🔴🔴 بزرگ نمایی و کوچک انگاری؛ دو لبه قیچی شکست در نبرد ارادهها
🖊دکتر حسن محمدمیرزائی
پژوهشگر مرکز مطالعات آمریکا و مدیر اندیشکده مطالعات جهان اسلام دانشگاه جامع امام حسین(ع)
❇️ رهبر معظم انقلاب اسلامی ششم آبان در خلال بیاناتی که در دیدار با خانوادههای شهدای امنیت داشتند نکاتی را پیرامون حمله بامدادی (پنجم آبان ۱۴۰۳) رژیم صهیونیستی به اهدافی در خاک ایران را مطرح نمودند که بسیار حائز اهمیت است و برای روشن شدن بیشتر آن چند نکته به صورت اجمالی مطرح میگردد:
🔴 یک: نه بزرگ نمایی، نه کوچک انگاری
طبیعی است که در پی این حمله، دشمن به بزرگنمایی ابعاد مختلف آن از طراحی و اجرا تا دستاوردهای بدست آمده بپردازند، اما آنچه اهمیت دارد این است که فرماندهان و مسئولین ذیربط ضمن انعکاس بخشهای قابل بیان این حمله و دفع بخش مهمی از حملات، ضمن تضعیف روایت جبهه مقابل، خط روایت منسجم و قابل باوری را در پیش بگیرند.
اما در کنار این «بزرگ نمایی» که از سوی دشمن و ایادی داخلی و خارجی آن مطرح شده و البته طبیعی نیز هست و بایستی به لحاظ فنی، رسانهای و روانی خط این روایت شکسته شود، مسئله قابل تأمل پرهیز از «کوچک انگاری» این حمله است چرا که:
🔻حمله صهیونیستها علیه تمامیت ارضی و اهداف مختلف در خاک ایران در این شکل و شمایل، مسئلهای بی سابقه است و شکستن قبح این قضیه و عادیسازی و کوچک انگاری آن حتی با فرض نداشتن هیچ دستاورد عملیاتی، امری بسیاری خطرناک و نادرست است و مسئولین امر و فرماندهان نباید برای مقابله با روایت خط روایی طرف مقابل، چنین خط روایی سادهانگارانهای را در پییش بگیرند و مسیر را برای تجاوزهای بعدی بیش از گذشته هموار سازند؛
🔻این کوچک انگاری تأثیر جدی در نحوه پاسخ ایران به این حمله خواهد داشت و خواسته ناخواسته باعث تزتزل در طراحی و اجرای پاسخهای نظامی-امنیتی و دیپلماتیک به آن خواهد داشت؛
🔻این کوچ انگاری باعث میشود عموم مردم در مواجهه با روایت دشمن و روایت جبهه خودی مخصوصاً با مشخص شدن برخی دستاوردهای این حمله از سوی دشمن و ضریب دادن بیش از حد آن، دچار نوعی سردرگمی شوند و با وجود برخی زمینههای قبلی، قوت روایت و رسانههای موٍر دشمن و ... کم و بیش به سوی روایت طرف مقابل متمایل شده و به نوعی روایت جبهه خودی را غیر صادقانه توصیف کنند و این برای حوادث بعدی نیز خطرناک است. همچنین ممکن است وقتی کوچک انگاری صورت میگیرد و در پاسخ به این حمله، اقدام نظامی قاطعی انجام میگیرد، برای برخی از اقشار مردم این مسئله مطرح گردد که اگر این حمله کوچک بود چه نیازی بود سطح تنشها افزایش یافته و بیدلیل وارد یک معرکه خطرناک شویم؟
ادامه دارد ...
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔴 دو: خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی
خطای محاسباتی رژیم را میتوان در چنین مسائلی جستجو نمود:
🔻نظام دارای مقبولیت مردمی بالایی نبوده و ترس از نداشتن پشتوانه مردمی و مقبولیت لازم بر تصمیمات مختلف آن سایه افکنده است و حتی این ترس از سوی حاکمیت وجود دارد که با ورود جدیتر به مقابله با صهیونیستها، مخالفان نظام عرصه را مهیا دیده و با افزایش روحیه دست به شورشهای خیابانی، اقدامات خرابکارانه و ... بزنند؛
🔻دولت مستقر با ایده آشتی و ایجاد رابطه با کشورهای بزرگ وارد میدان شده است و تمایل چندانی برای مقابله جدی با اقدامات رژیم ندارد و بسیاری از واکنشهای آنها منفعلانه، نمایشی و برای کاهش حساسیتهای داخلی است؛
🔻وضعیت اقتصادی ایران و تگناهای مربوط به آن اجازه ورود به جنگ گسترده حتی در مواقع بحرانی را نخواهد داد؛
🔻واکنشهای جمهوری اسلامی ایران غالباً منفعلانه و در پاسخ به اقدامات طرف مقابل است و ابتکار عمل در دست دشمن است.
