⚠️❌چرا عسل شرکتی نباید خرید❌⚠️
خیلی از کارخانه های عسل برای اینکه عسلشان رُس نبندد و برای اینکه مشتری ها را راضی نگه دارند به عسل حرارت می دهند😑
و به مقدار زیادی عسل را تصفیه می کنند😢
و تمام ذرات موم عسل را از آن جدا می کنند و علاوه بر آن مواد شیمیایی مثل جوهر لیمو به عسل اضافه می کنند😐
با این کار، عسل خیلی خوشرنگ😍 و شفاف 🤩و زلال می شود😘 و دیگر سفت نمی شود🤗
ولی خیلی از خواص عسل هم از بین می رود
و ماده ای سمی به نام هیدروکسی متیل فورفورال ( HMF) ایجاد می شود که مصرف آن خطرناک است.
پس بهتر است شما هم عسل سفت شده را حرارت ندهید ✋
و به همان صورت مصرف کنید و حتی عسل را در چای یا آب یا شیر داغ نباید ریخت ❌
زیرا این حرارت هم دیاستاز عسل را از بین می برد.
امیدوارم که عالم به عسل و پیچیدگیهای به عسل بشیم 🤲
#عسل_چوپان
#ایران_قوی
#لبیک_یا_خامنه_ای
@asalchopan
تخصصی ترین پیج شناخت عسل در ایتا ☝️
به دوستانتون ارسال کنید تا سرشون کلاه نره
⛑️🍯چرا عسل خالص رُس می بندد و سفت می شود؟🧐
سفت شدن عسل چیزی جز پدیده «بلورین شدن» یا «کریستالیزاسیون» نیست و دلیل سفت شدن عسل این است که بیش از هشتاد درصد از عسل طبیعی را ترکیبات قندی طبیعی مثل فروکتوز (قند میوه)، مالتو (قند شیر)، گلوکز و … تشکیل می دهد و حدود۱۸ درصد عسل را هم آب تشکیل می دهد.
به همین خاطرعسل، در اصل باید جامد باشد ولی به دلایلی مایع است و به محض اینکه شرایط آماده شود عسل، جامد می شود. همه عسل های خالص و مرغوب رُس می بندند البته مدت لازم برای رُس بستن عسل های مختلف با هم تفاوت دارد و بستگی به عوامل محیطی (از قبیل رطوبت ، دما) و ترکیبات عسل (میزان مواد قندی ، آنزیم دیاستاز) دارد.
پارسال مشتری داشتم ، عسلش رس بسته بود ، میگفت انداختمش تو سطل آشغال 😑
#عسل_چوپان
#ایران
#ایران_قوی
@asalchopan
تخصصی ترین پیج عسل در ایتا 🍯☝️
بفرستید برا دوستان سرشون کلاه نره!
رُس بستن(سفت شدن) عسل به چه عواملی بستگی دارد؟ و چرا زنبوردار حرارت میده عسل را؟!
رُس بستن عسل به عوامل مختلف بستگی دارد که عبارتند از:
🔴۱- دمای محیط
عسل در دمای ۱۴ درجه استعداد زیادی برای سفت شدن دارد و به همین دلیل عسل معمولا در فصل زمستان سفت می شود و رُس می بندد. فرایند رُس شدن (سفت شدن) عسل در دمای ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتی گراد تشدید می شود ولی در دمای زیر صفر و بالای ۲۷ درجه سانتی گراد متوقف می گردد. بنابراین گذاشتن عسل در فریزر راه مطمئنی برای تشخیص طبیعی بودن عسل نیست.
🔴۲ -دیاستاز!
دیاستاز آنزیم بسیار مفید عسل است که زنبورهای عسل این آنزیم را به شهد عسل اضافه می کنند. اگر عسل دارای دیاستاز باشد نشانه زنده و مرغوب بودن عسل است. دیاستاز ذرات خیلی ریز عسل را به خود جذب کرده و باعث ته نشینی و رسوب کردن عسل و کدر شدن آن می گردد.بنابراین می توان چنین نتیجه گرفت که اگر عسل بعد از مدتی رُس ببندد و سفت شود حتما طبیعی و سالم است ( بر عکس آنچه مردم فکر می کنند)
🔴۳- مقدار رطوبت عسل:
هر چه مقدار رطوبت عسل بیشتر باشد این عسل زودتر رُس می بندد. مثلا عسل مرکبات (عسل مازندران) به دلیل رطوبت بالا تقریبا بعد از سه ماه رُس می شود در صورتی که عسل های زاگرس رطوبت کمتری دارند و خیلی دیرتر رُس می شوند. همچنین عسل، بسیار رطوبت محیط را جذب می کند و این رطوبت جذب شده باعث رُس شدن عسل می شود به این خاطر گذاشتن عسل در یخچال باعث رس شدن عسل می شود.
