گزیده خبرها
💠 امام علی علیه السلام 🔸 الصَّبْرُ صَبْرَانِ، صَبْرٌ عَلَى مَا تَكْرَهُ وَ صَبْرٌ عَمَّا تُحِبُّ 🔹ص
[ عکس ]
💠يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ
🔹ای کسانی که ایمان آوردهاید! (در برابر مشکلات و هوسها،) استقامت کنید! و در برابر دشمنان (نیز)، پایدار باشید و از مرزهای خود، مراقبت کنید و از خدا پروا كنيد، شاید رستگار شوید!
📗#سوره_آل_عمران آیه 200
#قرآن
@ahlolbait
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠تفاوت عاقل و احمق در گفتار
🔻 امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام
🔹لسَانُ الْعَاقِلِ وَرَاءَ قَلْبِهِ، وَ قَلْبُ الْأَحْمَقِ وَرَاءَ لِسَانِهِ.
🔸 زبان عاقل در پشت قلب اوست، و قلب احمق در پشت زبانش قرار دارد.
📗حکمت 40 نهج البلاغه
#حکمت_های_علوی
@ahlolbait
#توصيه_به_تقوا_و_شکر
💎امیرالمومنین علیه السلام
☀️أوصِيکُمْ، أَيُّهَا النَّاسُ، بِتَقْوَى اللهِ وَ کَثْرَةِ حَمْدِهِ عَلَى آلاَئِهِ إِلَيْکُمْ، وَ نَعْمَائِهِ عَلَيْکُمْ، وَ بَلاَئِهِ لَدَيْکُمْ
🌎ای مردم،شما را به پرهیزکاری،و شکر فراوان در برابر نعمت ها،و عطاهای الهی،واحسانی که به شما رسیده سفارش می کنم.
📘#خطبه_188
@nahjol_balagheh
💠 برترین تجارت
▫️ یكی از بیانات نورانی امام دهم (سلام الله علیه) این است كه فرمود: «الدُّنْیا سُوقٌ رَبِحَ فِیهَا قَوْمٌ وَ خَسِرَ آخَرُون». دنیا گاهی به معنای همین حیات دنیا در برابر حیات آخرت است؛ یعنی زندگی روی زمین و تحت سقف آسمان؛ یك وقت است می گویند دنیا یعنی آن تعلقات آن لهو و لعب و زینت و تفاخر و تكاثر كه «حُبُّ الدُّنْیا رَأْسُ كُلِّ خَطِیئَةٍ». آنجا كه حضرت فرمود: «الدُّنْیا سُوقٌ رَبِحَ فِیهَا قَوْمٌ وَ خَسِرَ آخَرُون»؛ یعنی این حیات دنیا یعنی این زندگی؛ این زندگی #دار_داد_و_ستد است، انسان سرمایه ای به نام عمر دارد این سرمایه را می دهد و چیزی باید بگیرد یا تجارت «رابحه» دارد یا تجارت «بائره» دارد.
▫️ مطلب دیگر اینكه خسارت ها تنها این نیست كه انسان سود نبرد، بلکه خسارتی كه دامنگیر انسان می شود این است كه عوض و معوّض هر دو را به دشمن تسلیم می كند و سودی كه می برد معنایش این نیست كه چیزی را داده و قدری بیشتر گرفته است؛ در #تجارت_سودآور، عوض و معوّض هر دو به انسان برمی گردد، در تجارت زیان آور، هر دو به دشمن بر می گردد.
▫️ اینكه در سوره مباركه توبه و در بخش های دیگر هم آمده كه #با_خدا_تجارت_كنید، خرید و فروش كنید، آیا یعنی جانتان را حیثیتتان را وقتتان را به خدا بدهید و در قبال، چیزی بگیرید؟ یعنی این كالا را بدهید چیز دیگر بگیرید؟ خب اگر كسی جان خودش را داد چه می تواند بگیرد؟! پس جان باید محفوظ باشد. اگر كسی با خدا معامله كرد خدای سبحان این جان را #تكمیل كرده، #شفاف كرده، #بالغ كرده، #تطهیر كرده، #كامل كرده در اختیار او قرار می دهد، عوض و معوّض هر دو را به آدم می دهد؛ اما اگر كسی با شیطان معامله كرده او عوض و معوّض هر دو را می گیرد؛ یعنی جان را می گیرد، انسان می شود برده او!
#سالروز_شهادت_امام_هادی_علیه_السلام_بنا_بر_قولی
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس خارج فقه خیارات جلسه 489
تاریخ: 1392/02/25
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 طنین علم و عقل
🔹 بعضی از بزرگان كه به مقام والای علمی رسیدند با خدایشان #عهد بستند و عصاره آن عهد را در آن رساله نوشتند؛ عهد كردم كه كارهای غیر علمی نكنم, عهد كردم كه نوشته های غیر علمی نخوانم. اگر شما یك سطل آب شور پای درخت ریختید این دیگر آب شیرین را نمی پذیرد، دیگر میوه هم نمی دهد؛ مگر این درخت چقدر آب می خواهد؟ یك سطل آب می خواست كه شما هم آب شور دادید! #عهد كردم كه حرف غیر علمی نزنم, تعهّد كردم كه عوامانه سخن نگویم, تعهّد كردم كه حرف عوامانه را نشنوم؛ چنین فردی محقّق بار می آید و وقتی محقّق بار آمد جامعه ای را می تواند اصلاح كند تا می رسد به جایی كه #نایب_امام می شود.