🔴 سه: چگونگی فهماندن قدرت، ابتکار و اراده مردم به جبهه مقابل
حال برای مقابله با این خطاهای محاسباتی چه باید کرد؟
🔻هر اقدامی که نشانگر حمایتهای گسترده مردمی از نظام و جبهه مقاومت باشد: تجمعات بزرگ و پرشور مردمی جهت مطالبه برای خونخواهی و پاسخ قاطع به دشمن، تشکرهای پرشور میدانی و رسانهای از پاسخهای نیروهای مسلح در اقصی نقاط کشور و رسانههای مختلف و ایجاد فضای حماسی و ...، ایجاد پویشهای منسجم برای جمع آوری طلا، کمکهای مالی و اقلام مورد نیاز به جبهه مقاومت به صورت گسترده و همهگیر کردن این فضا در استانها و شهرستانها با محوریت هیئات و بسیج و تشکلهای مردمی، در دست گرفتن فضای رسانهای و فجازی با تولیدات دقیق و با کیفیت و همچنین ویرال و ترند کردن برخی حوادث، روایتها، مفاهیم و ...
🔻ایجاد یک صدایی همدلانه در سطوح بالا و میانی حاکمیت در مقابل رژیم و اتخاذ مواضع محکم، اصولی و قاطع در مجامع بین المللی و گفتگوهای رسمی و غیر رسمی با مقامات خارجی، دیپلماسی فعال منطقهای و بین المللی، حمایت قاطع و چندجانبه از اعضای جبهه مقاومت، تلاش برای ایجاد جبهه سیاسی، اقتصادی و در صورت امکان نظامی علیه دشمن و ...
🔻ساماندهی بازار کالاهای اساسی، مدیریت بازار ارز، طلا و بورس در مواقع ایجاد شوکهای سیاسی و روانی و کاهش تأثیرپذیری این بازارها از شرایط ایجاد شده، ورود جدی نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی برای مقابله با اخلال سازماندهی شده در بازار ارز و طلا و شناسایی شبکه های داخلی و دشمن در این خصوص، گفتگو و دادن اخطارهای صریح به طرفهای خارجی موثر در قیمت ارز مانند کشور امارات، بازیگری جدی جهت تقویت سازو کارهای موازی با ساختارهای اقتصادی موجود در دنیا، جدی گرفتن قضیه جنگ کریدورها و تلاش برای تثبیت جایگاه ایران در کریدورهای حیاتی منطقه و پیگیریهای جدی برای رفع موانع میدانی، اجرایی و دیپلماتیک.
🔻در دست گرفتن ابتکار عمل در عرصههای سیاسی و دیپلماتیک (جلسات فوق العاده، کنفرانسها، بیانیهها و ...) و میدانی (وارد کردن ضربات اول و اساسی بالاخص از سوی جبهه داخلی رژیم، افزایش حوادث امنیتی در کرانه باختری و اراضی ۱۹۴۸، باز نمودن جبهه جدید هرچند محدودتر از سمت اردن و مصر، جدیتر شدن فضای انتقام خون رهبران و فرماندهان شهید با تهدید و اقدام به ترور سران و فرماندهان مؤثر دشمن)
نکته بسیار مهم این است که این نبرد بزرگ به معنای واقعی کلمه نبرد ارادههاست و پیروز نهائی این نبردِ موجودیتی طرفی است که اراده مستحکمتر و اقدامات جدیتری داشته باشد ...
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔶️ آخرین ساعات باقی مانده از رقابت انتخاباتی ترامپ و هریس
🔹 طبق آخرین گزارش واشنگتن پست، در ساعات پایانی کارزار انتخابات ریاستجمهوری 2024 آمریکا، #دونالد_ترامپ و #کامالا_هریس در تلاش برای جذب آرای باقیمانده هستند. نظرسنجیها نشان میدهند که ترامپ در بعضی از ایالات با درصدهای کمی از هریس عقب است. آمار رأیگیری زودهنگام نشان از مشارکت چشمگیر مردم آمریکا دارد.
