🔴🔵 قابل توجه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان محترم 📣
📝 با توجه به اینکه فصلنامه مطالعات راهبردی آمریکا به عنوان اولین فصلنامه تخصصی در حوزه مطالعات آمریکا حدود یک سال پیش راهاندازی شده و با عنایت خداوند متعال و تلاش دست اندرکاران نشریه تاکنون چهار شماره آن با مقالات در تراز علمی- پژوهشی منتشر شده است، در حال حاضر منتظر طی شدن فرآیند لازم جهت اخذ امتیاز علمی از وزارت علوم میباشد. لذا از تمامی اساتید، محققین و نویسندگان محترم جهت ارسال مقالات خود (بر اساس اهداف و راهبردهای اعلامی نشریه) جهت داوری و چاپ در شمارههای بعدی این فصلنامه دعوت به عمل میآید.
asr.ihu.ac.ir
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#فصلنامه_مطالعات_راهبردی_آمریکا
@ascenter
🔴 قدرت استکباری آمریکا، قدرت فتنهانگیزی و خباثت رژیم صهیونیستی، از چهل سال پیش به این طرف به مراتب تنزل کردهاند و پایین رفتهاند؛ ما این را در محاسبات خودمان باید لحاظ کنیم. اینکه در وضع سیاسی آمریکا یا در وضع اجتماعی و اقتصادی آمریکا چه اتفاقی افتاده و دارد میافتد، باید در محاسبات ما وارد بشود.
💬 رهبر معظم انقلاب اسلامی
۱۳۹۸/۰۳/۱۴
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افول_آمریکا
#جهان_پساآمریکا
#انقلاب_اسلامی
#واقعبینی
@ascenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیا درگیری و صفبندی جدیدی در منطقه غرب آسیا در حال شکلگیری است؟!
🔴 حضور روسیه در غرب آسیا، مایه فرصت یا تهدید برای جمهوری اسلامی ایران؟!
📹 دکتر محمدصادق کوشکی پاسخ میدهد!
🔹 ۱۰۰ ثانیه با ما همراه باشید!
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#جنگ_اوکراین
#روسیه
#غرب_آسیا
#ایران
@ascenter
حادثه عین الاسد حادثهای بود که ادراک از قدرت ایالات متحده را با اقدامی که ایران انجام داد تغییر داد یعنی بخش مهمی از هژمون مشروعیت ادراکی است یعنی ما درک کنیم که آمریکا قدرت بزرگی است چون بسیاری از کشورها در دنیا براساس این درک و تصویر و تصویرسازیها از ایالات متحده تبعیت میکنند و یکسری از قوانین و قواعد را میپذیرند. اگر جهت این ادراک عوض شود و یا تضعیف یا گسستی از این ادراک به وجود بیاید خیلی از کشورها لاجرم بر اساس همین ادراک آمریکا را قدرت هژمون نمیدانند.
💬 دکتر علی آدمی
(هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی.ره)
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افول_آمریکا
#ایران
#عین_الاسد
#دکتر_آدمی
@ascenter
مطالعات راهبردی آمریکا
جوامع و تمدنها چگونه دچار درونپاشی و فروپاشی میشوند؟ این زنگ خطر را شخص رئیس جمهور آمریکا [دونالد
How do societies and civilizations undergo intrusion and collapse? And this alarm was sounded by the President of the United States (Donald at the National Archives and Records Administration in the United [2020,17 Trump] himself at a meeting he held on Thursday) September States. That A danger threatens the United States of America through textbooks, education, and training. This could be a prelude to America Studies and its definition, not by studying its problems, but from the perspective of civilization studies and Western civilization studies while
bearing in mind that civilizations have, without exception, undergone intrusion and collapsed throughout human history.
💬 Dr. Hassan Hosseini
(Faculty Member at University of Tehran)
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افول_آمریکا
#جهان_پساآمریکا
#بحران_مشروعیت
#دکتر_حسینی
@ascenter
🔴 آمریکا رو به افول است؛ همه این را بدانند، آن کسانی که گرایش به این دارند که برویم با آمریکاییها سازش کنیم، بیخودی نقشه بی اساس و پایه میکشند؛ آمریکا رو به افول است. عوامل افول آمریکا هم مربوط به امروز و دیروز نیست که حالا یکی بخواهد بیاید علاجش کند؛ مربوط به طول تاریخ [است] عامل این وضعیتی که آمریکاییها دچارش شدند، عامل بلند مدت است؛ اینها در طول تاریخ وضعیتی را به وجود آوردند که نتیجهاش همین است و به این آسانیها علاج شدنی نیست. این سنت الهی است اینها محکومند به اینکه ساقط بشوند، محکومند به اینکه افول کنند، زایل بشوند از صحنه قدرت جهانی.
💬 رهبر معظم انقلاب اسلامی
۱۳۹۷/۰۸/۱۲
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افول_آمریکا
#سنت_الهی
#جهان_پساآمریکا
#عصر_جدید
@ascenter
اقتصاددانان کلیدی معتقدند بحرانی بسیار عظیمتر از ۲۰۰۸ در پیش است و بدهیها سر سام آور میشود، مشکلات زیادتر و حبابها بسیار بزرگتر از سال ۲۰۰۸ است و همه منتظر هستند که این بحران بیاید ... بالاخره این اتفاق خواهد افتاد.
💬 دکتر سیدمحمد مرندی
(استاد مطالعات آمریکا دانشگاه تهران)
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افول_آمریکا
#جهان_پساآمریکا
#بحران_اقتصادی
#دکتر_مرندی
@ascenter
🛑 بررسی مذاکرات احیای برجام ۲۰۱۵
#یادداشت_اختصاصی
🖊 حسن محمدمیرزائی
(دانشجوی دکتری علوم سیاسی و مدیر مرکز مطالعات آمریکا)
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#مذاکرات_وین
#ایران_آمریکا
#برجام
#افول_آمریکا
@ascenter
🔴 ارزیابی دور جدید مذاکرات هستهای وین
#بخش_اول
🔺 "برجام ۲۰۱۵ و تعهدات ایران"
متن برنامه جامع اقدام مشترک یا همان برجام، در ۲۳ تیر ۱۳۹۴ به امضای ایران و کشورهای ۱+۵ رسید و در تاریخ ۲۶ دی ۱۳۹۴، رسماً به اجرا درآمد. بر اساس این توافقنامه، جمهوری اسلامی ایران تعهدات سنگینی را پذیرفت:
⛔️ توقف کامل غنیسازی اورانیوم بالاتر از ۳/۶۷ درصد
⛔️ کاهش تعداد سانتریفیوژهای سایتهای غنیسازی نطنز و فردو به حدود یکچهارم
⛔️ خارجسازی مخزن رآکتور ۴۰ مگاواتی آبسنگین اراک و بتونریزی تمام حفرههای آن
⛔️ تغییر کاربری غنیسازی فردو و تبدیل آن به مرکز فعالیتهای تحقیقانی هستهای
⛔️ مبادله و تحویل ذخایر اورانیوم غنیسازی شده با کیک زرد
⛔️ اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و دسترسی منظم آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تمام تأسیسات و مراکز هستهای ایران
ادامه دارد ...
🔴 ارزیابی دور جدید مذاکرات هستهای وین
#بخش_دوم
🔺 "برجام ۲۰۱۵ و تعهدات طرف مقابل"
در مقابل، طرف دیگر توافقنامه متعهد شده بود تا این اقدامات را انجام دهد:
✳️ همکاریهای هستهای در زمینه بازطراحی رآکتور آبسنگین اراک
✳️ حل و فصل و خاتمه یافتن ابعاد احتمالی نظامی (PMD) برنامههای هستهای ایران،
✳️ خاتمه دادن به ۷ قطعنامه شورای امنیت، لغو ۱۲ قطعنامه و ۵ تصمیم آژانس بینالمللی انرژی اتمی
✳️ لغو کلیه تحریمهای علیه ایرانِ شورای امنیت سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و آمریکا (تحریمهای ثانویه) که شامل مواردی همچون تحریمهای معاملات نفتی و پتروشیمی، ارتباطات بانکی و مالی، خدمات بیمهای، حملونقل دریایی و امور بندری، تجارت فلزات گرانبها، نرمافزار و خودروسازی بود.
ادامه دارد ...
🔴 ارزیابی دور جدید مذاکرات هستهای وین
#بخش_سوم
🔺 "آنچه در عمل اتفاق افتاد"
بعد از اجرایی شدن برجام و انجام کامل تعهدات هستهای ایران که با تأیید چندینباره آژانس بینالمللی انرژی اتمی همراه بود، جبهه غرب به سرکردگی آمریکا، از همان ابتدا با سنگاندازیهای مختلف مانع دستیابی کامل ایران به مزایای توافق شده در برجام شد که این موضوع حتی مورد اعتراف و اعتراض دولتمردان و سیاسیون حامی برجام قرار گرفت و بر اساس گزارش و نظارتهای مجلس شورای اسلامی در آن مقطع زمانی، برخی از اقدامات ناقض برجام در دوره حکومت دموکراتها و اوباما در قالب این موارد قابلبیان است؛ عدم انجام اقدامات کافی برای اثربخشی رفع تحریمها، بالأخص در حوزه مبادلات بانکی و فعالیتهای اقتصادی و سرمایهگذاری، کوتاهیهای OFAC در ارائه مجوزهای جامع و کاربردی به بانکهای اروپایی و در نتیجه، عدم رغبت این بانکها برای همکاری با ایران، وضع تحریمهای جدید به بهانهها و با برچسبهای مختلف تروریسم و حقوق بشر که برخی از آنها عبارتاند از: تصویب قانون کاتسا (تحریمهای مادر یا سیاهچاله تحریمها)، تمدید قانون تحریم ایران یا ISA و درنهایت، مصادره و پرداخت غرامت چند میلیارد دلاری از اموال بلوکهشده ایران به بهانههای مختلف. البته با خروج رسمی آمریکا از برجام که در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ و با امضای ترامپ صورت گرفت، به اذعان مسئولان دولتی کشورمان تا پایان دولت وی، حدود ۱۶۰۰ تحریم توسط این کشور علیه ایران وضع گردیده است.
ادامه دارد ...
🔴 ارزیابی دور جدید مذاکرات هستهای وین
#بخش_چهارم
🔺 "بایدن و مسئله احیای برجام"
درحالیکه با تغییر دولت آمریکا در انتخابات ۲۰۲۰ و روی کار آمدن بایدن بهعنوان رئیسجمهور جدید، زمزمههای بازگشت آمریکا به برجام به گوش میرسید که در مقاطع گوناگون، با شرط و شروط مختلفی همراه بود، درمجموع، مقامات آمریکایی به دنبال بازگشت ایران به برجام و سپس، لغو موقت برخی تحریمها بودند که این سیاست آمریکا، به شدت مورد انتقاد رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت و ایشان، موضع نظام در این خصوص را اینگونه بیان نمودند: "طرفی که حق دارد، شرط معین کند، ایران است. چون جمهوری اسلامی به همه تعهدات عمل کرد. ما حق داریم برای ادامه برجام، شرط بگذاریم و این شرط را گذاشتیم و گفتیم و هیچکس هم از آن عدول نخواهد کرد. اگر میخواهند که ایران به تعهدات برجامی برگردد، آمریکا باید تحریمها را کلاً در عمل لغو کند و ما، بعد راستی آزمایی کنیم و ببینیم که درست تحریمها لغو شده، است آنوقت به تعهدات برجامی برمیگردیم. این سیاست قطعی جمهوری اسلامی است و مورد اتفاق مسئولان کشور نیز میباشد و از این سیاست، بر نخواهیم گشت"
ادامه دارد ...
🔴 ارزیابی دور جدید مذاکرات هستهای وین
#بخش_پنجم
🔺 "آغاز مذاکرات احیای برجام در دولت روحانی و نحوه ادامه آن در دولت رئیسی"
درنهایت، مذاکرات احیای برجام از اوایل سال ۲۰۲۱ در وین آغاز شد که عباس عراقچی بهعنوان نفر دوم وزارت خارجه دولت روحانی، مسئولیت تیم مذاکرهکننده ایرانی را بر عهده داشت و در شش دور از این مذاکرات شرکت کرد؛ مذاکراتی که طبق شواهد موجود، نهتنها باعث عقبنشینی ایران از حقوق خود در برجام ۲۰۱۵ شد که حتی باب گفتگو بر سر مسائل موشکی و منطقهای در آینده را نیز بازکرده بود که البته همه این موارد، با مخالفت شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران همراه شد، مسئلهای که باعث ناراحتی روحانی و تیم او شد!
اما با پیروزی ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، دور جدید مذاکرات یا همان دور هفتم با مسئولیت علی باقری از دیماه ۱۴۰۰ از سر گرفته شد و شواهد و ارزیابیهای صورت گرفته حاکی از آن است که طی این مدت، نهتنها تیم مذاکرهکننده ایرانی تعهدات فرا برجامی را نپذیرفته که با یک منطق مستدل و انقلابی بر احقاق حقوق ایران در این توافقنامه، پافشاری نموده و از خواستههای خود در زمینه رفع تحریمها، راستی آزمایی و گرفتن تضمینهای لازم عقب ننشسته است و در حال حاضر، این غرب است که باید تصمیمات سیاسی لازم برای احیای برجام را اتخاذ کند.
ادامه دارد ...
🔴 ارزیابی دور جدید مذاکرات هستهای وین
#بخش_ششم (پایانی)
🔺 "واقعیتهای غیرقابل انکار"
اما این مذاکرات با هر نتیجهای، چند واقعیت مهم را در دل خود دارد:
✅ اول؛ اینکه تاریخ و تجربههای چندین ساله نشان داده است، غرب و در رأس آن آمریکا، کشورهای قابلاعتمادی نبودهاند و نباید بههیچعنوان، به آنها و وعدههایشان اعتماد بدون پشتوانه کرد.
✅ دوم؛ برجام 2015 که توسط دولت روحانی منعقد شد، قطعاً دارای معایب بسیاری است، اما باید توجه داشت که دلیل حضور ایران در مذاکرات احیای برجام، گرفتن همان حقوق و مزایای محدود کشورمان بعد از انجامِ نقد حجم بالایی از تعهدات زیانبار است.
✅ سوم؛ راهحل واقعی مشکلات در داخل کشور است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، آنچه که اصل است خنثیسازی اثر تحریمهاست نه لغو آنها. درواقع، چنانچه اثرگذاری تحریمها از بین نرود، تحریم همچنان ابزار و سلاح راهبردی غرب و آمریکا در مقابله با جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و راه خنثیسازی این تحریمها هم چیزی نیست جز قوی شدن ایران اسلامی.
🖊 حسن محمدمیرزائی
(دانشجوی دکتری علوم سیاسی و مدیر مرکز مطالعات آمریکا)
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#مذاکرات_وین
#ایران_آمریکا
#برجام
#افول_آمریکا
@ascenter
🔴 یک دولت و یک ملت متکی است به آن فکر و منطقی که ارائه میدهد. ملتها فقط با پول که در دنیا اعتبار پیدا نمیکنند؛ باید فکر و منطقی وجود داشته باشد. آمریکاییها میگفتند ما یک اصولی داریم -به قول خودشان- ارزشهایی داریم؛ ارزشهای آمریکایی. برای این اصول و ارزشها، در دنیا هی سر و صدا میکردند. امروز نگاه کنید ببینید وضعیت ارزشهای آمریکایی به کجا رسیده [است].
💬 رهبر معظم انقلاب اسلامی
۱۳۹۱/۰۸/۱۰
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افول_آمریکا
#افول_لیبرالیسم
#جهان_پساآمریکا
#عصر_جدید
@ascenter
چین سالهای سال بر طبل جهان چند قطبی میکوبد و معتقد است که جهان باید چند قطبی شود که ماهم یکی از قطبهای آن هستیم. مسئلهای که وجود دارد این است که استراتژی چینیها برای زمانی بود که آمریکا در اوج بود. یعنی چین در مواجه با هژمونی آمریکا، استراتژی جهان چند قطبی را مطرح کرد اما امروزه بسیاری از کارشناسان چینی معتقدند که در آن رویکرد اگر آمریکا با همین سرعت به افول اقتصادی و تاثیر گذاری در نظم جهانی ادامه دهد، جهان چندقطبی فایده ندارد.
💬 دکتر حامد وفایی
(عضو هیات علمی دانشگاه تهران)
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افول_آمریکا
#جهان_پساآمریکا
#چین
#دکتر_وفایی
@ascenter
#فصلنامه_مطالعات_راهبردی_آمریکا
📍مقالات شماره اول (بهار ۱۴۰۰)
برای مشاهده و دریافت مقالات به تارنمای نشریه مراجعه فرمایید:
Asr.ihu.ac.ir
#مرکز_مطالعات_آمریکا
@ascenter
🔴 بررسی ابعاد حملات اخیر انصارالله یمن به زیر ساختهای حیاتی عربستان سعودی
🎙 دکتر #حسین_آجرلو
📆 پنجشنبه ۲۵ فروردین
🕰 ساعت ۲۱:۳۰
با ما همراه شوید:
https://instagram.com/saghebmedia?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#بسیج_دانشجویی_دانشگاه_شاهد
#یمن
#عربستان
#افول_آمریکا
@ascenter
Many even in Iran admit that China has no interest in the post-American world at all, and secretly and openly helps even the United States and Mr. Trump [the then president]. Even in the trade wars between China and the United States, China withdrew; and people close to the structure of the Chinese Foreign Ministry believed that in this situation we should not hesitate to help the United States, and this should be taken into account and America should be helped.
💬 Dr. Hamed Vafaei
(Faculty Member at University of Tehran)
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افول_آمریکا
#جهان_پساآمریکا
#چین
#دکتر_وفایی
@ascenter
🛑 ۲۰ سال ویرانی و تروریسم پروری
#یادداشت_اختصاصی
🖊 حسن محمدمیرزائی
(دانشجوی دکتری علوم سیاسی و مدیر مرکز مطالعات آمریکا)
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افغانستان
#طالبان
#آمریکا
#افول_آمریکا
@ascenter
🛑 ۲۰ سال ویرانی و تروریسم پروری
1⃣ #بخش_اول
پس از حادثۀ مشکوک ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ که همچنان سؤالات زیادی پیرامون آن مطرح است، مجوز حمله به کشور فقیر افغانستان صادر شد! حملهای که با ادعای مبارزه با تروریسم، خشکاندن ریشۀ القاعده و سرنگونی حکومت طالبان صورت گرفت؛ اما آنچه در عمل اتفاق افتاد، با ادعای صورت گرفته تفاوت فاحشی داشت.
جدای از اینکه در مورد اصل حملۀ ۱۱ سپتامبر، نقاط تاریک و مبهم زیادی ازجمله؛ عدم حضور یهودیان در برجهای دوقلوی مرکز تجارت جهانی تا نوع انفجارها، ریزش ساختمانها و... وجود دارد؛ اما آنچه مشخص است، این حمله بهانۀ لازم برای حمله به افغانستان را مهیا کرد. هرچند بعد از حملۀ ۲۰۰۱ ارتش آمریکا و ناتو به افغانستان، حکومتِ ۵ سالۀ طالبان بر این کشور سرنگون شد؛اما نهتنها ریشۀ تروریسم و افراطیگری، خشکانده نشد که حتی تقویت هم شد. افراطیگری که به اعتراف رسمی خود سردمداران آمریکایی در قالب گروههای القاعده، طالبان و بعدها داعش، توسط سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا و هم پیمانان آن ایجاد شد.
🔻 ادامه دارد ...
@ascenter
🛑 ۲۰ سال ویرانی و تروریسم پروری
2⃣ #بخش_دوم
اما آنچه درمورد این جنگ ۲۰ ساله و نتایج آن میتوان گفت در قالب چند نکتۀ کلیدی قابلبیان است:
🔹 طبق اسناد و شواهد موجود، این جنگ از پیش طراحی شده بود و حادثۀ مشکوک ۱۱ سپتامبر، مهر تأیید لازم برای آغاز این جنگ بود؛
🔹 طی ۲۰ سال گذشته، آمریکا نه تنها رفاهی برای مردمان این کشور به ارمغان نیاورد که باعث کشتار هزاران نفر، آوارگی صدها هزار افغانستانی و ویرانیهای بسیاری در اقصی نقاط افغانستان شد؛
🔹 کشور افغانستان یکی از غنیترین کشورهای جهان در حوزۀ منابع و معادن طبیعی است؛ اما در طول ۲۰ سال گذشته، آمریکا با غارت منابعی که متعلق به ملت مظلوم افغانستان بود بهصورت مستقیم و غیرمستقیم، زمینۀ افزایش تولید مواد مخدر در این کشور را فراهم کرد، بهگونهای که طبق دادههای رسمی، تولید مواد مخدر در این کشور طی دو دهۀ اخیر، چندین برابر شده است؛ درنتیجه، مردم این کشور علاوهبر محرومیت از فعالیتهای مولد اقتصادی، در دام فعالیتهای غیرمولدی قرارگرفتهاند که علاوهبر ویرانی اقتصاد، نابودی خانوادهها و افزایش آسیبهای اجتماعی در این کشور را در پی داشته است؛
🔹 جنگ طولانی افغانستان، موجب عقبماندگی جدی این کشور شده و باعث مهاجرت بسیاری از نخبگان و جوانان مستعد این کشور به سایر کشورهای جهان شده است که همین مسئله، علاوهبر خرابی وضعیت فعلی، آیندۀ این کشور محروم را نیز نشانه گرفته است، بهگونهای که مهاجرت چند میلیون نیروی کار جوان و فعال این کشور به سایر کشورها، ضربۀ مهلکی بر پیکرۀ رنجور این کشور مظلوم وارد کرده است؛
🔹 هرچند این جنگ با ادعای مبارزه با تروریسمی مطرح شد که ساختۀ دست خود آمریکاییها بود؛ اما با گذشت ۲۰ سال، نهتنها القاعده از بین نرفت که با خیانت آمریکاییها و مزدوران داخلی این کشور، حکومت افغانستان بار دیگر به دست طالبان افتاد. طالبانی که با مذاکرات رسمی آمریکاییها با مقامات این گروه رسمیت یافت و از همان زمان و با کنار گذاشتن نمایندۀ رسمی دولت افغانستان از مذاکرات، موجب تضعیف بیشازپیش و درنهایت سقوط سریع دولت عبدالله غنی شد.
🔻 ادامه دارد ...
🛑 ۲۰ سال ویرانی و تروریسم پروری
3⃣ #بخش_سوم (پایانی)
در پایان آنچه مشخص است، آمریکا نه تنها به اهداف ادعایی خود در این جنگ نرسید که بعد از ۲۰ سال جنگ، کشتار، آوارگی و ویرانی در این کشور با خالی کردن پشت دولت غربگرای عبدالله غنی، باعث افتادن این کشور در چنگ طالبان شد. جنگ افغانستان و حوادثِ این ۲۰ سال و نحوۀ خروج آمریکا از این کشور را باید نشانهای از افول هژمونی قدرتی دانست که زمانی مدعی ایجاد نظم نوین جهانی بود. در واقع، آنچه بر سر عبدالله غنی و دولت غربگرای این کشور آمد، نمونهای از عدم اعتماد و دل بستن به هژمون و قدرت جهانی در حال سقوط است؛ البته برای آنهایی که توان اندیشیدن و دریافت حقیقت را دارند.
🖊 حسن محمدمیرزائی
(دانشجوی دکتری علوم سیاسی و مدیر مرکز مطالعات آمریکا)
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افغانستان
#طالبان
#آمریکا
#افول_آمریکا
@ascenter
مطالعات راهبردی آمریکا
#فصلنامه_مطالعات_راهبردی_آمریکا 📍مقالات شماره اول (بهار ۱۴۰۰) برای مشاهده و دریافت مقالات به تارنمای
#فصلنامه_مطالعات_راهبردی_آمریکا
📍مقالات شماره دوم (تابستان ۱۴۰۰)
📕برای مشاهده و دریافت مقالات به تارنمای نشریه مراجعه فرمایید:
Asr.ihu.ac.ir
#مرکز_مطالعات_آمریکا
@ascenter
جهان پساهژمون یعنی جهانی که آمریکاییها ابتدا شخصیت قدرت را و بعد دیتاها و شاخصهای قدرت را از دست دادهاند. به عبارتی ابتدا مشروعیت و پرستیژ قدرت را از دست دادهاند، نگاه به آمریکا نگاه متفاوتی شده است، نگاهی که میتوان جلوی امریکا ایستاد، میتوان پایگاه نظامی آمریکا را زد.
💬 دکتر علی آدمی
(هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی.ره)
🔰🔰🔰🔰🔰
#مرکز_مطالعات_آمریکا
#افول_آمریکا
#جهان_پساآمریکا
#جهان_پساهژمون
#دکتر_آدمی
@ascenter