✨🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌸✨
✨🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸✨
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69
🍃🌸قَالَ الرِّضَا (ع) مَنْ لَمْ يَقْدِرْ عَلَى مَا يُكَفِّرُ بِهِ ذُنُوبَهُ فَلْيُكْثِرْ مِنَ الصَّلَوَاتِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فَإِنَّهَا تَهْدِمُ الذُّنُوبَ هَدْماً.🌸🍃
🍃🌸امام رضا(ع) فرمود: هرکس چیزی ندارد تا کفاره گناهان خود سازد، بسیار بر محمد و آل او صلوات بفرستد؛ چراکه صلوات گناهان را به شدت نابود می کند.🌸🍃
امالی شیخ صدوق، ص73
✨🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌸✨
.
#دعای_روزانه_ماه_رمضان
#دعای_روز_17_ماه_رمضان
✨ بسم الله الرحمن الرحیم ✨
💢اَللّـهُمَّ اهْدِنى فیهِ لِصالِحِ الاَْعْمالِ،
وَاقْضِ لى فیهِ الْحَوآئِجَ وَالاْمالَ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَى التَّفْسیرِ وَالسُّؤال، یا عالِماً بِما فى صُدُورِ الْعالَمینَ، صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
❄️ای خدا مرا در این روز به اعمال صالحه راهنمایی کن، وحاجتها و آرزوهایم را بر آورده ساز ای کسی که نیازمند به شرح وسئوال بندگان نیستی، ای خدایی که ناگفته به حاجات وبه سرائر خلق آگاهی بر محمد و آل اطهار او درود فرست.
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69
❇️ #نکاتی_از_جزء_17
1⃣ آنها که با حق سر جنگ دارند دلهایشان بطور کلی درسرگرمی و غفلت غرق شده؛ لذا مسائل جدی را شوخی میگیرند.(انبیاء 3)
2⃣ ما عالم را برای هدفی آفریدیم. و نه برای سرگرمی و اگر به فرض محال می خواستیم وسیله ای برای سرگرمی خود انتخاب کنیم، چیزی انتخاب میکردیم که متناسب ما باشد.(انبیاء 17)
3⃣ یکی از مواهب الهی به انسان داشتنِ فرزندِ صالح و نسلی شایسته است.(انبیاء 72)
4⃣ نحوه درخواستِ ایوب از خداوند به ما این پیام را می دهد که وقتی از خدا حاجتی می خواهیم طلبکارانه نباشد.(انبیاء 84)
5⃣ مشکلات هر قدر زیاد و دشمنانتان هر قدر قوی و انبوه باشند خدا می تواند حلال مشکلاتتان باشد و شما را بر دشمنان پیروز گرداند.(انبیاء 84)
6⃣ وقتی بخاطرِ گناهانتان گرفتارِ مصیبتی شدید و آنگاه به زشتی آن اظهارِ شرمندگی کردید و به خدا روی آوردید ما شما را از مهلکه های غیر ممکن نجات می دهیم.(انبیاء 87)
7⃣ در آموزش و تربیت و هدایتِ بندگان ِخداوند، متوجه تدریجی بودنِ حصول تربیت و انقلابِ درونی انسانها باشند و در این باره عجله نکنند.(انبیاء 87)
8⃣ طبق معمولِ فرهنگِ قرآن، ایمان و عمل صالح دو رکن اساسی نجات است. (انبیاء 94)
9⃣ اصل در تقوا، تقوای دل است. وقتی دل و نیت پاک شد، بقیه اعمال از آن نشأت می گیرد. آنچه از انفاق و قربانی به خدا میرسد و عمل انسان را آخرتی می کند، نیت و اخلاص است.(حج 32 و 37)
🔟 خداوند برای امتحان بندگان حاکمیت ظاهری خود را در این دنیا به جریان نمی اندازد و مردم را به حال خود گذاشته تا امتحان شوند.(حج 56)
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣تنها راه رابطه با امام زمان ارواحنافداه 🤗😍👇
اصلاح نفس
#اللّهم_عجِّل_لولیّک_الفرج
#آیه_الله_بهجت
#مهدویت
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بابا؟ 😍
-جوووووون؟ 😘
میگم یه انگشتر 🙏🏻😁💍
ببینید تا حال دلتون خووووب بشه.
❤️😍🤗🤗🤗
#رهبرمونعشقه
#شادزی
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69
17.mp3
5.15M
#شرح_دعا
🔮#شرح_دعای_17_ماه_رمضان
🎤استاد مرحوم آیت الله #مجتهدی
💞یک دلی دارم و یک سر، دوبرادر بردند!
💝داده ام دل به حسن!
