دعای غریق دعای که در زمان غیبت هرروز با توجه باید خواند شود
«یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلّب القلوب ثبّت قلبی على دینک»
سکوت را بہ حرف زدن ترجیح دهید؛
قبل از گفتن حرفی با خود فکـر کنید
کہ آیا ضرورت دارد یا خیر؛ چہ بسـا
حرفها و سخنانی کہ بہ زبان آوردیم
و بہ دروغ و غیبت و . . ختم شد !
- شهیدمحمدهادیذوالفقاری
زیارت قبور اموات
الإمامُ الصّادقُ علیه السلام
ـ لَمّا سَألَهُ داوود الرَّقِّيُّ: يقومُ الرجُلُ علی قَبرِ أبيهِ وقَرِيبِهِ وغَيرِ قَرِيبِهِ، هَل يَنفَعُهُ ذلكَ ؟ ـ: نَعَم إنّ ذلك يَدخُلُ علَيهِ كما يَدخُلُ عَلی أحَدِكُم الهَدِيَّةُ، يَفرَحُ بِها.
ـ در پاسخ به داوود رقّی كه عرض كرد: انسان سر قبر پدر خود و خویشاوند و غریبه می رود. آیا این كار برای او سودی دارد؟ ـ فرمود: آری، همان طور كه اگر به یكی از شما هدیه ای داده شود خوشحال می گردد، مرده نیز از كار شما خوشحال می شود.
منبع: بحار الأنوار: 102/296/6
اموات خود باید فاتحه صلواتی یاد کنید
🟢دولت کریمهی امام عصر ۱۵
💠 رفاه و آسایش بی نظیر...
🔹پيامبر اسلام صلیالله علیه و آله فرمودند :
در دولت او مردم آن چنان در رفاه و آسايش به سر می برند که هرگز نظير آن ديده نشده، مال به قدری فراوان می شود که هرکس نزد او بيايد اموال فراوانی زير پايش می ريزد.
📚 کتاب الملاحم و الفتن ، ص141
#امام_زمان
هدیه سوره قدر در شب جمعه به امام زمان
🌷 آیت الله سید علی قاضی (ره):
💠 شب جمعه صد مرتبه سوره قدر را بخوانید و به امام زمان علیه السلام هدیه کنید.که این عمل در صفا و جلاء دادن قلب اثر بسیار زیادی دارد.
#شب_جمعه
#امام_زمان
برای شب جمعه اعمال بسیاری است که ما در اینجا تنها به ذکر چند عمل بسنده می کنیم.
بسیار گفتن «سُبْحَانَ اللّهِ، وَاللّهُ أَکْبَرُ، وَلَا إِلهَ إِلّا اللّهُ» و زیاد صلوات فرستادن. روایت شده است: که جمعه، شبش تابناک و روزش بس روشن است، پس ذکر «سُبْحانَ اللّهِ وَ اللّهُ أَکْبَرُ وَ لا إِلهَ إِلّا اللّهُ» گفته و بر محمّد و آل محمّد بسیار صلوات فرستید؛ و در روایت دیگر آمده: که کمترین صلوات در این شب، «صد مرتبه» است و هرچه بیشتر باشد بهتر است.
و از امام صادق(علیه السلام) روایت شده است: که صلوات بر محمّد و آل محمّد در شب جمعه با هزار کار نیک برابر است و هزار گناه را پاک می کند و مقام انسان را هزار درجه بالا می برد و مستحب است که پس از نماز عصر پنجشنبه تا آخر روز جمعه بر محمّد و آل محمّد (صلوات الله علیهم اجمعین) بسیار صلوات فرستند؛ و با سند صحیح از امام صادق(علیه السلام) روایت شده است: که به هنگام عصر روز پنجشنبه فرشتگان از آسمان با قلم های طلا و صحیفه های نقره فرود می آیند و در عصر پنجشنبه و شب و روز جمعه تا هنگام غروب خورشید جز صلوات بر محمّد و خاندان آن حضرت چیزی ننویسند
در شب های جمعه این سوره ها را بخواند که برای هریک فایده ها و ثواب های بسیار روایت شده: «بنی اسرائیل [اسراء]، کهف، سه طس [ شعراء و نمل و قصص]، سجده، یس، ص، احقاف، واقعه، حم سجده، حم دخان، طور، اقتربت، جمعه» و اگر فرصت نشد همه را تلاوت کند، «واقعه» و سوره های پیش از آن را انتخاب کند، زیرا از امام صادق (علیه السلام) روایت شده:
هرکه در هر شب جمعه سوره «اسراء» را بخواند، نمی میرد تا خدمت حضرت قائم (عجّل اللّه تعالی فرجه الشریف) رسد و از اصحاب آن حضرت گردد و هرکه در هر شب جمعه سوره «کهف» را بخواند، نمی میرد مگر شهید و خداوند او را در قیامت با شهیدان محشور می کند و در قیامت همراه ایشان نگاهش می دارد؛
و هرکه در شب جمعه سوره های «شعراء» و «نمل» و «قصص» را تلاوت کند، از دوستان خدا شده و در امان و حمایت حق تعالی قرار می گیرد و نیز در دنیا دچار تهیدستی و تنگدستی نمی شود و خدا در آن جهان چندان از بهشت به او عطا کند که خشنود شود و بلکه افزون بر خشنودی اش بر او جود و بخشش نماید و صد زن زیبا چشم از زنان دلربای بهشت را به همسری او درآورد؛ و هرکه در شب جمعه سوره «سجده» را بخواند خدا در قیامت نامه اعمالش را به دست راست او دهد و در حسابرسی اعمال بر او آسان گیرد و از دوستان محمّد و خاندان او باشد.