🔹️تاکنون بیش از 75 میلیون نفر، معادل 55 درصد رأیدهندگان، پای صندوقهای رأی رفتهاند. نظرسنجیها از برتری 12 درصدی هریس در میان زنان خبر میدهند. به نظر میرسد موضوع #حقوق_زنان و به ویژه مسئله #سقط_جنین، نقش مهمی در این برتری داشته است.
🔹این در حالی است که ترامپ روی مشکلات #اقتصادی دست گذاشته است. او در سخنرانیهای خود مدام به افزایش قیمت مواد غذایی و مسکن اشاره میکند. نظرسنجیها نشان میدهد تورم همچنان دغدغه اصلی 68 درصد رأیدهندگان است. در حالی که تنها ساعاتی تا روز انتخابات باقی مانده، هر دو نامزد در تلاشند تا علاوه بر حفظ پایگاه رأی خود، نظر رأیدهندگان مردد را نیز جلب کنند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔴 پیوند سیاست و فناوری؛ دورنمای شکلگیری ائتلافی قدرتمند
🔹 تحلیلگران هشدار میدهند که در صورت پیروزی مجدد دونالد ترامپ در انتخابات پیش رو، امکان ایجاد اتحادی قوی میان او و ثروتمندترین چهرههای فناوری، مانند جف بزوس، ایلان ماسک، و تیم کوک افزایش خواهد یافت. شواهد حاکی از آن است که ترامپ پیشتر نیز تمایل به برقراری ارتباط نزدیک با این افراد داشته است؛ بهویژه پس از پیروزی در انتخابات ۲۰۱۶، در نشستی با رهبران شرکتهای فناوری، تعهد خود به همکاری و حمایت از این صنعت را اعلام کرد.
🔹 روند همکاری میان دولت آمریکا و شرکتهای بزرگ فناوری طی سالهای اخیر به شدت گسترش یافته است. بر اساس بررسیها، در بازه زمانی ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲، وزارت دفاع و سازمانهای اطلاعاتی آمریکا بیش از ۵۳ میلیارد دلار قرارداد با این شرکتها امضا کردهاند. این همکاریها، نگرانیهایی را درباره نفوذ گسترده این غولهای فناوری بر اقتصاد و سیاست آمریکا برانگیخته است. به باور برخی کارشناسان، پیروزی احتمالی ترامپ و نزدیکی او به این افراد، بهویژه با توجه به محدودیتهای اخیر دیوان عالی بر اختیارات نهادهای نظارتی فدرال، میتواند شرایطی را ایجاد کند که نظارت بر تعاملات دولت و میلیاردرهای فناوری کاهش یابد و قدرت بیشتری به این افراد در کنترل بخشهای حیاتی اقتصاد آمریکا واگذار شود.
🔹 این شرایط احتمالاً منجر به افزایش نفوذ این غولهای فناوری در تصمیمگیریهای کلان اقتصادی و سیاسی کشور خواهد شد؛ امری که از دید کارشناسان میتواند به تضعیف نظارتهای دولتی و تمرکز قدرت در دست عدهای محدود بینجامد.
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔴 هفت ایالت سرنوشت ساز برای ترامپ و هریس
🔷 در انتخابات ریاست جمهوری امسال، حدود ۲۴۰ میلیون نفر واجد شرایط رای دادن هستند، اما تنها تعداد نسبتاً کمی از آنها به احتمال زیاد تعیین خواهند کرد که چه کسی رئیسجمهور بعدی میشود. کارشناسان معتقدند که هم کامالا هریس و هم دونالد ترامپ، بهطور منطقی در چند ایالت مشخص پیروز خواهند شد. در نتیجه تنها چند ایالت انگشتشمار باقی میمانند که تکلیفشان قطعی نیست و پیروزی در آنها میتواند سرنوشت نهایی انتخابات را تعیین کند.
🔷 هفت ایالت - آریزونا، جورجیا، میشیگان، نوادا، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا و ویسکانسین - میتوانند کلید ورود به کاخ سفید را در دست داشته باشند. در حالی که وارد هفتههای پایانی انتخابات میشویم، هر دو کمپین با تمام قوا تلاش میکنند تا رأیدهندگان مردد را در این ایالتها به خود جذب کنند.
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
آخرین نتیجه آرای الکترال تا به این لحظه
🔴 ترامپ: 248 رای الکترال
🔵 هریس: 213 رای الکترال
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
#پیشبینی: احتمال پیروزی کدام نامزد انتخاباتی در ایالات متحده بیشتر است
🔴 ترامپ: 92.2 درصد و کسب 294 رای الکترال
🔵 هریس: 7.8 درصد و کسب 244 رای الکترال
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔴 جمهوری خواهان مجلس سنا را از آن خود کردند
حزبی که کنترل مجلس سنا را در دست دارد، مزایای متعددی به دست میآورد:
1⃣ تصویب قوانین: سنا باید بسیاری از قوانین را تأیید کند، بنابراین کنترل آن به حزب غالب اجازه میدهد تا روند قانونگذاری را تحت تأثیر قرار دهد.
