eitaa logo
ارمغان « طب الصحه»
220 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.3هزار ویدیو
19 فایل
هوالشافی رویکرد: -توصیه های سلامتی از منظرطب سنتی، اسلامی وایرانی - ارائه محصولات ارگانیک
مشاهده در ایتا
دانلود
📌سینوزیت سبب سیاهی زیر چشم و سردرد میشود👁 ✍️طب سنتی معتقدست دود کردن عنبر نسارا (مدفوع الاغ ماده) دردرمان سینوزیت و سرماخوردگی وخشک کردن عفونت سینوس و هر عفونتی معجزه میکند. 👈 لطفابا دوستان خود به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
📌کشک بادمجان بخورید تا پوکی استخوان نگیرید👇 ✅️این غذا به علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و مواد مغذی فراوان موجب استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از بروز پوکی استخوان در افراد جلوگیری می‌کند. 👈 لطفابا دوستان خود به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دریای خزر زیبا _ غروب آفتاب زیباست آرامبخش روان فزاینده ایمان به خدای مهربون است
✍امام علی (ع): آنچه بخوری برود و آنچه بخورانی فراوان و پر برکت شود. 📚غرر الحکم، حدیث ۹۶۳۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این گیاه که به عربی بادنجان نامیده می‌شود یکی از گیاهان دو لپه است. گیاهی است یکساله و دارای ساقه نسبتا ضخیم و پوشیده از کرک. ارتفاع ساقه آن تا ۷۰ سانتیمتر می‌رسد. برگهای آن بیضی شکل با نوک باریک و گلهای آن بنفش رنگ است. میوه این گیاه دراز و باریک و یا گرد ، به رنگهای بنفش ، سیاه ، زرد و سفید دیده می‌شود. از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است. بادمجان بر خلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است 🔸 در صورتیکه بادمجان از لحاظ گرمی وسردی هوشمند عمل می کند و هر جا نیاز به گرمی باشد گرم است و هر جا نیاز به سردی باشد سرد می شود... 👈معتدل است و در هر حال و حالتی خوب است 👈 لطفابا دوستان خود به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
کی بادنجان بخوریم😋👇 چ زمانی بهتره❓ امام صادق (ع): ‏ إِذَا أَدْرَكَ الرُّطَبُ وَ نَضِجَ الْعِنَبُ‏ ذَهَبَ‏ ضَرَرُ الْبَاذَنْجَانِ‏. 🔹هنگامی که رطب برسد و انگور نضج پیدا کند، ضرر بادنجان از بین می‌رود. 📚 المحاسن،ج2،ص525 📚 وسائل الشيعة،ج25،ص211 📚 بحار الأنوار (ط - بيروت)،ج63،ص221 ⚠️ بادمجان همیشه و در هر فصلی معتدل و مفید است و ضرری ندارد اما بهترین فصل مصرف بادمجان در اوج تابستان است. 👈 لطفابا دوستان خود به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
💢 رماتیسم و زنجبیل 👌افراد مبتلا به روماتیسم برای کاهش التهاب مفاصل و بافت‌های ماهیچه‌ای به مصرف این گیاه روی می‌آورند زنجبیل برای کاهش مشکلات و ناراحتیهای عصبی نیز تجویز میشود. 👈 لطفابا دوستان خود به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
🍜طرز تهیه سوپ گندم سوپ گندم 👍یکی از غذاهای پر خواص تهیه، سوپ گندم است که دارای خواص بیشماری در طب سنتی می‌باشد. 👍سوپ گندم ممکن است در تنوعات مختلفی پخته و آماده شود. اما ما در این مقاله قصد داریم در خصوص سوپ گندم خیراندیش صحبت کنیم. این نمونه سوپ از دکتر خیراندیش ممکن است کمی با سوپ‌های قبلی شما متفاوت باشد از این‌رو در ادامه در خصوص طرز تهیه سوپ گندم دکتر خیراندیش نکاتی را بیان خواهیم کرد. همراه ما باشید. 👍مزاج گرم و خشک تعداد نفر 4 مفید برای سوپ گندم برای معتدل ، ملیّن ،مقوی عمومی ، ضد چربی خون ، مفید برای کبد و روده ها ، تقویت بینایی مفید است همچنین این سوپ در طب سنتی دارای خواص بیشمار دیگری می‌باشد. ✅مواد لازم بلغور جو : یک دوم پیمانه هویج : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل : به میزان لازم آلو بخارا : هشت عدد گندم پوست کنده یا بلغور گندم : یک پیمانه سبزی سوپ خرد شده : سه پیمانه ✨روش تهیه برای تهیه سوپ گندم طب سنتی باید گندم پوست کنده یا بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده را همراه سبزی سوپ، آلو بخارا، فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. توجه داشته باشید که مدت زمان پخت این سوپ به قدری است که تمام مواد استفاده شده در آن پخته و یا به عبارتی نرم شوند. 👈 لطفابا دوستان خود به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
🍃🌸برگشت شیر کودکان 🔺علت: ضعف شیر مادران، به خصوص در مادرانی که سزارین نموده اند شیر حاصله ضعیف می باشد و باعث هضم نادرست در معده کودک شده و موجب رفلاکس معده کودک می گردد. 💎نسخه درمانی: تقویت شیر مادر با تهیه حلوایی که ترکیبات آن آرد برنج، روغن حیوانی (زرد گاوی)، شیره انگور، زیره سبز و رازیانه باشد. هم چنین با غذاهای مختلف به تقویت مادر شیرده بپردازید، زیرا این بیماری در اصل ناشی از ضعف عمومی مادر است. 👈 لطفابا دوستان خود به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طبع سرد سرکه غالب است و این مایع به دلیل نفوذ زیادی که دارد، براحتی در اعضایی مثل اعصاب مرکزی و ریه نفوذ کرده و مصرف بی رویه آن مخصوصا توسط افراد با مزاج سرد و مبتلایان به افسردگی، اختلال حافظه، بی حسی اندام ها، آسم و سرفه های مزمن می تواند عارضه ایجاد کند. مصرف سرکه ناشتا برای لاغر شدن، خطر ابتلا به زخم معده و غلبه سردی و بلغم و ضعف کلیه را در پیش دارد. یادتان باشد با روشهای غلط نه تنها لاغر نشده بلکه سلامتی خود را از دست خواهید داد.  👈 لطفابا دوستان خود به اشتراک بگذارید 👇 @armaghan_teb_sehha