+حـق با شمـآ بود جنـآبِ شجریـاטּ :
‹نَشُـد ایـטּ عآشـقِ سَرگشتـھ صَبـور ،
ڪِه نَشُـد ... :)❤️🩹🌱›
بھ قول #آیتاللهسیدجوادحیدری؛
- خدا ان شاء الله هممون رو
مفتی مفتی بیامرزھ ..!
[ یـــاس ].mp3
3.26M
! ..
#مداحیطوری🖇
#نماهنگ
دلت رو راهے کن ..
همیشه همراهته ، دعای خیر مادر..
+ حقیقتا خون تو رگام رقیق شد:)!
🌱| @aseman_del
بیا مسافرِ دنیا کھ آخرین سحر است
گدای هرشبت از این بھ بعد ، در بھ در است
سائل این خانهایم
❇️🌷 4دهه مجاهدت برای آفرینش هنر انقلابی 🌷❇️
🔹نادر طالبزاده سینماگر و فعال فرهنگی پس از یک دوره بیماری در غروب روز قدس و در 69 سالگی آسمانی شد.
🔸این کارشناس، منتقد، نویسنده، کارگردان، مجری، مستندساز و دبیر رویدادهای فرهنگی بیش از 40 سال در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی فعالیت میکرد و مدتها به یکی از بزرگان این عرصه بدل شده بود.
✅ از تایم به صداوسیما
🔹طالبزاده متولد 1332 در تهران بود. او پیش از انقلاب اسلامی در دانشگاه معتبر کلمبیا در ایالت نیویورک، کارگردانی سینما خواند و همکار دفتر شبکه مهم تلویزیونی CBS در ایران بود.
🔹میگویند او در بهمن 57، به عنوان عکاس مجله مشهور تایم به ایران آمده بود. طالبزاده که جوان موفق و کارمند رسانههای معتبر بینالمللی بود، در عنفوان جوانی با پدیده انقلاب اسلامی و اندیشههای امام(ره) آشنا و پیرو آن شد و در نتیجه فعالیت خود را در صداوسیمای جمهوری اسلامی آغاز کرد؛ اتفاقی که کمابیش برای سیدمرتضی آوینی هم افتاد.
✅ارتباط با تماشاگر گسترده رسانه ملی
🔹حاجنادر در عرصه تصویر، جدا از فیلمهای مستند پرشماری که ساخته، با کارگردانی یک سریال تلویزیونی و اجرای یک برنامه تلویزیونی به یاد آورده میشود؛ آثاری که در رسانه ملی، کم وبیش دیده شدند و نام او را بیش از گذشته بر سر زبانها انداختند.
🔹«بشارت منجی» سریالی محصول سالهای پایانی دهه 80 است که به زندگی حضرت عیسی مسیح(ع) به روایت انجیل برنابا میپردازد و با همه نقاط قوت و ضعف خود، جای خالی محصولی تصویری را در این زمینه، بر اساس مبانی که ما شیعیان به آن باور داریم، پر کرده است.
🔹برنامه تلویزیونی «راز» در شبکه4 سیما که بعدها با برنامه پر طرفدار «عصر» در شبکه افق نیز ادامه یافت، دیگر محصول تصویری طالبزاده بود که به طیف گستردهای از مباحث فکری، فرهنگی و تمدنی مرتبط با انقلاب اسلامی در ایران و جهان میپرداخت و مخاطب وفادار خود را یافته بود.
🔹فعال جشنوارهها و کنفرانسها
نادر طالبزاده در دهههای اخیر با برگزاری چند رویداد فرهنگی مثل جشنواره مردمی فیلم عمار و کنفرانس افق نو شناخته میشود؛ دو رویدادی که نگاه اولی به داخل است و دومی به خارج.
