eitaa logo
اقتصادی(بورسی)سیاسی
1.4هزار دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.1هزار ویدیو
27 فایل
تحلیل سهام و نکات آموزشی سلب مسئولیت: تمام مسئولیت خرید و فروش با شماست ما فقط پیشنهاد میدیم
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: مسئولان از من می‌پرسند این مشکلات خرد چگونه به گوش شما می‌رسد؟ می‌گویم از اینستاگرام! 🔹امروز‌‌ کلیات‌ طرح‌‌‌ صیانت‌ در‌ کمیسیون‌ مخصوص این‌ طرح‌‌ تصویب‌ شد، این امر در‌ شرایطی‌ رخ‌ داد‌ که‌ مجلس‌ هنوز‌ بودجه‌ ۱۴۰۱‌ را‌ به تصویب‌ نرسانده‌است. طرحی که پس از نهایی شدن مراحل تصویب، برای دولت لازم‌الاجراخواهد بود. به همین مناسبت مرور بخشی از اظهارات پیش از انتخابات رئیس‌جمهور درمورد فضای مجازی خالی از لطف نیست؛ رئیسی: "فضای مجازی فضای کسب و کار و تجارت مردم است، دختران خودم از این شبکه‌ها خرید می‌کنند، خیلی اوقات هم ارزان تر است هم بهتر. خودم اینستاگرام حساب دارم و فعال هستم، هر شب کامنت‌ها را چک می‌کنم، نظرات و انتقادات مردم از این طریق به ما می‌رسد. گاهی اوقات با مسئولان بخش‌های مختلف تماس میگیرم تا مشکلات را پیگیری کنم، می‌پرسند این مشکلات خرد چگونه به گوش شما رسید؟ می‌گویم از اینستاگرام!"
با فشار افکار عمومی صیانت باطل شد. البته خودتون توجیهات مطلب را بگیرید👇
ابطال رای کلیات طرح صیانت توسط معاونت قوانین مجلس کوچی عضو کمیسیون مشترک طرح صیانت: 🔹معاونت قوانین در نامه ای از رعایت نشدن آئین نامه داخلی در فرایند بررسی طرح صیانت خبرداد و تاکید کرده که آنچه در جلسه امروز کمیسیون مشترک رای گیری شده متفاوت از طرحی است که از صحن علنی مجلس به این کمیسیون ارجاع شده و اساسا نباید مبنای رسیدگی و رای گیری در کمیسیون قرار می گرفت 🔹 قرار بوده کمیسیون، موادی که براساس حکم رهبر انقلاب در صلاحیت شورای عالی فضای مجازی است را استخراج و مطابق مصوبه شورای عالی آن دسته از مواردی که در صلاحت تقنینی مجلس است را تصویب کند اما آن چه تصویب شده مطابق با این موارد نیست. 🔹اگر کمیسیون بنا داشت متن ارجاع شده از صحن علنی را تغییر دهد تنها راه آن استفاده از ماده 142 آئین نامه داخلی و ارجاع به مرکز پژوهش ها بود اما این موضوع تحقق نیافته و لذا در رای گیری کلیات طرح، قانون آئین نامه مجلس رعایت نشده به دلایل ذکر شده و این که مصوبه اخیر متفاوت از طرح ارجاعی به این کمیسیون است، آنچه رای گیری شده امکان بارگذاری درسامانه قوانین مجلس را ندارد و نمی تواند مبنای رسیدگی کمیسیون قرار گیرد.
