🔴دوست و دوشمن جمهور اسلامی را بشناسید!
ارمنستان، آذربایجان، افغانستان، بلاروس، کامبوج، هند اندونزی، عراق، لبنان،عمان، پاکستان، روسیه،ویتنام، کوبا، ترکمنستان، قزاقستان، کره شمالی، چین، فیلیپین، نیکاراگوئه، ونزوئلا
به قطعنامه ضد ایرانی رای منفی دادند و امارات متحده عربی رای ممتنع...
✍️Azof
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر اقتصاد: ۱۰۰۰ نفر از سوداگران ارزی شناسایی شدند
🔹برخی از این افراد ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیارد و یکی از آنها ۹۰۰۰ میلیارد تومان خرید و فروش ارزی داشته است. ۶۰۰ نفر از این افراد اصلا پرونده مالیاتی نداشتند.
🔹منابع ارزی که تا ۱۵ آذر به کشور بازگشته، معادل کل ارزی است که پارسال در دسترس قرار داشت.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۸۱ قرآن کریم ( آیات ۲۰ تا ۲۳ سوره مبارکه نساء)
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَشرافُ اُمَّتی حَمَلةُ القُرآنِ» شریفان امت من حاملان قرآنند. (خصال صدوق ۱/۷)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔻جرم مردم مدینه بعد از پیامبر این بود که حاضر نشدند زندگی عادی خود را تغییر بدهند!
🔻آیا ما حاضریم بهخاطر اقتصاد مقاومتی یا فرزندآوری، مدل زندگیمان را تغییر دهیم؟
➖ گاهی دین از ما میخواهد به اقتضای نیاز روز، وضع عادی زندگیمان را تغییر دهیم
➖ خیلی از دینداران حاضر نیستند دین تمام شئون زندگیشان را در بر بگیرد
➖مصائب فاطمیه را نباید صرفاً به دو سه نفر منتسب کرد. مشکل اصلی این بود که مردم در صحنۀ «ابتلا» پای کار نیامدند.
➖ گاهی در صحنۀ «ابتلا» لازم است عمل اجتماعی خاصی انجام دهیم که جزو واجب یا حرامهای مشخص نیست
➖ سکولار نبودن یعنی اینکه بر اساس دین و به اقتضای نیاز روز، زندگی خودمان را تغییر بدهیم
🔘 مسئلۀ معنویت و بندگی خدا از جانب اکثر انسانها بهعنوان یک امر فرعی در زندگی بشر تلقی میشود و مردم معمولاً بندگی خدا را در متن زندگی خودشان قرار نمیدهند بلکه در حاشیه زندگی قرار میدهند. «وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَعْبُدُ اللهَ عَلى حَرْفٍ»
🔘 مردم غالباً زندگی خود را بر اساس نیازهای غریزی و منافع و مضار فوری تنظیم میکنند و حتی بسیاری از دینداران هم حاضر نیستند اجازه بدهند که دین، تمام شئون زندگی آنها را در بر بگیرد.
🔘 بلافاصله بعد از رسول خدا(ص) تفکرات سکولار در جامعه حاکم شد. البته بسیاری از مناسک و عقاید دین را حفظ کردند اما وقتی دین میخواست به صورت جدی وارد زندگی مردم بشود و معادلات قدرت و اقتصاد را شکل بدهد، همانجا در مقابل دین ایستادند.
🔘 قبل از بعثت نبوی هم، علت مخالفت با پیامبر(ص) بیشتر از همین جنس مخالفتها بود؛ مشکل آنها این بود که دین میخواست بیاید در مناسبات اجتماعی و در معادلات قدرت قرار بگیرد.
🔘 مصائب فاطمیه را نباید صرفاً به دو سه نفر منتسب کنیم. مشکل اصلی در فاطمیه این بود که مردم در صحنۀ ابتلا و امتحان، پای کار نیامدند. مسئله اصلی، مذهبیهایی هستند که نمیگذارند دین در تمام شئون زندگی و مناسبات اجتماعیِ آنها نفوذ کند و اثرات خود را نشان بدهد.
🔘 در دین، یکسری حلالها و حرامهای بَیّن وجود دارد که بسیاری از دینداران حاضرند رعایت کنند، ولی دین، فقط اینها را از ما نمیخواهد، بلکه دین در صحنۀ «ابتلا» یک وظایفی را برای ما تعیین میکند.
