eitaa logo
آسایش تن و جان
296 دنبال‌کننده
11هزار عکس
14.2هزار ویدیو
42 فایل
« صِرَاطُ‌ عَلِيٍ‏ مُسْتَقِيم،‌صِرَاطُ مَالِکِ یَوْمِ الدِّینِ،‌اللَّهُمَ‏ إِيَّاكَ‏ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ‏ نَسْتَعِينُ‏» Admin7 @AmiriiiiHosein
مشاهده در ایتا
دانلود
اپلیکیشن شاد؛ فرصتی که تهدید شد! 🔦 سوپراپلیکیشن شاد مدتی هست که داره مثل vod ها فیلم و انیمیشن پخش میکنه؛ گاها هم هیچ نظارت محتوایی و رده‌بندی سنی رو توش شاهد نیستیم(مثل پخش انیمیشن مروج همجنس‌بازی مثل دنیای عجیب) و از بچه ۷ ساله تا نوجوان ۱۸ ساله به محتواهاش دسترسی دارند! 🔦 انیمیشن و فیلم‌هایی که دشمن و تمدن رقیب ما بر اساس جهانبینی غیرالهی خودشون می سازند رو سیستم تعلیم و تربیت رسمی ما داره ترویج میکنه! همین اوریون و تاریکی توی چند تا سکانس زیر آب جهان بعد مرگ رو میزنه!(اینجا) 💡بازم عرض میکنم کلاهتون رو سفت بچسبید و تربیت بچه‌هاتون دست آموزش و پرورش و شاد هم ندید؛ چون یا از جهل یا از عمد دارند بچه هاتون رو غربی بار می آرند. نقد فیلم استرنج ورلد رو همینجا کار کردیم. 💡در ضمن فیلمهای مارول کلا بر اساس جهان‌بینی مشرکانه و پاگانیستی خدایان نورس هستش (اینجا ببینید) و سبک زندگی کاملا لیبرال و اومانیست ترویج میده بعد هم میگیم چی شد بچه ها اینطوری شدن؟
محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری: پاسخ ایران به حمله اسرائیل سخت و پشیمان کننده خواهد داد. ‌‌‌
🔴 رئیس جمهور نتوانست مراجع تقلید را راضی به گرانی بنزین کند! ⏪ آیت الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید، ضمن تذکّر به رئیس جمهور فرمودند: گرانی بنزین باعث گرانی سایر اجناس می شود که تحمل آن برای مردم دشوار است.
❌تذکر مهم به پزشکیان در قم ⏪سهم خواهی بی رحمانه ستادهای پزشکیان برای کسب قدرت در دولت موجب انتقادات وسیعی در کشور شده است. تا جاییکه حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در دیدار دکتر پزشکیان در ضمن تذکرات کلیدی به او گفتند: ▪️«اینکه برخی چون در فعال بودند، پس باید مدیریت ها به آنها واگذار بشود، صحیح نیست و نباید انتخاب را فدای فعالان انتخاباتی کرد، بلکه باید از افراد شایسته و کاردان، قوی و بومی استفاده کرد. ▪️همچنین ایشان ضمن تذکر نسبت به اقلام معیشتی، لزوم عمل به وعده‌های ، گرانی اجاره و رهن، نسبت به افزایش سبب گرانی تمام اجناس می شود که تحمل آن برای مردم مشکل است. ✍مهدی‌یار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا عراق مانع حضور جنگنده‌های صهیونی در آسمان خود نشد؟ محمد الیاسری، مدیر مرکز پژوهشی البناء در گفتگو با دانشجو: 🔸 عراق به دلیل حماقت رژیم گذشته در حمله به کویت و اعمال تحریم‌های تسلیحاتی از دستیابی به سیستم‌های دفاع هوایی محروم شد. 🔸 از سال 2003 همزمان با اشغال عراق توسط آمریکا تا به امروز ، دسترسی عراق به تسلیحات و سامانه‌های دفاع هوایی با ممانعت روبرو است. 🔸 متاسفانه باید بگویم که امروز، حریم هوایی عراق محل ورود هواپیماهای اسرائیلی، آمریکایی و ترکی است و به دلیل نبود سامانه دفاعی پیشرفته، این پروازها با هیچ مقاومتی مواجه نمی‌شوند. 🔸 عراق در چندین مورد برای خرید تجهیزات دفاع هوایی از روسیه و دیگر کشورها اقدام کرده اما با فشار مستقیم آمریکا از این کار بازمانده است. 🔸 به نظر می‌رسد هدف اصلی آمریکا، تبدیل عراق به پایگاهی برای عملیات و تهدیدهای هوایی علیه جمهوری اسلامی ایران باشد.