🔹او در عمار به استعدادیابی از میان جوانهای انقلابی علاقه مند به هنر و سینما پرداخت و محصولات هنری انقلاب را برای مخاطبان گسترده در جایجای ایران به نمایش گذاشت و در کنفرانس افق نو به متفکران غربی منتقد کاپیتالیسم تریبون داد تا بلکه صدایشان بیش از گذشته، هم به مخاطب ایرانی و هم به مخاطب خارجی برسد.
🔹او با فعالیت در زمینههای مختلف جبهه فرهنگی انقلاب، همواره به عنوان سردار جهادگر این عرصه مطرح بوده و خدمات زیادی به هنر انقلاب داشته است.
🌷یادش گرامی و روحش شاد🌷
@aseman_del
◾️ كم شد ز جمع خسته دلان يار ديگری...
◾️انا لله و انا الیه راجعون
درگذشت برادر مجاهد، هنرمند بابصیرت و استاد روشنگر آقای «نادر طالب زاده» در روز قدس را به جامعه هنرمندان انقلاب اسلامی تسلیت میگوییم.
و چه صحنه زیبایی است لحظهای که #آقای_نادر به آغوش شهید آوینی و دوستان دیرین باز میگردد...
@aseman_del
اولین واکنش قالیباف به سفر ترکیه
🔹قالیباف در جمع نمایندگان قبل از شروع کار مجلس: وقتی بحث سفر مطرح شد من مخالف بودم و گفتم صلاح نیست ولی وقتی درنهایت تصمیم گرفتند این سفر را بروند، طبیعی بود که مادر هم باید برای مراقبت از دختر باردار همراه آنها میرفت.
🔹خصوصیترین مسائل زندگی خانوادگی ما را که نزدیکترین افراد به ما از آن خبر نداشتند را چگونه خبردار شدند؟
🔹برای خرید همداستان سراییها کردند که اینقدر جنس زیاد خرید کردند که باعث درگیری پای کانتر فرودگاه شد درحالیکه همه اینها دروغ بود.
🔹خیلیها به من گفتند این سفر اتفاق ویژهای نیست و سوءاستفادهای هم از بیتالمال صورت نگرفته است و سفری شخصی بوده است، لذا موضعگیری لازم نیست، ولی گفتم همین حد هم پذیرفتنی نیست، برای همین به آنها گفتم که از مردم عذرخواهی کنید.
🔹یکزمان گفتند دلیل سفر خرید بوده بعد گفتند دلیل سفر خرید ملک بوده و حتی برای آن جعل سند کردند. بالاخره مجلس در این دو سال کارهای بزرگی انجام داده است و تلاش زیادی میکنند که عنوان مجلس انقلابی را تخریب کنند.
🔹این روزها دستگاههای امنیتی اقدامات خوبی را برای روشنشدن ابعاد ماجرا انجام دادند و من هم برای حفظ جایگاه مجلس تا آخر مسئله را پیگیری خواهم کرد.
@aseman_del
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خیلی از کشورها را باید از نزدیک و زاویه دیگر دید
🔺همیشه دبی را از یک زاویه خاص به ما نشان دادهاند؛ برجهای بلند، خیابانهای بزرگ و تمیز و زیبا و ...
حالا دبی را از یک زاویه دیگر هم ببینید.
#جهاد_تبیین
#روایت_حقیقت
@aseman_del
🇮🇷
📝 #یادداشت_کوتاه | پُربرکتترین پدیده منطقه!
🍃🌹🍃
🔻 رهبر معظم انقلاب در سخنرانی روز قدس به فلسفه این روز و دستاوردهای گفتمان مقاومت پرداختند. یکی از بیانات ایشان که نیازمند دقت بیشتر است، این بود که فرمودند: «شکلگیری مقاومت پُربرکتترین پدیدهی این منطقه بوده است». برای بحث و بررسی تأثیر گفتمان مقاومت، باید نگاهی به پیش از شکلگیری این گفتمان و تغییرات پس از آن داشت.
