🌸صفات والاى پرهيزکاران
#نهج_البلاغه
❤️فَالْمُتَّقُونَ فِيهَا هُمْ أَهْلُ الْفَضَائِلِ، مَنْطِقُهُمُ الصَّوَابُ، وَ مَلْبَسُهُمُ الاِقْتِصَادُ، وَ مَشْيُهُمُ التَّوَاضُعُ
💎 پرهيزکاران در اين دنيا صاحب فضايلى هستند: گفتارشان راست، لباسشان ميانه روى و راه رفتنشان تواضع و فروتنى است»
📘#خطبه_193
@patogh_alaviyoun
◀️ «کسی که یک مقداری آشنا باشد به منطق قرآن، میبیند که این قرآن است که وادار کرد پیغمبر اسلام را به اینکه با این #سرمایهدارها دائماً در جنگ باشد.» صحیفه امام، ج ۴، ص۲۱۴.
🔺 پیامبر (ص) فرمود: انالله جعل ارزاقالفقراء فی اموالالاغنیاء؛ فان جاعوا و عروا، فبذنبالاغنیاء. بیشک خداوند روزی #فقرا را در دارایی #اغنیا قرار داده است. پس اگر گرسنه و برهنه مانده و از تأمین نیازهای اولیه زندگیشان بازماندند، به واسطه گناه اغنیاست.
#جنگ_فقروغنا
#پیامبر_اعظم
🎬 @shenakhte_rahbari
سخن علامه در مورد رهبری( تکرار با ارزش)...
🆔 کانال اختصاصی نشر صوت و متن آثار حضرت علامه حسن زاده آملی👇
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
اگر جان همت داشته باشد...
🆔 کانال اختصاصی نشر صوت و متن آثار حضرت علامه حسن زاده آملی👇
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
الهی...
🆔 کانال اختصاصی نشر صوت و متن آثار حضرت علامه حسن زاده آملی👇
@samad1001
http://eitaa.com/joinchat/4000645139Cde96dd3d95
🌸 #زن| #زنبور_عسل | به خود ببالید
🔻 #مقام_معظم_رهبری:
❣️مسألهی مادری، مسألهی همسری، مسألهی خانه و خانواده، مسائل بسیار اساسی و حیاتی است....
🔹 یعنی شما اگر بزرگترین متخصص پزشکی یا هر رشتهی دیگری بشوید، چنانچه زن خانه نباشید، این برای شما یک نقص است.
❣️کدبانوی خانه شما باید باشید؛ اصلًا محور این است. اگر بخواهیم تشبیه ناقصی بکنیم، باید به ملکهی زنبور عسل تشبیه کنیم. کانون خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند؛ بچهها محبت و نوازش ببینند؛ شوهر که مرد است و طبیعت مرد، طبیعت خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکنندهتر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است حتّی نه نوازش مادر؛ باید نوازش ببیند.
❣️ برای یک مرد بزرگ، این همسر کاری را میکند که مادر برای یک بچهی کوچک آن کار را میکند؛ و زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند.
✅ بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای شورای فرهنگی، اجتماعی زنان ۱۳۷۰/۱۰/۴
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔴 #مهم: #بانوان_انقلابی که به مباحث سیاسی علاقه دارند در این کانال #حتما عضو شوند👇
🆔 | eitaa.com/joinchat/3792175104C0f37687892
🚨 احترام ویژهی رهبر انقلاب به پدر
🔘 آقای غلام شاه پسندی محافظ رهبر معظم انقلاب:
⭕️ از پایین ساختمان ریاستجمهوری تا طبقه دوم که تشریفات است ۲۵ پله است که این پلهها را #پا_به_پای ایشان (یعنی پدرشان) میآمدند. اگر سه ربع هم طول میکشید، آقای خامنهای عجله نمیکرد، پا به پای ایشان #آرام_آرام میآمدند بالا... حتماً #پشتی پشت پدرشان میگذاشتند، حتماً خودشان #چایی برای پدرشان میآوردند. آنقدر #احترام میکردند این پدر را که حد نداشت.
⭕️ همیشه میگفتند: هر آنچه از خدا میخواهید از #پدرتان بخواهید؛ هر چه از خدا میخواهید از #مادرتان بخواهید؛ اگر پدر و مادرتان در قید حیاتند حتماً بگویید دعا کنند، #مستجاب میشود و اگر نیستند بروید سر قبرشان و بخواهید. #قبر پدر و مادر هم کمک به آدم میکند.
📗 ماه در آینه، ص ۱۳۲
🆔 @sireh_agha
3⃣ بخش سوم:
⏪🔹 در این حادثه[حادثه ولیعهدی] امام هشتم علیبنموسیالرضا ع در برابر یک تجربه تاریخی عظیم قرار گرفت و در معرض یک نبرد پنهانی سیاسی که پیروزی یا ناکامی آن میتوانست سرنوشت تشیع را رقم بزند، واقع شد.