03 Be Vaghte Shaam (1403-05-17) Mashhad Moghadas.mp3
32.28M
🔈 ⏪ فصل اول: شام، از پگاه تا شامگاه ؛ جلسه سوم ▪️اهمیت آثار باستانی در منطقه شام؛ توجه قرآن به نشانه‌های باستانی ▪️ صفا و مروه؛ محل نزول حضرت آدم و حوا از بهشت ▪️کوه قاسیون در شهر دمشق؛ مهد تمدن و محل زندگی حضرت آدم و حوا ▪️ سفر امام زمان (علیه‌السلام) از مکه به کوفه به قصد تشکیل حکومت؛ پیروی از اقدام جدشان، امام حسین (علیه‌السلام) ▪️ منطقه شام؛ محل وقوع اولین جنایت و ریخته شدن خون حضرت هابیل ▪️ ماجرای خلافت و قربانی حضرت هابیل و قابیل؛ آتش گرفتن قربانی حضرت هابیل ▪️ تکبر؛ صفت مشترک و علت تمرد شیطان و قابیل در بیان امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) ▪️ تجسم شیطان و آموزش روش قتل به قابیل ▪️ قیام امام زمان (علیه‌السلام)؛ انتقام هابیلیان از قابیلیان ▪️صبر، تقوا و حکمت حضرت هابیل؛ ویژگی‌های خلیفه واقعی حضرت آدم (ع ▪️ به گردن کشیدن تمام گناهان مقتول؛ تذکر قاعده قتل در عالم توسط حضرت هابیل ▪️قدم برأس الحسين محفز بن ثعلبة العائذي (لعنه‌الله) ... 🔊 رادیو ✌️✌️ @radioenghelabion
❌پای بی‌حجابان به دفاتر خدمات قضایی هم باز شد. شخصی بی حجاب (مجرم) که اصلا روسری ندارد به راحتی در این دفتر نشسته و کاربر بهش ارائه خدمات قضایی می‌نماید به مسئول دفتر هم که متذکر می‌شوی با لحن طلبکارانه میگه اینجا خصوصیه و ما دستورالعملی در این زمینه نداریم‼️ برای مسئولان قوه قضاییه بفرستید شاید تکانی به خودشان دادند.
▪️حکم خرید و فروش محصولات شرکتهای تقویت‌کننده رژیم صهیونیستی 🔴
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پروفسور جان مرشایمر، نویسنده کتاب «لابی اسرائیل و سیاست خارجی آمریکا»: همه گزینه‌های اسرائیل در برخورد با حزب‌الله شکست خورده‌اند... اسرائیل در بن‌بست عمیقی قرار دارد و از آنجایی که آمریکا بدون قید و شرط از آن حمایت می‌کند، آمریکا نیز در بن‌بست عمیقی قرار دارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرلشکر سلامی خطاب به صهیونیست‌ها: شما یک درخت بی‌ریشه هستید شما حتی جایی برای فرار ندارید. این‌بار هم خطا کردید و پاسخ آن را خواهید چشید.
در تقبیحِ ستایشِ کاهشِ نرخ ارز و سکه امروز، ساعاتی پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به نقاطی از خاک کشور که بازارها گشوده شد، بورس تهران سبزپوش شد و قیمت سکه و دلار کاهش یافت. رسانه‌های اصلی کشور نیز با پوشش گسترده این واکنش اقتصادی، تحلیل‌هایی صریح و ضمنی به ماجرا پیوست کردند که همه، یک مفروض داشتند: متاثر شدن اقتصاد داخلی از سیاست خارجی‌. اگر از این زاویه به موضوع بنگریم، کاهش نرخ‌ها پس از حمله صهیونیست‌ها همانقدر تاسف‌بار است که افزایش نرخ‌ها پس از حمله ما به سرزمین‌های اشغالی تاسف بار است. چرا باید نظامات اقتصادی کشور، چنان به سپرده شده باشد که بازیگران بازارهای سکه و سهام و ارز، چه خواسته و چه ناخواسته، بتوانند نسبت به رخدادهای سیاسی و امنیتی، کنشگری نمایند و در نهایت، بازار به امنیت و سیاست جهت بدهد؟! چرا محاسبات سیاسی و امنیتی ما از سیگنال بازار متاثر شود و سیاستمدار ما، به مرور، برای هنگام اخذ تصمیمات اساسی، نگران واکنش بازار باشد؟ حاکمیت با که باید باشد؟ با حکومت؟ یا بازیگران بازار؟ اقتصاد مقاومتی، یعنی اقتصادی که از شوک‌های خارجی متاثر نباشد. این تلاطم‌ها، چه در زمان افزایش نرخ‌ها و چه در زمان کاهش نرخ‌ها، یک شاخص اساسی برای اندازه‌گیری درجه مقاومت اقتصاد ماست؛ و وضع موجود، یعنی ما اقتصاد خود را مقاوم نکرده‌ایم. لذا اینک بجای سرمستی از کاهش نرخ ارز و سکه و سبزپوشی بورس پیرو حمله صهیونیست‌ها، باید ببینیم اشکال کارمان کجاست که ارزش پول ملی‌مان، که اساس اقتصاد است، اینگونه دچار نوسان می‌شود؟ چرا ارز بجای اینکه یک دارایی عمومی تلقی شده و در کنترل و مدیریت کامل حاکمیت باشد و تحت دقیق‌ترین نظارت‌ها به نیازهای فوری و اولویت‌دار کشور تخصیص یابد، همچون یک کالا، در بازار خرید و فروش می‌شود؟ این وضع، یعنی سپردن اقتصاد به بازار آزاد، یادآور تجربه تلخ نلسون ماندلا پس از سرنگونی رژیم آپارتاید است. ماندلا و کنگره ملی آفریقا، بجای اینکه پس از انقلاب، اقتصاد آفریقای جنوبی را از بند بازار، آزاد کنند و به مدیریت درآورند، نظم موجود را پذیرفتند. نتیجه این شد که سیاست‌های دولت جدید، اندک اندک تحت قید و بند بازار درآمد. نقل است که هر بار یکی از مسئولان ارشد دولت، از اجرای بندهای "منشور آزادی" که مصوب کنگره ملی آفریقا بود سخن می‌گفت، ارزش پول ملی سقوط می‌کرد! به قول نائومی کلاین، قواعد بازی بازار، ساده و عاری از ظرافت بود: عدالت؟ گران‌بهاست، می‌فروشیم؛ وضع موجود؟ خوب است، می‌خریم... نباید اجازه دهیم، سیاست خارجی ما، سیاست امنیتی ما، سلامت جسم و جان ملت ما، در بازار آزاد خرید و فروش شود...