⭕️ تجربه ثابت کرده نتیجه تمسخر توان نظامی ایران، ضربه مغزی ملایم است! زدن کلاغ که گناه است؛ اما گویا زمانی که آرکیو ۱۷۰ به غنیمت گرفته شد یا گلوبالهاوک سرنگون شد، شما به کما رفته بودید. حالا نشان دادن فیلم باور هم بماند برای وقتی که جسارت حمله پیدا کردید.
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴 الصرخی و جریان انحرافی...
🔹دیروز در عراق فیلمی منتشر شد که در آن طرفداران کم سن و سال #محمود_الصرخی_الحسنی، فتوای تخریب مراقد شریف ائمه را صادر کردند؛ این اتفاق منجر به حمله مردم به دفاتر و مساجد الصرخی شد....
🔸 الصرخی در سال ۲۰۰۴ اعلام مرجعیت کرد و از همان زمان با افکار سیاسی و عقیدتی عجیب و غریب بر سر زبانها افتاد؛ او خود را تنها مرجعیت عربی و مخالف شدید ایران و مراجع نجف عنوان میکرد و همچنین ادعای ارتباط با امام زمان را داشت...
🔹الصرخی به سرعت مورد استقبال شبکههای عربستانی و اماراتی قرار گرفت؛ در ۲۰۱۴ الصرخی دولت عراق را دعوت به مذاکره با داعش کرد! همچنین پس از فتوای جهاد کفائی، این اتفاق را تلاشی برای شعلهور کردن جنگ داخلی قلمداد کرد. ناظران معتقدند که تفکر منحرف الصرخی بیشتر به تفکر وهابی نزدیک است!
💬 مقاومت اسلامی نجباء
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🌸 امام محمد باقر علیه السلام :
✍️ دعا مقدّرات حتمی الهی را تغییر میدهد
📚 اصول کافی،4:2167
💚 @harrozbaqoran💚
💐 پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
✍️ خداوند آخرت را دوست، و دنيا را دشمن مى دارد. پس، شما نيز آنچه را خدا دوست دارد، دوست بداريد و آنچه را دشمن مى دارد، دشمن بداريد، و فريب چيزى را كه از اهلش جدا مى شود، نخوريد، و براى آنچه ماندنى است، كار كنيد تا به پاداش آخرت دست يابيد.
📚 منبع: کتاب دنیا و آخرت از نگاه قرآن و حدیث
💚 @harrozbaqoran💚
🌸 پیامبر خدا صلى الله علیه و آله:
✍️ مبادا زرق و برق فریبنده دنیا، شما را از درجات بهشت هاى بلندجایگاه، غافل کند!
📚 بحار الأنوار:ج ۷۷ ص۱۸۳
💚 @harrozbaqoran💚
🌷 امام زمان علیه السلام:
✍️ علم و دانش ما به خبرهای شما احاطه دارد و چیزی از اخبار شما بر ما پوشیده نمیماند.
📚 بحار الأنوار، ج ۵۳، ص ۱۷۴
💚 @harrozbaqoran💚
💠 ویژه برنامه #سلوک_الهی
🔸 درآمدی بر عرفان عملی
🔸 فصل دوم جلسه 1
🔹 در نوبت قبل، جریان سلوك الهی تا حدودی روشن شد كه هیچ موجودی غیر از انسان کامل از صفر به صد نمی رسد، هر موجودی غیر از انسان «ابنالسبیل» و در بین راه می باشد. اینها یا در بین راه می مانند و یا از بین راه شروع می كنند, زیرا جماد و نبات و حیوان گرچه از صفر شروع كرده اند؛ ولی در بین راه حرکت آنها قطع می شود و اینها به مقام ﴿دَنا فَتَدَلَّی﴾ بار نمی یابند. فرشتگان، احیاناً ممكن است در بین آنها افرادی باشند كه به مقام قُرب نهایی بار یابند; ولی از بین راه شروع كردند و از صفر شروع نکردند. بنابراین تنها كسی كه مهندسی قوس صعود را به رهبری ذات اقدس الهی به عهده دارد; یعنی نقشه را خدا میكشد; ولی راه را انسان میرود، از صفر تا ﴿دَنا فَتَدَلَّی﴾ را طی می كند، مهندس عملی این راه است، این راه را طی میكند و افراد دیگر را به همراه خود میبرد، انسان كامل است. این عصارهٴ بحث در نوبتهای قبل بود.
