سکنجبین بهترین نوشیدنی برای از بین بردن عطش و سم زدایی قوی کبد و و کیسه صفرا و اگر با عرق رازیانه باشه رحم هست
فقط به شرط آنکه صددرصد با عسل طبیعی و بهترین عرقیات و سرکه انگور تهیه شده باشه....
طرز تهیه اش رو میگم حتما درست کنید و اون رو به روش های مختلف هرروز مصرف کنید تا با اثرات اعجاب انگیزش شما رو حیرت زده کنه!!!!
از شفافیت پوست گرفته تا رفع آلرژی و اگزما
از بین رفتن لک های ناشی از بد کار کردن کبد و رحم گرفته تا تقویت سیستم ایمنی بدن...
خلاصه که هرچه از این معجون حیات بخش بگم کم گفتم
.
دو واحد عرق نعنا(یا کاسنی یا رازیانه) را با یک واحد سرکه انگور طبیعی بجوشانید بعد از به جوش آمدن خاموش کنید و از حرارت که افتاد دو واحد عسل طبیعی را اضافه کنید
عسل طبیعی را حرارت ندهید تا از خواص بی نظیرش بطور کامل استفاده کنید
.
.
ما برای رفاه حال شما این شربت رو در محیطی کاملا بهداشتی در ظروف شسته شده با بهترین عرقیات کاشان و سرکه انگور شیراز و عسل صددرصد طبیعی حیات آماده کردیم
و برای اینکه قیمت منصفانه ای داشته باشه از حاشیه سود فوق العاده جزئی استفاده کردیم تا به دست همه مردم عزیزمون برسه!!!
میتونید خودتون درست کنید و با یه حساب سرانگشتی قیمت تمام شده رو به دست بیارید😁😁😁
حتما از قیمتی که ما برای این اکسیر گذاشتیم بالاتر درمیاد🌹🌹🌹
.
🥃 شربت سرکه انگبین (سکنجبین) حیات 🥃
ترکیبی از بهترین عرقیات کاشان و سرکه انگور شیراز
و
عسل کاملاً طبیعی و ارگانیک حیات
✅ پای ثابت تمام پاکسازی های بدن علی الخصوص کبد!
✅درمان کبد چرب
✅درمان کیسه صفرا
✅ازبین برنده لک های پوستی
✅کمک به شادابی و جوانسازی پوست
✅بالا برنده سیستم ایمنی بدن
🍀برترین و گواراترین نوشابه سنتی که از دیرباز در سفره های ایرانی جای داشته و متاسفانه امروزه جایگاه خود را به واسطه نوشیدنی های صنعتی از دست داده است
🍀این ترکیب براساس نسخه حکیم خیراندیش تهیه شده و جهت حفظ تمام خواص عسل از حرارت دادن آن جلوگیری شده است!
🍀مصرف مداوم و پیوسته این شربت علی الخصوص بصورت ناشتا با آب ولرم شما را با اعجاز فوق العاده خود خیلی زود حیرت زده میکند..🤩🤩
#شربت_سکنجبین_نعنا
#شربت_سکنجبین_کاسنی
#شربت_سکنجبین_رازیانه
قیمت با احترام
بطری ۱۲۰۰ گرم ۱۸۰ تومان
https://eitaa.com/asalhayat
https://ble.ir/asalhayat
ثبت سفارش به همراه ارسال رایگان اولین سفارش
@Hayaat_tayyebe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دوسین
♻️ نحوه ساخت #دوسین در ۶ ماه اول سال با ۶ ماه دوم متفاوت است.
♻️ پودر تمام دانههای روغنی با قرار گرفتن در معرض هوا، فاسد میشود.
