eitaa logo
آثار پاکروان
56 دنبال‌کننده
110 عکس
14 ویدیو
164 فایل
در تاریخ بماند. خفته‌گان بیدار شوند, ارتباط با مدیر: @pakravan40
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃♥️🍃 ؟ ق2 نشانه‌های هر تمدن🍃♥️🍃 هر تمدنی گفتمان، گفتار، گردار، رفتار، آثار و نمادهای مخصوص به خود دارد. کوچک‌ترین نشانه‌های هر تمدنی ابزارهای شخصی افراد آن تمدن است‌. رهبران اصلی هر تمدن هر تمدنی دارای رهبران مخصوص به خود است. این رهبران در حوزه‌های مختلف تمدن مشغول فعالیت، جهت حفاظت از تمدن خود می‌باشند. رهبران هر تمدن عبارتند از: رهبران فکری، فرهنگی، نظامی، اقتصادی، سیاسی، هنری، صنعتی و غیره که برای اداره یک تمدن پویا لازم است. مهمترین این رهبران، رهبران فکری است. انواع تمدن: در یک تقسیم بندی تمدن‌ها را می‌توان به سه قسمت تقسیم کرد: 1- تمدن خالص: تمدنی خالص است که آموزه‌های اصلی خود را از دیگر تمدن ها وام نکرفته باشد. مثل اسلام. 2- تمدن مختلط: اجزای هر تمدن مختلطی به یک تمدن خالص تعلق دارد. یک تمدن مختلط حداقل از دو تمدن خالص وام گرفته است. مثل تمدن آفریقا، آمریکا 3- تمدن وابسته: جزیی از یک تمدن بزرگ‌تر است و بیشتر اجزایش را از آن وام گرفته است. با ریشه‌یابی معلوم می‌شود که از کدام تمدن وام گرفته و یا در دامن کدام تمدن زاده شده است. تمدن‌ها از نظر عملکرد به چهار دسته تقسیم می شوند: تمدن‌های تهاجمی: تمدن‌های دفاعی: تمدن‌های تابع: تمدن‌های حاکم: تمدن‌ها از نظر اسلام به دو دسته تقسیم می شوند: تمدن‌های الهی (انسان دوست) و تمدن‌های بشری (قومیت خواه، منافع مادی طلب) تمدن‌های گذشته: جامه‌هایی بودند که با فرهنگ خاص در مقطعی از زمان زندگی می‌کردند و آثاری از آن فرهنگ به جا مانده است. مثل تمدن فراعنه در مصر، تمدن هخامنشیان در ایران، به ویژه در تخت جمشید. تمدن معاصر: افرادی هستند که با فرهنگ خاص در حال حاضر در مکانی زندگی می‌کنند. 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) با صلابت ادامه دارد. . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 ؟ ق3 تمدن‌های معاصر ♥️🍃 از نظر هانتینگتون تمدن‌های معاصر عبارتند: «تمدن چینی، تمدن ژاپونی، تمدن هندو، تمدن اسلامی، تمدن ارتودکس روس، تمدن آمریکای لاتین، تمدن آفریقا و تمدن آمریکا. » تمدن اسلامی: تمدن اسلامی یک مجموعه فرهنگی خاص است که با توجه به آموزه‌های اسلامی، رشد نموده، باعث به وجود آمدن روش زندگی خاص در دنیا شده که اعضایش با ارزش‌های خاص همان فرهنگ تربیت می‌شوند و سعی می‌کنند آثار ارزشمند خود را در لابلای اجزای تشکیل دهنده تمدنشان حفظ نمایند. خود تمدن اسلامی، با توجه به زمان و مکان به چند خرده تمدن تقسیم می‌شود. آثار تمدن خاص گذشته: به مجموعه تربیت شده‌ها و ساخته شده‌ها و آثار به‌جا مانده از زندگی مردم مشخص، در آن مقطع خاص می‌باشد. شاکله هر تمدن را می‌توان به یک نوع حیوان تشبیه کرد. تشبیه شاکله هر تمدن به یک نوع حیوان فقط از این جهت می‌باشد که تمام انواع حیوانات با هم اجزای مشترک زیاد دارند، مثل: پا، پوست، سر، دست و... اما همان اجزا از نظر اندازه، تعداد، کارکرد، شکل، رنگ، و... با نوع دیگر تفاوت فوق العاده دارند. مثل: هر حیوانی پا دارد اما پای هر نوع حیوانی از نظر اندازه، تعداد، کارکرد، شکل، رنگ، و... با پای حیوان دیگر بسیار متفاوت است، پای گاو، مرغ، مورجه