7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عنوان:
دومین تیزر فصل چهارم برنامه
«زندگی پس از زندگی»
ایام ماه مبارک رمضان
هر روز ساعت 17:30
تهیه کننده و مجری: عباس موزون
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🔸 کانال #زندگی_پس_از_زندگانی
@zendegi_pas_az_zendegani
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتشارپستثوابجاریهدرپیدارد🌹
@asaysh
@AmiriiiiHosein
41.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تماشای این کلیپ تنها ۱۸دقیقه وقت شمارو میگیره اما تاثیرش تانسلهابعدازشما بجاخواهد ماند و سود فراوانی خواهید برد.
@asaysh
@AmiriiiiHosein
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۹ توصیهی کلیدی از آیت الله کشمیری برای ماه مبارک رمضان
🌷🌷آسایش تن و جان 🌷🌷
✳️ ایتا👇
https://eitaa.com/asaysh
✳️آسایش تن و جان
https://splus.ir/assaysh
🌷🌷آسایش تن و جان 🌷🌷
✳️ ایتا👇
https://eitaa.com/asaysh
✳️آسایش تن و جان
https://splus.ir/assaysh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مکالمه جالب پوتین و شی جینگ پینگ در دیدار اخیر
شی جین پینگ: تغییراتی در حال حاضر اتفاق می افتد که در 100 سال گذشته رخ نداده است و ما با هم این کار را انجام می دهیم.
پوتین: موافقم
شی جین پینگ: مواظب خودت باش، دوست عزیز
پوتین: سفر بخیر
-
برخی کارشناسان بر این باورند که این گفتگوی روسای جمهور چین و روسیه نشان دهنده عزم آنها برای تغییر موازنه قوا در جهان است.
🌷🌷آسایش تن و جان 🌷🌷
✳️ ایتا👇
https://eitaa.com/asaysh
✳️آسایش تن و جان
https://splus.ir/assaysh
🔴 شایدم خدا خواستو تا چند وقت دیگه برای رفتن به باکو به جای ویزا و پاسپورت فقط یه بلیط کافی بود. 😊✌️🇮🇷
«یاس»
🔴 🌷🌷آسایش تن و جان 🌷🌷
✳️ ایتا👇
https://eitaa.com/asaysh
✳️آسایش تن و جان
https://splus.ir/assaysh
🔴اشاره ضمنی سفیر آذربایجان در تهران برای حمله به ارمنستان
🔹همزمان با انتشار خبرهایی مبنی بر این که ارتش جمهوری آذربایجان قصد تحرکاتی را در منطقه دارد، "علی علیزاده" سفیر آذربایجان در ایران در توئیتی تلویحا از احتمال حمله نظامی باکو به ارمنستان خبر داد و در توئیتی نوشت: وقت عمل است.
🔹وی با انتشار فیلمی با ادعای قاچاق سلاح به منطقه "خانکندی" که ارمنستان آن را استپاناکرت می داند، نوشته است: واقعیت دیگر مربوط به قاچاق غیرقانونی مهمات نظامی توسط جدایی طلبان ارمنی به خانکندی است.
🔴
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رهبر سیاهپوستان آمریکا از عشق مردم ایران به امام زمان صحبت میکنه
🌷🌷آسایش تن و جان 🌷🌷
✳️ ایتا👇
https://eitaa.com/asaysh
✳️آسایش تن و جان
https://splus.ir/assaysh
هدایت شده از بیداری ملت
💌 دعوتید به مهمانی شهدا...
🌷 نهمین سال پاسداشت مربی شهید؛ #شهید_علی_خلیلی
🎙️ با اجرای: سرکار خانم فضهسادات حسینی
🔖 و با نوای گرم و دلنشین:
حاج عبدالرضا هلالی
حاج امیر عباسی
📚 به همراه رونمایی از ۳ کتاب نوشته شده پیرامون خاطرات و زندگی شهید علی خلیلی
🌷 و با حضور خانوادههای معظم شهدا
🎤 با اجرای گروه سرود میثاق تهران
📆 زمان: پنجشنبه سوم فروردین ماه ۱۴۰۲
🕰️ از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۳۰
📍مکان:
بهشتزهرا (س) - قطعه ۲۴
📌 #شهید_غیرت #راه_علی #مهمانی_شهدا
🔴 دشمنان درجه ۱ شعار سال را بشناسید
⏪رئیس سازمان بورس:
متاسفانه قیمت پایین خودرو سبب افزایش دلالان شده، اگر قیمت خودرو متناسب شود ما اصراری به عرضه خودرو در بورس کالا نداریم، در بحث خودرو موضع سازمان بورس این است که خودرو باید با قیمت مناسبی ( قیمت بالاتر) به دست مصرفکننده برسد!
#مکتب_گران_کن
▪️پن: تاسفخوردن از قیمتهای پایین کالایی برای مردم با ژست علمی یک رویه عادی در میان برخی مسئولین شده!!!
