر است این گروه از شیعیان بیشتر ساکن انگلستان و تانزانیا بوده و البته در سایر کشورهای اسلامی نیز کموبیش عضو دارند دفتر مرکزی آن در لندن و تانزانیا هست و جمعیت آنها به حدود دویستهزار نفر میرسد. بسیار تشکیلاتی و منسجم عمل میکنند طلاب زیادی مشغول به تحصیل در قم دارند و نوعا مقلد حضرت آیت الله سیستانی هستند. از نظر اقتصادی نیز بحمدالله وضعیت مطلوبی دارند.
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1026
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
◽️راهکارهای همکاری مشترک بین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مرکز تدوین متون درسی حوزههای علمیه
🔸 با هدف بررسی راهکارهای همکاری مشترک در زمینه تعاملات علمی، نشستی با حضور رئیس پژوهشکده حکمت و دین پژوهی، مدیران گروه فلسفه و عرفان و معنویت پژوهشگاه و مدیر مرکز تدوین متون درسی حوزههای علمیه سراسر کشور برگزار شد.
❇️ در این نشست مقرر شد با محوریت:
۱. ارائه کتب پژوهشگاه بعنوان منابع رشتههای مختلف حوزوی
۲. تبدیل کتب منبع به کتب درسی
۳. بازنگری سرفصلهای اکثر رشتههای علمی حوزوی
در قالب تفاهمنامه های موجود، متون تولید شده مورد بررسی قرار گرفته و آنگاه با محققان و نویسندگان کتب قرارداد تولید کتب آموزشی منعقد شود....
🔍 ادامه را بخوانید👇
🌐 iict.ac.ir/tadviin
#تعاملات_علمی
🆔 @iictchannel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتی در قوانین فیزیک هم
برهنگی = سقوط و غرق شدن است
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1033
❇️ درگذشت *ویلفرد فرناند مادلونگ* ( *Wilferd Ferdinand Madelung* )، اسلام شناس برجسته آلمانی
🔹صبح روز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ پرفسور مادلونگ اسلام شناس و شیعهپژوه شهیر آلمانی در آستانه 93 سالگی درگذشت. او در ۲۶ دسامبر ۱۹۳۰م (مطابق ۵ دی ۱۳۰۹ش) در شهر اشتوتگارت آلمان متولد شد و پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی و متوسطه به دانشگاه قاهره رفت و لیسانس تاریخ و ادبیات اسلامی را در سال ۱۹۵۳ دریافت کرد.
🔸وی سپس به تحصیلات عالی در زادگاه خود ادامه داد و در سال ۱۹۵۷م از دانشگاه هامبورگ درجه دکتری در مطالعات اسلامی دریافت کرد. مادلونگ رساله دکتری خود را تحت نظر اسلامشناسان آلمانی همچون اشتروتمان (R. Strothmann) و اشپولر(B. Spuler) به پایان رساند. او سه سال (۱۹۵۸-۱۹۶۰م) وابسته فرهنگی سفارت آلمان غربی در بغداد بود و سپس زندگی علمی خود را در زمینه اسلامشناسی دنبال کرد.
🔸در کارنامه علمی او میتوان استادی در دانشگاههای اکسفورد و شیکاگو را دید. همچنین او پژوهشگر ارشد مؤسسه مطالعات اسماعیلی در لندن بود.
مادِلونگ، اسلامشناس و شیعهپژوه آلمانی حدود ۲۰۰ کتاب و مقاله در حوزه مطالعات اسلامی مرتبط با شیعه تألیف و منتشر کرده است. کتاب جانشینی حضرت محمّد(ص) از آثار مهم اوست که در آن نگرش شیعه درباره جانشینی بعد از پیامبر تقویت شده است. وی را در شناساندن تشیع به جهان غرب موثر دانستهاند
مادلونگ در اردیبهشت ۱۳۹۷ش در مراسم اختتامیه کنگره بینالمللی «نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی» که تحت اشراف آیتالله مکارم شیرازی در شهر قم برگزار شد، شرکت کرد و به ایراد سخنرانی پرداخت.
https://eitaa.com/arabsalehi_ir/1034