🖊 #آیت_الله_بهجت ره:
انسان در اثر وسوسه های شیطان ، تصور میکند که دائم الذکر بودن ، دشوار است، اما بتدریج میفهمد که نه ،مشکل نیست . با دیگران حرف می زند ؛اما دلش پیش خداست .
@erfaneeslami
🔅👇🔅👇🔅
https://eitaa.com/joinchat/2400124981Cc8b982030d
🖊 #علامه_تهرانی ره:
در بوسـیدن دست پـدرومـادر برکتی است مخصوص خود آن و در جـای دیگری پیدا نمی شود.
@erfaneeslami
🔅👇🔅👇🔅
https://eitaa.com/joinchat/2400124981Cc8b982030d
💯📣قابل توجه طلاب متقاضی شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
سومین آزمون شبیه سازی روز یکشنبه 22 اسفند 1400 برگزار می گردد.
جهت سهولت دسترسی و شرکت در آزمون به خصوص خواهران و طلاب خراسان، اصفهان و... در این دوره، احتیاج به کاربری پیشخوان نیست!
#دوره_آمادگی_آزمون_استخدامی
#مرکز_تربیت_معلم_مبلغ
#آزمون_استخدامی
@mobalegh_moalem
📌 چند پرسش و پاسخ متداول در مورد استقلال و پرسپولیس
♦️1. استقلال و پرسپولیس به چه صورت عرضه امی شوند؟
🔹 این دو شرکت به صورت پذیره نویسی در بازار پایه نارنجی فرابورس عرضه می شوند ( دقت کنید پذیره نویسی با عرضه اولیه خیلی متفاوت است!)
♦️2. آیا مانند عرضه های اولیه سود خوبی می دهند؟
🔹 احتمالا سود می دهند و احتمال اینکه وارد ضرر بشوند کم است.
♦️3. بازار پایه و بازار عادی چه تفاوتی باهم دارند؟ چرا استقلال و پرسپولیس در بازار پایه نارنجی درج نماد شدند ؟
🔹 اصولاً پر ریسک بودن ، ورشکسته شدن ، مشکل در حساب های مالی ، ماده 141 قانون تجارت و...... باعث می شود شرکت ها به بازار پایه بروند و با توجه به تبصره هایی بعضی از آن ها وارد بازار سرمایه بشوند. توجه داشته باشید که یک شرکت ممکنه است از بازار پایه به بازار عادی یا بلعکس برود. با توجه به بدهی زیاد این دو باشگاه فرابورس ایران تصمیم گرفت که این دو باشگاه در پایه نارنجی درج شوند.
♦️4.نحوه خرید به چه صورت است؟ چقدر نقدینگی نیاز دارد ؟ چه زمانی پذیرهنویسی می شود؟
🔹به زودی تمام این ها طی یک اطلاعیه از فرابورس ، اطلاع رسانی می شود و در کانال درج خواهد شد.
📣 کانال ایتا 👈 eitaa.com/avalieh1
📣 کانال تلگرام 👈 t.me/avalieh1
📌درج رسمی نماد دو باشگاه استقلال و پیروزی در تابلو نارنجی بازار پایه
📣 کانال ایتا 👈 eitaa.com/avalieh1
📣 کانال تلگرام 👈 t.me/avalieh1
سانههای غربی با سواستفاده از تصاویر جنگی، حق و باطل را وارون جلوه میدهند
🔹استاندار اصفهان: ما با جنگ در همه کشورها مخالفیم و البته برخی از رسانههای غربی با سوء استفاده از تصاویر جنگی در کشورهای مختلف، حقی را باطل و باطلی را حق جلوه میدهند.
🔹 ارتش امروز در مقابل دشمن هم نیرویی مقتدر، کارآمد و شجاع است که در حوزههای مختلف مورد نیاز دفاع، آزموده شده و تربیت نسل را به خوبی انجام داده است.
🔹مردم دنیا نسبت به ظلم و جنایتی که در خاورمیانه اتفاق افتاد هیچ واکنشی نشان ندادند اما امروز نسبت به ظلم و جنایت در اوکراین نگرانی نشان میدهند و در واقع تعریف ظلم و تجاوز در بین مردم جهان وابسته به نسبت افراد مورد ظلم واقع شده با آنها است.
fna.ir/77l0m
@Isffarsna
💢پوتین: مگر ما به مرزهای آمریکا رفتهایم؟ آنها به خانه ما آمدهاند
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه در این سخنرانی درباره چرایی حملهاش به اوکراین میگوید:
🔹توسعه بیشتر ناتو به شرق غیرقابل قبول است.
🔹آیا ما موشکهایمان را نزدیک مرزهای آمریکا قرار دادیم؟ این آمریکاست که با موشکهایش به خانه ما آمده! آیا این تقاضای زیادی است که سیستم دفاعی بیشتری در مقابل سرزمین ما قرار داده نشود؟ واکنش آمریکاییها چه هست اگر ما موشکهایمان را در مرز کانادا و آمریکا قرار دهیم؟
🔹در دهه ۹۰ [آمریکاییها] به ما گفتند نه حتی یک اینچ دیگر به سمت شرق [نمیآییم]. خب چه اتفاقی افتاد؟ آنها آشکارا ما را فریب دادند. ۵ موج گسترش ناتو و حالا در رومانی و لهستان هم سیستمهای موشکی [آمریکا] وجود دارد.