شعار سال مهار تورم از مسیر رشد تولید تعیین شده تا راهحل و تودهنی بزرگ به اساتید، مسئولین و پیروان مکتب غیرعلمی #گران_کن باشد.
راهحل افزایش تولید است. تمام✋️
🔴
🔴برخی دوستان داخلی فراموش کردهاند که بن سلمان پس از خریدهای تسلیحاتی بیسابقه، رهبر ایران را هیتلر خاور میانه نامید و علنا اعلام کرد که پس از فتح 2 هفته ای یمن جنگ را به داخل ایران میکشاند، فراموش کردهاند که عربستان حتی انیمیشن حمله به ایران و تسلیم شدن و زانو زدن سرداران سپاه و دیگر توهماتشان در مورد ایران عزیزمان را در آن به نمایش گذاشتند.
🔹چیزی که عربستان را وادار به توافق با ایران کرد شکست این کشور در تمام جبهههایی بود که در برابر ایران گشوده بود. شکست اسرائیل در برابر حزبالله در جنگ 33 روزه و شکست برنامه عربستان برای خلع سلاح حزبالله،شکست عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس در سوریه و عراق، عدم موفقیت عربستان و امارات در یمن و تحمیل هزینههای گزاف به این دو کشور، کسری بودجه بیسابقه عربستان و ... تنها بخشی از دلایل تغییر رویکرد عربستان در برابر ایران بود.
🔹اما نقطه اوج داستان زمانی بود که پهپادها و موشکهاینقطهزن آرامکوی عربستان را به جهنم تبدیل کردند و با وجود دست و پا زدنها و شوهای تبلیغاتی عربستان، حتی هارترین رئیسجمهور تاریخ آمریکا هم حاضر نشد به خاطر حمایت از عربستان وارد درگیری نظامی با ایران شود. این اتفاقات در کنار توقیف کشتی انگلیسی و سرنگونی پهپاد آمریکایی و فرارخفتبار آمریکا از افغانستان و ... باعث شد عربستان پرچم سفید را در برابر ایران بالا ببرد، به ویژه آنکه هزینههای سرسامآور جنگ یمن نه تنها باعث هیچ موفقیتی برای این کشور نشد، بلکه تنها دستاورد آن هدف گرفته شدن زیرساختها و کسری بودجه چند ده میلیارد دلاری بود و شاهزاده جاهطلب همبرای آرامش و اجرای برنامه بلندپروازانه 2030 عجله داشت وگرنه عربستان همان عربستانی است که برای سرنگونی ایران دهها میلیارد دلار پول نقد به صدام کمک کرد.
🔹در مورد قطع روابط دیپلماتیک ایران و عربستان هم فقط افراد سادهلوح و جریانات مغرض داخلی میتوانند این موضوعرا به سفارتنوردی جریانات رقیب نسبت دهند، وگرنه با وجود اشتباه بودن حمله به مکانهای دیپلماتیک، بارها و بارها حملاتی شدیدتر از این به سفارتهای ایران در کشورهای اروپایی انجام شده اما ایران هیچگاه روابط دیپلماتیکش را با آن کشورها قطع نکرده است.
🔹از اینها گذشته این دوستان عادت دارند از شعار روی موشک گرفته تا سخنرانی فلان مسئول و ...همیشه انگشت اتهام را سمت و سوی ایران بگیرند و کلا فاکتور رقیب را حذف کنند وگرنه کشتار بیرحمانه حجاج ایرانی و اعدامهای بیسابقه شیعیان و تحریک ترامپ توسط سعودیها و ... کاملا نشان میداد که این کشور خود را برای یک دوره مقابله با ایران آماده میکند.
💬 امیر
✍المؤمن کیس
مومن باید زیرک باشد، ما برای مصلحت مسلمین و منافع ملی خود با عربستان سعودی به توافق رسیدیم اما حواسمان به عملکرد سیاهش هم هست .
🌷🌷آسایش تن و جان 🌷🌷
✳️ ایتا👇
https://eitaa.com/asaysh
✳️آسایش تن و جان
https://splus.ir/assaysh
.
♻️ چند نکته درباره عنوان سال جدید مهار تورم، رشد تولید
🔰 به سیاق سالیان گذشته، رهبر انقلاب اسلامی شعار سال ۱۴۰۲ را نیز عنوانی اقتصادی برگزیدند تا جهتگیری مسئولان و رسانهها به این سمت و سو گرایش پیدا کند. در این باره چند نکته گفتتی است:
1⃣ حضرت علی علیه السلام میفرمایند خداوند رحمت کند کسی را که بداند از کجا آمده و در کجاست و به کجا خواهد رفت. از منظر راهبردی، این سخن مولای متقیان، اهمیت دقت در گذشته (مسیر طی شده)، زمان حال و چشمانداز آینده را نشان میدهد. بنابر این بدون عبرتگیری از گذشته، به سختی میتوان تورم امروز را چاره بنیادین کرد.