🔹 آنچه در این نوبت مطرح می شود آن است كه طی نمودن چنین راهی چگونه است؟ سیر عملی و برنامه عملی آن چیست؟ دشواری این سیر نه تنها در مسئله رفتن است, بلكه در مسئله معرفت هم هست. انسان نمی داند که از كجا شروع كند, زیرا از هر جایی شروع كند، آن لطف الهی آنجا هست و هر جا برسد لطف الهی آنجا هست، «مرا همراه و هم راه است یارم». خدای سبحان با هر موجودی و در هر زمان و زمینی حضور دارد, لكن آنچه در پایان سوره «ذاریات» به عنوان هدف مخلوق و ـ نه هدف خالق ـ ، غرض خلقت ـ و نه غرض خالق ـ بیان شده، عبادت است كه فرمود: ﴿وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِیعْبُدُونِ﴾... .
📚 ویژه برنامه ماه مبارک رمضان
سال تولید: 1393
آپارات:
https://aparat.com/v/qy8Ut
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
رمضان، بهترین فرصت برای دعا به درگاه الهی/در ماه رمضان از خدا چه بخواهیم؟
🔸 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در کتاب ارشمند حکمت عبادات، ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت برای دعا به درگاه الهی دانستند و اظهار داشتند: حضرت فرمود: «السّلام علیک من شهْرٍ قرُبتْ فیه الآمال ونشرتْ فیه الأعمال»؛ سلام ما بر تو ای ماهی که آرزوها در این ماه نزدیک شد و ما فهمیدیم که از خداوند چه بخواهیم!
🔸 ایشان ادامه دادند: در دعای سحر ماه مبارک رمضان نیز از امام سجاد (سلام اللهعلیه) رسیده است، که: خدایا آنها که تو را نمی شناسند و عبادت نمی کنند، روزی می دهی، مار و عقربها روزی خور خدا هستند، پس حیف است که انسان تمام حاجتها را در محور مادّه و مادّیات خلاصه کند. خداوند همه کفّار و منافقین را در عالم، تأمین می کند، پس آیا صحیح است انسان تلاش و کوشش خود را بر این صرف کند که از خدا طبیعت و دنیا بطلبد؟ از این روست که امام می فرماید: سلام بر ماهی که فهمیدیم در آن از خدا چه بخواهیم! چیزی بخواهیم که برای ما بماند.
🔸 آیت الله العظمی جوادی آملی با اشاره به کلامی از امام سجاد علیه السلام ابراز داشتند: آب زلال وقتی از چشمه می جوشد، راه خود را باز می کند و راه کسی را هم نمی بندد و همهٴ درختان و گیاهان تشنهٴ سر راه را هم سیراب می کند. این خاصیت آب زلال است که به دنبال تشنه می رود. امّا اگر این آب، دارای املاح و رسوبی باشد، همین که می جوشد، راه خود را می بندد. بعد از چند سال در آن مزرع، تلّی از سنگ پیدا شده و همهٴ آن سرزمین های سبز، خشک می شود و چیزی در آن نمی روید. افکار و اندیشه ها هم چنین است. اگر زلال باشد از جان می جوشد، با زبان و قلم منتشر می شود، به گوش و چشم می رسد و از آنجا در دلهای دیگران جاری می گردد. لذا امام سجّاد (علیه السلام) فرمود: دلها در این ماه نرم و رقیق و گناهان در این ماه کم است.
لینک مطلب:
https://b2n.ir/d29970
http://news.esra.ir/
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
ورع و پارسایی؛ بهترین عمل در ماه مبارک رمضان/ تبیین درجات پارسایی
🔸 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در کتاب ارشمند حکمت عبادات با بیان فرازهایی از خطبه رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در آخرین جمعهٴ ماه شعبان، اظهار داشتند: حضرت در بخشی از این خطبه فرمود: «والشّیاطینُ مغلولة فاسْئلوا ربّکم أن لا یسلّطها علیکم»؛ از خدا مسئلت کنید تا شیطان را بر شما مسلّط نکند. اگر خدا بخواهد شیطان را مسلط کند او را به وسیله ابزار درونی وخاطرات نفسانی بر ما مسلّط می کند و قوای نفسانی ما را ابزار دست شیطان قرار می دهد.
