🔰 چند عادت غذایی مفید 🔰
۱-روز را با میوه شروع کنیم
۲-بگذاریم دمنوش! ما اندکی خنک شود
۳- کشمش را جایگزین قند کنیم
۴-با نوشابه قهر کنیم
۵-برنج مان را آبکش نکنیم
۶-نان سفید استفاده نکنیم
۷-با روغن کنجد و زیتون آشپزی کنیم
۸-سیر و پیاز رو در برنامه غذاییمان بگنجانیم
۹-آب زیاد بخوریم
۱۰-چیپس نخوریم
۱۱-ماهی بخوریم
۱۲-با کالباس و سوسیس سرسنگین باشیم
۱۳-ناهار را کم کنیم(اما هیچ وعده ای را حذف نکنیم)
۱۴-غذا را خوب بجویم
۱۵-نمکدانها را در ویترین بزاریم(به جز اول و آخر غذا که کمی نمک بخوریم)
۱۶-از ماست کم چرب غافل نشویم
۱۷-گوجه فرنگی خور باشیم
۱۸-دیر شام نخوریم
۱۹-زیاد تعارف نکنیم و تعارف نشویم
۲۰-ورزش و نرمش تو برنامه روزانه داشته باشیم.
🌱
♻️ @ByDoctor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 اگر قسمت هایی از #بدنتان_درد میکند ،
شیوه #خوابتان را با بر اساس این ویدیو درست کنید 👌
🍏
💌
♻️ @ByDoctor
چی رفت، چی به جاش اومد؟ 🌿
🔻آرد سبوسدار رفت👈دیابت اومد!
🔻نمک دریا رفت👈فشار خون اومد!
🔻فلفل خوردن رفت👈چربی خون اومد!
🔻سرمه رفت👈عینک و آب مروارید اومد!
🔻کندر جویدن رفت👈ضعف حافظه اومد!
🔻چای زعفران رفت👈ضعف اعصاب اومد!
🔻لباس پنبه ای رفت👈عفونت زنان اومد!
🔻چوب مسواک رفت👈خرابی دندان اومد!
🔻برگ چغندر رفت👈پوکی استخوان اومد!
🔻سبزی خوردن(تره)رفت👈کمخونی اومد!
🔻شکر سرخ رفت👈حساسیت، آلرژی اومد!
🔻سویق خوردن رفت👈ضعف عمومی اومد!
🔻سرکه طبیعی رفت👈نارسائی قلبی اومد!
🍏
💌
♻️ @ByDoctor
✅ درمان سرطان گوارش:
🔷 هر روز در وسط روز: دمکرده سبزي شاهتره «شاتره» ميل کنيد،
🔷 هر روز عصرانه: دمکرده گُل بومادران ميل کنيد،
🔷 سوپ جُوِ دو سَر « = يُولاف= جُوِ پيغمبري » به عنوان غذاي سبک ميل کنيد،
🔷 زردچوبه، زعفران، زرشک [زراعي، کوهي، ماهونيا « نوعي زرشک» به عنوان افزودني مجاز و چاشني به همراه غذا خورده شود
🔷 پيه گوسفند ضدّ سرطان گوارش است.
📚حکیم ضیایی
🍏
💌
♻️ @ByDoctor
دختری که خودش قربانی یک اتفاق شومه و حالا داره باعث قربانی شدن مردی میشه که...📵
#عاشقانه_مذهبی_کاملا_متفاوت
مواد غذایی مختلف را چقدر در یخچال و فریزر نگهداریم؟
تقریبا در تمام کشورهای جهان شیوع کرونا باعث ایجاد محدودیتهای شدید در رفت و آمد به خارج از خانه شده و به همین دلیل چارهای نیست جز اینکه کمتر به خرید برویم و در هر بار خرید، مواد غذایی بیشتری بخریم.
اما پس از خرید مواد غذایی، بحث چگونگی ذخیره سازی آنها مطرح میشود :
_انواع سوسیس و کالباس
قرار دادن این دست از محصولات فرآوری شده، در صورت پخته بودن تا یک هفته در یخچال بیخطر است. اما سوسیسهای خام را حداکثر باید ظرف دو روز مصرف کرد.
هر دو نوع این محصولات را میتوان برای مدت یک ماه در فریزر نگه داشت برای برخی از سوسیسها این کار را میتوان حتی برای دو ماه ادامه داد.