و... ممیون با هم فرق دارد. یا هر حیوانی پوست دارد اما پوست هر نوع حیوانی از نظر اندازه، کارکرد، شکل، رنگ، و... با پوست حیوان دیگر بسیار متفاوت است. رفتار هر نوع از حیوانات هم با نوع دیگر از نظر خوراک، نوع تهیه خوراگ، نوع استراحت، نوع فعالیت، و... با حیوان دیگر تفاوت فوق العاده دارند. مثل: فعالیت تیهه غذا در گرگ و گوسفند فرق می‌کند. یکی گوشت خوار و دیگری علف‌خوار است. عنکبوت منتظر می‌ماند تا غذا به سراغ‌اش بیاید، شیر غذای خود را با حمله و دنبال کردن به دست می‌آورد. برای تشیبه یک حیوانی خاص به یک تمدن خاص، هر چه اعمال مشترک حیوان و تمدن بیشتر به هم نزدیکتر باشد. تشیبه به واقعیت نزدیکتر است. به عنوان نمونه تمدن‌های مهاجم را می‌توان به گرگ تشبیه کرد. تمدن‌های فرمانبر را می‌توان به طوتی تشبیه کرد. تمدن‌های مرده را می‌توان به یک حیوان مرده تشبیه کرد، که آثار قسمت‌های سخت بدن، به عنوان آثار تاریخی بر جای مانده است. تمدن‌های پویا را می‌توان به حیوانی تشبیه کرد که دوره جوانی را سپری می‌نماید. تمدن میرای مهاجم را می‌توان به گرگ پیر و بیمار که حریف هم او را به زانو درآورده و منتظر سقوط کامل وی است، تشبیه کرد. 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) با صلابت ادامه دارد. . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 ق4 و دغدغه‌هایش ق1 🍃♥️🍃 👈🏽مهم‌ترین دغدغه‌های امام خمینی ✅مهم ترین نگرانی امام خمینی چه بود؟ چه مسایلی آن بت‌شکن قرن نگران می‌کرد؟ ✅آیا بعد از گذشت سال‌ها آن دغدغه‌ها برطرف شده است؟ یا به فراموشی سپرده شده است؟ ✅مهم‌ترین نگرانی امام خمینی حفظ انقلاب اسلامی با محتوای اسلام ناب محمدی بود. نگران از عمل‌کرد خواص و مسئولین بود که آیا انقلاب اسلامی را با محتوای اسلام ناب محمدی می‌توانند حفط نمایند، یا نه. مخصوصا نهادهای انفلابی این روحیه مقاومتی را حفظ خواهند کرد، یا نه. به چند نمونه اشاره می‌گردد: ✅آیا از آزادی با حسن نیت اسفاده می‌کنند یا سونیت؟ ✅آیا آزادی در حمایت از کارگزاران ادامه خواهد داشت؟ یا انتقاد از عمل‌کرد کارگزاری بر خلاف اسلام و منافع ملی تعبیر خواهد شد؟ ✅آیا نهادهای اداره کننده جامعه استقلال سیاسی، فرهنگی، نظامی، اقتصادی و... را حفظ خواهند کرد؟ ✅آیا اختلافات از بین خواهد رفت یا زیاد خواهد شد. ✅آیا استمار با نفوذ کشور را به سوی وابستگی خواهد کشاند؟ ✅آیا مردم آگاهانه در انتخابات شرکت کرده و افراد انقلابی را انتخاب خواهند کرد؟ ✅آیا شورای نگهبان به وظیفه قانونی خود به صورت احسن عمل خواهد کرد؟ ✅آیا انتقاد سازنده از کارگزان قوای سه‌گانه آزاد خواهد بود؟ ✅آیا مسئولین با ایثار، اوضاع نابسامان کشور را حل خواهند کرد؟ ✅آیا آداب اسلامی در جامعه رعایت می‌گردد؟ ✅آیا برگشت به گذشته اتفاق خواهد افتاد؟ رژیم شاهنشاهی که وابسته به استکبار بود. ✅آیا بی‌توجهی به قانون‌گرایی اصیل اتفاق می‌افتد؟ ✅آیا ملت با آگاهی و فهم دست، تبلیغات آمریکا و اسرائیل را ملت را خنثی خواهد کرد؟ ✅آیا عقل و تربیت اسلامی رونق خواهد گرفت؟ 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) احیاگر اسلام ناب محمدی . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: 1ـ استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است. 2ـ نقد و نظر خود را در مورد مباحث فوق هدیه کنید، پذیرا هستم.