🌹سر به اباعبدالله
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69
تحدیر جزء 17 قرآن.mp3
3.85M
💠 تلاوت تحدیر (تندخوانی) 💠
⚜ #جزء17
#قرآن_کریم ⚜
⏲ «در31 دقیقه یک جزء تلاوت کنید»
#تلاوت_نور
#ماه_خدا🌙
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69
😍افطــارے
🍃🌸آشپـــزباشے
😋طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی
✅مواد لازم برای شربت
✨شکر۲ لیوان
✨زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
✨گلاب¼ لیوان
✨آب۱٫۵ لیوان
✨آبلیمو½ قاشق چایخوری
1⃣دستور تهیه شربت بار
✨🌸مرحله اول
✨برای تهیه شربت خوشمزه و عسلی ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و حرارت را کم می کنیم و شکر را کم کم به آب اضافه می کنیم و با قاشق آن را کمی هم می زنیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود
✨🌸مرحله دوم
✨البته باید به آرامی شربت را هم بزنیم تا شربت به بالای دیواره های قابلمه برخورد زیادی نداشته باشید. آنوقت زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و بلافاصله آبلیمو و گلاب را نیز می افزاییم و صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد
✨🌸مرحله سوم
✨بعد از اینکه شربت کمی غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم و قابلمه را کنار می گذاریم تا شربت سرد شود.(شربت پس از سرد شدن غلیظ تر می شود پس خیلی نگذارید غلیظ شود)شربت را داخل یخچال قرار می دهیم تا برای تهیه بامیه و زولبیا خنک شود.
✨🌸مواد لازم برای تهیه زولبیا برای ۶ نفر
✨آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
✨گلاب ۱ قاشق غذاخوری
✨اسانس هل۲ قطره
✨نشاسته۵۰ گرم
✨ماست¼ لیوان
✨کره½ قاشق چایخوری
✨جوش شیرین¼ قاشق چایخوری
✨روغن مایع به اندازه کافی
2⃣دستور تهیه زولبیا
🌸مرحله اول
برای تهیه زولبیای خانگی ابتدا کره و ماست را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.ماست را داخل کاسه ای می ریزیم و نشاسته را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی آن ها را مخلوط می کنیم و ۵ دقیقه این مخلوط را کنار می گذاریم.
🌸مرحله دوم
آرد را الک می کنیم و به مخلوط ماست و نشاسته بعد از گذشت ۵ دقیقه اضافه می کنیم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و کره نرم شده را نیز به مواد می افزاییم و جوش شیرین،گلاب،اسانس هل را نیز اضافه می کنیم.
🌸✨مرحله سوم
✨🌸حالا همگی مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم تا مایه ما غلظتی شبیه به ماست داشته باشد.(اگر مایه کمی سفت شده بود می توانید مجددا کمی گلاب بیفزایید) در تابه ای متوسط روغن مخصوص سرخ کردنی به صورت شناور می ریزیم.
✨مرحله چهام
🌸سپس تابه را روی شعله متوسط قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم به مرور زمان روغن داغ شود.قیف را داخل لیوانی قرار می دهیم و مایه زولبیا را داخل آن می ریزیم و زمانیک روغن داغ شده بود قیف را در دست می گیریم.
🌸مرحله پنجم
حالا خیلی سریع آن را فشار می دهیم تا مایه بیرون بیاید و به صورت یک دایره دستمان را می چرخانیم و قیف را فشار می دهیم تا مایه داخل روغن به صورت پیوسته ریخته شود و یک دایره داخل روغن تشکیل شود و بعد مکث می کنیم و دایره ای دیگر در روغن ایجاد می کنیم.
🌸مرحله ششم
به همین صورت زولبیا ها را داخل روغن شکل می دهیم و با یک کفگیر دارای سوراخ زولبیا ها را داخل روغن بر می گردانیم تا هر دو طرف آن ها طلایی و کاملا سرخ شود. ( می توانید به جای قیف مایه را داخل سس خوری نیز بریزید
🌸مرحله هفتم
شربت را از یخچال بیرون می آوریم. هنگامی که زولبیاها سرخ و طلایی شدند آن ها را از روغن خارج می کنیم و در توری به مدت ۱ دقیقه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و بعد داخل شربت سرد (که در بالا طرز تهیه آن را توضیح دادیم) قرار می دهیم.
🌸مرحله هشتم
حالا اجازه می دهیم ۲ الی ۳ دقیقه زولبیاها داخل شربت بماند تا کاملا آغشته به شربت شود و بعد مجددا داخل توری قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود. زولبیا های آماده شده را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم.
🌸مرحله نهم
حالا روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند. اگر قصد درست کردن بامیه نیز همراه با زولبیا دارید شربت را مجددا از مصرف در یخچال قرار دهید تا برای بامیه نیز خنک باشد. 😍نوش جان
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69
✨🌸مواد لازم برای تهیه بامیه برای ۶
نفر
✨آرد½ پیمانه
✨شکر ۱ قاشق غذاخوری
✨تخم مرغ ۱ عدد
✨کره ۲۵ گرم
✨آب½ پیمانه
✨بکینگ پودر¼ قاشق چایخوری
✨روغن مایع به اندازه کافی
3⃣دستور تهیه بامیه
✨🌸مرحله اول
✨برای تهیه بامیه خوشمزه ابتدا کره و تخم مرغ را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود. اگر می خواهید زولبیا و بامیه درست کنید ابتدا زولبیا را آماده کنید و بعد بامیه را درست کنید چون بامیه دارای تخم مرغ است و روغن به احتمال زیاد کف می کند.
