#منتشر_شد
الشام
✍به قلم: مریم شیدا
📚ناشر: روایت فتح
💳قیمت: ۱۴۰۰۰۰تومان
🌱خاطرات طلبه فرهنگی حسن عباسی از ۴۵ روز سفر به سوریه.
📄برشی از کتاب:
تو خوابم مثل این دنیا با هم می گفتیم و می خندیدم و مسخره بازی در می آوردیم. بهش گفتم:«مهدی، تو که شهید شدی و رفتی اون ور و حوری و میوه بهشتی و غنیمت های بهشتی داری!» برخلاف رفتارای دنیاییش که شروع می کردیم کرکرخنده، نگاه عاقل اندر سفیهی به من کرد. گفت: «سلمان چی داری می گی؟ از روزی که رفتیم اونجا اون قدر کشش اباعبدالله الحسین زیاده که بچه ها حتی سراغ بهشت رو هم نگرفتن... »
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کامل | گفتگوی امام خامنه ای با خبرنگار صداوسیما در نمایشگاه کتاب تهران
⏪هیچ چیزی جای کتاب را نمیگیرد🌹
▪️ رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز پس از بازدید از نمایشگاه کتاب در مصاحبهای، انگیزه خود از چنین بازدیدی را در درجه اول میل شخصی و علاقه به کتاب برشمردند و افزودند:
یکی دیگر از دلایل بازدید از نمایشگاه کتاب، زمینهسازی برای ترویج کتاب و کتابخوانی است.
▪️ اعتقاد من این است که همه آحاد مردم در طبقات مختلف سنی و علمی نیازمند به کتاب هستند و هیچ چیزی نمیتواند جای کتاب را بگیرد.
▪️ نباید فضای مجازی جای کتابخوانی را بگیرد و کتاب باید همواره در سبد خرید و در مجموعه اوقات مردم جای خاص خود را داشته باشد.
▪️ مسئولان وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی باید به کسانی که در کار نشر و تولید کتاب فعال هستند کمک کنند. البته در این بخش کمکهایی میشود و این روند باید ادامه یابد اما کار مهم دیگر این است که فعالان فضای مجازی، ترویج کتاب و کتابخوانی را از جمله وظایف خود بدانند.
▪️ فعالان فضای مجازی کتابهای خوبی را که در زمینههای مختلف علمی، ادبیات، تاریخ، هنر، مسائل دینی و اعتقادی و در یک کلام «کتابهای مفید» را معرفی و ترویج کنند.
▪️ افزایش کارهای جدید، افزایش شمارگان کتابها و تجدید چاپ مکرر برخی کتابها از خبرهای خوب نمایشگاه امسال است.
♦️ #انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
هدایت شده از انجمن راویان فجر فارس(NGO)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب منتظر باشید!🌹🌹
🎥رونمایی از نماهنگ "کاکوی امام رضا"
📆امشب بعد از خبر ۲۰:۳۰ شبکه دو سیما
🔗کارگاه روایت نویسی استاد رحیم مخدومی
فراز نخست
بخش دوازدهم
📖... در شهر بزرگ بیست کتاب فروخته شد. در شهر کوچک هر صد کتاب به فروش رفت. بعد از دل این کار، اتفاقات قشنگتری رخ داد. امام جمعه گفت «تخفیف ناشر مقدار کمی است» آقا راجع به نذر کتاب خاطرهای دارد. وقتی جوان بودیم عدهای از بازاریها نمیتوانستند کتاب بخوانند ولی میخواستند سهم داشته باشند. اینها نذر کتاب میکردند. برای طلبهای که پول نداشت کتاب میخریدند تا در علومی که در جامعه نشر پیدا میکرد شریک شوند. حضرت آقا میگوید الآن اینطور نیست. چقدر سفرههای نذری در طول سال پهن میشود و غذا داده میشود. آیا نذر کتاب هم صورت میگیرد؟ موضوع نذر کتاب را امام جمعه شهر کوچک پشت تریبون مطرح کرد. هر هفته خیر پیدا میشد. اگر چهل درصد ناشر تخفیف میداد. بیست درصد هم هر خیر تخفیف میداد و قیمت کتاب به ده درصد پشت جلد کتاب میرسید. کتاب برای فروش کم میآوردیم. این طرح را گسترش دادند. نذر فروش کتاب به مدرسهها رسید. خیرهایی که در طول سال مدرسه میسازند، متأسفانه فقط در ساخت بنای مدرسه شرکت میکنند. از اینکه زیر این سقفهای شیک، محکم و بزرگ چه دانشآموزانی تربیت میشوند غافل شدهایم. اصل قضیه را فراموش کردیم و به فرع قضیه چسبیدیم. زیاد میشنویم که خیر مدرسهساز ده میلیارد برای ساخت مدرسه داده است؛ اما نمیشنویم که کسی بگوید برای تربیت یک انسان ده میلیارد میدهم. گروههای سرود شوقوذوق و نشاط وارد مدرسهها میکرد. صد تا گروه سرود و تئاتر راهاندازی کنیم.
