بهشت چند در دارد
درهای بهشت عبارتند از:
1)باب المجاهدین
2)باب المصلین (در نماز گزاران)
3)باب الصائمین (روزه داران)
4)باب الصابرین (صبر کنندگان)
5)باب الشاکرین (شکر گزاران)
6)باب الذاکرین (یاد آوران خدا)
7)باب الحاجین (حج کنندگان)
8)باب اهل المعروف،
که امام صادق (ع) در این مورد میفرماید: «در کارهای نیک با برادرانتان رقابت کنید و از اهل معروف باشید، زیرا برای بهـشت دری است که به آن در معروف میگویند و داخل آن نمیروند و مگر کسی که در دنیا کارهای نیک انجام داده است»
📚 کتاب نور الثقلین
@behesht_hashtom8
کـاشروزیبـرسـد،
کہبہهممژدهدهیم...!
یوسـففـاطـمـہآمـد!
دیـدی...؟!
مـنسـلامـشکـردم...!
پاسـخـمدادامـام
پاسـخـشطـوریبـود!!
باخودمزمزمہکردمکہامام...!
میشناسدمگراینبیسروبیسامانرا💔؟!
وشـنـیـدمفـرمـود...:
توهمانیکہ«فـــرج»میخواندے...!
#منتظرانه
#امام_زمان
@behesht_hashtom8
لبخند تو خلاصه ی خوبی هاست
لختی بخند، خنده ی گل زیباست
#حاج_قاسم
@behesht_hashtom8
دور از تو نیستم که دلم در هوای توست
قلبم به زیر تابش گنبد طلای توست
#سلام_آقا
#امام_رضا...🕊
#دلتنگی🥀
@behesht_hashtom8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 بهار من...
اون روزیه که تو باشی کنار من...
🔅 اللهم عجل لولیک الفرج
#امام_زمان
@behesht_hashtom8
اگه احساس کردی دِلت تبدیل به خرابه شده
برای حسین گریه کن
عجیب دِلت باز میشه..!
#یااباعبداللّھ🌱.
@behesht_hashtom8
✨﷽✨
🏴چكيده اي از زندگينامه حضرت خديجه كبري سلام الله عليها
✍پیامبر (صلى الله علیه و آله ) 15 سال قبل از هجرت با حضرت خدیجه كبرى (علیها السلام ) ازدواج نمودند. در احادیث منابع شیعه و اهل سنت آمده است كه حضرت خدیجه بنت خویلد بن اسد، در دانش و اطلاع به كتب زمان خود معروف بوده است.
او از زنان قریش بوده و علاوه بر كثرت اموال و املاک به عقل و كیاست نیز بر دیگرن برتری داشت و در آن زمان او را «طاهره»، «مباركه»، «سیده نسوان» و «ملكه بطحاء» مینامیدند. او از كسانى بود كه انتظار قدوم پیامبر (صلى الله علیه و آله ) را مىكشید و همیشه از علمای آن زمان نبوت آن حضرت را جویا مى شد.
اشعار فصیح او در مدح رسول گرامى اسلام (صلى الله علیه و آله ) و كمال محبتش به آل عبد المطلب مشهور است كه گویای علم و ادب و محبت اوست. در همان روزى كه آن حضرت مبعوث به رسالت شد جناب خدیجه (علیها السلام ) ایمان آورد.
حضرت خدیجه (علیها السلام ) از مال خویش و میراثى كه به او رسیده بود تجارت می نمود، چندى نگذشت كه از بزرگان تجار شد، به گونهاى كه هشتاد هزار شتر اموال تجاری او را حمل می كردند و هر روز امول او زیادتر مىشد. بر بام خانه او، قبهاى از حریر سبز با طنابهاى ابریشمی بود كه علامت جلالت آن بانوی اول اسلام بود.
افراد زیادى مانند، عقبه بن ابى معیط و ابن ابى شهاب كه هر كدام چهار صد كنیز و غلام و خدمتكار داشتند، و نیز ابوجهل و ابوسفیان و دیگر بزرگان عرب به خواستگارى آن حضرت آمدند؛ ولى قبول نكردند. سرانجام خود حضرت خدیجه (علیها السلام)، پیشنهاد ازدواج به پیامبر (صلىالله علیه و آله) را دادند و این ازدواج با آداب و مراسم خاصى انجام شد.
حضرت خدیجه (علیها السلام) بیست و چهار سال و یک ماه با پیامبر (صلى الله علیه و آله ) زندگى كرد، و تا آن حضرت زنده بود، پیامبر (صلىالله علیه و آله) همسر دیگرى اختیار نكرد.
همچنین حضرت خدیجه (علیها السلام) جمیع اموال خود را به پیامبر (صلى الله علیه و آله ) واگذار كرد.
📚 فیض العلام: ص 211. قلائد النحور: ج ربیع الاول، ص 67. منتخب التواریخ: ص 20. زاد المعاد: ص 344. مصباح المتهجد: ص 732. بحار الانوار: ج 95 ص 357.
@behesht_hashtom8