🔹ما هیچ کس را تهدید نمیکنیم؟ آیا به سمت مرزهای آمریکا حرکت کردیم؟ یا به سمت مرزهای انگلستان یا هر کجای دیگر؟ آنها [آمریکا] به سمت ما آمدند و و حالا میگویند اوکراین هم باید به ناتو بپیوندد. این یعنی در اوکراین هم قرار است سیستم موشکی [آمریکا] وجود داشته باشد.
✍️بیداری ملت
کیهان/ « نورافکن بزرگی که جنگ اوکراین روشن کرد! » عنوان یادداشت روز در روزنامه کیهان به قلم جعفر بلوری است که میتوانید آن را در ادامه بخوانید:
7 روزی میشود که جنگ اوکراین آغاز شده و در همین مدت کوتاه، «حقایق بزرگی» را روشن و «تناقضات عجیبی» را عیان و یک جریان خاص سیاسی را عجیب «رسوا» کرده است. جنگ قطعا چیز بدی است اما گاهی از دل همین چیزهای بد، حقایق چنان عریان و شفاف خود را نشان میدهند که شاید، در هیچ زمان دیگری نمیشد این طور «واضح» این حقایق را دید. بخوانید:
1- یکی از آن حوزههایی که جنگ اوکراین درست مثل یک پرژکتور و نورافکن بزرگ توانست بر آن نور تابانده و دیدن حقایق پشت پرده را خیلی راحت کند، حوزه «ورزش» و قوانین بینالمللی بود که سازمانهایی مثل فیفا و فیلا و...برای آن نوشتهاند. ورزشکاران کشورهای زیادی به دلیل نامشروع دانستن رژیم صهیونیستی و اشغال فلسطین توسط این رژیم، سالهاست حاضر نیستند با آن وارد رقابت و مسابقه شوند. اما سازمانهای ظاهرا مستقلی مثل فیفا با این شعار که «نباید ورزش را سیاسی کرد» این ورزشکاران را محروم و کشورهای آنها را جریمه و تنبیه کردهاند. اما وقتی روسیه به اوکراین حمله کرد، تمام قوانین، «عکس» و ورزش به سیاسی ترین مسئله تبدیل شد و همین سازمانها شدند، یک طرف جنگ. اکنون که در حال مطالعه این یادداشت هستید، تقریبا تمام ورزشکاران، مربیان و تیمهای ورزشی روسیه از سوی تمام سازمانهای بینالمللی ورزشی تحریم، توبیخ، تنبیه و از همه میادین ورزشی محروم شدهاند! رفتار امروز غرب با ورزشکاران روسیه نشان داد، رفتار ورزشکاران کشورهایی مثل ایران با رژیم اشغالگر صهیونیستی، صحیح بوده و آمریکو فیلها و همین سازمانهای بینالمللی باید پاسخ دهند که چرا، ورزشکاران و تیمهای ورزشی ما را به دلیل عدم رویارویی با رژیم اشغالگر صهیونیستی محروم کرده و تحت فشار قرار دادهاند!
2- «گردش آزاد اطلاعات» و «رسانه آزاد» از جمله ارزشهایی است که غرب، از بدو خلق آنها تا همین امروز «پُز» آنها را داده و کشورهای مستقل زیادی را با این ادعا که «آزادی رسانه و گردش آزاد اطلاعات» را محدود کردهاند، تحت فشار و تحریم قرار داده است. اما به محض شروع جنگ اوکراین، قوانین در این حوزه نیز مثل حوزه ورزشی کاملا عکس شد و تقریبا تمام رسانهای اصلی روسیه را به شکلی از دسترس خارج کردند. ما اینجا قصد جانبداری از هیچ یک از طرفین جنگ را نداریم و موضعمان همان است که پیش از این در روزنامه بیان کردهایم: «اوکراین یک قربانی است که با طناب پوسیده آمریکا وارد جنگ شد». بلکه میخواهیم با فرصتی که مهیا شده آن پروژکتور بزرگ را بر روی ادعاهای غرب بچرخانیم و عیار آنها را
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحقیر ایرانیها توسط اکراین
سایه سنگین جنگ در اروپا بر روند احیای برجام
مذاکرات وین با جنگ اوکراین به بنبست خورد؟هادی خسروشاهین
هادی خسروشاهین
کدخبر: 480111۱۴۰۰/۱۲/۱۱ - ۲۰:۲۹
همه پیشبینیها حکایت از به سرانجام رساندن مذاکرات تا پایان فوریه داشت؛ اما به دلایل مختلف این اتفاق رخ نداده است. اما چرا؟
مذاکرات وین با جنگ اوکراین به بنبست خورد؟
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، هادی خسروشاهین، پژوهشگر مسائل بینالملل در این مطلب نوشته است: به نظر من به درازا کشیدن مذاکرات یک دلیل درون متنی و یک علت برون متنی دارد.این دو علت را به سادگی نمی توان از هم تفکیک کرد و به نظر می رسد با گذشت زمان درهمتندیگی آن ها شدت بیشتری نیز مییابد.
