خوب به قسمت هایی که هایلایت کردم توجه کنید!!!
آزمایشگاه هورتاش جز دقیقترین آزمایشگاههای کشور در زمینه عسل هست که در نجف آباد اصفهان قرار داره 👌👌
عسل کنار که معمولا جز عسلهای شیرین و ساکارز بالا محسوب میشه
که عسل کنار حیات با حداقل ساکارز پرچم داره😎😎😎
الحمدالله با همت شما خوبان از محل فروش عسلها در طرح امام حسن مجتبی و ماه مبارک رمضان که در روز میلاد سیدالکریم مبلغ ۷ میلیون تومان به مردم مظلوم غزه کمک شد امروز هم مبلغ ۸ میلیون دیگه به حساب بنیاد مردمی تحول اجتماعی برای کمک به مردم مقاوم غزه واریز شد
باشد برای روزهای تنگدستی روزحساب
@asalhayat
.
عسل طبیعی حیات
و اما فاکتور دیگری به نام پرولین....
روشهای آنالیز عسل مرغوب
آزمون پرولین
پرولین یکی از مهمترین آنزیم های موجود در عسل طبیعی است. پرولین یک نوع اسید آمینه خاص و متفاوت است که در اغلب گیاهان به مقدار زیادی یافت میشود و❌ تولید آن به صورت مصنوعی و در آزمایشگاه ممکن نیست.❌ در نتیجه وجود مقادیر کافی پرولین در عسل، نشان دهندهی این است که عسل از شهد گلها و گیاهان به دست آمده است. آزمون پرولین یکی از روشهای بسیار مهم در شناسایی کیفیت عسل می باشد. هر چقدر میزان آنزیم پرولین در عسل بالاتر باشد، کیفیت عسل بهتر است 👌به نوعی که نشان دهنده تغذیه طبیعی زنبورها می باشد. براساس استاندارد ملی ایران INSO 92 ، میزان پرولین در عسل باید حداقل ۱۸۰ میلی گرم در کیلو گرم باشد
@asalhayat
.