🔴۴- مقدار گلوکز و فروکتوز عسل:
هر چه مقدار گلوکز عسل بیشتر باشد این عسل زودتر سفت و رُس می شود. عسل کُلزا و آفتابگردان و یونجه به علت گلوکز زیاد که دارند خیلی زود سفت می شوند و رُس می بندند. به عبارت بهتر اگر نسبت فروکتوز به گلوکز در عسل پائین باشد، عسل خیلی زود سفت می شود (رُس می بندد) اما اگر نسبت فروکتوز به گلوکز در عسل بالا باشد، عسل به کُندی رُس می بندد و شاید به مدت چندین سال مایع باقی بماند.
🔴۵- نوع گُل
نوع گُلی که زنبور از شهد آن عسل تولید می کند در رس بستن عسل تاثیر دارد: همه انواع عسل های طبیعی بدون استثنا رُس میکنند (سفت می شوند) ولی مقدار و سرعت رُس شدن در عسل های مختلف متفاوت است و به نوع گل هایی که زنبور شهد آنها را استفاده کرده بستگی دارد.
مثلا عسل اقاقیا ممکن است تا چندین سال رس نشود و همچنان مایع بماند. ولی عسل کُلزا و آفتابگردان و یونجه که گلوکز زیادی دارند پس از چند ماه شکرک می زنند و عسل گون تا یک سال هم رُس نمی شود.( رس بستن و شکرک زدن )
🔴۶-ذرات خارجی موجود در عسل
اجسام و مواد خارجی از قبیل ذرات موم، ذرات دانه گرده و قاشق آمیخته با مواد خارجی و غیره، هسته بلور را تشکیل می دهند و باعث تسریع در شکرک زدن عسل می شوند. به همین دلیل فروشندگان عسل برای اینکه عسل آنها سفت نشود با حرارت دادن زیاد همه مواد و اجسام خارجی عسل را خارج می کنند و عسل زلال و شفاف و البته بی خاصیت تحویل مشتری می دهند!
#ایران
#عسل
#لبیک_یا_خامنه_ای
@asalchopan
تخصصی ترین پیج عسل شناسی در ایتا ☝️
کپی بدون ذکر منبع فک کنم مشکل شرعی داره!
بفرستید برا دوستان سرشون کلاه نره!
🟢رضایت مشتری مشهدی از عسل خالص کوهستان☝️
#عسل #عسل_خالص #عسل_طبی
@asalchopan
تنها مرجع عسل خام و تک گل ☝️
عسل میرابوالقاسم(چوپان)
🔴محصول جدید ضد سرطان چوپان #عسل_پیچک یک عسل کمیاب ! 🧐#عسل_پیچک چیست؟!🧐 پیچک یا نیلوفر صحرایی، گیاه
🔴موجودی عسل پیچک تمام شد🔴
رفت سال دیگه ان شالله
مگر درجه یکش رو از همکارا گیر بیارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در دفاع از نظام اسلامی تقیه نکنید
#لبیک_یا_خامنه_ای
#امام_زمان
#شاهچراغ
ب بهترین کانال خبری ایتایه سر بزن
@masjed_taraz_karaj
بی تفاوت نباش وارسال کن🏹
لینک کانال ایتا
@jamjam132808 👈👈👈👈👈
پادکست های شنیدنی با صدای
🌹مجید سهیلی فر🌹
@Majid132808 👈👈👈 ارتباط با مدیر کانال
آموزش دوره های پولسازی
باورهای ثروت ساز
نکته های ناب موفقیت
تکنیک های ناب فروش
آموزش ارتباطات مؤثر، زبان بدن
دوستان کانال رو به آشناهاتون معرفی کنید تا در کنار هم به همدیگه کمک کنیم.