🔘 مثلاً شما در شرایط عادی، هفتهای یکبار به پدر و مادرت سر میزنی، ولی اگر آنها به یک بیماری خاص مبتلا بشوند، در این صحنۀ ابتلاء دیگر کافی نیست که هفتهای یکبار به آنها سر بزنی و شاید لازم باشد هر روز از آنها مراقبت کنی.
🔘 «ابتلا» یعنی تکلیف خاص در موقعیت خاص. یک نمونهاش همان جملۀ امام(ره) است که فرمود حفظ نظام از نماز واجب تر است...
🔘 گاهی در صحنۀ ابتلا لازم است یک عمل اجتماعی خاص را انجام بدهیم که جزو کارهای واجب یا حرامِ خیلی مشخص(مثل نماز) نباشد. اما خیلیها چون این ابتلا، جزو واجباتِ مشخص نیست، راحت آن را پشت گوش میاندازند و انجام نمیدهند.
🔘 فرزندآوری یکی از مسائل مهم جامعۀ امروز است. آیا ما حاضریم به خاطر این مسئله مهم، فرم زندگی عادی خود را تغییر بدهیم؟ کمااینکه رسولخدا(ص) بعد از بعثت، و بعد از هجرت، وضع زندگی عادیِ مردم را تغییر داد.
🔘 گاهی دین از ما میخواهد به اقتضای نیاز روز جامعه، وضع عادی زندگی خود را تغییر بدهیم. مردم مدینه هم بعد از رحلت پیامبر(ص) جرمشان این بود که حاضر نشدند زندگی عادی خود را تغییر بدهند.
🔘 سکولار نبودن یعنی اینکه بر اساس دین و به اقتضای نیاز روز، زندگی خودمان را تغییر بدهیم. مثلاً رهبر جامعه دینی تعیین میکند که مرز جهاد با دشمن در عرصۀ اقتصاد است و ضرورت «اقتصاد مقاومتی» را مطرح میکند و اقتصاد مقاومتی هم بدون مشارکت مردم شکل نمیگیرد.
🔘 آیا ما برای اقتصاد مقاومتی، کار و زندگی عادی خودمان را تغییر دادیم و برای رونق تولید، سراغ ایجاد تعاونی و تولیدی رفتیم؟ آیا ما هیئتیها و مسجدیها و بسیجیها، از کار کارمندی دست کشیدیم و سراغ فعالیتهای مولّد رفتیم؟ آیا همۀ ما سرمایههای خودمان را در این عرصه آوردهایم؟
🔘 حالا که این کارها را نکردهایم، آیا خودمان را مقصر میدانیم و فکر میکنیم جنایت کردهایم؟ نه! خُب مردم مدینه هم میگفتند «ما که جنایت نکردیم، فقط در خانه نشستیم و کاری انجام ندادیم!»
👤علیرضا پناهیان
🚩 دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی - ۱۴۰۰.۰۹.۲۵
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
✅تنها نقطهضعف دور هفتم تیم مذاکرهکننده ایران در وین!
«محمدصادق کوشکی» کارشناس مسائل بینالملل روز شنبه در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا در ارزیابی خود از دور هفتم مذاکرات وین گفت: «در این دوره از مذاکرات، نخستین پرده از دیدگاه دولت سیزدهم در پرونده هستهای ارائه میشد و از این نظر چه در داخل و چه در خارج زیر ذرهبین بود. ازاینجهت هم ترکیب هم هیئت مذاکرهکننده و هم مواضع آنها نشاندهنده این بود که دولت جدید به دنبال یک تغییر جدی در رویکرد مذاکرات است. طرفهای غربی بعد از چندین سال مذاکره با هیئتی مواجه شد که بهجای دادن امتیاز در پی استیفا و مطالبه حقوق ملت ایران و به دنبال این است که طرف اروپایی و حتی آمریکا را وادار به اجرای تعهداتش کند. این موضوع باعث مقاومت هیئتهای اروپایی شد تا به اشکال متفاوت و به بهانه مشورت با پایتختها؛ مذاکرات قطع شود». استاد دانشگاه تهران اضافه کرد: «نقطهضعف مذاکرهکنندگان ایرانی این بود که سازوکار مناسبی برای انعکاس آنچه در مذاکرات میگذشت برای جامعه ایران پیشبینی نکرده بودند. بهطوریکه جریان اخبار بهصورت مناسبی به ایران مخابره نمیشد و تحلیلگران و فعالان و حتی مردم عادی خبرها را از رسانههای خارجی دنبال میکردند که این موضوع سبب تعدد در روایتها شده بود». کوشکی تأکید کرد: «امروز هم باید سازوکاری که بر اساس مردم ایران بتوانند خبرها را بدون واسطه و دقیق از هیئت ایرانی یا سخنگوی آنها از روند مذاکرات مطلع شوند، پیشبینی شود»
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
حرف روز
👈پیروز نبرد روایتها و ارادهها!