🖊 ادامه دارد...
#_رحیم_مخدومی
#روایت_نویسی_
#بخش_۱۲
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
✨شیوه های تدوین در خاطرات شفاهی استاد حمید حسام
بخش پنجم
🖊...اما به جهت ارزش کار مصاحبه اگر خوب باشد، تدوین تدوین خوبی خواهد بود- من گونه های مصاحبه را می گویم که این سه شکل برایش مفروض است: یکی اینکه مصاحبه گر و تدوین گر یک شخصیت مشترک دارند. حُسن این روش این است که هر سوالی را که در مقام تدوین در ذهنیت تدوین گر است، قبلا در مقام مصاحبه برای خودش رفع کرده و پرسیده است؛ حالا در بخش پوشه سازی خواهم گفت. در آنجا کار تدوین گر خیلی راحت است. از این جهت روش صحیح روشی است که مدون خودش پرسش گر و مصاحبه کننده باشد. روش دوم روشی است که کسی مصاحبه می کند و مطالب را به شما می دهد. این روش دردسرهای خودش را دارد. شما با انبوهی از سوالات مواجه می شوید. غیر از آن مختصات مشترک همه مصاحبه ها که تکراری اند درهم اند، متناقض اند و نگاه های جزئی در آنها کم است. اما خود شما هم یک سری سوالاتی دارید که اگر خودتان مصاحبه می کردید الاآن آن سوالات را نداشتید. پس دوستانی که در این حوزه در جایگاه مدیریتی هستند اگر برای خاطره شفاهی نسخه ای می پیچند حتما این نسخه را تجویز بکنند که در مقام نگارش خود تدوین گر در متن مصاحبه باشد. من، خود، با دو گونه مواجه بوده ام، کاری را بهم داده اند نوشته ام و کاری هم بوده که خودم رفته ام مصاحبه کرده ام، خیلی تفاوت پیدا می کند. روش دیگری هم هست که بحث خودنوشت است و اصلا مصاحبه ای در کار نیست مثل کتاب پایی که جایی ماند؛ در واقع راوی و نویسنده یکی است.
ادامه دارد...منبع:پلاک هشت، شماره ۴
#حمید_حسام
#بخش_۵
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
✍پیشنهاد کتاب
📖 راهنمای کاربردی مصاحبه در تاریخ شفاهی
🖊مولف: جواد معصومی، محدثه طهماسبیفر
📚ناشر: هورین
🕯معرفی کوتاه: چرا این موضوع: اگر نمیتوانید پاسخ روشن و معنا داری به این سئوال دهید حداقل این رو پاسخ دهید که مصاحبه نکردن دراین موضوعی که دنبالش هستیم چه خسارت معنوی و فرهنگی ای دارد، پاسخ به این سئوال موتور متحرکه و معنای تلاش شماست معنایی که از ابتدا تا انتهای کار با شما خواهد بود و انگیزه ای است برای تحمل سختی های پیش رو اگر به هر دلیلی نتوانستید پاسخ این پرسش بنیادین رو پیدا کنید بی خیال این مصاحبه شوید چه کاری است؟ بگذارید یک نفر دیگر که میداند چرا میخواهد در این موضوع مصاحبه کند مصاحبه رو دست بگیرد.