🔉 استاد تاجبخش
#سیاهدانه
#عسل
@asalhayat
منبع
📡 @www_irismed_ir
🍊🍋عسل مرکبات حیات🍊🍋
از شهد گلهای بهارنارنج و مرکبات استان فارس
طبیعی بدون استفاده از سموم و آفت کش و بدون تغذیه با شکر
یک عسل با عطر و طعم عالی
که به خاطر قیمت مناسبترش من از اون در کنار مصرف صبحانه برای تهیه انواع شربت و کمپوت و سکنجبین هم استفاده میکنم👌👌
خواص عسل بهاره مرکبات
🍀سرشار از آنتی اکسیدان
🍀منبع خوب مواد معدنی
🍀مفید برای بیماران قلبی و عروقی
🍀منبع خوبی از فیبر
🍀ضد نفخ و مقوی معده
🍀ضد التهاب و کاهش دهنده ورم های بدن و بهبود زخم
🍀درمان بی خوابی و مشکلات خواب
🍀بهبود سنگ کلیه
🍀سرشار از ویتامین c
💥برای بهره مندی از خواص فوق العاده عسل این ماده حیات بخش را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید
#عسل_مرکبات
قیمت با احترام
کیلویی ۲۴۰
https://eitaa.com/asalhayat
https://ble.ir/asalhayat
ثبت سفارش به همراه ارسال رایگان اولین سفارش
@Hayaat_tayyebe
@Asalehayat
.
ایام امتحانات شروع شده و میخواهیم یه میان وعده بی نظیر رو بهتون معرفی کنیم که در عین کم کالری بودن انرژی فوق العاده ای داره
.
.
این گیاه خستگی فکری را کاهش داده و بهترین غذا برای افرادی است که باید کارهای فکری مانند طراحی و درس خواندن انجام دهند.👍👍
.
.
همچنین یک منبع ایده آل از ویتامین ها و مواد معدنی است: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر است. این شامل اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B است.🍃🍃🍃
.
.
لیستین موجود در آن یک نوع چربی حاوی فسفر است که نه تنها یکی از ضروری ترین مواد مورد نیاز اعصاب است بلکه مغز و غدد بدن نیز نیاز زیادی به آن دارند حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد.
.
.
اما در عین حال در خوردن آن نباید زیاده روی شود زیرا این ماده دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان میشود.برای خنثی کردن این آثار نامطلوب و اثر بخشی بیشتر آن باید آن را با مکملهای دیگری مانند عسل مصرف کرد.
.
.
معجون عسل و کنجد
مقداری زعفران دم کرده را به عسل و کنجد (1 قاشق غذاخوری کنجد را با 1 قاشق غذا خوری عسل طبیعی مخلوط کنید تا مثل حلوا شود) اضافه کرده خوب بهم بزنید.🍀🍀🍀
نیم ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها روی معجون میآیند و فقط هنگام مصرف آن را خوب بهم بزنید و روزی یک قاشق از این معجون مقوی، مفید و در عین حال کم کالری را میل کنید.
و از خواص بینظیر آن شگفت زده شوید.☺️☺️
@asalhayat
.
.
اگر دغدغه کمبود وزن بچه ها رو دارید میتونید به این معجون یک قاشق غذا خوری کره بادام زمینی هم اضافه کنید و از طعم فوق العاده اش لذت ببرید😋😋
.
انواع غذاهای خوراکی
🔷️ غذاها را بسته به میزان خونی که در بدن تولید میکنند به سه دسته تقسیمبندی میکنند:
۱. کثیرالغذا
بیشتر آن بعد از هضم و جذب تبدیل به خون میشود. مثل عسل، زرده ی تخم مرغ عسلی
۲. قلیل الغذا:
برعکس مورد قبلی عمل میکند و خون کمی تولید میکند و فقط شکم پر کن هستند. مثل شلغم
۳. متوسط الغذا
میان دو دسته ی قبل. مثل نان کامل
🔷️ غذاها را بسته به کیفیت خونی که تولید میکنند به دو دسته تقسیمبندی میکنند
۱. صالح الکیموس
خون سالم مورد نیاز تن را تولید میکند و سبب حفظ صحت است. مثل آبگوشت
۲.فاسدالکیموس
خون ناصالح و غیرمعتدل و ناسالم تولید میکند که نه تنها غذای تن نمیشود و سلامت آن را حفظ نمیکند بلکه مصرف مداوم آن سبب بیماری است. مثل اکثر مواد کارخانه ای
🔷️ غذاها را بسته به سرعت هضم و جذب و غلظت آنها به دو دسته تقسیم بندی میکنند
۱.لطیف
رقیق و زود هضم است و بیشتر آن جذب بدن میشود و خون رقیق تولید میکند. مثل عسل و بادام. مناسب برای افراد با فعالیت ذهنی بالا و ناقهین بعد از بیماری.