🔸اگر به مناطقی که امروز ذیل گفتمان مقاومت تعریف میشوند نگاهی بیندازیم متوجه میشویم که سرزمین فلسطین پس از شکست فضاحتبار دولتهای عربی در دو جنگ ششروزه و یوم کیپور، کاملاً ذیل سلطه صهیونیستها قرار گرفت. این پیروزی صهیونیستها باعث شد که در سال ۱۹۸۲ به فکر اشغال لبنان بیفتند.
🔹پیروزي انقلاب اسلامی که میشل فوکو از آن به «انقلابی با دستهای تهی» و رابین رایت از آن بهعنوان «آخرین انقلاب بزرگ» یاد میکند، موجب بروز تحول عظیمی در نظام بینالملل شد، تأثیر امام راحل(ره) در منطقه را باید شکلگیری نگاه نو به غرب پس از روی کار آمدن اندیشههای واپسگرایی مانند سلفیت تکفیری و خودفروختگی حکام مرتجع، احیاء و تقویت هویت دینی ملل، به جوشش درآمدن نهضتهای اسلامی، استقلالخواهی مردم منطقه و ... تعریف نمود. شکلگیری گفتمان مقاومت ملهم و متأثر از نهضت امام(ره)، طبق فرموده رهبر معظم انقلاب «لبنان را از لوث وجود صهیونیستها پاک کرد، عراق را از حلقوم آمریکا بیرون کشید و از شر داعش نجات داد، به مدافعان سوری در برابر نقشههای آمریکا مدد رساند، به مردم مقاوم یمن در جنگی که به آنها تحمیل شده است یاری میرساند، با پنجه افکندن به موجودیت غاصبان صهیونیست به توفیق الهی آنها را به زانو درمیآورد».
🔺نکته پایانی: گسترش روزبهروز مقاومت در حالی است که ما شاهد افول قدرت صهیونیسم در منطقه هستیم و رژیمی که در دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی اعراب را به ستوه آورده بود، امروز از درافتادن با گروههای کوچک مقاومت عاجز است؛ موضوعی که نویدبخش آیندهای روشن برای منطقه است.
✍ یعقوب ربیعی
@aseman_del
🇧🇪♻️ متأسفیم که فرزندانتان را دزدیدیم!
🔻 دولت #بلژیک رسما از ربودن فرزندان زوجهای #دورگه بین سالهای ۱۹۵۹ تا ۱۹۶۲ میلادی عذرخواهی کرد.
❗️این عمل دولت بلژیک، به رسمیت شناختن جنایتی بود که علیه این کودکان دورگه، «متیس»، در دهه شصت میلادی صورت گرفته بود.
❗️کودکانی که نیمی سفیدپوست و بلژیکی و نیم دیگرشان سیاهپوست آفریقایی و از مستعمرههای پیشین پادشاهی بلژیک، جمهوری دموکراتیک #کنگو و #بوروندی و #رواندا بودند. اغلب این کودکان، مادران آفریقایی و پدران سفیدپوست بلژیکی داشتند و در مستعمرههای آفریقایی بلژیک به دنیا آمده بودند.
‼️ دولت بلژیک این کودکان را در جریان سیاستهای موسوم به «جدایی نژادی» از #آفریقا به اجبار به #اروپا میآورد تا در مدارس کاتولیک بلژیک، جدای از مادرانشان بزرگ شوند. کلیسای کاتولیک بلژیک هم بزرگترین همدست دولت وقت این پادشاهی بود.
🔺 پادشاهی بلژیک از ۱۸۰۰ میلادی تا ۱۹۶۰ بخشهایی از آفریقای مرکزی از جمله کنگو و بوروندی و رواندا را استعمار کرده بود.
😳البته کمی قبل تر استعمارگران بلژیکی کودکان کنگویی را در قفس حیوانات به عنوان سوغاتی سفر از کنگو به بلژیک میبردند
#جنایات_غرب
#استعمار_بلژیک
#کنگو
#رواندا
#بوروندی
@aseman_del