🍃♥️🍃 ؟ ق4 تمدن‌های پویا و میرا 🍃♥️🍃 تمدن پویا: تمدنی است که در حال حاضر فعال بوده و توانش روز به روز در حال افزایش است. تمدن پویا یک تمدن مستقل نیست، بلکه صفت یک تمدن است. مشخصات یک تمدن پویا عبارتند از: 1- داشتن اقتدار فرماندهی قوی 2- داشتن ایدئولوژیگ منطقی قوی 3- داشتن حامیان سرسخت. 4- داشتن قدرت بازدارندگی نظامی قوی. 5- داشتن منابع سرمایه آور. 6- داشتن منابع انسانی قوی. 7- در حال کسترش منابع انسانی و جغرافیایی است. نتیجه: حفظ اقتدار، در حال پیشرفت، و یا ثابت ماندن در حد فعلی. تمدن میرا: تمدنی است که در حال ادغام شدن در تمدن دیگر است. یک تمدن بزرگ اول به خرده تمدن تبدیل می‌شود و بعد به سوی اضمحلال حرکت می‌کند. ریخیت شناسی یا مشخصات یک تمدن میرا عبارتند از: 1- از دست دادان اقتدار فرماندهی 2- ضعف جهان‌لینی و ایدئولوژیگی. 3- از دست دادن حمایت مردمی. 4- از دست دادن قدرت نظامی. 5- از دست دادن منابع سرمایه آور. 6- داشتن منابع انسانی بسیار ضعیف. نتیجه: زاده شدن یک تمدن جدید از دل آن تمدن، و یا حاکم شدن یک تمدن دیگر بر آن سرزمین است. تمدن مرده: تمدنی است که از بین رفته است. و فقط آثار و بقایایش مانده است. (ادامه در ق 5) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) با صلابت ادامه دارد. . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: 1ـ استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است. 2ـ نقد و نظر خود را در مورد مباحث فوق هدیه کنید، پذیرا هستم.
🍃♥️🍃 ق5 و دغدغه‌هایش ق2 🍃♥️🍃 آیا نفوذی‌ها موفق به تضعیف انقلاب می‌شوند؟ آیا مدافعانی مثل مدافعان جنگ تحمیلی از هجوم دشمن در جبهه‌های گوناگون محافظت خواهند کرد؟ آیا مردم و مسئولین به تکلیف اجتماعی، شرعی، قانونی خود عمل می‌کنند؟ آیا جوانان در صحنه حضور دارند تا مشکلات به آمده را حل نمایند؟ آیا مردم میوه شیرین حکومت اسلامی خواهند چشید؟ آیا حوزه‌های علمیه اسلام ناب محمدی را به طلبه‌ها یاد می‌دهند؟ آیا حوزه‌های علمیه توانسته‌اند روحانی‌هایی مثل مطهری، شهید بهشتی، شهید باهنر و... پرورش و به جامعه تحویل دهند؟ آیا روحانیت حاضر در صحنه هستند و مثل کوه از اسلام ناب محمدی دفاع می‌کنند و به مردم درس مقاومت یاد خواهند داد؟ آیا از خون شهدا محافظت لازم به عمل می‌آید؟ آیا عمل‌کرد رسانه‌ها در مسیر تقویت منافع ملی حرکت می‌کند؟ آیا از افراد شایسته تقدیر می‌شود یا از نالایقان؟ آیا روشن‌فکران به منافع عمومی مردم خواهند ‌اندیشید؟ و تبدیل به روشنگر خواهند شد؟ آیا ارتشی و سپاهی یک لشگر الهی هستند؟ و از خون شهدا محافظت می‌نمایند؟ آیا سران دولت‌های اسلامی برای حل مشکل فلسطین اقدام می‌کند؟ آیا علما جواب سلمان رشدی زمان خود را می‌دهند؟ آیا مردم و مسئولین درک خواهند کرد که: عدم رعایت قوانین اسلامی مشکلات زیادی در جامعه به وجود می‌آورد؟ آیا غفلت دولت‌ها ادامه خواهد یافت؟ آیا مردم و مسئولین ضرر و زیان از دست دادن فرصت‌ها را می‌دانند؟ آیا مردم و مسئولین به قانون و قانون‌گرایی پا بند خواهند شد؟ آیا عظمت قرآن و عترت را بیشتر مردم جامعه خواهند شناخت؟ آیا کارگزاران نظام تابع قرآن و عترت شده‌اند؟ و کارکرد مناسب دارند؟ آیا مجلس انقلابی عمل می‌کند؟ آیا در مجلس شورای اسلامی مدرس‌ها وجود دارد؟ آیا مسئولیت اجتماعی قضا و قضاوت با قوت و قاطعیت اجرا می‌شود؟ آیا مسئولین به فکر حل مشکلات اقتصادی مردم هستند؟ و مکارم اخلاقی در بین آنان رشد و توسعه یافته است؟ آیا جلوی نفوذ و رخنه بیگانه‌گان گرفته شده است؟ آیا نهادهای انقلابی، انقلابی عمل می‌کنند؟ آیا از نگرانی نیروهای انقاب اسلامی کاسته شده است؟ آیا بین حوزه و دانشگاه وحدت عمیق‌تر شده است؟ و... 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) احیاگر اسلام ناب محمدی . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: 1ـ استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است. 2ـ نقد و نظر خود را در مورد مباحث فوق هدیه کنید، پذیرا هستم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃♥️🍃 و گفتمان انقلاب اسلامی ق1 🍃♥️🍃 👈🏽1- از مستضعف به قشر آسیب پذیر عده ای از سیاسیون: به گروه خبرنگارانه «راه مانده‌گار» وقت مصاحبه ندهید. جمعی از مسوولین: به گروه خبرنگارانه «راه مانده‌گار» رو ندین. بسیار پررواند، امروز برن، فردا بر می‌گردن. زبان حالی‌شان نیس، ول کن موضوع نیستن. تعدادی از اقتصاددانان مدرن: گروه خبرنگارانه «راه مانده‌گار» هنوز نمی‌دانند که قبل از محرومیت‌زدایی از انسان‌‌ها، محرومیت‌زدایی از چهره‌یه صنعت و فن آوری لازم است. دسته‌ای از کارگزاران: گروه خبرنگارانه «راه مانده‌گار» زنبور قرمزند، خرمکس اند، مارند، زهره مارند، بعضی از روشنکران مذهبی غرب گرا: گروه خبرنگارانه «راه مانده‌گار» جموده فکری دارند. هنوز در حال و هوای سال‌های اوایل انقلاب‌اند. چند سواله تکراری دارن، هر موقع که ظاهر می‌شن، معلومه که چه می‌خوان بپرسن. این همه مسایل متنوع و جدید در ایران و جهان پدید می‌آید چسبیدند به یک کلمه مستضعف. قرآن هزاران کلمه دیگر هم دارد. گروهی از رجال کشوری: با گروه خبرنگارانه «راه مانده‌گار» هیچ حرفی نداریم. وقتی نظرات این دسته از اقتصاددان، سیاسیون، رجال و مسولین را شنیدم، گروهی که روز به روز بر تعدادشان افزوده می‌شود و می‌روند گروه اصیل انقلاب را بسیار نرم حذف کنند. مشتاق شدم با گروه خبرنگارانه راه مانده‌گار ملاقات داشته باشم و از زبان خودشان از فعالیت‌شان جویا گردم. از خود خبرنگارانه «راه مانده‌گار» بپرسم که: چرا عده‌ای از مقامات از دست شما کلافه‌اند؟ چرا گروه شما را متهم به جمود فکری می‌کنند؟ چرا به زنبور قرمز تشبیه می‌کنند؟ (ادامه در ق 2) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) اسلام ناب محمدی . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: 1ـ استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 و گفتمان انقلاب اسلامی ق2 🍃♥️🍃 طالب حق‌جو خبرنگار فعال گروه راه مانده‌گار، حقیقتا یک طلب‌کننده واقعی و حق‌جوی اصیل و انقلابی است. بعد از ملاقات تصمیم گرفتم گردو خاک از بایگانی این گروه خستگی ناپذیر بزدایم. صحبت‌های طالب حق‌جو چون از دل برمی‌آمد، بر دل هم می‌نشست. این هم حرف‌های گرم و صمیمی طالب حق‌جو: در