⏪🔹 مأمون با هوشی سرشار و تدبیری قوی و فهم و درایتی بی سابقه قدم در میدانی[حادثه ولیعهدی] نهاد که اگر پیروز میشد و اگر میتوانست آنچنانکه برنامه ریزی کرده بود کار را به انجام برساند، یقیناً به هدفی دست مییافت که از سال چهل هجری یعنی از شهادت علیبنابیطالب ع هیچ یک از خلفای اموی و عباسی با وجود تلاش خود نتوانسته بودند به آن دست یابند، یعنی میتوانست درخت تشیع را ریشهکن کند، و جریان معارضی را که همواره همچون خاری در چشم سردمداران خلافتهای طاغوتی فرو رفته بود، بکلی نابود سازد.
اما امام هشتم با تدبیری الهی بر مأمون فائق آمد و بطور کامل او را شکست داد. و تشیع، نه تنها ضعیف یا ریشهکن نشد بلکه حتی سال دویست و یک هجری، یعنی سال ولایت عهدی آن حضرت، یکی از پربرکتترین سالهای تاریخ تشیع شد.
💬 بخشی از پیام رهبر انقلاب به کنگره امام رضا ع در سال۶۳
@shenakhte_rahbari
1⃣ بخش اول:
⏪🔸 باید اعتراف کنیم که زندگی ائمه (علیهمالسّلام) به درستی شناخته نشده و ارج و منزلت جهاد مرارت بار آنان حتی بر شیعیانشان پوشیده مانده است.
⏪🔸 حیات سیاسی برجستهترین چهرههای خاندان نبوت که دو قرن و نیم از حساس ترین دورانهای تاریخ اسلام را در برمیگیرد با غرضورزی یا بیاعتنایی و یا کجفهمی بسیاری از پژوهندگان و نویسندگان روبرو شده است .... زندگی امام هشتم که قریب بیست سال از این دورهی تعیین کننده و مهم را فرا گرفته از جملهی برجستهترین بخشهای آن است که بجاست اگر درباره آن تأمل و تحقیق لازم بکار رود.
⏪🔸 تاریخ نتوانسته است ترسیم روشنی از دوران ده سالهی زندگی امام هشتم در زمان هارون و بعد از او در دوران پنج سالهی جنگهای داخلی میان خراسان و بغداد به ما ارائه کند، اما به تدبر میتوان فهمید که امام هشتم در این دوران همان مبارزهی دراز مدت اهلبیت را که در همه اعصار بعد از عاشورا استمرار داشته با همان جهتگیری و همان اهداف ادامه میداده است.
💬 بخشی از پیام رهبر انقلاب به کنگره امام رضا ع در سال۶۳
@shenakhte_rahbari
4⃣ بخش چهارم:
مأمون از دعوت امام هشتم به خراسان چند مقصود عمده را تعقیب میکرد:
1️⃣ اولین و مهمترین آنها، تبدیل صحنهی مبارزات حاد انقلابی شیعیان به عرصهی فعالیت سیاسی آرام و بیخطر بود ... این مبارزات که با دو ویژگی همراه بود، تأثیر توصیفناپذیری در برهم زدن بساط خلافت داشت، آن دو ویژگی، یکی مظلومیت بود و دیگری قداست.
2️⃣ دوم: تخطئه مدعای تشیع مبنی بر غاصبانه بودن خلافتهای اموی و عباسی و مشروعیت دادن به این خلافتها بود ... علیبنموسیالرضا با ورود در آن دستگاه و قبول جانشینی مأمون، او را قانونی و مشروع دانسته پس باید بقیه خلفا هم از مشروعیت برخوردار بوده باشند.
3️⃣ سوم: اینکه مأمون با این کار، امام را که همواره یک کانون معارضه و مبارزه بود در کنترل دستگاههای خود قرار میداد و بجز خود آن حضرت، همه سران و سلحشوران علوی را نیز در سیطره خود در میآورد، و این موفقیتی بود که هرگز هیچیک از اسلاف مأمون چه بنی امیه و چه بنی عباس برآن دست نیافته بودند.
4️⃣ چهارم: اینکه امام را که یک عنصر مردمی و قبله امیدها و مرجع سئوالها و شِکوِهها بود در محاصره ماموران حکومت قرار میداد و رفته رفته رنگ مردمی بودن را از او میزدود.
5️⃣ پنجم این بود که با این کار برای خود وِجهه و حیثیتی معنوی کسب میکرد.
6️⃣ ششم آنکه در پندار مأمون، امام با اینکار به یک توجیهگر دستگاه خلافت بدل میگشت.
🌀 بجز اینها هدفهای دیگری نیز برای مأمون متصور بود.
💬 بخشی از پیام رهبر انقلاب به کنگره امام رضا ع در سال۶۳
@shenakhte_rahbari