🔹 در بیانات نورانی امام صادق (سلام الله علیه) هست كه حضرت معارفی فرمودند نصایحی فرمودند, یكی از شاگردان پای سخنرانی حضرت، گفت عجب جواهری ما از شما استفاده كردیم، فرمود حیفت نیامد این كلمات را به طلا تشبیه كردی؟! «هَلِ الجَوهَرُ اِلاّ حَجَر»؛ طلا یك سنگ زرد است، این حرفها را به طلا تشبیه كردی؟! این حرف ها, #حرف_های_آسمانی است حرف هایی است كه ابدیت دارد, حرف هایی كه بعد از مرگ را تامین می كند.
اینها آمدند گفتند شما دو سرمایه دارید؛ شما در بخشهای نظر، مطالبی را می فهمید؛ بدیهیات, سرمایه شماست؛ به هیچ كس یاد ندادند كه «بود و نبود» جمع نمی شود, جمع ضدّین محال است, جمع مِثلین محال است, اینها در #فطریات ما هست و همه ما اینها را می فهمیم. فرمود این سرمایه هایی كه مربوط به بخش نظر است و به شما دادند، با این بدیهیات كه سرمایه است تجارت كنید و مسائل نظری را یاد بگیرید. این راه آدم را عالِم می كند اما عاقل نمی كند؛ فرمود #راه_عقل هم هست: ﴿فَأَلْهَمَها فُجُورَها وَ تَقْواها﴾؛ هیچ كودكی مِیل به دروغ گفتن ندارد، مگر اینكه به او یاد بدهند!
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سخنرانی عمومی
تاریخ: 1393/10/18
🆔 @a_javadiamoli_esra
برترین تجارت.mp3
1.03M
💠 روز بیست و ششم ماه #جمادی_الثانی 1443
▫️ برترین تجارت
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
طنين علم و عقل.mp3
1.01M
💠 روز بیست و هفتم ماه #جمادی_الثانی 1443
🔹 طنین علم و عقل
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
*🔻۱۰ فرمانی که رسانههای دشمن روی آن متمرکز هستند و همه روزه از سوی ارتش رسانهای ناتو در لندن، واشنگتن، پاریس و تلآویو و … روی آن کار میشود:*
*۱* - پیشرفتهای ایران را مخفی کنید.
*۲* - به مشکلات و نارساییها ضریب بدهید.
*۳* - پیشرفت کشورهایی که خصم ایران درجهان و منطقه هستند را بزرگ کنید.
*۴* - اگر رژیم ایران رفت به سمت مبارزه با فساد، آنرا به همه مسئولین نظام تسری دهید و روی این مسئله مداومت کنید.
*۵* - مردم را از بهتر شدن اوضاع ناامید کنید.
*۶* - هر اعتراض و شورشی به هر دلیل رخ داد به دنبال کشتهسازی باشید.
*۷* - از هر بهانهای برای مسخره کردن آخوندها استفاده کنید.
*۸* - به دنبال ترویج و تبلیغ آدم ناکارآمد و بیعرضه در انتخابات باشید تا ثابت شود نظام ناکارآمد است.
*۹* - فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذارید.
*۱۰* - به چهره قهرمانان، پاکان و پهلوانان عرصه سیاست وخدمت به کشور لجن بپاشید نگذارید آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفی شوند.
گزیده خبرها
*🔻۱۰ فرمانی که رسانههای دشمن روی آن متمرکز هستند و همه روزه از سوی ارتش رسانهای ناتو در لندن، واشن
کیهان/ « نبرد «جهاد تبیین» و «جنگ شناختی» در شیارهای خاکستری مغز » عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم محمد صرفی است که میتوانید آن را در ادامه بخوانید:
ناتو تا سال 2020 پنج حوزه جنگی را به رسمیت میشناخت؛ زمین، هوا، دریا، فضا و فضای سایبری. از یک سال پیش کارشناسان این سازمان میگویند عملاً باید یک حوزه دیگر را هم به پنج مورد فوق افزود؛ «جنگ شناختی» (cognitive warfare). این حوزه جدید چیست و جنگ در آن چه ابعاد و ویژگیهایی دارد و چرا ما باید در این زمینه تامل کنیم؟ دقت در چیستی و چگونگی این جنگ، پاسخ سوال بعدی یعنی نسبت ما با آن را روشن میسازد.