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
#پیشنهاد_کتاب
🔗کارگاه روایت نویسی استاد رحیم مخدومی
فراز نخست
بخش سیزدهم
📖... این طرح را در مدارس برگزار کردیم و اسمش را کوک (کتاب و کتابخوانی) گذاشتیم. از ناشران خوب خواستیم تا با بالاترین تخفیف به ما کتاب بدهند خیر پیدا کردیم و این تخفیف را به شصت درصد رسانیدم. با کمک ناظران خوب، کتابها را هم بر اساس دوره اول ابتدایی، دوره دوم ابتدایی و دوره اول متوسطه و... شناسایی و متناسب با هر دوره فهرستی آماده کردیم. بستههایی درست کردیم و از مدارس خواستیم بچهها را درگیر کار کنند و خودشان فقط نظارت نمایند. بچهها خودشان نمایشگاه برگزار کنند و کتاب بفروشند. بعد از خرید کتاب دانش آموزان میتوانند سر صف سه دقیقه وقت برای معرفی کتاب داشته باشند. چون شوق کتاب خیلی سخت است و با شوق استندآپ و کلیپ و سرود و ... فرق دارد. اینطور میتوانیم شور و شوق کتابی بین بچهها ایجاد کنیم. بچهها میتوانند این معرفی را بهصورت استندآپ، سخنرانی، نمایش و... اجرا کنند و داور هم بقیه دانش آموزان هستند. از هر مدرسه بهترین مروج کتاب با مدارس دیگر رقابت میکند. امیدوارانه این طرح در حال اجراست. هرکسی این فرصت برایش فراهم است طرح کوک و عطر محله را اجرا کند. چون همزمان جمعیت زیادی درگیر میشوند. اگر بتوانیم بچهها را از فضای مجازی دور کنیم و آنها را کتابخوان کنیم بسیاری از اتفاقاتی که نگرانشان هستیم رخ نمیدهند.بچهها را اردو ببریم. بچهها را کتابخوان کنیم.
🖊 ادامه دارد...
#_رحیم_مخدومی
#روایت_نویسی
#بخش_۱۳
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
✨شیوه های تدوین در خاطرات شفاهی استاد حمید حسام
بخش ششم
🖊... کار این چنینی به نظرم استثنا است، چون راوی در زمان و شرایط بهنگام برای خود یادداشت های شخصی داشته و توانسته کار را از آب دربیاورد وگرنه کسی نمی تواند کار خوبی را اگر فردی ازش مصاحبه نکند و او را به چالش نکشد دربیاورد. روش چهارم روشی است که من تجربه به آن رسیده ام و بسیار مهم است. درست است که شما یک راوی محوری دارید، اما این راوی سی و چند سال از وقوع ماجرا فاصله گرفته است، یک نوع بازیابی ذهنی و ریکاوری باید اتفاق بیافتد. باز به تعبیر استاد کمری، این راوی امروز اگر راوی سی سال پیش بود، حتی نوع دیالوگش فرق می کرد و ادبیاتش متفاوت بود. سوال، من تدوین گر باید با راوی امروز سرو کله بزنم یا این را قوس بدهم و ببرم به سال کربلای 5 به سال 65؟ به چه روشی؟ برای راوی چه نسخه ای داشته باشیم؟ ما داریم با راوی کار می کنیم، هارد (حافظه) او یک مقدار تضعیف شده و پاک شده و دارد به صورت کلی حرف می زند. من فرمانده لشکر می شناسم که تمام مسایل خرد و ریز عملیات را نوبه به نوبه بعد از عملیات تشریح کرده اما از سال اول ککه فاصله گرفته در سال سی ام گزارش آن عملیات در حد یک سطر بیشتر نمی گوید؛ حالا شما دارید خاطرات این فرمانده را می گیرید، یک کلیتی می گوید که هیچ چیزی دست خواننده نمی دهد، اما آن گنج را به تعبیر حضرت آقا می خواهید استخراج کنید. ما با راوی کار داریم، یعنی نگوییم راوی یک حرفی زده و ما هم نوشته ایم.
🖊ادامه دارد...
منبع:پلاک هشت، شماره_۴
#حمید_حسام
#بخش_۶
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
سلاااام سلاام🌱
در خدمتتون هستیم با اولین برنامه نقد کتاب در سال ۱۴۰۳ 😊
دورهمی رونمایی و نقد کتاب "اشک حوا" این بار برگزار میشه😍
نویسنده کتاب: سیده معصومه حسینی
کارشناس این برنامه: طیبه فرید
🔸️دوشنبه، ۳۱ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷ منتظرتونیم
نشانی:
شیراز، خیابان شهید فقیهی(صورتگر) نبش کوچه ۸
#پاتوق_کتاب_شیراز
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
هدایت شده از اینجا با هم باشیم⚘️
«فَاللَّهُ خَیْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ. إِنَّ وَلِیِّیَ اللَّهُ الَّذِی نَزَّلَ الْکِتابَ وَ هُوَ یَتَوَلَّی الصَّالِحِینَ. فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِیَ اللَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ لْعَظِیمِ»؛
به خدا توکل میکنیم او بهترین محافظت کنندگان است
هدایت شده از انجمن راویان فجر فارس(NGO)
هدایت شده از اینجا با هم باشیم⚘️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه سال آستان قدس
سه سال قوه قضائیه
سه سال ریاست جمهوری
😭😭😭😭😭😭
#بدرود_سید_محرومان
#شهید_جمهور
#آیت_الله_شهید_سید_ابراهیم_رئیسی
#همچنان_منتظر
@hatef10012
انتشارات آسمان سوم📖
سلاااام سلاام🌱 در خدمتتون هستیم با اولین برنامه نقد کتاب در سال ۱۴۰۳ 😊 دورهمی رونمایی و نقد کتاب "
سلام و عرض تبریک و تسلیت.
