#هوالرزاق
در کتاب #الکافی به نقل از بکر بن صالح آمده است که فردی خدمت امام کاظم علیه السلام عرض کرد که: «مدت 5 سال است که از فرزنددار شدن خوددای کرده ام و این بدان جهت است که همسرم آن را ناخوش می دارد و می گوید: به خاطر #کمی_مال، پرورش آنان برای من سخت است. نظر شما چیست؟!
✨حضرت می فرمایند: « #فرزند_بخواه؛ چرا که خداوند #روزی آنان را می دهد.»
🆔 @asanezdevag
👈علائم هشدار دهنده ابتدای زندگی❗️
😳پنهانكارى
😮عجول بودن
😏پرتوقع بودن
😒زود رنج بودن
😠عدم سازگارى
😕تناقض گويى
😤بى ملاحظه بودن
😷وسواس داشتن
😴عمل نكردن به وعده
😈وانمود كردن يا نقش بازى كردن
🆔 @asanezdevag
20.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ من این کار رو نمی کنم.
👌بسیار جالب و عبرت انگیز
🆔 @asanezdevag
💢 یکبار فاطمه را گذاشت روی اُپن آشپزخانه و به او گفت: بپر بغل بابا ...
♻️ و فاطمه به آغوش او پرید.
❓بعد به من نگاه کرد و گفت:
👈 ببین فاطمه چطور به من اعتماد داشت. او پرید و میدانست که من او را میگیرم.
💫 اگر ما اینطور به خدا اعتماد داشتیم همه مشکلاتمان حل بود.
✅ توکل واقعی یعنی همین که بدانیم در هر شرایطی خدا مواظب ما هست.
✍️ به نقل از همسر شهید:
🌹 مصطفی صدر زاده 🌹
🔻 تولد : ۱۹ شهریور ۱۳۶۵ - خوزستان، شوشتر
🔺 شهادت: ۱ آبان ۱۳۹۴ - حلب سوریه
•┈┈••✾❀🕊❤️🕊❀✾••┈┈•
🆔 @asanezdevag
✅ #تفاوت_سنی یا همسن بودن در ازدواج؟
💠 تفاوت سنی مناسب
اگر تفاوت سنی میان #زن و #مرد سه تا چهار سال باشد، از یک حد معمولی برخوردار است. این مورد بستگی به این دارد که چقدر زن و مرد بتوانند این فاصله را باور داشته باشند. این مساله را نمی توان به همه تعمیم داد و به این معنا نیست که همه کسانی که چنین اختلاف سنی ای دارند، زندگی خوبی هم دارند.
🔑 البته هرچه فاصله سنی زوجین کمتر باشد احتمال #تفاهم بیشتر است. چراکه دو نفر با تفاوت سنی زیاد در دو مرحله متفاوت از زندگی هستند و نیازها و خصوصیات آنها بالطبع متفاوت است. فاصله سنی زیاد و از ۱۰ سال به بالا مشکلاتی از جمله عدم درک صحیح و متقابل، برآورده نشدن انتظارات دو طرف بعد از مدتی و بی حوصلگی فرد بزرگ تر، به خصوص احساس پشیمانی و بروز مشکلات بیشتر برای هردو زوج به وجود می آورد
💠 بزرگ تر بودن مرد
از گذشته تا به امروز تفاوت سنی در #ازدواج به گونه ای بوده که مرد چندسالی بزرگ تر از زن بوده است. مرد ایرانی با خاصیت مردسالارانه ای که از گذشته در اطراف خود دیده و شنیده، مدیر بودن در خانواده و حرف آخرزدن را تعریفی از خود می داند. از سوی دیگر بزرگ تر بودن مرد نوعی توازن رفتاری را در خانواده به دنبال دارد. با این حال معیارها با گذشت زمان در حال دگرگونی است چراکه حضور زنان در جامعه و فعالیت های اجتماعی آنها، توجه بیشتر آنها به تحصیلات و ... تا حدودی باعث تغییر سن ازدواج شده و به همین خاطر است که در جامعه امروز زنانی که از همسران خود بزرگ تر هستند، بیشتر از قبل دیده می شوند.
