هدایت شده از دانشنامه دفاعی
گروه نظامی سیاسی خبری
این گروه که از زیر مجموعههای دانشنامه دفاعی است احداث و فعالیت خود را آغاز کرد.
در صورت تمایل میتوانید دوستان و افرادی که تمایل به مشارکت در گروه دارند و یا به مباحث طرح شده علاقمند هستند را به گروه "اد" اضافه کنید.
ارادتمند شما: مدیریت مجموعه دانشنامه دفاعی
https://eitaa.com/joinchat/4288021236Ca14f858b07
▪️ توفان ایرانی در خدمت سوریه
تصویری از یک قبضه موشک انداز ضد زره توفان ساخت ایران که در خدمت ارتش سوریه قرار گرفته است. سوریه مدتهاست که از مشتری سلاحهای ایرانی به شمار میرود.
#ارسالی_کاربران
@armyir
▪️بالگرد دوسرنشینه و سبک CH-14
موتور: رولز رویس آلیسون 250-C20-B
توان خروجی موتور: برای تیک آف 420 و برای پرواز مداوم 370 اسب بخار
وزن خالی: 750 کیلوگرم
وزن برخاست: 1450 کیلوگرم
برد: 630 کیلومتر
حداکثر سرعت: 240 کیلومتر در ساعت
سرعت کروز: 210 کیلومتر در ساعت
نرخ اوجگیری: 8 متر در ثانیه
سقف پرواز خدمتی: 4500 متر
تولید: 2007
طول: 9.8 متر با احتساب ملخ 11.8 متر
قطر روتور اصلی: 10 متر
قطر روتور دمی: 1.5 متر
ارتفاع: از اسکید تا روتور اصلی 3.3 متر
ارابه فرود: اسکید
نکته: این بالگرد فارق از دو سرنشینه بودن شباهت های با بالگرد شاهد 285 دارد
#CH14
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیراندازی با مدرن ترین تفنگ اروپای شرقی
سری محصولات BREN-2 شرکت CZ جمهوری چک همه فاکتورهای یک سلاح مدرن را دارا میباشد. این سلاح با داشتن کنترلرهای دوسویه، تنظیمات مختلف، طراحی ماژولار، استفاده وسیع از درگاه های M-LOK و ریل پیکاتینی، اطمینان پذیری بالا، ارگونومی مناسب، کیفیت ساخت بالا، وزن سبک و... یکی از بهترین سری تسلیحات ساخته شده در اروپا میباشد.
مشخصات نسخه در تصویر
مدل BREN-2MS
ساخت جمهوری چک/آمریکا
وزن 3.45 کیلوگرم
طول 980-909-719 میلیمتر قنداق باز-جمع-تا شده
لوله 425 میلیمتری ساخته شده به شیوه چکش کاری سرد
کالیبر 5.56 میلیمتری
مهمات مصرفی 45×5.56 #ناتو / 223. #رمینگتون
برد موثر 500 متر
خشاب استاندارد 10، 20 و 30 تیری
سرعت دهانه 885 متر بر ثانیه
#cz #bren #bren2
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لنست شکارچی رادار
فیلمی از لحظه شکار رادار AN/TPQ-36 ساخت شرکت لاکهید آمریکا متعلق به ارتش اوکراین که توسط پهپاد پرسه زن لنست.
اوکراین حدود 11 سال پیش تعدادی از این رادارها را از آمریکا خریداری کرد و البته جالب است که همان موقع مطلبی در این مورد در وبلاگ قدیمیمان منتشر کرده بودم، تازه اوکراین داشت علنی خودش را تو دامن غرب میانداخت.
#مستند
@armyir
▪️لئوپارد با توپ 140 میلیمتری
مدتی برای تانک لئوپارد توپ 140 میلیمتری ال 47 توسط شرکت Swiss Ordnance Enterprise و با همکاری اسرائیل طراحی و در نظر گرفته شد که نهایتا به نتیجه نرسید. هدف از ساخت این توپ افزایش میزان نفوذ به زره بیشتر نسبت به توپهای 120 میلیمتری استاندارد ناتو بود.
در آزمایشات این توپ توانست به سرعت دهانه حدود 1800 متر در ثانیه و میزان نفوذ 930 میلیمتر در زره نیز دست پیدا کند اما با فروکش کردن تب جنگ سرد این طرح نیز کنار گذاشته شد.
#leopard2
@armyir
▪️ام 40 به سبک کیپتاون
تصویری از نصب قبضه ام 40 به روی خودروی Ferret ساخت انگلیس در خدمت آفریقای جنوبی؛ این خودرو بین سالهای 1952 و 1971 ترسایی در کمپانی دایملر مراحل توسعه و ساخت خود را پشت سر گذاشت. فرت طی مدت زمان خدمتش در اختیار نیروهای نظامی مختلفی از جمله ارتش انگلیس و همچنین کشورهای مشترک المنافع قرار داشته است.
#M40
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
فیلم کوتاهی از قدرت آتش پدافند توپخانه و سامانههای پدافندی مصباح، مصباح 1 و سعیر
شاید این تصور وجود داشته باشد که پدافند توپخانه منسوخ و ناکارآمد است، با توجه به اینکه باید تا حدودی بر این امر صحه گذاشت اما توجه داشته باشید که این نوع پدافند بسیار ارزان و به عنوان رینگ و حلقه آخر پدافند هنوز جایگاه خود را حفظ کرده و خواهد کرد، حتی با آمدن پدافند لیزری نیز به خاطر احتمال شرایط نامساعد جوی نمیتوان این نوع پدافند را کنار گذاشت؛ نظر خود بنده بر این است که این نوع پدافند نیاز به یک جهش در طراحی چه در خود سلاح چه در مهمات دارد و بایستی مهمات هوشمند نیز در پدافند توپخانه ما تعریف شده و جایگاه خود را به دست آورد.
#درخواستی_کاربران #پدافند
@armyir
▪️تصویری از تی 34 افسانهای
تانک T-34 برای نخستین بار در کارخانه خارکف اوکراین امروزین ساخته شد ستون فقرات نیروهای زرهی شوروی را در جنگ دوم جهانی تشکیل میداد و پس از جنگ تعداد زیادی از آنها به کشورهای دیگر صادر شدند و برخی تا دههها بعد مورد استفاده قرار گرفتند.
از این تانک بیش از 84 هزار دستگاه تولید شد و در کشورها و ارتشهای زیادی به خدمت در آمد. تی 34 حدود 26 تن وزن داشت و توپ اصلی آن 76 میلیمتری بود. شاید جالب باشد بدانید که این تانک به صورت محدود حتی در جنگ ایران و عراق هم حضور داشته است.
@armyir
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
نخستین فیلم رسمی از آغاز آزمایشات دریایی سومین ناو هواپیمابر چینی "فوجیان" که از قضا خیلی زیبا و رویایی از آب در آمده است. بارها گفتهام هر آنچه من برای نیروی دریایی کشور خودمان آرزو داشته و دارم چینیها دارند برای نیروی دریایی کشورشان رقم میزنند.
@armyir
▪️حمله موشکی و پهپادی یمن به دو کشتی اسرائیلی در خلیج عدن
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن در عملیاتی مشترک دو کشتی اسرائیلی به نامهای اماسسی دیگو (MSC Diego) و اماسسی جینا (MSC GINA) را در خلیج عدن مورد حمله قرار دادهاند.
نیرویهای یمنی دو بار به کشتی اماسسی ویتوریا (MSC VITTORIA) در اقیانوس هند و خلیج عدن حمله کردند. این عملیاتها با شلیک موشک و پهپاد انجام شده است.
@armyir