2⃣ نظارت و تاسیس کمیتهها:سنا مسئول تأسیس کمیتههای مختلف است که بر امور مالی، دفاعی و قضایی نظارت دارند. کنترل این کمیتهها به حزب غالب امکان میدهد سیاستهای مهم را تعیین کند.
3⃣ تعیین قضات فدرال:سنا در تعیین قضات فدرال، از جمله اعضای دیوان عالی نقش کلیدی دارد. حزب حاکم میتواند تأثیر زیادی بر ترکیب دستگاه قضایی بگذارد.
4⃣ موازنه با رئیسجمهور: اگر رئیسجمهور از حزب مخالف باشد، سنا میتواند مانع از تصویب طرحهای رئیسجمهور شود.
5⃣ فیلیباستر: سنا میتواند با استفاده از فیلیباستر، تصویب قوانین را بلوکه یا به تأخیر اندازد.
6⃣ مسائل خارجی: سنا معاهدات بینالمللی را تصویب میکند، پس کنترل آن به حزب حاکم امکان تغییر یا بلوکه کردن توافقات بینالمللی را میدهد.
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔶️ والز تا حدودی نسبت به ونس محبوبتر است
🔹️ به طور کلی، 30 درصد از #آمریکاییها در #نظرسنجی_پیو اعلام کردهاند که #ونس واجد شرایط لازم برای خدمت به عنوان رئیس جمهور (در صورت شرایط اضطراری) است، درحالی که سهم کمی بیشتر (34٪) معتقدند که وی واجد شرایط نیست و 36 درصد دیگر در این زمینه مطمئن نیستند. این درحالی است که ارزیابی آمریکاییها از #والز تا حدودی مثبت تر از ونس است؛ به طوری که 35٪ از آمریکاییها والز را واجد شرایط میدانند، 27٪ میگویند که او صلاحیت لازم را نداشته و 37٪ دیگر مطمئن نیستند.
🔹️ در میان عموم مردم، 34 درصد از آمریکاییها نسبت به ونس نگاهی مثبت دارند، در حالی که 42 درصد نظر منفی داشته و 23 درصد میگویند که هرگز نام او را نشنیدهاند. از طرفی 39 درصد از آمریکاییها والز را فردی مثبت میبینند، حدود 33 درصد او را منفی قلمداد کرده و 28 درصد هرگز نام او را نشنیدهاند.
🔹️ در میان گروههای #نژادی نظیر سیاهپوستان، اسپانیاییتبار و آسیاییآمریکاییها، والز محبوبیت بیشتری داشته و ونس نیز در میان سفیدپوستان اقبال بیشتری دارد. از لحاظ جنسیتی، #زنان نسبت به والز دیدگاه مطلوبتری دارند و به لحاظ سنی نیز افراد زیر 30 سال نگاه بهتری به او داشته و افراد #مسنتر نسبت به ونس دیدگاه بهتری دارند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔴 ترامپ تا الان با کسب 270 رای الکترال پیروز انتخابات شد
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔶️ نوسانات درآمدی کارگران در ایالات متحده
🔹️ طبق آخرین گزارش مرکز تحقیقات اقتصادی و سیاسی (CEPR)، باوجود اینکه میلیونها #آمریکایی بصورت ماهیانه برای تأمین معاش خود سخت کار میکنند، اما همچنان #درآمد دریافتیشان با #نوسان مواجه میشود و این مسئله برنامه ریزی آنان برای هزینههای زندگیشان را با مشکل مواجه ساخته است. چنین وضعیتی استرس و نگرانیهای مالی را برای کارکنان در تمام سطوح درآمد (بخصوص کارگران کم درآمد) ایجاد میکند.
🔹️ به لحاظ #نژادی، حدود 38 درصد از #کارگران اسپانیایی تبار گزارش دادند که نوسانات درآمدی را تجربه میکنند که حدود 10 درصد بیشتر از نسبت کارگران سفیدپوست میباشد. کارگران سیاهپوست نیز نرخ بیثباتی مشابهی با کارگران اسپانیایی تبار داشتند، اما در حالی که درصد کارگران اسپانیایی تبار که بیثباتی را تجربه میکردند پس از همهگیری کاهش یافت، برای کارگران سیاهپوست تغییر چندانی نداشت.