💠 بزرگ تر بودن زن
اگرچه هنوز مساله بزرگ بودن زن از مرد چه از نظر فرهنگی و چه از نظر اجتماعی در جامعه ما پذیرفته شده نیست اما نمی توانیم برای همه افراد، نسخه های یکسانی بپیچیم. اگر دو نفر تفاهم فرهنگی و اخلاقی داشته باشند، همسن بودن یا بزرگ تر بودن دختر از پسر، مشکل خیلی حاد و پیچیده ای نیست. میتوان خانواده های زیادی را یافت که با وجود بزرگتر بودن خانم، زندگی های شاد و زیبا دارند این مساله درصورتی که عشق و علاقه طرفین به همدیگر زیاد باشد و زندگی خوبی داشته باشند مشکل ساز نخواهد شد.
👌 از جمله دلایل مخالفت با ازدواجی که زنها بزرگتر از مرد هستند این است که افراد فکر میکنند این ازدواج بعد از مدت کوتاهی به شکست می انجامد به خصوص هنگامی که ازدواج به خاطر موقعیت مادی زن صورت گرفته باشد، یا اینکه مردی که کوچکتر است ممکن است بعد از چند سال زندگی، با تحلیل رفتن جسم زن، احساس ناخوشایندی پیدا کند این درحالی است که این احتمال تنها مختص به زنهایی که از شوهر شان بزرگترند نمیشود بلکه ممکن است در رابطه سایر زنها با شوهرانشان نیز اتفاق بیفتد به هرحال از مهمترین دلایل مخالفت با این ازدواج ها این است که چون دخترها از لحاظ جسمی و عقلی زودتر بالغ می شوند؛ بنابراین به همسرانی احتیاج دارند که هم سطح خودشان باشند
💠 همسن بودن یا نبودن
در مساله ازدواج درصورت فراهم بودن نیازهای اساسی و شناخت متقابل نمی توان فاصله سنی را از عوامل و عناصر اصلی دوام زندگی دانست. با این حال هرچقدر فاصله و اختلاف سنی بین زن و مرد کمتر باشد آنها به درک بهتری از یکدیگر می رسند.
🔰 زن و مرد هرچقدر تناسب و سنخیت بیشتری داشته باشند ازدواج مستحکم تری خواهند داشت. یکی از معیارهای #انتخاب_همسر هماهنگی و تناسب بین زوجین از نظر فاصله سنی است. به هر حال افرادی که در محدوده سنی نزدیک هم باشند، تجربه ها و خاطره های یکسانی دارند و پیش زمینه فرهنگی مشابهی برای درک کردن هم خواهند داشت.
😊 دختر و پسری که در سن ازدواج قرار دارند باید از نظر فکری در یک سطح قرار گیرند. تفاوت سن در فرهنگ ما اهمیت دارد ولی میزان آن را هم هیچ علم و منطقی با قاطعیت تخمین نزده است.
_______________
🆔 @asanezdevag
📛 چطور #انقلاب_جنسی زنها را تنها و مجبور به نانآوری کرد.
👆به گزارش وال استریت ژورنال از پژوهش دانشگاه مریلند
📈 سال ۱۹۶۰ بالای شصت و پنج درصد زنان با تکیه به درآمد همسرشان زندگی میکردند، اما اکنون مجموعا زنان نانآور از مردان نانآور در آمریکا بیشتر شدهاند.
🔻اینک خانوادههایی که زنان به تنهایی نان آورند از خانوادههایی که مردان فقط نانآورند بیشتر شدهاند.
🔻با این روند بعید نیست به زودی مادران مجرد (کسانی که مردِ پارتنر یا همسرشان آنها و بچههایشان را رها کردهاند) بیشترین کمیت مدل اقتصادی خانوادههای آمریکایی را تشکیل بدهند و بعد از آن مردان برای تن دادن به ازدواج طلب مهریه و نفقه کنند.
#افتخار_خانه_داری
✍ محسن آقایی
🆔 @asanezdevag
#هوالرزاق
✅ تدبیر امام صادق علیه السلام در زمان تنگدستی و سختی معیشت
✨امام صادق علیه السلام به فرزند خود محمّد فرمود:
فرزندم! از آن خرجى، چقدر باقی مانده است؟!
عرض كرد: چهل دينار
فرمودند: برو و آنها را صدقه بده.
عرض كرد: فقط همين چهل دينار باقى مانده است.
حضرت فرمودند: آنها را #صدقه بده؛ زيرا خداوند عزّوجلّ عوضش را میدهد. مگر نمی دانى كه هر چيزى كليدى دارد و #كليد_روزى صدقه دادن است، پس آن چهل دينار را صدقه بده.