بین مردم بر سر زبان‌هاست که این گروه از خبرنگاران بسیار پیگیر تحقق اهداف انقلاب هستند. مثل زنبوز قرمز، وزوزکنان خوابه راحت‌و آرامشه خاطره مسولین بی‌درد را آشفته می‌کنند. مسولینی که سعی دارند توجه مردم را از اهداف اولیه به سوی اهداف جدید سوق دهند. آرمان‌هایی که برای ادامه حیاط طیبه انقلاب ضروری هست و انقلاب را اصیل نگه می‌دارد، گروهی از با نفوذان بی‌درد تلاش تلاش می‌کنند تا انقلاب را به سمت و سویی بکشانند که مردم یادشان برود، برای چه انقلاب کرده‌اند. برآگاهان عالم آشکار است که ادبیات و گفتمان اول انقلاب، به مرور زمان به صورت نرم، خزنده و آرام تبدیل به ادبیات و کفتمان دیگری شده، چنان نرم و آرام که کک هیچ کس هم نمی‌گزد و در جامعه هم ایجاد حساسیت نکرده است، مثل جایگزین کردن قشر آسیب پذیر به جای مستضعف و عدم استفاده از کلمه مستضعف در چند ساله اخیر. برنامه ریزان استحاله انقلاب با استفاده از اصل:«تغییر نرم» چنان بی‌صدا فعالیت کرده‌اند که دلسوزان واقعی هم ناچار سکوت کرده‌اند. تغییر نرم به تدریج تغییر ایجاد می‌کند. بعد از مدتی مشاهده می‌کنیم هیچ چیز سر جایش نیست و آن زمان، زمان پشیمانی است. اصل «تغییر نرم» بر این اصل استوار است که: برای تغییر کلی در اصل هر چیزی، تغییر باید در اولین گام باید بسیار ناچیز باشد. از نسخه اول، نسخه دومی تهیه کرد. در نسخه سوم هم باید تغییر آنقدر ناچیز باشد که با نسخه دوم قابل ذکر نباشد. مگر مخاطب بسیار ماهر و بصیر باشد. وقتی تغییرات متوالی صورت گرفت مثلا نسخه نوزده به بیست تبدیل شد و آن موقع اگر نسخه بیست با نسخه اول که اصل است مقایسه شود، تغییر ایجاد شده قابل مشاهده و سنجس است. (ادامه در ق3). 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) اسلام ناب محمدی . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: 1ـ استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 ق6 و خون دل خوردن‌هایش 🍃♥️🍃 ✅فقط خالق خوب می‌داند خمینی چقدر خون دل خورده است. ✅چقدر خون دل خورده باشد تا به‌تواند، ملت خفته را خبره، خروشان و خیبری نماید؟ ✅چقدر خون دل خورده باشد تا به‌تواند به حکومت خسروان خیانت‌کار و خوشه‌چینان خائن خاتمه دهد؟ ✅چقدر خون دل خورده باشد تا به‌تواند در برابر خودی‌ها و خبیثان داخلی و خارجی جام زهر بنوشد؟ ✅چقدر خون دل خورده باشد تا به‌تواند راست قامت در برابر خانواده شهدای به‌خون خفته بیایستد؟ ✅چقدر خون دل خورده باشد تا به‌تواند داغ خارج شدن دوستان را در نیمه راه از خیمه‌اش تحمل نماید؟ ✅خون گریه کنم به خون دل خوردن‌های خمینی رواست. 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) اسلام ناب محمدی . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: 1ـ استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 و گفتمان انقلاب اسلامی ق3 🍃♥️🍃 طراحان تغییر نرم چنان حساب شده، حرکت خزنده را دنبال می‌کنند تا به مرور زمان به هدف تعیین شده برسند. یک کار حساب شده دیگری که انجام می‌دهند این است که با ارایه نسخه جدید، نسخه‌های قبلی را جمع‌آوری نموده انهدام و یا بایگانی می‌کنند تا همه‌گان فکر کنند که اجرای این نسخه اصل است. برای مقابله باید هر روز این سوال را مطرح و پاسخ دهیم که هدف انقلاب اسلامی چه بوده است؟ و چقدر به هدف نزدیک شده‌ایم. اگر پاسخ منفی بود، بی‌درنگ باید در رفتار خود تجدید نظر کرد. ما چهار نفر دوست صمیمی بودیم. همه متولد سال 41، شادمان از وقوع و پیروزی انقلاب اسلامی با اهداف بسیار عالی. اهداف والایی که تا به حال هیچ انقلابی از قدیم تا به حال نداشته است. جمع ما در آرزوی تحقق کامل اهداف انقلاب اسلامی است. یکی از اهداف اولیه انقلاب اسلامی، به سفارش قرآن، تحقق حکومت مستضعین است که در آن به محرومین سخت نمی‌گذرد. ما چهار نفر یک تیم خبرنگاری تشکیل دادیم. اولین هدف ما پیگیری میزان تحقق آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی بود. یکی از محورهای تهیه اخبار و اقدامات انجام شده در مورد محرومیت زدایی بوده و هست. می‌خواستیم در آن زمان محو محرومیت را در کشور ایران که یکی از جهان است مشاهده کنیم و مزه آن را بچشیم تا دیگر ملت‌ها هم با مشاهده ثمره شیرین انقلاب اسلامی ایران درس مبارزه با استکبار را بیاموزند و بر ظلم و ظالم بشورند. ما اولین گزارش را در رابطه با محرومیت زدایی در سال 58 تهیه کردیم. از تهیه اولین مصاحبه حدود سی(1388) سال می‌گذرد. اقدامات محرومیت زدایی بعد از سی سال به چه مرحله ای رسیده است. کشور ایران بعد از سی سال به این هدف اساسی انقلاب اسلامی چقدر نزدیک شده است؟ آیا به هدف نزدیک‌تر شده یا دورتر، آیا ما در حال حاضر مستعضعف داریم یا نه؟ آیا نظام در پی حذف عاملین استضعاف هست یا نه؟ این‌ها سوالاتی است که فکر خبرنگاران، مخصوصا دلسوزان انقلاب را سخت به خود مشغول کرده است. 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) اسلام ناب محمدی . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: 1ـ استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.
🍃♥️🍃 ق7 خط خمینی‌خواهان و خسروچی‌ها 🍃♥️🍃 ✅خو و خصلت خمینی‌خواهان مخلص با خسروچی‌های خوش خط و خال هم‌خوانی ندارد. ✅خواسته‌های خمینی‌خواهان: خادم و خدمت رسان خرد و کلان، با خرد و با اخلاق بودن هست و خیرخواهی برای همه می‌خواهد. ✅خمینی‌خواهان خدمت به خلق‌الله را دوست دارند، خادم و مخلص ملت هستند. اما خسروچی‌ها فربهی خود به قیمت لاغری دیگر هم وطنان می‌خواهند و خدمت به بیگانه را خیانت نمی‌دانند. ✅وفتی خیرخواهان خیز برمی‌دارند برای خوب کردن خرابی‌ها، خمینی‌خواهان خوشحال و خندان می‌شوند. ✅وفتی خائنی با خالی کردن خزاین به‌سوی خارجه خیز برمی‌دارند برای ادامه خیانت و خسارت زدن به خانه خوبان، خسرو‌چی‌ها خوشحال و خندان می‌شوند. 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) اسلام ناب محمدی . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: 1ـ استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.