اگر بخواهیم دنبال واژه یا مفهوم یا پارادایمی باشیم که بتواند توصیفگر شرایط کنونی جمهوری اسلامی ایران باشد و نسبت آن را با خیل عظیم دشمنان و مخالفانش در سه سطح داخلی، منطقهای و جهانی در بوته سنجش قرار دهد، تنها کلیدواژگان «جنگ شناختی» و «جنگ روایتها»ست که از این ظرفیت و قابلیت برخوردار است.
اساساً، برنده و بازنده بازیگران قدرت در دنیای رقابتزده امروز، در حوزه شناختی و هنر روایتگری مشخص میشود. هدف این نبرد که در پسِ ناکامی یا ناامیدی از تجربه و تحمیل جنگهای سخت نظامی و نیمهسخت اقتصادی چهار دهه گذشته در قبال انقلاب اسلامی به منصه ظهور میرسد، این است که ما را در نبردی به گستره کلمات و روایتها در چندین جبهه و عرصه با نقزنان داخلی، بازیگران منطقهای رشک و حسد کننده بهجایگاه منطقهای جمهوری اسلامی و قدرتهای جهانی خبیث و عنودی که دنبال متوقف کردن گفتمان پیش برنده و پیشرونده انقلاب اسلامی در قلوب و اذهان دوستداران آن در دنیا هستند، درگیر نماید.
همه اینها در یک جبهه مشترک و واحد گرد آمدهاند تا مانع تحقق «جمهوری»ای با اسمورسم «اسلامی» شوند؛ چراکه مطابق با خروجی اندیشکدههای فکریشان خوب میدانند که چشمانداز تحقق «جمهوری اسلامی» در داخل تکوین «تمدن نوین اسلامی» در جهانی است که آنها امروز به اسم تمدن، غل و زنجیر اسارت و توحش بر دست و پای آن زده و «انسان»های آن را مسخ کردهاند! آری این پیروزی همه داشتهها و سرمایههای آنها را پنبه خواهد کرد و پرده از دروغ و خدعه ایسمهای رنگارنگ چپی و راستی بر خواهد گرفت؛ اما این شکست این جبهه متحد دروغ و فریب سخت است و نیازمند همافزایی توانها و تجمیع سرمایههاست.
آن مفهوم و پارادایمی که باید این نقش محوری را ایفا نماید، جهادی است نه در ساحت نبرد سخت بلکه در حوزه کلمات و جملات. ازاینرو، نیک گفتهاند که «جهاد تبیین» بهمراتب در شرایط امروز سختتر مینماید و نیاز به شناخت جبهه انقلاب و مقاومت و فهم چیستی، چرایی و چگونگی مصاف با جبهه استکبار و استثمار انسانیت است. البته ما در این راه هزینهها در طول تاریخ داده و امروز آبدیدهتر شدهایم و بازیگران عرصه نبرد را میشناسیم و عامل پیروزی در آن را نیز میدانیم و آن ایمان به راه آمده و مقاومت و پایمردی در برابر همه عوامل و بازیگرانی است که میخواهند اراده و تابآوری ما را در این راه بشکنند. بهرهگیری از الگوهای موفق همانند امامین انقلاب و مکتب شهید سلیمانی برای تبیین و روشنگری و مقابله با جریان تحریف، جنگ شناختی و جنگ روایتها میتواند مسیر پیروزی را حتمی و هموارتر نماید.
✍️#فتحالله_پریشان
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
✅گزارش روز
👈گرا به دشمن؟!