🔹️ همچنین کارگران ایالات جنوبی با تحصیلات زیر دیپلم، با چنین مشکلاتی مواجه هستند. بیش از یک سوم کارگران در #تگزاس، #آرکانزاس، #اوکلاهاما و #لوئیزیانا نوسان درآمدی را گزارش کردند و این مسائل بر تصمیم گیری سیاسی آنان نیز تأثیر گذاشته است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🖋 انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه شاهد، انجمن علمی مطالعات آمریکای شمالی دانشگاه جامع امام حسین(ع) و انجمن علمی علوم سیاسی دانشگاه بینالمللی امام خمینی قزوین برگزار میکنند:
📌نشست تخصصی "ایران-کنترا؛ بازخوانی رسوایی بزرگ دولت ریگان!"
🗓 زمان برگزاری:
پنجشنبه 17 آبان
ساعت 19 الی 21
📍مکان برگزاری:
بستر مجازی، گوگل میت
🖇 لینک حضور نشست:
https://meet.google.com/fps-rmra-xpm
🗣 سخنرانان نشست:
▪️سرکار خانم دکتر سمانه اکوان؛
کارشناس ارشد مطالعات آمریکای شمالی
دکترای روابط بین الملل
▪️جناب دکتر محمدصادق غلامی؛
استاد دانشگاه و کارشناس حوزه امنیت ملی
🔸دبیر نشست:
بهنام حاجیان
دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی دانشگاه شاهد
💬برای کسب اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام پیام دهید.
📤 @Political_ShU
#نشست
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🆔@AnjomanElmiMAS
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔶️ اکثریت آمریکاییها نسبت به چهار سال پیش احساس بدتری دارند
🔹️ طی آخرین گزارش از گالوپ، 52% از #آمریکاییها وضعیت این روزهای خود نسبت چهار سال پیش را بدتر ارزیابی میکنند. در این میان 39٪ از آمریکاییها وضعیت خود را بهتر میدانند و 8٪ دیگر نیز معتقدند که وضعیت آنها فرقی نکرده است. طبق این گزارش، جهتگیری #حزبی افراد نیز در این دسته بندی دخیل بوده است؛ به طوری که تنها 7% از جمهوری خواهان وضعیت خود را بعد از گذشت این چهار سال بهتر میبینند و این درحالی است که این آمار در میان دموکراتها 72% میباشد.
🔹️ از نظر تاریخی این مسئله اثبات شده است که برداشت آمریکاییها از وضعیت زندگیشان، همواره با احساس آنها در مورد #اقتصاد ایالات متحده مرتبط بوده است. در چهار سال گذشته، اعتماد امریکاییها نسبت به اقتصادی کشور تا حد زیادی منفی بوده است. در سال 2022، شاخصهای اقتصادی آمریکا بدترین امتیازها را از زمان رکود 2007-2009 نشان دادند، زیرا #تورم به سطوحی رسید که در چهار دهه گذشته مشاهده نشده بود.
🔹️ این یافتهها نشان میدهد که تورم احتمالاً زیربنای تصور آمریکاییها مبنی بر ضعیف بودن اقتصاد است. روندهای تاریخی حاکی از آن است که تصورات از #رفاه شخصی و اعتماد اقتصادی میتواند به طور قابل توجهی بر نتایج #انتخابات تأثیر بگذارد. با تداوم تورم و نگرانیهای اقتصادی بر ذهن رأی دهندگان، برنده انتخابات کنونی ممکن است بیشتر به این بستگی داشته باشد که کدام نامزد میتواند به بهترین وجه به این مسائل مبرم رسیدگی کند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
📣 قابل توجه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم حوزه مطالعات بینالملل و آمریکا
🔴 دوازدهمین شماره فصلنامه علمی مطالعات راهبردی آمریکا منتشر شد.
♦️ در این شماره میخوانیم:
📚 واکاوی نفوذ سیاسی- امنیتی آمریکا در ج.ا.ایران بهمثابه پدیدهای آشوبناک و کوانتومی
🖊پژمان نوروزی؛ علی حمزهپور؛ ایوب پورقیومی؛ محمد رضا هدایتی؛ مهدی فیروزکوهی
📚 مقایسه دیپلماسی سلامت آمریکا برای مقابله با کووید-19 در دوران ترامپ و بایدن
🖊علی باقری دولت آبادی؛ رضا یزدانپناه
📚 جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا: تقابل راهبردی در منطقه غرب آسیا
🖊رهبر طالعیحور
📚 بررسی و تحلیل برخی از مهمترین شاخصهای سیستم قضایی ایالاتمتحده آمریکا طی سالهای ۲۰۰۸ تا ۲۰۲۲
🖊مصطفی مطلوب؛ عطاءالّله بیگدلی
📚 هوش مصنوعی و تحول در قلمرو سیاسی - اجتماعی (مطالعه زمینهای: انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا)
🖊سبحان محمدی؛ کیهان برزگر؛ احسان مَلک؛ محمدباقر مکرمیپور
📚 الگوی رفتاری ایالاتمتحده و روسیه در منطقه قفقاز (۲۰۲۴-۲۰۰۰)
🖊دانیال رضاپور
📌 اساتید و پژوهشگران محترم جهت مشاهده و دریافت مقالات و همچنین ارسال آثار خود میتوانند به وب سایت فصلنامه مراجعه فرمایند.
https://asr.ihu.ac.ir/
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔴 شکاف سیاسی اروپا در انتخاب ریاست جمهوری آمریکا
🔹نتایج نظرسنجی موسسه «یوروپ الکتز» بار دیگر نمایی از شکاف سیاسی میان اروپای غربی و شرقی را به تصویر میکشد. بر اساس این نظرسنجی، اکثر شهروندان اروپای غربی و شمالی به روشنی کاملا هریس، نامزد حزب دموکرات، را به عنوان رئیسجمهور آمریکا ترجیح میدهند. در مقابل، شهروندان اروپای شرقی که خود را همسو با دیدگاههای محافظهکارانهتر میبینند، در صورت داشتن حق رای، از دونالد ترامپ حمایت خواهند کرد.
🔹تحلیلگران معتقدند این تفاوت در ترجیحات سیاسی بازتابی از روندهای مشابه سالهای اخیر است که نشان از اختلاف نگرشهای سیاسی در شرق و غرب اروپا دارد. به نظر میرسد این شکاف، به خصوص در زمینه ارزشهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، همچنان پابرجاست و در انتخابهای سیاسی اروپاییان نیز تبلور یافته است. اروپا در حالی به انتخابات آمریکا مینگرد که اختلافات درون این قاره همچنان به قوت خود باقی است و شاید بیانگر آیندهای متفاوت برای سیاستهای بینالمللی در جهان باشد.
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔹انجمن علمی مطالعات آمریکای شمالی برگزار میکند:
🏷 |سلسله نشستهای آرایش جمهوری اسلامی ایران در مقابل آمریکای ترامپ
نشست اول: برسی نتایج انتخابات و تاثیرات اولیه آن
⚠️ویژه دانشجویان دانشگاه جامع امام حسین (ع)
🔹با حضور:
دکتر احمد زارعان(عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام)
دکتر حمید دهقانیان(رئیس مرکز مطالعات آمریکا)
دکتر حسن محمدمیرزایی(رئیس مرکز مطالعات جهان اسلام)
🕰 | زمان : دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۸ الی ۱۰
📍 | مکان : پژوهشکده تمدنی شهید صدر (ره)
📝دانشجویان متقاضی شرکت در نشست (بجز دانشجویان پژوهشکده صدر) تا ۲۰ آبان ساعت ۲۱، جهت هماهنگی می توانند به شناسه زیر در ایتا مراجعه نمایند.
☎️@AnjomanElmiMAS
#سلسله_نشست
#جمهوری_اسلامی_ایران
#ترامپ
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🆔@AnjomanElmi_MAS
@ascenter
🔶️ دلایل اصلی پیروزی ترامپ و جمهوری خواهان در انتخابات 2024 آمریکا
🔹️ شاخصهای کلیدی #گالوپ در حوزههای سیاسی و اقتصادی در ایالات متحده نشان داد که تمایل جامعه آمریکایی در سال 2024 به شدت به نفع #جمهوری_خواهان بوده است. با وجود اینکه #دونالد_ترامپ از نظر معیارهای شخصیتی از #کامالا_هریس عقب بود، پیروزی او در روز سه شنبه نشان داد که اصول حاکم بر محیط انتخابات، همچنان در پیش بینی نتایج انتخابات اهمیت فراوانی دارد.
🔹️ وفاداری نسبتاً بالای #آمریکاییها به حزب جمهوری خواه همراه با دیدگاههای منفی آنها نسبت به وضعیت اقتصاد در دوره بایدن، فضای مطلوبی را برای ترامپ و حزب جمهوری خواه ایجاد کرد. در این راستا اعتماد عمومی اکثر آمریکاییها در رابطه با شرایط اقتصاد ملی و چشم انداز آنها برای آینده، (مخصوصأ از زمانی که #تورم در سال 2021 افزایش یافت) کاهش یافته است.
