eitaa logo
عسل میرابوالقاسم(چوپان)
4.4هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
630 ویدیو
10 فایل
میرابوالقاسم هستم! 🤠🖐️ تنها فروشنده عسل خام درمانی (عسل #شفا) ❌اکثر عسلهای تو بازار عسل نیست ، مرباست ! چون بالای ۵۰ درجه حرارت دیدن 🔥🔥🔥 🏫بزرگترین عسل فروشی در کرج : حصارک خ مالک اشتر ، روبه روی کتابخانه مالک اشتر ☎️تلفن مغازه: ۰۲۶۳۴۶۸۰۱۰۹
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌تمجید رئیس‌جمهور از ✅ رئیس‌جمهور: کتابی در رابطه با پیشرفت‌ها از جناب حجت‌الاسلام راجی دیدم که با قلم خیلی خوبی آمار، ارقام، شرایط و روایت را نوشته بود. جزء کتاب‌هایی بود که خیلی برایم دلنشین بود و انصافاً مخلصانه نوشته شده است. می‌شود از این باب و از این نوع کارها که انجام شده، خیلی سخن گفت. 🗣@MOSES313STAFF
⏰ساعت کار مغازه عسل چوپان ⏰ از ۷صبح تا اذان ظهر بعد نماز میایم تا ساعت ۳ عصر ۴عصر تا نماز مغرب و عشا بعد نماز هستیم تا ۷ شب از هشت تا ده شب هم همکارم آقای حسنپور هستن (شمارشون 👇) ۰۹۱۹۹۹۱۶۰۱۴
لوکیشن مغازه جدید جهت خرید حضوری☝️☝️☝️☝️ در خرید حضوری ۵۰ هزار ت روی هر کیلو تخفیف داده میشه قبل حرکت تماس بگیرید۰۹۹۰۹۲۷۷۳۸۴
قیمت محصولات چوپان ☝️ سفارش محصول فقط و فقط 👇 @asalchopan313 اگر پاسخگو نبودن خودم 👇👇👇 @asalchopan1 ۰۹۹۰۹۲۷۷۳۸۴
💢‏شک نکنید این نام‌گذاری‌های اخیر سایت اصلا اتفاقی نیست قوه قضائیه باید به عنوان مدعی‌العموم با مدیران این شرکت برخورد اساسی کنه تا دفعه آخرشون باشه🙄 ☆ــــــــــــــــــــ زلزلـه کانال تحلیل سیاسی و نظامی ــــــــــــــــــــــ☆ 🇮🇷@zelzeleh313🇮🇷
⁉️چرا عسل فاسد نمی‌شود⁉️ فرایند تولید عسل باعث می‌شود که این ماده غذایی برای سال سالم بماند و فاسد نشود. عسل در ظروف مهر و موم شده تا هزاران سال سالم باقی می‌ماند. این ماده حتی در مقبره‌های باستان نیز کشف شده است. عمر طولانی عسل در فرایند تولید عسل زنبور نهفته است. زنبور‌های عسل شهد یا نکتار گل‌ها را جمع‌آوری کرده و به کندو منتقل می‌کنند. در این مرحله نکتار به گروه دیگری از زنبور‌های کارگر سپرده می‌شود که مایع را بار‌ها می‌نوشند و برمی‌گرداند تا میزان آب آن کاهش یابد. طی این فرایند، آنزیمی در معده زنبور عسل گلوکز نکتار را تجزیه کرده و آن را به اسید گلوکونیک تبدیل می‌کند. این ماده به اسیدی شدن عسل (pH حدود چهار) و پراکسید هیدروژن کمک می‌کند. وقتی نکتار در لانه زنبور قرار می‌گیرد، زنبور‌ها با استفاده از بال‌های خود آن را باد زده تا فرایند تبخیر آب سرعت یابد. عسل به دلیل آب کم و اسیدی بودن بالا فاسد نمی‌شود، باکتری که باعث فساد غذا می‌شود در این شرایط نمی‌تواند رشد کند. پراکسید هیدروژن نیز خواص ضدباکتریایی دارد، بنابراین عسل طی زمستان‌های سرد برای زنبور‌ها تازه می‌ماند و مدت ماندگاری آن داخل محفظه در بسته نیز بیشتر است. @asalchopan 🌐مرکز مبارزه با سرطان چوپان حکیم☝️
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عامل اضطراب 🔺مجموعه «رشد»، مروری بر توصیه های کوتاه آیت‌الله مصباح یزدی(رحمت الله علیه) 🇮🇷 @mesbahyazdi_ir
رضایت از عسل کنار و کوهی و آویشن ☝️ ۳۰ سال با عسل های خالصم جیبتون رو‌میزنم ان شاءالله 🤠✌️ @asalchopan 🌐 مرجع عسلهای درمانی و کمیاب ☝️
راهکار امام خامنه ای برای انتخاب (بهترین و باتقواترین و متخصص ترین)☝️ لطفا برای تقویت انقلاب و رای آوردن انسان های شریف و متخصص این پیام رو به ۲۰ نفر ارسال کنید🌹❤️
30.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم کره‌ی مريخ، چگونه در انتخابات مجلس ایران شرکت می‌کنند؟!🤔 🔶 چرا کسی جرأت صحبت کردن از را ندارد؟! 🔷 کشف فساد چای دبش، افتخار جمهوری اسلامی است، اما چرا برعکس شده؟! 🔶منطق ما در گفتگوی با مردم چه باید باشد؟! 🔷بخشی از فرمایشات حجت‌الاسلام والمسلمین راجی در نشست هم‌اندیشی مدیران رسانه‌های انقلابی ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ (Ⓜ️)@MOSES313STAFF