جلسه امروز نقد کتاب اشک حوا برگزار نخواهد شد.
تاریخ بعدی برگزاری جلسه اعلام میشود.
ماموریت جدید
تمام شد.خبر ساعت هشت صبح آب پاکی را ریخت روی دستمان.روی دعاها و التماس هایی که به خداکرده بودیم،روی بی خیالی های این سه سالمانوقتی گرمزندگی بودیم و او داشت خودش را برای مردم توی بر و بیابان می کُشت!
«رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی شهید شد.»
چه جمله بندی نچسب و غریبی!چقدر باید کلمه شهید را کنار اسمش ببینیم که توی سلول های حافظه مان نفوذ کند؟چقدر این کلمات را باید توی دهانمان مزه مزه کنیم که باورمان بشود که او بی خبر رفته.چند سال طول می کشد تا باورمان شود؟
راستی چند سال است حاج قاسم شهید شده؟من که هنوز باورم نشده!مگر شما باورتان شده؟من هنوز گاهی نیمه شب ها با اضطراب از خواب می پرم و به این فکر می کنم که شاید همه این اتفاق ها را خواب دیدم!خوابی به طول پنج سال... حاج قاسم را نگاه می کنم که انگار از ازل توی زندگی ام بوده!از بس قریب و آشناست.هنوز به نبودنش اُنس نگرفتم!شاید هم هیچوقت نگیرم!
اصلا مگر می شود با نبودن آدم ها اُنس گرفت؟!
چرا نشود!
خیلی ها یکی دو سال بعد مُردنشان فراموش می شوند.انگار از اول هم نبودند!جای خالیشان زود با حوادث و آدم های جدید زندگی پُر می شود،آدم با نبودشان اُنس می گیرد. مُردن بدجوری با شهادت فرق دارد.شهادت اینجوری است که انگار آدم نامرئی می شود با قدرتی چندین برابر توانی که در حالت مرئی داشته.بخاطر همین هم شهادت هیچوقت خاطرات آدمِ شهید را عادی نمی کند.ما با شهدا خیلی راحت انس می گیریم!چون خودشان را نمی بینیم اما آثارشان نظرمان را جلب می کند.
انگار تأثیرگذاری شهید با شهادت بیشتر می شود.
دیروز آقای رئیسی را داشتیم!امروز نداریم.حالا او نامرئی شده با قدرتی چند برابر دیروز و همه شصت و سه سال قبلش.چه باور کنیم و چه نکنیم او مأموریتش توی دنیای ما تمام شده بود.نمی بینید چقدر دقیق درست روز سالگرد شروع به کارش به تقویم قمری شهید شد؟!
بعید می دانم یاد مهربانش از حافظه مان پاک شود.
دیگر نیازی نیست برایش نامه بنویسیم و نگران باشیم که به دستش می رسد یا نه!او حالا مستقیما دارد ما را می بیند وصدایمان را می شنود.اوتا زنده بود خادم جمهور بود و حالا که مأموریتش تمام شده شهید جمهور.شهید جمهور یعنی آدمی که یک ربط جدی به مردم داشته و حالا نامرئی شده با قدرتی چند برابر...جای ظاهراً خالی او پر می شود اما شک ندارم که هنوز هم نگران ماست.
راستی امروز نوبت کشیک سید ابراهیم رئیسی در حرم امام رضا بود.قطعا تا بدنش را از معراج شهدای تبریز آماده رفتن به تهران کنند خودش را رسانده کنار امام رضا....
راستی مگر از دیروز تا امروز چقدر گذشته؟!
چرا اینقدر دلم برایش تنگ شده!!
بگذار کمی مسئولیت جدیدش را با خودم تکرار کنم:
شهید سید ابراهیم رئیسی
شهید سید ابراهیم رئیسی
شهید......