در «جنگ شناختی»، ذهن انسان به میدان نبرد تبدیل میشود. «جیمز جوردانو»، متخصص علوم اعصاب، مغز انسان را میدان نبرد قرن بیستویکم معرفی میکند. هدف این است که نه تنها آنچه مردم فکر میکنند، بلکه نحوه تفکر و عمل آنها نیز تغییر کند. اگر این جنگ با موفقیت انجام شود، باورها و رفتارهای فردی و گروهی را شکل داده و تحت تأثیر قرار میدهد تا به نفع اهداف تاکتیکی یا استراتژیک مهاجم باشد. در شکل حداکثری خود، این پتانسیل را دارد که کل جامعه را بشکند و از هم بپاشد، بهطوری که دیگر اراده جمعی برای مقاومت در برابر نیات دشمن را نداشته باشد. در این میدان نیروی مهاجم میتواند بدون توسل به زور یا اجبار آشکار، جامعه را تحت سلطه خود درآورد.
یکی از ویژگیهای مهم این جنگ در هم آمیختن فضای زمانی جنگ و صلح است. وقتی از جنگ سخن به میان میآید، اذهان بهطور سنتی تصاویری از درگیریهای نظامی را به خاطر میآورند؛ بمباران هوایی، موشکباران، نبرد نیروهای پیاده و زرهی، درگیریهای دریایی و... وقتی خبری از این تصاویر نباشد بطور خودبخود مفهوم صلح جای آن را میگیرد. در جنگ شناختی این دو فضای زمانی از یکدیگر جدا نیستند. نکته دیگر در پیوستگی زمانی این جنگ است. بسته به اینکه هدف از راهاندازی «جنگ شناختی» چه باشد، طول مدت آن متغیر است. یک عملیات منحصر و مجزا در این میدان میتواند بر هدف محدود جلوگیری از انجام یک مانور نظامی طبق برنامهریزی، یا مجبور کردن به تغییر یک سیاست عمومی خاص تمرکز کند. چندین عملیات متوالی را می توان با هدف بلندمدت برهم زدن انسجام جوامع یا اتحادها، از طریق ایجاد شک و تردید در مورد اساس حکومت، براندازی فرآیندهای مردمسالارانه، برانگیختن اغتشاشات مدنی یا تحریک جنبشهای جداییطلبانه، راهاندازی کرد. در چنین حالتی که هدفی استراتژیک دنبال میشود، این جنگ میتواند حتی چند دهه به طول انجامد.
به نظر میرسد در این میدان بهطور مشخص دو گروه مورد هجمه قرار میگیرند؛ رهبران و مردم. ممکن است در آنِ واحد هر دو گروه یا یکی از آنها هدف این جنگ باشند. هدف قرار دادن رهبران در ابتدای امر هدفی سهلالوصولتر است. ادراکات سران یک جامعه مورد تهاجم قرار میگیرد تا در ذهن آنان احتمال رسیدن به هدف اصلی کمرنگ شده و چارهای جز سازش و تسلیم در برابر مهاجم، پیش پای خود نبینند. البته ماجرا همیشه به این سرراستی و وضوح نیست. گاهی وقتها نیروی مهاجم در «جنگ شناختی»، سازش و تسلیم را در زرورقی از پیروزی و مصالحهای از جنس برد - برد به حریف تحمیل میکند. توافق هستهای سال 2015 موسوم به برجام نمونهای تاریخی از چنین موردی بود. یکی از روزنامههای حامی دولت تدبیر و امید تیتر زد؛ «پیروزی بدون جنگ» و این دقیقاً خلاصهای از هدف و ماهیت «جنگ شناختی» است. این دستکاری ادراکی نباید و نمیتواند موقت باشد و باید تا رسیدن به نقطه نهایی ادامه یابد. نقطه نهایی جایی است که طرف مقابل کاملاً تسلیم یا کنترل شود. تلاش مستمر آمریکا برای تحمیل برجام2 و 3 و... در همین راستا قابل تفسیر است.
این همان چیزی است که رهبر معظم انقلاب از سالها پیش در قالب «اختلال در دستگاه محاسباتی» بارها نسبت به آن هشدار دادهاند. اینها تنها چند نمونه از این هشدارها هستند؛
- آنچه ما امروز در مجموعه رفتار دستگاه استکبار مشاهده میکنیم، همین است؛ هدف ایجاد اختلال در نظام محاسباتی و دستگاه محاسباتی من و شما است. در میدانهای دیگر، استکبار نتوانسته است، کاری از او برنیامده است.(16 تیر 1393)
- یکی از کارهای مهمّ دشمنان همین است: با شما که مواجه میشود، نیّت شما را که میداند، تصمیم شما را که میداند، درصدد برمیآید کاری کند تا محاسبات شما عوض بشود، دستگاه محاسباتی شما را دچار اختلال کند؛ یکی از کارهای مهمّ دشمن در عرصههای گوناگون این است. (14 خرداد 1398)
- تخریب محاسبات؛ ببینید یکی از کارهای دشمن این است که محاسبات مسئولان کشور و مؤثّران فکری کشور و در درجه بعد آحاد ملّت را تغییر بدهد و در محاسبات اینها اثر بگذارد؛ مثل اینکه شما فرض بفرمایید بتوانید در رایانه یک شخصی یک بدافزار را وارد کنید که همه چیزهایی را که این رایانه به شما خواهد داد، عوضی بدهد، غلط بدهد؛ در رایانه