۲. کثیف (به معنای در هم فشرده)
غلیظ و دیر هضم است و انرژی زیادی صرف هضم آن میشود، اما سرانجام بیشتر آن دفع میشود و خون حاصل از آن غلیظ خواهد بود. مثل گوشت گاو و گوساله
@asalhayat
.
🍀عوامل موثر در رس بستن عسل
۱. دما: با وجود اینکه عسل دردمای کندو پایداره ولی پایین بودن دما یکی از عوامل تسریع کنندهی رس بستن عسل محسوب میشه
۲. رطوبت: هرچه میزان رطوبت موجود درعسل بیشتر باشه میزان گلوکز بیشتر خواهد بود، درنتیجه احتمال رس بستن عسل نیز بیشترمیشه
۳. نوع گیاه: هر چی گلوکز بیشتر باشه احتمال رس بستن عسل بیشتر میشه، این در حالیه که گلوکز موجود درگیاهان مختلف، متفاوت است
۴. اجسام خارجی: معمولا درعسلهایی که فیلتر نشدن ذرات معلقی ازموم، گرده گل و حتی گاهی بدن زنبور وجود دارد که میتونه بعنوان هستهی تبلور عمل کنه وسرعت رس بستن رو بیشترکنه
🍃🍒🍒🍒🍃
@asalhayat
.
🍀عسل خام
عسلی که به طور مستقیم از کندو برداشت می شود رس می بندد و تحت هیچ گونه عملیات حرارتی و فیلتراسیون قرار نمی گیرد عسل خام نامیده می شود. معمولا در این نوع از عسل تصفیه نشده به دلیل وجود ذرات معلق مانند گرده های گل پدیده تبلور سریع تر صورت می گیرد. عسل خام به دلیل اینکه فرایند پاستوریزاسیون را طی نکرده است دارای مقادی بیشتری از آنزیم ها، مواد معطر و ویتامین ها است. عسل خام مخلوطی از کریستال های جامد و مایع است که در حالت کلی کاملا سیال و روان نیست. رنگ آن می تواند با توجه به نوع گل، بین زرد روشن تا قهوه ای باشد.
🍃🍒🍒🍒🍃
@asalhayat
.
🍀چرا مصرف عسل رس شده طرفداران خود را دارد؟؟
برای جلوگیری از شکرک زدن عسل در برخی کارگاه ها و تولیدی های نامعتبر، حرارت دادن به صورت مستقیم روی آتش و بدون کنترل انجام می گیرد که گاها منجر به ایجاد طعم سوختگی در عسل می شود و اصطلاحا تبدیل به عسل مرده می شود. با بالا رفتن بیش از اندازه حرارت در عسل ماده ای به نام هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) ایجاد می شود که اگر مقدار آن زیاد شود مصرف آن بسیار خطرناک است. در نتیجه استفاده از عسل حرارت ندیده یا عسل خام مورد پسند مصرف کنندگان است تا از سلامت عسل به طور کامل اطمینان داشته باشند.
🍃🍒🍒🍒🍃
روش های از بین بردن رس بستن عسل
۱. در روش اول ظرف شیشه ای عسل را در آب جوش قرار می دهند و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) زمانی که آخرین بلور ناپدید شد عسل را که حالا به شکل اول خود درآمده را از آب جوش خارج می کنند.
۲. همچنین می توان ظرف عسل را درخ پارچه ای تیره رنگ پیچید و در مقابل نور خورشید قرار داد. گرمای آفتاب به مرور موجب از بین رفتن کریستال ها می شود.
۳. در زمستانها میتوان ظرف عسل را روی شوفاژ قرار داد تا حرارت ملایم آن موجب از بین رفتن بلورهای کریستالی شود
🍃🍒🍒🍒🍃
@asalhayat
ممکنه کم پیدا باشیم اینجا
ولی مشتری های ثابتمون الحمدالله روز به روز بیشتر و راضی ترن
محصول خوب بهترین تبلیغه!!!
دوباره برگه آزمایش عسل شوید رو از روی پیام های پین شده ببینید تا بهتر متوجه منظورم بشید☺️☺️
واقعا عسل بی نظیریه👌👌👌