واکنش تند خبرگزاری اصولگرای تسنیم به تصویب تسنیم نوشت: 🔹اول: فرض کنیم این طرح اساساً هیچ عیب و ایرادی هم در متن و جزییات ندارد و ایده پخته‌ای برای ساماندهی فضای مجازی است؛ حتی اگر چنین باشد - که نیست - باز هم این شیوه از مدیریت روند مربوط به تصویب آن هیچ نسبتی با درایت ندارد. 🔹درست یا غلط، هرگونه که می خواهید تصور کنید، بخش مهمی از مردم نسبت به این طرح بدگمان اند و تصور می کنند که محدودیتهای قابل توجهی را می تواند برایشان ایجاد کند؛ صاحبان کسب و کار در برخی از این پلتفرمها نگرانند و بعضی دیگر هم احساس می کنند آزادی شان در حال تحدید شدن است؛ مهمتر اینکه این انتقادات حتی در بدنه مذهبی و انقلابی هم وجود دارد و نمی توان نقدها را به غیرانقلابی بودن و امثال آن نسبت داد. 🔹در چنین شرایطی، عقلانیت ایجاب می کند که دیالوگ و گفتگوی بیشتری با جامعه برقرار شود، بررسی و دقت نظر بیشتری روی طرح صورت بگیرد و نهایتاً یک مشارکت سیاسی قابل توجه برای چنین ایده هایی شکل بگیرد. 🔹اما مسئله اینجاست که به این ظرایف توجه نمی شود و برخی اعضای کمیسیون به نحوی رفتار می کنند که می تواند این تصور را پیش بکشد که ظاهراً گویا مردم برای آنها موضوعیتی ندارند. 🔹شما «نماینده» مردم هستید؛ غیر از آنکه باید به حقیقت و مصلحت واقعی کشور توجه کنید، حتماً باید به اقناع مردم و رضایت آنها نیز بیندیشید. 🔹دوم: یک زمانی درباره نوسان قیمت دلار این طنز در جامعه جاری شد که وقتی از نرخ این ارز سوال می شد می گفتند الان؟...یا الان؟ حال طرح معروف به صیانت که حالا ظاهراً نام دیگری به خود گرفته نیز آنقدر طی ماه های گذشته چه به لحاظ محتوا و چه از منظر حتی «نام» و عنوان، تغییر کرده که هرگاه از نام و محتوای این طرح پرسیده می‌شود باید بگوییم الان؟... یا الان؟ 🔹همین تغییرات و اصلاحات متعدد و پذیرش برخی از این انتقادها توسط نویسندگان –که از قضا نویسندگان و مشاوران هم در یکی دو نوبت عوض شدند- نشان می دهد که طرح می تواند اشکالاتی داشته باشد و تغییر آن هم غیرعقلانی نیست. 🔹لذا وقتی اینچنین است، چرا باید آن را به این شکل غیر اصولی به رای گذاشت و اینهمه نقد و اتهام به کل مجلس را پذیرفت؟ یکی از سایت ها در همین ساعات بعد از ظهر امروز با برخی نمایندگان گفتگو کرده و پرسیده که کمیسیون امروز کلیات کدام نسخه از طرح را تصویب کرد؟ یکی گفته که طرح مصوب امروز همان نسخه دی ماه بود و دیگری گفته نسخه مربوط به بهمن بود! این بدان معناست که در بعضی از این نمایندگان اشراف دقیقی حتی به این مسئله هم وجود ندارد.