2⃣ حل مساله، نیازمند عزم نظری و عملی در دولت هست. رهاسازی امور با تصور اینکه به طور خودجوش سامان یابند، نتیجهاش همین وضع موجود است. برای مهار تورم، دولت نیاز به خانهتکانی فکری دارد تا بتواند کنشگری فعال در میدان داشته باشد.
3⃣ همانطور که "پزشک و نسخه درمان" قرین یکدیگرند و در صورت وخامت بیمار، پزشک پاسخگو است، در اقتصاد نیز میبایست "سیاستگذار و تجویزها" قرین یکدیگر باشند. سیاستهایی که تورمزا هستند و معیشت مردم را دچار خسران میکنند، باید متوقف و افرادی که با وجود هشدارها، همچنان به دنبال اعمال سیاستهای تورمزا هستند و در تصمیمات سال گذشته نیز نقشآفرین بودند (مثل ماجرای حذف ارز کالاهای اساسی)، ملزم به پاسخگویی شده و تغییر کنند. ویژگی مشترک سه سال پایانی دولت آقای روحانی و دو سال نخست دولت آقای رئیسی، تورمهای بالا همراه با جهشهای ارز و ولنگاری بانکها بوده است. لذا هم تفکر سیاستی و هم عناصر تصمیمگیر در برخی مجاری اصلی، بدون تغییر ماندهاند و برونرفت از این وضعیت، نیازمند تغییر است.
4⃣ باتوجه به ساختار اقتصاد ایران، "نرخ ارز" متغیری کلیدی در ایجاد شوکهای قیمتی است. هرچند برخی تأکید دارند که "تورم صرفا پدیدهای پولی است" و منکر نقش ارز میشوند، اما امروزه در عرصه واقعیات میدانی و مطالعات نظری مبتنی بر آن، گزاره فوق منسوخ شده و نرخ ارز هم عاملی کلیدی در تورم است. لذا سیاست تقویت ارزش پول ملی، جزو اهم کارهایی است که باید اجرا شود و رهبر انقلاب نیز در حکم تنفیذ رییسجمهور دولت سیزدهم به آن تاکید کردند. اما به عللی همچون ادعای تشویق صادرات، جبران کسری بودجه و غیره، مسیر تضعیف ارزش پول ملی در حال دنبال شدن هست. رهاگذاشتن صادرکنندگان در صادرات و بازنگشتن ارز آنها در نرخی که به صلاح تولید و مردم باشد، در کنار عدم مقابله با سفتهبازی بر ارز، دو عامل کلیدی و همسو با مطامع بدخواهان و دشمنان ملت در جهش نرخ ارز بوده است.
دولت باید تصمیم بگیرد در دوگانههای حساس، میخواهد کدام طرف بایستد. طرف تقویت ارزش پول ملی، دوگانههای "مردم- تجار صادرکننده" و "مردم- بورسبازه" را به همراه دارد. اینکه دولت در کنار مردم بایستد یا طرفدار تجار و بورسبازها شود، باید سریعا تعیین تکلیف شود.
5⃣ رفتارهای سوداگری بانکها و قدرت بیمانند آنها در خلق نقدینگی باید مهار شود. مطابق با آمارها، بدهی بانکها در سال ۱۴۰۱ نقش مسلط در رشد پایه پولی داشته و عمده آن به خاطر عملکرد بانکهای غیردولتی و به طور خاص برخی بانکهای بیانضباط خصوصی ایجاد شده است. این بانکها نه در پوشش کسری بودجه و نه در تسهیلات تکلیفی نقشی نداشتند. لذا تعیین تکلیف این بانکها، جمع کردن بساط آنها و جلوگیری از گردشهای مالی هنگفت سایر بانکها در بازارهای دارایی، یکی از اولویتهای ضروری هست.
6⃣ هماکنون جامعه شاهد قاطعیت تصمیمگیران در تصمیماتی است که فوراً برای مردم تنگنای معیشتی ایجاد میکند، حال آنکه برای تصمیمات به نفع مردم، تعلل وجود دارد. چرا؟ هرچند که رویه مذکور تاکنون به بهای لبخند تعداد قلیلی از ذینفعان، شرکتهای شبهدولتی، نهادها، بانکها و ... بوده است؛ اما اعتماد و اطمینان جامعه را به بهبود شرایط و امید به آینده، دچار خسران کرده. این رویه باید به نفع مردم، برعکس شود و به تعبیر امیرمومنان: «خشم عمومى مردم، خشنودى خواص را از بین مىبرد، اما خشم خواص را خشنودى همگان بیاثر مىکند.»
👤 حمید رسایی
🌷🌷آسایش تن و جان 🌷🌷
✳️ ایتا👇
https://eitaa.com/asaysh
✳️آسایش تن و جان
https://splus.ir/assaysh