_گوشت پرندگان
گوشت خام پرندگان را تنها میشود برای یک یا دو روز در یخچال نگه داشت؛ آنهم در دمای ۵ درجه سانتیگراد و یا سردتر از آن.
اما امکان نگهداری آنها در فریزر تا یک سال آنهم در دمای ۱۸ درجه سانتیگراد یا سردتر هم وجود دارد.
گوشت پخته شدۀ پرندگان را میتوان برای کمی بیشتر از دو روز نیز در یخچال نگه داشت.
اما برای مدتی طولانیتر، باید حتما آنها را در فریزر منجمد کرد.
دوره انجماد این گوشتها در فریزر نیز نباید بیش از ۶ ماه طول بکشد.
_گوشتهای قرمز
این گوشتها را میتوان تا ۵ روز در یخچال و تا یک سال در فریزر نگهداری کرد.
گوشتهای پخته شده را نیز میتوان تا سه یا چهار روز در یخچال و حداکثر تا ۶ ماه در فریزر نگه داشت.
_نگهداری تخم مرغ
تخم مرغهای خام را میتوان حتی برای مدت یکماه در یخچال نگهداری کرد.
اما اگر آنها پخته شدهاند نباید آنها را بیش از یک هفته در یخچال نگه داشت.
اگر میخواهید تخم مرغها را در فریزر قرار دهید، باید آنها را شکسته و زرده و سفیده را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس این مخلوط را در ظرفی بریزید که هوا به داخل آن راه نیابد. در این صورت مخلوط زرده و سفیده تا یکسال در فریزر قابل نگهداری است.
_سالادهایی با محتوای گوشت
اگر در سالادی که تهیه کردهاید گوشت مرغ، تن، تخم مرغ یا کالباس وجود دارد، این سالادها را باید در یخچال گذاشت و حداکثر باید طرف ۳ روز مصرف کرد.
_بعضی از غذاهایی که هرگز نباید در فریزر نگهداری شوند حتی در دوران قرنطینههای طولانی مدت عبارتند از:
_شیر و پنیر: یخ زدگی باعث جدا شدن مواد تشکیل دهنده شیر و پنیرها از یکدیگر میشود.
_سیب زمینی: از آنجا که این ماده غذایی آب زیادی دارد، یخ زدگی باعث میشود که سیب زمینی بسیار شل شود.
_ غذاهای سرخ شده: یخزدگی باعث میشود که تُردی این غذاها از بین برود.
_سبزیجات و میوههای خام: هر سبزی یا میوهای که آب زیادی داشته باشد مانند کرفس، خیار، هندوانه و سبزهای سالادی در صورت منجمد شدن دوام نخواهند آورد. زیرا ملکولهای آب درون آنها به کریستالهای یخی تبدیل میشود و زمانی که برای مصرف از حال انجماد خارج شوند، شما با ظرفی از غذاهای له شده و غیرقابل مصرف روبر و خواهید شد.
🌱
♻️ @ByDoctor
🔶درمان کک و مک ( علت آن غلظت خون است)🔶
💎با دکتر خیراندیش💎
الف ) سرکه انگبین (۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه انگور طبیعی ) یک سوم لیوان از این شربت ریخته و باقی را آب ریخته و شبها قبل از خواب میل شود .
ب ) خوردن گس مزه ها ( آب گوجه فرنگی ـ آب انار )
ج ) کم خوردن غذاهای سرخ کردنی
د ) ۲ مرحله حجامت در بهار و ۱ بار حجامت در پاییز
☘️ 🌱
♻️ @ByDoctor
🖼جهت تقویت قوه باه و نعوظ و #زود_انزالی :
1-صبح ها و عصر ها یک لیوان آب جزر ( در روایات شیعه آمده ) = هویج زرد = هویج رسمی
2- در اوّل و آخر غذا پودر آویشن و نمک سنگ بخورید.
3- در 24 ساعت یک مشت نخود و کشمش بخورید.
4- هنگام جماع، نوک آلت روغن کنجد با مقدار خیلی کمی دارچین بزنید.
5- شب ها یک قاشق مربا خوری سیاهدانه با عسل بخورید.
☘ 🌱
♻️ @ByDoctor