رضایت از عسل خالص کنار☝️
ساکارزش هم زیر ۷ هست که برای عسل کنار رقم خوبی هست ، چون عسل کنار کلا ساکارزش بالاست
مزه و عطر فوق العاده طبیعی و عالی ای داره
#عسل_طبیعی
#عسل_خالص
#عسل_ارگانیک
@asalchopan
مرجع عسل خام در ایتا ☝️🍯
32.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ظهور نزدیک شده ، آقا داره علمدارها رو انتخاب میکنه ، علمدارها با شجاعت از ولایت فقیه دفاع میکنن !
◀️صحبتهای این عالم باغیرت را باید نشر بدهیم تا علما،حوزه های علمیه،نخبگان،مسولین،ولایی ها به جد وارد حوزه دفاع ازاین ستون اصلی نظام شوند
✅دیدن این کلیپ برای همه انقلابیها الزامی است
#امام_زمان
#جهاد_تبیین
#لبیک_یا_خامنه_ای
@asalchopan
سیاسی ترین پیج عسل در ایتا ☝️
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا مساجد طعم و شیرینی عسل را ندارند برای جوان ها؟!
#حاج_قاسم_سلیمانی پاسخ میدهند✋
این فیلم رو نشون همه آخوند های خسته بدید ، اگر حاج قاسم رو قبول داشته باشن ، باید یه تکونی به خودشون بدن!
حاج قاسم میگه مسجد فقط اون ۲۰۰ متر ساختمان مسجد نیست🤠☝️
خدا رو شکر حاج قاسم این حرف ها رو زدن ، ما که جرعت نداشتیم و نداریم به اکثر ائمه جماعات نقد کنیم!
#لبیک_یا_خامنه_ای
#حاج_قاسم_سلیمانی
#امام_زمان
@asalchopan
سیاسی ترین پیج عسل در ایتا ☝️🍯
🔴☝️شفافیت چوپان🤠✋
جواب های آزمایشات سه نمونه عسل های
گون و ارگانیک و کنار چوپان رسید☝️
این جواب هارو به متخصص عسل و عسل شناس نشون بدید و بعد خرید کنید ، البته که رضایت مشتریها رو خودم از برگه آزمایش بالاتر میدونم.
به تاریخ آزمایش و نام چوپان و نام خود بنده(سیدقاسم میرابوالقاسمی) دقت فرمایید☝️
🟢شماره آزمایشگاه رو در پایین قرار دادم
میتونید زنگ بزنید و در باب عسل های چوپان استعلام کنید👇👇👇👇
031 4262 2189
آزمایشگاه هورتاش ☝️☝️☝️☝️
#عسل_چوپان
#عسل_خالص
#عسل_ارگانیک
@asalchopan
مرجع عسل های تک گل و خام در ایتا ☝️🍯
5.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناامید نشوید!
امام خامنه ای حفظه الله
#امام_خامنهای
#برای_ایران
#عسل_چوپان
@asalchopan
سیاسی ترین پیج عسل در ایتا ☝️
رضایت از عسل خام طالقان☝️
خانم فیروز آبادی از استان فارس
@asalchopan
مرجع عسلهای تک گل درمانی☝️
رضایت خانم مربی😍☝️
فرمودن قیمت خیلی مناسبه
کیفیت تو اوج و قیمت تو کف!
@asalchopan
مرجع عسل های کمیاب و تک گل☝️
❌چرا حرارت دادن و پاستوریزه کردن عسل خوب نیست؟❌
خواص متنوعی که برای عسل عنوان میکنند، به خاطر ترکیبات متنوعی است که در آن وجود دارد. از گرده گلی که معمولا در عسل خام وجود دارد گرفته تا پرولین که نوعی آمینواسید است و انواع موادمعدنی و ترکیبات متنوع و مفید دیگری که در عسلهای خام وجود دارد.
باید بدانید حرارت دادن عسل باعث میشود که عسل بخشی و یا تمامی مواد مفید خود مثل آنزیمها، موادمعدنی و آمینواسیدها را از دست بدهد. چرا که این مواد در اثر حرارت از بین میروند و عسل در صورتی که حرارت بالایی (بالاتر از ۴۰ درجه) و به مدت طولانی ببیند، تفاوتی با آب و شکر ندارد.😐
حتی در صورت حرارت خیلی زیاد و طولانی، امکان افزایش HMF یا همان هیدروکسی متیل فورفورال، که در مقادیر زیاد ممکن است برای سلامتی مضر باشد، در عسل وجود دارد.
برای همین هم ما به شما پیشنهاد میکنیم که از خام بودن عسلی که خریداری میکنید و اینکه حرارت ندیده است باشد مطمئن شوید تا بتوانید از تمام خواص عسل طبیعی بهره ببرید.
🟢✅رنگ، عطر و طعم متفاوت عسل خام و حرارتدیده
عسلی که حرارت میبیند و همچنین فیلتراسیون روی آن صورت میگیرد تا تمامی مواد اضافی مثل گردهگل و تکههای موم و غیره از آن خارج شود شفافتر از عسل خام است.
همچنین به دلیل واکنش مایارد که واکنشی طبیعی بین آمینواسیدها و قندها است و در دماهای بالا تسریع میشود، رنگ عسلی که حرارت میبیند کمی تیرهتر و قهوهای رنگ میشود. البته این تغییر رنگ به نسبت رنگ خام هر عسلی اتفاق میافتد و این به معنای آن نیست که هر عسل تیره و قهوهای رنگی، حرارت دیده است. بلکه اگر یک عسل را که رنگ زرد روشنی دارد حرارت بدهیم به مرور و به نسبت دما و مدت زمانی که حرارت دیده، رنگ آن تغییر و به سمت کاراملی شدن میرود.
همچنین در صورت حرارت زیاد مواد و ترکیباتی که باعث ایجاد طعم و عطرهای متفاوت در عسلهای طبیعی و خام میشوند نیز از بین میروند و عسل عطر و طعمی معمولی به خود میگیرد.😟
#عسل_خام
#عسل_چوپان
#عسل_خالص
@asalchopan
مرجع عسل خام و تک گل و کمیاب ☝️🍯