نظریهپردازان جریان اصلاحات در حال نظریهپردازی برای ایجاد نارضایتی، اعتراضهای خیابانی و خشونت در جامعه هستند. این جریان سیاسی همهساله در آستانه زمستان و تابستان شروع به گمانهزنی برای عامالبلوی در کشور میکنند تا ضمن ناامید کردن جامعه، دشمنان را به اعمال فشار بیشتر به کشور تشویق کنند. در هفته گذشته نیز روند دامن زدن به اعتراضات از سوی چهرههای این جریان سیاسی گسترش یافته است؛
✅گزارههای خبری:
1️⃣- «محمدرضا تاجیک» از چهرههای مشهور جریان اصلاحات 22 آذرماه به اقتصاد نيوز گفته بود: «این امکان وجود دارد که برای یک دوره کوتاه مرهمی برای بحرانهای اقتصادی موجود پیدا شود، اما ضعف ریشهای در مدیریت اقتصادی کشور زخمهایی را ایجاد کرده که بهسادگی قابل التیام نیست و در آینده نزدیک همین زخمها موجب جوشش شورشهای متعددی در کشور خواهد شد. بنده بر اساس نشانههای موجود و نه بر اساس تهییج و یا پیشنهاد، اعلام میکنم؛ حرکتهای اعتراضی متعددی در پیش است و حاکمیت از هماکنون باید تکلیف خود را با آنها مشخص کند».
2️⃣- «محمود صادقی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، دیروز (27 آذرماه) در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفت: «پیشبینی من این است که دولت با روش فعلی نمیتواند مشکلات معیشتی مردم را سروسامان دهد و در ماههای آینده باعث تشدید این اعتراضات میشود».
3️⃣- «آذر منصوری» قائممقام حزب اتحاد ملت ایران نيز اعلام میکند: «نگاه واقعبینانه به وضعیت امروز ایران نشان میدهد که دولت با چند چالش و یا بهتر بگویم ابرچالش در کشور مواجه است و اگر نتواند با درایت و واقعنگری از این چالشها عبور کند، روزبهروز بر دامنه اعتراضات افزوده خواهد شد».
4️⃣- «سعید حجاریان»، مشهور به تئوریسین اصلاحات نیز در گفتوگو با انصاف نيوز بيان میکند: «ممکن است جامعه متشنج شود و مردم دوباره به خیابان بیایند».
✅گزاره تحلیلی:
این طیف فکری در سه دهه گذشته همواره جامعه را تبدیل به میدان جنگ کردهاند و با تئوریهای خشونتآمیزی مانند "فشار از پایین، چانهزنی از بالا"، "نافرمانی مدنی"، "تجمع سلولی"، "تجمع موضوعی"، "اعتراضات سراسری" و "فتح سنگر به سنگر"، هیچگاه در اندیشه حل مشکلات مردم نبودهاند و باوجوداینکه در دولتهای اصلاحات، تدبیر و امید و در مجالس شورای اسلامی و شوراهای شهر مسئولیتهای متعددی پذیرفتهاند؛ اما تاریخ شاهد است که کمترین دغدغهای در حل مشکلات مردم نداشتهاند و اکنون که دولت انقلابی درصدد حل مشکلات مردم است، نگران شده و ازیکطرف به دنبال ایجاد اغتشاش در جامعه هستند و از طرف دیگر در حال گرا دادن به دشمناند تا پیچ تحریمها و فشارها را بیشتر کند تا مردم به خیابانها بیایند! برای اینکه عمق دلسوزی این طیف را با مردم ببینید، کافی است نظرات آنها را با منافقین مقایسه کنید؛ خواهید دید که سرسوزنی در دعوت به اغتشاش و ناامید کردن مردم فاصله ندارند. سؤال جامعه مدنی ایران از چهرههای معترض و آشوبطلب امروز جریان اصلاحات این است که چرا در روزهای کاشت بذر دلدادگی به غرب و برجام و مذاکره، روزه سكوت گرفتند و امروز که ثمره همان روزهای گلوبلبل را میبینیم و بااینحال در دوره اوج حضور مسئولین در ميدان هستیم، بر طبل ناکارآمدی و احتمال اعتراض میکوبند؟! بیشک فهم و درك اين سؤال، بازي آیندهنگری اين جماعت را به باخت تبديل میکند
✍️ #حسين_عباسيان
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
♦️وزارت بهداشت: افزایش خانوادههای تک فرزندی/ تجرد قطعی در حال افزایش
مدیرکل دفتر سلامت خانواده و جمعیت وزارت بهداشت:
🔹براساس آخرین سرشماری کشوری سال ۱۳۹۵، قاعده هرم جمعیتی کشور در حال کوچک شدن است.