✨🌸مرحله دوم
✨آب را داخل قابلمه ای می ریزیم وروی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره به دمای محیط رسیده و نرم شده را به آن اضافه می کنیم و آب که به جوش آمد و در حال جوشیدن بود بیکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و از الک رد می کنیم.
✨🌸مرحله سوم
✨سپس به آب در حال جوشیدن اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا حالت خمیری بگیرد. ابتدا شاید کمی مواد سفت شود ولی همچنان ادامه می دهیم و با قاشق روی خمیر می کشیم و آن را باز می کنیم و بعد سریع خمیر را جمع می کنیم.
✨🌸مرحله چهارم
✨این کار را چندین مرتبه انجام می دهیم تا اگر هوا میان خمیر باقیمانده خارج شود. خمیر که منسجم شد ان را کنار می گذاریم تا خنک شود. توجه کنید که خمیر نباید سرد شود چون زمان اضافه ردن تخم مرغ به آن، باعث دیر جذب شدن به خمیر می شود.
✨🌸مرحله پنجم
✨همین طور نباید خمیر داغ باشد چون تخم مرغ در خمیر می پزد.پس فقط خنک شود یعنی کمی گرم باشد. در قابلمه ای کوچک روغن سرخ کردنی به صورت شناور می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم روغن به مرور زمان داغ شود.
✨🌸مرحله ششم
✨زمانیکه خمیر خنک شد تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و با همزن برقی خوب خمیر را هم می زنیم. ابتدا مایه خمیر تکه تکه و جدا می شود نگران نباشید همچنان به هم زدن ادامه دهید چون مواد خمیر بر اثر همزدن منسجم و یکدست می شوند.
✨🌸مرحله هفتم
✨اگر بعد از حداکثر ۱۰ دقیقه دیدید هر چه هم می زنید ولی خمیر سفت است می توانید نصف یک عدد تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید و مجددا هم بزنید. خمیر را داخل قیف می ریزیم و قیف را بالای قابلمه روغن داغ شده می گیریم.
✨🌸مرحله هشتم
✨سپس تیغه قیچی را داخل روغن می کنیم و بیرون می آوریم تا چرب شود و مایه بامیه به آن نچسبد. قیف در یک دستمان است و قیچی در دست دیگرمان است. قیف را فشار می دهیم و مایه بامیه بیرون می آید و به هر اندازه که دوست داشتید اندازه بامیه ها باشد مایه را قیچی می کنید.
✨🌸مرحله نهم
✨بامیه داخل روغن می افتد و مجددا به اندازه ای که قابلمه گنجایش داشته باشد از مایه داخل روغن قیچی می کنیم. البته توجه کنید که زیاد بودن تعداد بامیه ها در روغن بر گرداندن آن ها را سخت می کنید پس به اندازه ای از مایه داخل روغن می ریزیم که بامیه ها بیکدیگر نچسبند.
✨🌸مرحله دهم
✨بامیه ها را در روغن با کفگیر دارای سوراخ خوب زیر و رو می کنیم تا هر دو طرف آن ها سرخ شود و به خوبی رنگ بگیرند. شربت را از یخچال بیرون می آوریم. سپس بامیه ها که سرخ شدند بیرون می آوریم و داخل شربت قرار می دهیم.
✨🌸مرحله یازدهم
✨حالا بعد از ۱ دقیقه بامیه ها را از شربت بیرون می آوریم و در توری می گذاریم تا شهد اضافه آن خارج شود. بامیه ها را در ظرفی می چینیم و روی آن سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند و بعد نوش جان کنید.
✅✅✅نکات طرز تهیه زولبیا
✨🌸✨🌸پفکی شدن زولبیا
✅اگر توجه کرده باشید زولبیاهای بازاری که از قنادی تهیه می کنید بافتی بهتر و شکننده دارند. برای ترد تر شدن بافت زولبیا از جوش شیرین استفاده می شود ولی چون جوش شیرین زیان آور است بهتر است از بکینگ پودر استفاده شود. برای اینکه خاصیت بکینگ پودر از بین نرود زمانی که آنرا به مایه زولبیا اضافه کردید مایه را خیلی مخلوط نکنید چون ترکیب شدن بکینگ پودر با دیگر مواد باعث آزاد شدن گاز دی اکسید کربن می شود و به همین دلیل اگر مواد بیش از حد ترکیب شوند، این گاز از بین می رود.
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69
🍃🌷عصـــربخیر🌷🍃
🍃🌷خـــدایا شکــرت🌷🍃
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69
🍃🌼سـلام بر قائم آل محمــد🌼🍃
✨اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم✨
https://eitaa.com/joinchat/3981049917C2c61c87e69