اجازه بدهید از دلیل برون متنی، بحثم را آغاز کنم. این دلیل حول و حوش جنگ اوکراین و پیامدهای آن می چرخد.
واقعیت این است که جنگ اوکراین هم ارزش برنامه هسته ای ایران و هم اهمیت ایران در مناسبات بین المللی را ارتقا داده است اما چرا اینچنین حکم می کنم.جنگ اوکراین فی نفسه و فارغ از نتایج آن و یا چگونگی پایان یافتن آنآن جهان را وارد یک محیط بین المللی جدید کرده است. در واقع این جنگ چه به سود غرب تمام شود و چه به سود روسیه، وضعیت محیط بین المللی را به شدت امنیتی کرده است. برای پی بردن به این واقعیت نیاز به تبیین ها و تحلیل های پیچیده نیز نیست.همین آلمان را نگاه کنید ،متوجه تغییرات کلان و مهم در محیط بین المللی خواهید شد.
امروز آلمان بر خلاف بسیاری از سنت های برآمده از تحولات پس از جنگ جهانی دوم تصمیم گرفته است هم به یک کشور در حال جنگ سلاح بفروشد و هم بودجه بیشتری برای خرید محصولات نظامی اختصاص دهد و هم مشارکت بیشتری در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) داشته باشد.همین تحولات باعث شده است پس از چهار دهه امنیت به صدر سیاست خارجی در بسیاری از کشورها دربیاید.
شما وقتی از محیط پیرامونتان کمتر احساس خطر کنید، بطور طبیعی سیاست خارجی و اهداف آن را بگونه ای تنظیم می کنید که بیشتر قدرت نرمتان تقویت شود؛ در حالی که نسبت به قدرت سخت و جنبه های آن کمتر احساس فوریت و حساسیت دارید.
حال جنگ اوکراین مقوله امنیت را برای بسیاری از کشورها مهم کرده است و در همینجاست که ارزش راهبردی برنامه هسته ای ایران نیز افزایش پیدا می کند.
اشتباه نکنید این ارتقای ارزش برنامه هسته ای تنها محدود به ایران نمی شود؛ در محیطی بسیار پرتنش طرف مقابل نیز به مراتب ارزش بیشتری به این برنامه میدهد چرا که بخوبی میداند که در صورت عبور ایران از نقطه گریز تنش ها می تواند از محیط اروپا به محیط خاورمیانه نیز سرایت کند و این تاثیر دومینویی بطور حتم برای خود انتهایی متصور نخواهد بود.
مذاکرات احیای برجام وین
پس در اینجا هم مدیریت بحران در خاورمیانه بسیار حائز اهمیت می شود و هم برنامه هسته ای ایران و پیامدهای آن از اهمیت بیشتری نسبت به گذشته برخوردار خواهد شد. پس در شرایط جدید ایران احساس می کند از اهرم بسیار قیمتی تری نسبت به چند هفته پیش برخوردار است.
اما همین محیط امنیتی فشار بی سابقه ای را هم بر اقتصاد جهانی وارد کرده است؛ اکنون اقتصاد در سطح بین المللی با سه فشار در حوزه انرژی ،غلات و همچنین خطر رکود-تورم عمیق مواجه شده است.یکی از این فشارها بطور مستقیم به ایران مربوط می شود. در حالیکه ایران با وجود تحریم ها توانسته است از طریق چین صادرات بی سابقه نفت را به سود خود رقم بزند و از این حیث کمی آسوده خاطرتر نسبت به گذشته رفتار میکند، غرب حساب ویژه ای در مورد بازگشت ایران به بازار نفت در هفته گذشته کرده بود. اگرچه بازگشت کامل ایران به این بازار بدلیل جدول زمانبندی بدلیل ترتیبات اجرایی برجام احتمالا بین یک تا سه ماه به طول می انجامد، ولی ارزیابی غرب بر این نکته قرار دارد که بازگشت ایران میتواند بطور بالقوه تا 10 درصد از قیمت جهانی نفت را کاهش دهد. این مساله در زمانی که جهان با خطر احتمالی کمبود انرژی بدلیل جنگ اوکراین مواجه است، بسیار حیاتی است. اگر ایران به بازار انرژی بازنگردد،اقتصاد کشورهای غربی می تواند با تورم های نسبتا سخت مواجه شود. برخی کارشناسان برآورد می کنند که نرخ تورم در ایالات متحده می تواند به 10 درصد برسد.
حال در چنین شرایطی به نظر طبیعی میرسد که ایران از طرف غربی در مذاکرات بخواهد که هزینه افزایش قیمت برنامه هسته ای و نقش خود در اقتصاد جهانی را بپردازد. البته در این میان ایران می تواند در گوشه ذهن خود یک بازی تاخیری را هم مدنظر قرار داده باشد تا تکلیف صحنه نبرد در اوکراین نیز مشخص شود. چرا که چگونگی پ…