🔸 ایشان ادامه دادند: وقتی سخن رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) به اینجا رسید، حضرت علی (علیه السلام) که همهٴ این معارف را از زبان رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) شنیدند فرمودند: من از بین مردم برخاسته، از پیامبر سؤال کردم بهترین اعمال در این ماه چیست؟ فقال: یا أبا الحسن أفضل الأعمال فی هذا الشهر الورعُ عن محارم الله عزّ وجلّ» بهترین عمل در این ماه پارسایی و اجتناب از محرّمات خداست. آنچه را که خدا تحریم فرموده، از آنها اجتناب کند و وارسته باشد.
🔸 معظم له ورع و پارسایی را دارای درجاتی دانستند و بیان داشتند: ورع و پارسایی درجاتی دارد: اولین درجهٴ آن که از همه نازل تر است، ورع اهل توبه است که انسان از معصیت می پرهیزد و توبه می کند و به اطاعت روی می آورد. از این بالاتر ورع اهل صلاح است، که از مشتبهات نیز می پرهیزد. رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: «دعْ ما یریبک إلی ما لا یریبک» چیزی که شبهه ناک است و کاری که مشتبه است و حلال بودن آن روشن نیست ترک کنید. غذای شبهه ناک حرف شبهه ناک را گرچه ظاهراً حلال است، ولی چون حلیتش مشکوک است، ترک کنید. این ورع صالحین است. از این بالاتر ورع اهل تقوا است؛ که نه تنها از محرّمات و مشتبهات پرهیز دارند بلکه حتی از حلالهایی که انسان را به سوی مشتبه می کشاند، نیز می پرهیزند.
آیت الله العظمی جوادی آملی اذعان داشتند: از این بالاتر ورع صدّیقین است. که از هر چه غیر خداست وارسته اند؛ از هر چه غیر حق است پرهیز می کنند. اگر قلب جز محبت خدا چیز دیگر نپذیرفت قلب صدیقین است. خدای سبحان فرمود: ﴿ما جعل الله لرجلٍ من قلبینِ فی جوفه﴾ . قلب، یعنی همان لطیفه و جان الهی، در یک انسان دو قلب وجود ندارد. به ما هم آموختند که از خدای سبحان مسئلت کنید که در این قلب جز محبت حق چیزی راه پیدا نکند. «وقلبی بحُبّک مُتیماً» . بار الها قلب مرا به محبت و دوستی خود شیدا و بیقرار کن. این تربیت، تربیت صدّیقین است که قلب، از غیر خدا وارسته باشد.
لینک مطلب:
https://b2n.ir/m79292
http://news.esra.ir/
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 ضیافت الهی 11
🔸 پرورش روح در سایه رعایت نزاهتهای اخلاقی صورت میگیرد.
🔸 «سلامت بدن انسان در گرو #سلامت_جان اوست»، انسان اگر فقط این بدن زمینی بود و اگر جان و روانی نداشت و یا اگر جان ما فرع بر بدن ما بود این مسایل مطرح نبود اما انسان جانی دارد که فرمانروا و برتر از جسم و بدن اوست لذا سلامت جان در سلامت جسم بسیار موثر و تاثیر گذار است.
🔸 انسانی که #کرامت_انسانی را نادیده گرفته است با نزدیکی ماه رمضان ناراحت میشود در هر حالی که ماه رمضان ماه درمان است. این مقدار از رشد کرامت انسانی حداقل رشدی است که انسان میتواند داشته باشد.
رعایت #نزاهت_روح و توجه به جهان دیگر هم مشکل طب و هم مشکل دستگاه قضا را برطرف می کند. پرورش روح در سایه #رعایت_نزاهت_های_اخلاقی صورت میگیرد، بنابراین انسان باید خود و جایگاه حقیقی خود را بشناسد که از فرشتگان نیز برتر است و بداند پرخوری متعلق به انسانی که چنین جایگاهی دارد نیست و این نشانه سلامت و عظمت روح است.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 دیدار وزیر بهداشت با حضرت استاد
تاریخ: 1395/02/02
🆔 @a_javadiamoli_esra