به قلم طیبه فرید
https://eitaa.com/tayebefarid
🔗کارگاه روایت نویسی استاد رحیم مخدومی
فراز نخست
بخش چهارده
📖... این طرح را در مدارس برگزار کردیم و اسمش را کوک (کتاب و کتابخوانی) گذاشتیم. از ناشران خوب خواستیم تا با بالاترین تخفیف به ما کتاب بدهند خیر پیدا کردیم و این تخفیف را به شصت درصد رسانیدم. با کمک ناظران خوب، کتابها را هم بر اساس دوره اول ابتدایی، دوره دوم ابتدایی و دوره اول متوسطه و... شناسایی و متناسب با هر دوره فهرستی آماده کردیم. بستههایی درست کردیم و از مدارس خواستیم بچهها را درگیر کار کنند و خودشان فقط نظارت نمایند. بچهها خودشان نمایشگاه برگزار کنند و کتاب بفروشند. بعد از خرید کتاب دانش آموزان میتوانند سر صف سه دقیقه وقت برای معرفی کتاب داشته باشند. چون شوق کتاب خیلی سخت است و با شوق استندآپ و کلیپ و سرود و ... فرق دارد. اینطور میتوانیم شور و شوق کتابی بین بچهها ایجاد کنیم. بچهها میتوانند این معرفی را بهصورت استندآپ، سخنرانی، نمایش و... اجرا کنند و داور هم بقیه دانش آموزان هستند. از هر مدرسه بهترین مروج کتاب با مدارس دیگر رقابت میکند. امیدوارانه این طرح در حال اجراست. هرکسی این فرصت برایش فراهم است طرح کوک و عطر محله را اجرا کند. چون همزمان جمعیت زیادی درگیر میشوند. اگر بتوانیم بچهها را از فضای مجازی دور کنیم و آنها را کتابخوان کنیم بسیاری از اتفاقاتی که نگرانشان هستیم رخ نمیدهند.
درمورد عرصه جدی ادبیات دفاع مقدس حضور انفرادی و فقط نویسنده بودن خیلی کارگشا نیست.
🖊 ادامه دارد...
#_رحیم_مخدومی
#روایت_نویسی
#بخش_۱۴
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
✨شیوه های تدوین در خاطرات شفاهی استاد حمید حسام
بخش هفت
🖊... ما وظیفه داریم آن آدم امروز را به آدم آن روزش برگردانیم. حالا برای این کار روش های متعددی وجود دارد؛ اول بردن به فضای آن روز (محیط)؛ این اصل یک اصل روان شناسی است، آن حس را زنده کردن است برای ریکاوری. دوم بازخوانی و هم گویی و هم سرایی ماجرا در شکل تیمی؛ همه آنها دارند کمک می کنند که این آقا واقعیت کمرنگ شده ذهنی اش را به یاد بیاورد. اینجا باز یک سری از دوستان و صاحب نظران فن تدوین می گویند: "ما کاری نداریم. آن چیزی که الآن دارد می گوید را می خواهیم بنویسیم." اما به نظر من این رویکرد، تحقیق بودن تدوین را مخدوش می کند. سوم آلبوم عکس است؛ با مرور آلبوم عکس بهد از سی سال دنیایی از محفوظات راوی زنده می شود و جان می گیرد، اما عکس یک دال است، یک راهنماست، یک دلیل است، یک نشانه است، هر نشانه ای که بتواند راوی را به آن روز برگرداند کمک خواهد کرد. شاید سه چهار ماه وقت ببرد تا این فرد را به شرایط برگردانیم. به نظرم این حرف حرف تازه ای است. حالا آن کسانی که آمده اند راویان مکمل شده اند هم آیا مطالبه ای دارند؟ بله آنها می گویند ما رفتیم خاطره گفتیم و نشستیم و صحبت کردیم. اینجا سختی کار تدوین در می آید، یعنی تدوینگر انگار دارد روی بند راه می رود. به دیگر سخن تدوینگر باید حرف های متناقض را جدا کند و حرف های مکمل و موسد را که با محوریت تنه بحث که حرف راوی است، بشناسد و نقیض ها را کنار بگذارد.
🖊ادامه دارد...
منبع:پلاک هشت، شماره_۴
#حمید_حسام
#بخش_۷
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
📚 معرفی کتاب
#اطلس_حماسه_خرمشهر
#جنگ_ایران_و_عراق
#آزادسازی_خرمشهر
#مرکز_اسناد_و_تحقیقات_دفاع_مقدس
🛒 خرید آسان از سایت:
http://shop.hdrdc.ir/product/339.
🛒 خرید از فروشگاه:
خ انقلاب خ فخر رازی مجتمع ناشران فخر رازی
۰۲۱۶۶۴۸۱۵۳۲
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
✨شیوه های تدوین در خاطرات شفاهی استاد حمید حسام
بخش هشت
🖊... یک وقت هست می خواهیم تاریخ نگاری بکنیم، جنسش فرق می کند. همه بالسویه در خط روایت هستند مثل خط استارت دو ومیدانی ، اما اینجا قرار است یک نفر تنه بحث باشد که همان راوی ماست، بقیه می آیند تا مکمل و مقوم و موید باشند.
خب، وقتی ما اطلاعات را از این چهار گونه و چهار افتراق خاطره و مصاحبه بیابیم، مواجه می شویم با یک سری دردسرهای دیگر. دارم آفات و آسیب هایش را می گویم. می خواهم ذهنیت شما را برسانم به این نکته جلب کنم که ما ناچاریم قبل از تدوین تحقیق بکنیم. روایت 35 سال بعد از ماجرا، روایت دست چندمی است و به تعبیر امروزی ها ورژن دهم است. ما باید به ورژن دوم یا اول برسیم. این راوی شخصیتش به گونه ای شده که امروز در جامعه یک مناسبات اجتماعی دست به دست داده و مثلا برای خودش کسی شده، مدیر شده، سردار شده، حاج آقا شده، فرمانده شده، خانواده، زن و بچه و داماد و عروس دارد. دیگر نمی پذیرد اگر آن موقع یک خطای فاحشی کرد یا حرفی زد امروز آن حرف را بزند و اصلا در ادبیاتش هم نیست یا اصلا انگاره های فکری اش با امروز متفاوت بوده.
بنابراین چیز دیگری از آب درمیاید. شاید مصداق هایش را داشته باشیدکه راوی آمده باور و قرائت امروز خودش را با ماجراهای سی سال پیش تفسیر کرده است. این آفت را باید با تحقیق جدا کرد. آفت دوم، غبار نسیان و گذر زمان است و طبیعی است که شامل همه می شود. یک راوی حافظه دور خوبی دارد و یکی مثل من به صورت کلی یادش مانده یا اصلا هیچی یادش نیست.
🖊ادامه دارد...
منبع:پلاک هشت، شماره_۴
#حمید_حسام
#بخش_۸
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3
🔗کارگاه روایت نویسی استاد رحیم مخدومی
فراز نخست
بخش پانزده
📖... هرکسی که در توانش است یک سرگروه باشد و تشکلی راه بیندازد. وقت بسیار کم است و کار بسیار زیاد. در این جمع عدهای باید دغدغه داشته باشند که من امسال باید انتشارات بزنم یا یک موسسه فرهنگ هنری دایر بکنم. دورههای آموزشی که همیشه منتظر برگزاری آنها هستیم و از مسئولان انتظار داریم خودمان برگزار کنیم. موسسه فرهنگی هنری و انتشارات دایر کنید، دوره بگذارید، نویسنده تربیت کنید، کتاب چاپ کنید. اینها شعار نیست. چون نویسندگی پاسخگوی نیاز من نبود، موسسه فرهنگی هنری دایر کردیم و دورههای آموزشی میگذاریم و نویسنده پرورش میدهیم. جشنواره در سطح کشور برگزار میکنیم. کتاب چاپ میکنیم.
عدهای مثل این سردار بزرگ در عرصههای مردآزما حضور داشتند. ما هم دلمان خوش باشد که کاری که بر زمینمانده و توانش را داریم و مسئولان از آن غافلاند را انجام میدهیم. میتوانیم مردم را تهییج کنیم. این قدرت مردمی را باور کنیم. تا وقتی این مردم را داریم کاری بر زمین نمیماند. این قدرت را دشمنان باور کردند و از آن بهرهبرداری میکنند. این مردم باید متقاعد بشنود که چهکار خوبی میتوانند انجام دهد. باور کنید این جنبش مبتذلی که راه انداختند با متقاعد کردن مردم موفق شدند. نباید تلقی شود که مردم بد و ضعیف هستند. مردم باید قانع بشوند که کاری خوب است. مردم همه این انقلابی هستند. نهضت امام چطور رخ داد؟ افتضاحات فرهنگی دوران طاغوت جمع شد.
🖊 ادامه دارد...
#_رحیم_مخدومی
#روایت_نویسی
#بخش_۱۵
#انتشارات_آسمان_سوم
@asemane3