محمّد چنين كرد، و ده روز بيشتر بر امام صادق علیه السلام نگذشت كه از جايى چهارهزار دينار به ايشان رسيد.
سپس فرمودند: ای پسرم ما در راه خدا چهل دینار بخشیدیم و خداوند به ما چهار هزار دینار بخشید.
📚كافي، ج۴، ص۱۰
🆔 @asanezdevag
15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 کدام استقلال؟ کدام پرسپولیس؟
وقتی یه وزارتخونه به اسم "ورزشوجوانان" نامگذاری میشه، طبیعتا باید بهطور همزمان به مسائل مربوط به ورزش و جوانان بپردازه.
اما اتفاقی که داره میفته اینه که وزارتخونه مذکور داره جوونای مارو با هیجان کاذب هواداری ورزشی سرگرم میکنه و اشتغال و مسکن و ازدواج جوونا کلا تو کارنامهش نمره قابل توجهی نگرفته.
یه طرف ماجرا کمکاری مسولان وزارت ورزش و جوانانه و یهطرف ماجرا کمکاری و شاید کماطلاعی ما برای مطالبه حقوقمون.
حالا که یه نهادی متولی امور مربوط به جووناست و داره براش بودجه هم میگیره، همه ما جوونا حق داریم واسه خیلی از سنگای سر راهمون و مشکلات حل نشدهمون یقهشو بگیریم و ازش توضیح و عمل بخوایم!
🆔 @asanezdevag
✨ #استاد_شهید_مطهری
🚨امروز بچه سقط كردن حكم آب خوردن را پیدا كرده ... می گویند «ما نمی توانیم بچه زیاد را بزرگ كنیم» یا «كشور تحمل نفوس خیلی زیاد را ندارد» ... قرآن راجع به عرب جاهلیت می گوید: وَ إِذَا اَلْمَوْؤُدَةُ سُئِلَتْ. بِأَیِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ . فرقی نمی كند، سقط جنین هم یك عمل جاهلیت است. ما خیال كرده ایم فقط عرب جاهلیت كار جاهلیت می كرده؛ این هم #جاهلیت_قرن_بیستم است.
❌جاهلیت چهارده قرن پیش روی این حساب كه من بچه ام را چگونه نان بدهم او را می كشت كه قرآن فرمود: وَ لا تَقْتُلُوا أَوْلادَكُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَ إِیّاكُمْ، و گاهی روی این خیال جاهلانه كه دختر مایه ننگ است، دختر را می كشت ... امروز هم روی این خیال جاهلانه كه اگر بچه زیاد داشته باشیم مردم خیال می كنند، ما اُمُّل هستیم، [بچه را سقط می كنند.]
📌اگر به اینها بگویید: «امّل یعنی چه؟ امّل را تفسیر كن! » می گویند: «شیكها بچه زیاد ندارند» . فقط روی یك خیال و یك وهم و توهّم و یك حماقت كه شیكها و متجددها و فرنگیها بچه شان كم است، می گویند ما هم باید بچه مان كم باشد.
❌عرب جاهلیت می گفت «دختر ننگ است» این می گوید «بچه زیاد پسرش هم ننگ است» . هیچ فرقی نمی كند، او می گفت «تنها دختر ننگ است» این می گوید «بچه از دو سه تا كه بیشتر شد، هم پسرش ننگ است و هم دخترش» .
⚠️قرآن هم می گوید: وَ إِذَا اَلْمَوْؤُدَةُ سُئِلَتْ. بِأَیِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ . خیال كرده اید كه قضیه گذشت؟! از شما سؤال خواهد شد كه: بچه را كشتی؟! چه گناهی كرده بود این بچه؟! معصوم بود، شما معصومی را كشتید.
📚 آشنایی با قرآن - جلد ۱۴
#جنایت_سقط_جنین
🆔 @asanezdevag
❣️ #همسرانه
#خانم_ها_و_آقایان
✅ یکی از نکات مهم زندگی مشترک اینه که همسر خود را بهترین #همسر دنیا دانستن است.
✨ اگر زن و شوهر به یکدیگر به عنوان بهترین همسر نگاه کنند، قطعا محبتشان نسبت به هم بیشتر خواهد شد و خوبیهای یکدیگر را بیشتر میبینند.
🔸 این کار باعث میشود که:
🔻 دیگر مقایسه نمیکنند.
🔻 توقع بیجا ندارند.
🔻 احترام بیشتر میشود.
🆔 @asanezdevag