✅خوش به حال خادمانی که برای خدمت، به خیمه خمینی، پیوستند. ✅خوشنامان خیمه خمینی خوش درخشیدند. مخلصانه، خوش و خرم و خونین بال از هم سبقت می‌گرفتند تا خیرخواهی خالق را که گوش مخلوق برسانند. ✅خزاین خسروانه از خلق، اخذ و پر می‌شود، اما فقط در راستای خواست خسروان و خسروخواهان مصرف می‌گردد. یعنی: خلق، فدای خوشگذرانی خسروان و خسروخواهان. ✅خیز و خروش دارنده خوی خسروانه برای خدمت به خانه خود نیست، از روی خیانت صحنه(دکور) خانه را به نفع و خواست خارجی‌یان خبیث تغییر خواهد داد. ✅خوی خسروی خبیثانه است و از خباثت چشم دیدن خیزش خیمه‌داران خمینی بسوی خلاصی از شر شیطان را ندارند در پی خسارت زدن به خیمه خمینی‌اند. ✅خسروان در خزاین را به روی خیانت‌کاران و خون‌ریزان و خوشگذرانان و خودخواهان کشودند تا خیمه خمینی از خادمان خلوت گردد. در این مبارزه کاخ‌نشینان خسته و بی‌خواب شدند و کوخ نشینان خوشحال که از خامی به پخته‌گی و از استضعاف فکری به هوشیاری کامل رسیدند. ✅خلاصه: خط خمینی را خیراندیشان و خادمان وطن و خالصان امت و... ادامه می‌دهند و خط خسروان را خائنین و خیانت‌کاران و خون‌ریزان و خوشگذرانان و خودخواهان و خود فراشان و...
🍃♥️🍃 و گفتمان انقلاب اسلامی ق4 🍃♥️🍃 نام «راه مانگار» را به پیشنهاد حسین انتخاب کردیم. با شروع جنگ تحمیلی به جبهه‌های جنگ رفتیم. حسین شهید شد. زین العابدین اسیر گردید. عباس جانباز شد. من به تنهایی در زمانی که یاران متقرق بودند، چند گزارش تهیه کردم. اما روزنامه و مجله‌ای یافت نشد که مطالب را چاپ کند، به ناچار بایگانی کردم. بعد از بهبوده نسبی عباس و آزادی زین العابدین بعد از جنگ صدام علیه ایران اسلامی، فعالیت را دوباره به صورت جدی شروع کردیم. با پیوستن فرزند شهیدی ‌ناپیدا، تیم ما ترمیم و تکمیل شد. دور جدید فعالیت را با این نیت آغاز کردیم که پیام‌های اصیل انقلاب اسلامی را زنده نگه داریم. پیام‌های اصیل انقلاب اسلامی را به وسیله پیام رسانانه اصیل به گوش نسل‌های جدید برسانیم. پیام‌رسان خون شهیدان و سخن‌گوی آزاده‌گان و جانبازان و در نهایت پیگیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی ایران باشیم. به نظر می‌رسد بهترین روش، روش آماری مقایسه‌ای است. با قرار دادن سالی را به عنوان پایه و سنجیدن سال‌های دیگر را با سال پایه، روش مناسبی می‌باشد. به نظر می‌رسد، سال پایه سال پنجاه و هفت مناسب باشد. ممکن است که رژیم ستم شاهی آماری درست و دقیق از خط فقر نداده باشد و برای پنهان کردن میزان حقیقی فقر آن را دست‌کاری کرده باشد. این مهم نیست. مهم این است که حساب کنیم امسال نسبت به سال قبل از تعداد محرومین جامعه اسلامی ما کاسته شده یا نه. اگر کاسته شده که جای بسی شکرگزاری است، اگر کاسته نشده باید دنبال دلایل کشت و موانع را از سر راه برداشت. باید برنامه ریزی عملیاتی دقیق طراحی کرد. تا انقلاب حامی مستضعفین تضعیف نگردد. ما از سیاست مداران می‌خواستیم که آمار خط فقر آن زمان را در اختیارمان قرار دهند. فقط اعلام کنند که چند درصد از مردم رژیم ستم شاهی در زیر خط فقر زندگی می‌کردند که به رهبری امام خمینی دست به انقلاب زدند. (ادامه در ق 5) 🖌 محمد ابراهیم پاکروان (مواِپا) اسلام ناب محمدی . . ارتباط با نویسنده: @pakravan40 نشانی کانال: https://eitaa.com/asarepakrvan توجه: 1ـ استفاده در کانال‌ها و گروه‌ها با حفظ امانت، صلواتی است.