🔹از ٩٠٠ هزار ازدواج در سال ٨٩ به ۵٠٠ هزار ازدواج در سال ۹۷ رسیدهایم.
🔹آمار تجرد قطعی در کشور در حال افزایش است.
🔹اکنون نرخ باروری ١.٧ است و اگر اقدامی نشود متولدین ٨٠ به بعد به یک یا ٢ فرزند اکتفا خواهند کرد.
🔹خانوادههای یک فرزندی تا سال ۹۵ افزایش یافته است و خانوادههای ۵ فرزندی از ۲۹ درصد به ۱۸ درصد رسیده است./ایسنا
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
♦️سفر ۴ میلیون ایرانی به ترکیه در ۹ماه گذشته/ ایران دومین جایگاه خرید ملک در ترکیه
🔹مرکز آمار ترکیه اعلام کرد که در هفت ماه نخست سال ۲۰۲۱ ایرانیها با خرید ۳۶۸۹ خانه در این کشور، بهطور متوسط هرماه ۵۲۷ خانه در ترکیه خریداری کردند.
🔹پس از ایرانیها، اتباع روسیه با خرید ۲۱۲۴خانه، افغانستان با خریداری ۱۵۰۶ خانه و قزاقستان با خرید ۹۵۳ خانه در جایگاه سوم تا پنجم مهاجرت به ترکیه قرار دارند.
🔹آمار خرید خانه در ترکیه توسط ایرانیها در سالهای ۲۰۱۹، ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به ترتیب،۲۶۶۶، ۳۱۶۸ و ۳۶۸۹ خانه است.
🔹براساس آمار گمرک جمهوری اسلامیایران در ۷ماه اخیر حدود سه میلیونو ۹۵۰ هزار مسافر و گردشگر از مرزهای ایران با ترکیه خارج شدهاند. یعنی در ۹ ماه اخیر بیش از چهار میلیون ایرانی به ترکیه سفر کردهاند.
🔹در ماههای اخیر با کاهش شدید ارزش پول ملی ترکیه در برابر دلار بهنظر میرسد، رغبت ایرانیها برای سفر بیشتر شده و خرید خانه در آن کشور افزایش یافته است./روزنامه همشهری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
⛔️ خاتمی طبابت کرد، انصاری نسخه پیچید!
🔷 محمدخاتمی، رئیس دولت اصلاحات که این روزها مشغولِ طبابت حال بدِ جریان اصلاح طلبی است در کنار توصیه به حضور در بین مردم، تعامل با اصول گرایان را نیز سفارش کرده است!
👈مجیدانصاری هم که اتفاقاً در نسخه پیچی ید طولایی دارد، دست به قلم شده و دارویِ رفع اختلاف میان بزرگان دو جریان اصولگرا و اصلاح طلب را تجویز کرده است!
انصاری بدون اشاره به اینکه مسبب وضعیت کنونی کشور در مسائلی چون اقتصاد، فرهنگ و... چه کسانی هستند، ادعا کرده همکاری و همفکری با اصولگراها منجر به باز شدن گره از زندگی مردم می شود!
در پاسخ به مجید انصاری که در ادامۀ نسخه اش، تعامل با #علی_لاریجانی را نیز توصیه کرده، باید گفت؛ شما که توانا در حل مشکلات مردم هستید چرا در سال های قبل به فکر تعامل و رفع اختلاف نیفتادید؟
نگرانی تان از مشکلات مردم است یا از فروپاشی پایگاه اجتماعی تان در میان مردم؟
✴️آقای انصاری! زبان به کام بگیرید و بیش از این به شعور مردم توهین نکنید! در ضمن به نظر نمی رسد تعامل با علی لاریجانی کار سختی باشد که نیاز به نسخه داشته باشد؛ در کمتر از بیست دقیقه قطعاً به نتیجه می رسید...
✍محمد سرافراز
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
⛔️ رقبای ایران چقدر بودجه نظامی دارند؟
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
✅ شش توصیه از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها برای عاقبت بخیری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش