راسـتی
فصلِ آمدنِ تُ ڪِی میرسد
نمیشود حوالیه این روزها؎ دلگیر
با نرگـسها بیآیی. . .
#یاایهاالعزیز
#جمعهها؎سختانتظار
Γ📲🍃••
#استوری | #پروفایل | #خام
وسوگندبهنامتکه...
توآراممنی♥️!'
سرداردلها🙂✌️🏼
@aseman_del | مرواریدهای خاکیོ
اِنکارِ عشق کارِ کَمی نیست گَرچه ما...🍃 باوَر نداشتیم خود، اِنکارِ خویش را :)
📌متن شبهه👇
بخدا ما ضد ولایت نیستیم
خطاب به رهبری👇
آقا واقعا انگاری کرونا فقط توی هیأت هاست!
آخه قبل محرم مراسم تنفیذ با اون همه آدم برگزار شد توی بیت و 5 شب محرم مراسم بدون حضور برگزار شد؛ و باز الان مراسم هیئت دولت با این همه آدم!
خب واقعا نمیشد توی مراسم محرم هم 5 نفر بیان اونجا بشینن؟ چی قراره القا بشه به ملت آخه؟
من نمیفهمم اینو اقایان خیلی انقلابی بیان توضیح بدن.
این تناقض ها چه جوابی داره؟
طبق این فرمول مصلحت اندیشی ها اربعین رو هم باز نمی کنن به نظرم!
که لعنت بر هر چه مصلحته...
📌 پاسخ به شبهه👇
1️⃣ به جای اینکه رفتارشناسی کنید و رفتارهای رهبری را تفسیر کنید، بهتر است به سخنان او رجوع کرده و از آنجا دیدگاه ایشان را درباره مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین ببینید.
اگر در خاطرتان باشد، هم در سال 99 و هم در سال 1400، تاکیدات رهبری باعث شد که ستاد مقابله با کرونا دستورالعمل برگزاری مراسمات مذهبی را تدوین کند و به مردم اجازه اجرای مراسمات را بدهند.
🎙️ «میخواهم این را بگوییم که مسئلهی دعا و عبادت بخصوص در ماه رمضان، بخصوص در شبهای قدر که در پیش است، یکی از نیازهای حتمی و اساسی مردم است؛ ... یک فکری برای این بشود. من حتّی معتقدم که اگر قواعد سختگیرانهای هم در این زمینه گذاشته بشود، وضع بشود، مردم مؤمن و مسجدی ما بیشتر از دیگران به قواعد عمل میکنند؛ یعنی به مردم مؤمن واقعاً اگر گفته بشود مثلاً فرض کنید که در صحنها یا در مراکز یا در مساجد یا در حسینیّهها به این شکل میتوانند حضور پیدا کنند، عقیدهی من این است که اینهایی که اهل مسجدند، بدقّت مراقبت میکنند. من همان طور که گفتم، پیشنهادی ندارم، نظر کارشناسی و بررسیشدهی ستاد را معتبر میدانم منتها توصیهام این است که بررسی این مورد را به کسانی بدهید که اهمّیّت حضور دعا و توسّل و مسائل معنوی را به معنای واقعی کلمه درک کرده باشند، اینها بررسی کنند مسئله را و تصمیمگیری کنند؛ هر چه تصمیمگیری کردند، بر عهدهی من و همهی مردم است که بر طبق آن تصمیمگیریها انشاءالله عمل بشود.»
🎙️ « یک مسئله هم، مسئلهی مجالس حسینی و مجالس عزای عاشورا است که بسیار مهم است. البتّه این مجالس مایهی برکت است، مایهی رحمت الهی است، مایهی توجّه برکات الهی به کشور و ملّت است؛ ما به این مجالس احتیاج داریم، این مجالس باید باشد منتها با کمال دقت و شدّت بایستی این شیوهنامهها مراعات بشود؛»(بیانات رهبری در 20 مرداد 1400)
2️⃣ این بیانات نشان می دهد که برگزاری مراسمات مذهبی، دغدغه ایشان است و به این امر اهمیت می دهند. حال که دیدگاه اصلی ایشان را از بیاناتشان فهمیدیم، باید ببینیم سبک ایشان در برگزاری مراسم آیا معنای خاصی دارد؟
🔹 مسلماً برگزاری مراسم با حضور عده ای معدود، هیچ منعی از لحاظ دستورالعملهای بهداشتی ندارد اما حضرت آقا به حضور حداقلی اکتفا کرده اند:
👈 شاید این اقدام هیچ معنای خاصی ندارد و بی خود به دنبال چرایی آن هستیم.
زیرا سبک مراسمات عزاداری، امری عرفی و برخواسته از آداب و رسوم و فرهنگ جوامع است. کمی تغییر در این سبک و سیاق ها، هیچ منع شرعی ندارد.
👈 شاید معنای این حرکت این است که مجلس امام حسین علیه السلام، با دو نفر هم مجلس است و هیچ ضرورتی ندارد که این مراسمات در چنین شرایطی با حضور گسترده مردم برگزار بشود.
بلکه هر کسی می تواند با زن و بچه اش بنشیند و روضه ای بخواند و از اجرش بهره مند شود.
👈 شاید...
3️⃣ به نظر میرسد در این مورد هیچ جایی برای توهم توطئه نیست. این انقلاب از طرفی ثمره مجالس عزای اباعبدالله است و از طرفی موجب عظمت بخشی به این مراسمات و تعظیم شعائر دینی شده است. رهبری نظام با اقدامات خود در تأمین امنیت کشور، فضا را برای برگزاری آزادانه مراسمات مذهبی فراهم کرده و شرط انصاف نیست که او را مانع یا کمرنگ کننده مراسمات بدانیم.
4️⃣ چرا جلسات با هیئت دولت و ... غیر حضوری نمی شود؟
زیرا اولاً: همانطور که گفتیم برگزاری جلسات حضوری با رعایت پروتکلها هیچ ممنوعیتی ندارد.
ثانیاً برگزاری این جلسات با حضور مسئولین ضرورتی دارد که این ضرورت در مورد برگزاری مجالس عزاداری وجود ندارد.
👈 مثلا می توان گفت اثری که در گفتگوی چهره به چهره و حضوری است، در جلسات مجازی نیست.
#پاسخ_به_شبهات
‹آدما دوتا دلیل دارن واسه تغییر !
-یا ذهنشون باز شده
-یا دلشون شکسته .🙂🌼^^ ›