❤️بالاترین عبادت خدمت به خلق❤️
رضایت از طعم منحصر به فرد عسل ارگانیک
#عسل_چوپان
#عسل_دیابتی
#عسل_طبی
@asalchopan
تنها مرجع عسل خام در ایتا ☝️
🔴ممنون از صبوری عزیزانی که هنوز به سوالاتشون پاسخ داده نشده
حجم پیام ها خیییلی زیاده
🌹🌹🌹🌹
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️
هدایت شده از عسل میرابوالقاسم(چوپان)
🔴ارسال رایگان !🤠✌️
خیلی ها سوال کردن هزینه ارسال چقدره
عزیزان ارسال رایگانه🌹✋
#عسل_چوپان
#عسل_درمانی
#ایران
@asalchopan
بورس عسلهای تک گل و کمیاب☝️
🔴کدهای رهگیری امروز☝️
۲۸آبان ۱۴۰۱
لطفا کدهای خود را جهت پیگیری یاد داشت کنید
۴۰ بسته باقیمانده فردا ارسال میشه
ممنون از صبوری شما عزیزان🌹
علت تاخیر حجم بالای سوالات بود که دوست داشتم همش رو خودم پاسخ بدم
#عسل_چوپان
#عسل_دیابتی
#عسل_طبی
@asalchopan
تنها مرجع عسل خام در ایتا ☝️🍯
با هم نفوذ عسل چوپان 🤠✌️
رضایت خانم وطن پرست از رفسنجان از عسل ارگانیک و دوسین
#ایران
#ایران_قوی
#عسل_چوپان
@asalchopan
تنها مرجع عسل خام در ایتا 🍯☝️
رضایت مشتری ☝️
نمره ۲۰ مشتری به عسلهای چوپان
#عسل_چوپان
#عسل_طبیعی
#عسل_خالص
@asalchopan
مرجع عسل خام در ایتا ☝️
هم خالص و هم طعم عالی!
عسل خورهای حرفه ای میدونن ، اینکه هم عسل خالص باشه ،هم طعم خوبی داشته کم گیر میاد
#عسل_چوپان
#ایران
#ایران_قوی
چوپان قهرمان عسل ایران👇
@asalchopan
عسل بی نظیر!
قابل قیاس نیست!
فقط کافیه یک بار امتحان کنید
#عسل_طبی
#عسل
#ایران_قوی
@asalchopan
مرجع عسل های کمیاب🍯
محصولات جدید بی نظیر رسید 🤠💪
عسل کنار اعلا کیلویی ۳۳۰هزار ت
(تقویت قوای جسمی و جنسی)
عسل سیاهدانه کیلویی ۳۳۰
(پیشگیری و درمان ms و سرطان)
عسل اکالیپتوس کیلویی ۳۳۰
(درمان انواع عفونت ها)
#عسل_درمانی
#عسل_طبی
#عسل_خالص
@asalchopan
مرجع عسلهای کمیاب و تک گل و درمانی☝️
فقط از شما میخرم!☝️
وقتی میگم بهترین عسل جهان رو دارم ،بازم بعضی ها میان توهین میکنن!
کاش برای هم دعا کنیم ، برای موفقیت های هم ، و خوشحال بشیم از موفقیت هایی که خدا نصیب بعضیا میکنه!
مثل حاج قاسم مرتب پای مادراتون و پدراتون رو ببوسید ، خدا شمارو نفر اول میکنه ، در هر زمینه ای که دوست دارید✌️🤠
#عسل_چوپان
#عسل_درمانی
#بهترین_عسل_جهان
@asalchopan
مرجع عسل های تک گل
رضایت خانم شعبانی از رفسنجان☝️
ماشالا خدا کاری کرده همه شهرهای ایران داره میره عسل های طبی چوپان🤠💪
#عسل_چوپان
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
@asalchopan
تنها مرجع عسل خام در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز موفقیت حاج قاسم!
🚨این صندلی بزرگه، اون کوچیکه برای من!
🔻 چقدر اینجا چهره حاج قاسم نورانی شده..داغ تو هرگز فراموش نخواهد شد
خیلی حرفای زشت زدن به من در باب این درج این مطالب در پیجم( گفتم با اسم رهبری و شهدا داری کلاه برداری میکنی ، کاش همه کلاه بردارها مثل چوپان بودن ، کلاه بردار جاش مشخص نیست، مغازه من جاش تو بهترین بازار کرج مشخصه
کلاهبردار جنس رو پس نمیگیره
کلاهبردار از ریزش فالور میترسه
کلاهبردار نمیگه به هر دلیلی جنس رو پس میگیرم،)
، اونم از افراد مذهبی
۲۰ سال کار سیاسی کردم به نفع مردم و نظام ،
۹۹ درصد زخم ها رو از مذهبی ها خوردم ، البته به ظاهر مذهبی ها بگم بهتره !)
اصلا برام مهم نیست ، فقط کافیه یه کم فکر کنید ، اون دنیا خیلی سخته حساب کتاب !
#لبیک_یا_خامنه_ای
#حاج_قاسم
#امام_زمان
@asalchopan
سیاسی ترین پیج عسل در ایتا ☝️
🚀ارسالیهای امروز ☝️
۲۹ آبان ۱۴۰۱
لطفا کدهای خود رو یادداشت کنید جهت پیگیری
@asalchopan
مرجع عسل های کمیاب ☝️☝️