🔹️ همچنین رضایت ملی از کارآمدی #حزب_دموکرات در دولت #بایدن بسیار پایین آمد و نیمی از آمریکاییها حزب جمهوری خواه را (برای حل مشکلات کشور) دارای صلاحیت بیشتری میدیدند. درنتیجه به نظر میرسد هرگونه بدبینی که آمریکاییها نسبت به شخصیت ترامپ داشتند کمتر از نارضایتی آنها از وضعیت کشور اهمیت داشته است. این وضعیت همچنین به جمهوریخواهان کمک کرد تا کنترل #سنای ایالات متحده را در دوره بعدی #کنگره به دست آورند و حتی در صورت تصاحب اکثر کرسیهای مجلس نمایندگان، احتمالاً کنترل کامل دولت فدرال را نیز در دست بگیرند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔶️ مایک والتز؛ کاندید پیشنهادی ترامپ برای مشاور امنیت ملی آمریکا
🔹️ #مایک_والتز (نماینده جمهوریخواه کنگره از فلوریدا) که به دلیل دیدگاههای سختگیرانهاش علیه چین شهرت دارد، انتظار میرود که توسط ترامپ بعنوان #مشاور_امنیت_ملی منصوب شود و #مارکو_روبیو را نیز به عنوان #وزیر_امور_خارجه آمریکا معرفی کند.
🔹️ والتز که به دلیل موضع خود در زمینه تقویت روابط دفاعی و امنیتی ایالات متحده و #هند نیز شناخته میشود، تجربه گستردهای در زمینه استقرار در #افغانستان و خاورمیانه دارد که در میان افتخارات دیگر، ستاره برنز به او اعطا شد. او پیش از این به عنوان مشاور سیاست افغانستان در پنتاگون در زمان وزیر دفاع دونالد رامسفلد خدمت میکرد. والتز همواره #چین را به دلیل سرقت مالکیت معنوی و تجارت ناعادلانه با آمریکا محکوم کرده است و از سیاست کاهش اتکای ایالات متحده به تولیدات چینی حمایت میکند.
🔹️ پیشتر، مایک والتز که به شدت نسبت به #ترامپ وفادار بوده است و در گارد ملی نیز به عنوان سرهنگ خدمت می کرد، از فعالیت چین در آسیا/اقیانوسیه انتقاد کرده بود و نیاز به آمادگی ایالات متحده برای درگیری احتمالی در منطقه را ابراز کرد.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔴 نبرد رسانهای در انتخابات 2024: دموکراتها در حاشیه، راستگرایان در متن
🖊 #محمد_ربیعی؛ پژوهشگر مرکز مطالعات آمریکا
🔹#انتخابات2024 آمریکا نشان داد که عدم حضور مؤثر دموکراتها در فضای دیجیتال و رسانههای نوین، فرصت بیسابقهای برای #راستگرایان فراهم کرده است. راستگرایان، با استفاده از پلتفرمهایی نظیر #تیکتاک، #پادکستها و پخشهای زنده اینترنتی، توانستند پیامهای خود را به شکلی صریح و بیپرده به نسل جوان و دیگر مخاطبان منتقل کنند.
🔹️در مقابل، #دموکراتها همچنان به روشهای سنتی مانند #تبلیغات_تلویزیونی وفادار ماندهاند و از ظرفیتهای جدید غافل شدهاند. این خلأ رسانهای، راه را برای محافظهکاران هموار کرد تا مسائل مهمی چون #تورم و #مهاجرت را به نفع خود برجسته کنند و با بهرهبرداری از نارضایتیهای عمومی، افکار عمومی را به سمت حمایت از خود سوق دهند. تحلیلگران سیاسی تأکید دارند که دموکراتها برای پیروزی در جنگ فرهنگی و گسترش پیامهای خود باید رویکردی انعطافپذیرتر داشته و در فضاهای تحت تسلط محافظهکاران نیز حضور یابند.
🔹️نتایج این انتخابات نشان میدهد که تحول در شیوههای ارتباطی و استفاده از زبانی نزدیکتر به فضای دیجیتال، برای بازیابی جایگاه دموکراتها در میان #نسل_جوان و سایر گروههای اجتماعی ضروری است.
✅ جهت مطالعه متن کامل این یادداشت روی لینک زیر کلیک کنید:
http://ascenter.ir/?p=16571
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔶️ رهبری وزارت کارآیی دولت؛ منصب ایلان ماسک در دولت ترامپ!