و به سند معتبر از امام باقر(علیه السلام) روایت شده: هرکس هر شب جمعه سوره «ص» را قرائت کند، از خیر این جهان و جهان دیگر آن اندازه به او ببخشند که جز به پیامبری مرسل یا فرشته ای مقرّب نبخشیده اند و او را با هرکس از اهل خانه اش که بخواهد وارد بهشت کنند، حتی خدمتکاری که به او خدمت کرده باشد، هرچند از خانواده او به حساب نیاید و در حدّ شفاعت او نباشد؛
و از امام صادق(علیه السلام) روایت شده: هرکه در شب جمعه یا روز جمعه سوره «اَحقاف» را بخواند، در دنیا دچار بیم و هراس نشود و در روز قیامت از وحشت و ترس در امان باشد و هرکه در شب جمعه سوره «واقِعَه» را بخواند، خدا او را دوست بدارد و او را محبوب تمام مردم کند و در دنیا دچار بدحالی و تنگدستی نشود و آفتی از آفات دنیا به او نرسد و از دوستان حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) باشد و این سوره ویژه امیرالمؤمنین(علیه السلام) است؛
"فضیلت و اهمیت غسل جمعه"
💦۱-رسول گرامى اسلام (صلی الله علیه و آله) در معراج مشاهده فرمود که فرشتگان براى کسانى که روز جمعه غسل جمعه میکنند، طلب مغفرت مى نمایند و مى گویند: {اللهم اغفر للذین یغتسلون یوم الجمعه}
💦۲-#پیامبر_اکرم (صلی الله علیه وآله ) هر کس در روز جمعه غسل کرده و به سوی نماز جمعه قدم بر دارد، و به خطبه های امام جمعه گوش کند ، برای هر قدمش پاداش یک سال عبادت که روزش را روزه بوده و شبش را عبادت کرده به او داده می شود.
💦۳-پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) هنگامی که شب معراج مرا به آسمان بردند، زیر عرش خدا هفتاد هزار شهر را دیدم که هر شهری همانند دنیای شما بود، و فرشتگانی را که بالهایشان را گسترده بودند و خدارا تسبیح وتهلیل می کردند و می گفتند، خدایا کسانی را که در نمازجمعه حاضر می شوند بیامرز، خدایا کسانی را که روز جمعه غسل می کنند، رحمت کن.
💦۴-نقل شده از رسول خدا (صلی الله علیه و آله) در وصیتی به أمیرمؤمنان علی (علیه السلام) فرمودند:در هر جمعه غسل جمعه را بجا آور اگر چه که هزینه خوراکت را صرف آن کنی،زیرا سنتی ( عمل مستحبي ) از این بزرگتر وجود ندارد"
💦۵-در روایتی نقل شده که رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند: هرکس که بر غسل روز جمعه مداومت داشته باشد بدنش درون قبر پوسیده نخواهد شد"
💦۶-روایت شده که #امام_صادق (علیه السلام) فرمودند: "غسل روز جمعه باعث طهارت و کفاره گناهانی است که از این جمعه تا جمعه قبل أنجام داده"
💦۷-غسل جمعه از مهمترين و مؤكدترين غسلهاي مستحب محسوب مي شود و بهتر است كه حتي الامكان ترك نشود"
وقت انجام غسل جمعه از اذان صبح جمعه تا ظهر است. میتوان قضای آن را بعد از ظهر جمعه یا شنبه نیز انجام داد