♦️اولین مرحله تحریم‌ها علیه روسیه از هم اکنون آغاز می‌شود بایدن: 🔹پوتین در حال ایجاد زمینه برای یک حرکت بسیار بزرگتر است. 🔹این حرکتی برای شروع تهاجم به اوکراین است. 🔹من شروع به اعمال تحریم‌هایی خواهم کرد که بسیار شدیدتر از تحریم‌های قبلی هستند. 🔹اولین مرحله تحریم‌ها از هم اکنون آغاز می‌شود. 🔹ایالات متحده تحریم‌های انسدادی کامل را علیه دو بانک روسیه اعمال می‌کند. 🔹ما در حال اعمال تحریم‌ها بر بدهی دولتی روسیه هستیم. 🔹تحریم‌ها علیه نخبگان و اعضای خانواده مقامات روسیه نیز اعمال می‌شود. 🔹اگر روسیه به رفتار تهاجمی خود ادامه دهد، حتی بهای سنگین تری پرداخت خواهد کرد. 🔹ما در حال همکاری با آلمان برای توقف خط لوله نورد استریم ۲ هستیم. 🔹من مجوز استقرار نیروها و تجهیزات بیشتری را برای تقویت کشورهای بالتیک داده‌ام. 🔹ما هیچ برنامه‌ای برای مبارزه با روسیه نداریم. 🔹ما از هر اینچ مربع از قلمرو ناتو دفاع خواهیم کرد. 🔹تا زمانی که قصد شروع جنگ را نداشته باشید، به منابع خونی نیاز ندارید(اشاره به تامین منابع خونی ارتش روسیه در مرز اوکراین). 🔹ایالات متحده شاهد افزایش قابل توجهی عملیات پرچم دروغین توسط روسیه بوده است. 🔹ایالات متحده برای هر گونه در بحث انرژی به سایر منابع انرژی نگاه میکند. 🔹دفاع از آزادی در داخل کشور نیز هزینه‌هایی را به همراه خواهد داشت.
✅ عدالت لیبرالی در برابر عدالت اسلامی ❎ در گفتمان اقتصاد لیبرالی عدالت یعنی آزادسازی همه چیز از مالکیت گرفته تا بانک و قیمتها و در حالت اضطرار دادن یارانه به فقیر ❎ در گفتمان اقتصاد لیبرالی شیکاگویی عدالت یعنی شوک درمانی یعنی رهاسازی قیمت ارز و کالاهای اساسی، یعنی یارانه زدایی ❎ در گفتمان اقتصاد لیبرالی شیکاگویی وطنی، عدالت یعنی دادن یارانه تورمی خودتخریبگر، یعنی دادن یارانه از محل گران کردن همه چیز ✅ در گفتمان اقتصاد اسلامی عدالت یعنی توانمندسازی مادی و معنوی مردم ✅ خداوند به پیامبرش می فرماید از آنها زکات بگیر تا پاکیزه و طاهرشان کنی ✅ در گفتمان اقتصاد اسلامی عدالت یعنی از ثروتمندان مالیات بگیر و فقرا را توانمند کن ✅ در گفتمان اقتصاد اسلامی عدالت یعنی افراد بقدری توانمند شوند که برای دادن زکاتشان فقیری را پیدا نکنند. ✅ در گفتمان اقتصاد اسلامی، عدالت در خدمت معنویت قرار می گیرد و معنویت در خدمت عدالت
دعای ظهور هر شب برای آمادنت دعای فرج می خوانم. تا مردم عالم با ظهورت، فرج در دلها شان حاصل شود.
نامه ابطال رای به طرح صیانت تاثیری ندارد/ دبیر کمیسیون مشترک: صفر تا صد تصمیم با ماست! ویس کرمی دبیر کمیسیون مشترک طرح صیانت بیان کرد: 🔹️طبق اصل ۸۵ قانون اساسی این طرح به کمیسیون مشترک واگذار شده و صفر تا صد این تصمیم با کمیسیون است و این نامه تاثیری در روند کار نخواهد داشت، چون در نهایت کمیسون است که در مورد جزئیات و کلیاتش تصمیم می‌گیرد. 🔹️به نظرم رسانه‌ای کردن این نامه کار چندان جالبی نبود چراکه بعضی از مسائل باید در درون مجلس پیش برود. 🔹در جلسه روز گذشته تصویب کلیات، از ۲۰ نفر عضو کمیسیون مشترک، ۱۹ نفر رای موافق دادند و یک نفر ممتنع بود، آقای رشیدی هم که جنجال رسانه‌ای ایجاد کردند اصلا عضو کمیسیون نیستند./ انتخاب
وقتی شفافیت آرا نمایندگان وجود ندارد پس تر و خشک باهم میسوزند!