🔹️سرانجام دونالد ترامپ اعلام کرد که #ایلان_ماسک و #ویوک_راماسوامی (نامزد سابق جمهوری خواه ریاست جمهوری) ریاست وزارت کارآمدی دولت تازه تأسیس را بر عهده خواهند داشت. علیرغم نام، این وزارتخانه یک سازمان دولتی نخواهد بود.
🔹️#ترامپ در بیانیهای گفت که ماسک و راماسوامی خارج از دولت برای ارائه «مشاوره و راهنمایی» به #کاخ_سفید و همکاری با دفتر مدیریت و بودجه برای انجام اصلاحات ساختاری در مقیاس بزرگ، همکاری خواهند کرد و یک رویکرد کارآفرینانه به دولت اضافه میکنند که قبلاً دیده نشده بود.
🔹️هرچند نحوه عملکرد این سازمان به طور دقیق مشخص نیست، از نظر ترامپ این اقدام سیستمهای دولتی را شوکه خواهد کرد؛ چراکه این دو شخص با از بین بردن بوروکراسی دولتی، کاهش مقررات اضافی، کاهش هزینههای بیهوده و بازسازی سازمانهای #فدرال، راه را برای دولت جمهوری خواه هموار خواهند کرد. ترامپ معتقد است که کار آنها تا 4 ژوئیه 2026 به پایان می رسد و افزود که یک دولت کوچکتر و کارآمدتر، هدیه دولت او به کشور در دویست و پنجاهمین سالگرد امضای #اعلامیه_استقلال خواهد بود.
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔹انجمن علمی مطالعات آمریکای شمالی برگزار میکند:
🏷 |سلسله نشستهای آرایش جمهوری اسلامی ایران در مقابل آمریکای ترامپ
نشست دوم: سیاست خارجی ترامپ و پزشکیان
⚠️به شکل حضوری با ظرفیت محدود
🔹با حضور:
دکتر مهدی خانعلی زاده
تحلیلگر ارشد مسائل بین الملل
🕰 | زمان : یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۹ الی ۱۱
📍 | مکان : پژوهشکده تمدنی شهید صدر (ره)
📝 متقاضیان شرکت در نشست تا ۲۶ آبان ساعت ۲۱، جهت هماهنگی می توانند به شناسه زیر در ایتا مراجعه نمایند.
☎️@AnjomanElmiMAS
#سلسله_نشست
#جمهوری_اسلامی_ایران
#ترامپ
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🆔@AnjomanElmi_MAS
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter
🔶️رهبران جمهوری خواه بیش از هر زمان دیگری از ترامپ میترسند
🔹️مطابق با گزارش مجله آتلانتیک، در حال حاضر، با پیروزی مجدد #ترامپ در انتخابات #ریاست_جمهوری2024 با اکثریت آرای مردمی و در آستانه ورود به دهمین سال فعالیت خود به عنوان برجستهترین چهره حزب، نفوذ و قدرت وی بر این پایگاه در اوج خود قرار دارد.
🔹️با این وجود پس از اعلام فهرست نامتعارف ترامپ برای انتخاب کابینه و واگذاری برخی از حساسترین و قدرتمندترین نقشها در دولت به افرادی نظیر پیت هگزث، تولسی گابارد یا مت گاتز، #جمهوریخواهان نگران این مسئله شدهاند که ممکن است برخی امور از کنترلشان خارج شود. نخبگان جمهوریخواه در هر مرحله از این راه، تصور میکردند که میتوانند ترامپ را بعدها متوقف سازند. اما درحال حاضر که لحظهای تعیین کننده فرا رسیده است، متوجه شدند که هزینه رویارویی با وزرای پیشنهادی بیشتر شده است. مخالفت یا ایجاد شکاف با مردی که تا پیروزی در #انتخابات او را حمایت کرده بودند، جاه طلبیهای خودشان (و نه فقط ترامپ) را به خطر میاندازد.
🔹️از طرفی هرگونه ممانعت #سنا (با اکثریت جمهوری خواه) از نامزدهای پیشنهادی ترامپ برای #کابینه خود، نه تنها به معنای زیر پا گذاشتن اختیارات اوست، بلکه رأی دهندگان ممکن است به این نتیجه برسند که آن سناتورها در کنار دشمنان ترامپ ایستادهاند. به همین دلیل برخی از این سناتورها به ناچار اعلام کردهاند که با کابینه پیشنهادی همراه خواهند شد.
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter