رئیس سازمان بورس در کلاب هاوس :
🔹 به دلیل حضور گسترده مردم، بازار سرمایه به یک موضوع ملی تبدیل شده و هم اکنون بیش از ۵۷ میلیون کد سهامداری داریم.
🔹 بیش از ۹۰ درصد جمعیت کشور به نوعی با بازار سرمایه مرتبط هستند. در سال ۹۹ رکوردهایی بورس بر جای گذاشت که بیش از ۶۸۰ هزار میلیارد تومان تامین مالی برای اقتصاد کشور بود.
🔹 بازار سرمایه سال گذشته با فراز و نشیب های زیادی همراه بود و امروز در جایگاهی قرار دارد که از یک بازار محدود به یک موضوع مهم و با اهمیت در اقتصاد کشور تبدیل شده است.
🔺تغییر در روش انتشار EPS شرکتها
🔹دهقان دهنوی، رئیس سازمان بورس:
🔹در شرایط کنونی در حال طراحی یک مدلی هستیم تا EPS شرکتها به نحو بسیار خوب و شفاف در اختیار سهامداران قرار بگیرد ناگفته نماند که در این مدل جدید، سناریوهای مختلفی در اختیار مالکان سهم قرار خواهد گرفت.
همچنین بحث دامنه نوسان در اختیار هیئت مدیره سازمان است، اکنون نیز در حال بررسی آن هستیم و هر زمان که نیاز باشد آن را تغییر خواهیم داد.
⭕️✅ دکتر دهقان دهنوی در این گفت و
گو بیان کرد:
🔹بازار در سال گذشته با همه فراز و نشیب های خود جایگاه جدیدی را در اقتصاد کشور برای خود ایجاد کرد و امروز به عنوان یک موضوع مهم در کشور مطرح می شود.
🔸این مساله به دلیل حضور مردم است که به واسطه آزادسازی سهام عدالت و سایر روش ها تا 57 میلیون رسیده است، همین مساله سبب درگیر شدن بیش از 90 درصد مردم با بازار سرمایه شده است.
🔹بیش از 680 هزار میلیارد تومان تامین مالی برای اقتصاد کشور بوده است.
⭕️رییس سازمان بورس:
🔹در مورد بحث دولت از دولت انتظار مسولیت پذیری نسبت به بازار سرمایه داریم.
🔸در نبود این کمک باید این منابع از طریق افزایش پایه پولی تامین میشد از همین رو می توان ادعا کرد که بازارسرمایه ناجی اقتصاد در سال گذشته بوده است.
🔸به علاوه از وظایف دولت است که از بازار سرمایه حمایت کند.
🔹نرخ سود بالا برای هر دو بازار پولی و مالی سم است
خیلی جالبه وزرا و مسئولین دولتی در نرم افزار #کلاب هاوس باهم گفتگو می کنند
نکته اول :کلاب هاوس در گوشی آیفون دسترسی دارد و در گوشی ها اندرویدی باید یکی از دوستان تون که گوشی آیفون دارد تقاضا بده تا شما هم در این گفتگو باشید
نکته دوم :چرا #کلاب هاوس که هر دو موسس این نرم افزار یکی یهودی هست یکی اسلام ستیز که حتی توییتر هم پست هاش و نمیذاره
خیلی جالبه #جنگ_رسانه ای و همچینن تعمد عمد به این نرم افزار چه ماجراهای پشت پرده است.
خوب بیاد مثل آدم در صدا و سیمایی که خودتون همه کار هستید و تمام تریبون دست شماست حرف بزنید یا جواب گوی مردم باشید.
#بسیار_زیرک اند_هر کس _اینا_رو_دست_کم_بگیره_قافیه_رو_باخته
#میرمهدی
ديپلماسي ايراني/متن پيش رو در ديپلماسي ايراني منتشر شده و انتشار آن به معناي تاييد تمام يا بخشي از آن نيست
اسکات ريوز/ يوان ديجيتال جديد چين که توسط بانک مرکزي اين کشور کنترل مي شود، مي تواند به تهديدي براي دلار آمريکا که ارز استاندارد تجارت عمدي و ارز ذخيره جهان به شمار مي رود، تبديل گردد. ارز ديجيتال بانک مرکزي (CBDC) احتمالا در تجارت بين الملل مورد استفاده قرار مي گيرد و تقريبا مي توان به طور قطع گفت که با نظام مالي جهاني ارتباط نخواهد داشت.
کالاهاي حياتي مانند نفت و مس با دلار قيمت گذاري مي شوند. بانک تسويه حساب هاي بين المللي مي گويد که در حال حاضر براي انجام حدود 88درصد از معاملات ارزي بين المللي از دلار آمريکا استفاده مي شود، در حالي که اين درصد براي يوان به 40 مي رسد.
در داخل چين، يوان ديجيتال جديد به دولت اقتدارگراي اين کشور اين امکان را مي دهد تا معاملات مالي مردم خود را در زمان واقعي رديابي و يک روش کارآمد براي اجراي سيستم «اعتبار اجتماعي» پکن براي محدود کردن سفرهاي داخلي و ساير فعاليت هاي افراد نامطلوب ايجاد کند.
ارز ديجيتال جديد چين شبيه پول کاغذي آن به نظر مي رسد. يک برنامه تلفن همراه که بانک خلق چين ارائه کرده، اين امکان را براي کاربران فراهم مي آورد تا اين ارز ديجيتال را مانند پول نقد خرج کنند. اين برنامه تاکنون توسط حدود 100هزار نفر آزمايش شده و مشخص نيست که چه زماني به طور کامل در اختيار 1.4 ميليارد شهروند چين قرار مي گيرد.
آدارش سينا، تحليلگر «بانک آو امريکا»، گفت اقدام چين در جهت معرفي يک ارز ديجيتال احتمالا تلاشي براي گسترش نفوذ منطقه اي آن است و نه تلاشي براي کاهش ارزش دلار: «در نهايت، احتمالا هدف اصلي و واقع گرايانه تر چين تلاش براي تغيير وضعيت (دلار آمريکا) به عنوان ارز در ذخيره جهاني نيست.»
بيت کوين و ساير ارزهاي رمزنگار مانند اتريوم، کاردانو و لايت کوين توسط بانک مرکزي هيچ کشوري پشتيباني نمي شوند. اين ارزهاي رمزنگار به طور خاص براي جلوگيري از کنترل دولت ها و فرار از کاهش ارزش ارزهاي عادي در نتيجه تورم و غيره طراحي شده اند. ناشناس بودن بيت کوين که در سال 2009 راه اندازي شد، آن را براي بسياري از طرفداران ارز رمزنگار جذاب کرده است. يوان ديجيتال چنين خاصيتي ندارد.
با اين حال، استفاده از يک ارز ديجيتال جديد در خارج از نظام مالي جهان امکان استفاده از اين ارز را براي مقابله با تحريم هاي بين المللي مانند مجازات هاي اعمال شده عليه ايران و کره شمالي براي چين فراهم مي آورد. برخي گزارش ها از اين مساله حکايت دارند که روسيه نيز در حال تهيه نسخه ديجيتالي روبل است. فايننشال تايمز در سال 2018 به نقل از سرگي گلازايف، يکي از مشاوران برجسته ولاديمير پوتين، نوشته بود: «اين ابزار (روبل رمزنگار) براي فعاليت هاي حساس دولت بسيار مناسب است. ما مي توانيم بدون توجه به تحريم ها با همتايان خود در سراسر جهان تسويه حساب کنيم.»
ايالات متحده که تامين کننده دلار بانک هاي سراسر جهان است، به اطلاعات درباره معاملات عمده ارزي نياز دارد. اين مساله اين امکان را به آمريکا مي دهد تا ملت ها، موسسات و افراد سرکش را از نظام مالي جهاني حذف کند. منتقدان، اين عمل را «استفاده تسليحاتي از دلار» مي خوانند. يوان ديجيتال مي تواند با انجام تبادلات مالي بدون اطلاع ايالات متحده و اجتناب از سوئيفت، شبکه پيام رساني درباره نقل و انتقالات بين بانک هاي تجاري و تحت نظارت واشنگتن، راهي ايمن براي کشورهاي مجازات شده توسط آمريکا فراهم آورد.
بانک انگليس اولين بانکي بود ارز ديجيتال بانک مرکزي را پيشنهاد کرد، اما چين اولين کشوري است که چنين ارزي را ارائه مي کند. ديگر کشورها از جمله کانادا، هند، سنگاپور، سوئد، تايلند، اروگوئه و ايالات متحده نيز در حال بررسي امکان ايجاد ارز ديجيتال توسط بانک مرکزي خود هستند. البته جرومي پاول، رئيس فدرال رزرو گفته ايالات متحده عجله اي براي توسعه ارز رمزنگار خود ندارد: «از آنجا که ما ارز اصلي ذخيره جهان هستيم، نيازي به عجله در اين پروژه نداريم و لازم نيست اولين کشور در بازار باشيم.»
فيس بوک در سال 2019 از برنامه خود براي توسعه يک ارز رمزنگار خبر داد. پايگاه کاربران اين رسانه اجتماعي از جمعيت بسياري از کشورهاست و ارائه چنين ارزي توسط فيس بوک مي توانست ارزهاي بدون پشتوانه سنتي را تحت تاثير قرار دهد و در معاملات اختلال ايجاد کند. نهادهاي نظارتي ايالات متحده برنامه هاي فيس بوک را لغو کردند، اما چين به توسعه يوان ديجيتال ادامه داد.
#صرفا_جهت_بالا_بردن_دانش_عمومی
این هفته بازار احتمالا سردرگمی داریم هم به خاطر برجام و مسائل دیگر پس دست به خرید نزنید و فعلا نظاره گر باشید کسانی که سهم های بنیادی و ارزنده دارند نظاره گر باشند. کسانی که نوسانی عملا می کنند مراقب باشند
آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است صف های فروش تمام شاخص سازها
ببندید پرتفوی رو گفتم به خاطر برجام و مسائل دیگه بازار همینه #شعار تو کلاب هاوس نمیخوایم حمایت کنید من ترسم اینه تا آخر اردیبهشت به همین صورت باشه کج دار مریز یک روز حمایت کنند بعد قرمز
دوستانی که ترک می کنند کانال رو چی بگم به به چه چه تو این وضعیت سیگنال نمیشه داد واقعیت اینه نمیخوایم مردم گرفتار کنیم همش الان ریسکه درست میشه ان شاء الله
با این کاری که جناب روحانی درباره واکسن کرونا گفتند و عدم صبر تا تابستان #برکت هم صف فروش شده
یک نکته بگم ببینید مردم کجا رفتند سرمایه گذاری کنند فقط تو یک نماد #ارز_دیجیتال در یک صرافی بالای 1000 میلیارد تومن خرید و فروش شد.
مردم بابت کار شما در جایی که هنوز حکم شرعی به حلال بودنش ندارند. در اونجا خرید و فروش می کنند 8 ماه بورس وضعیت همینه مردم خسته شدند خب یک کاری کنید پشت تریبون شعار دادن که راه حل نیست
یکی از اون صرافی ها 👇👇👇😐
رییس سازمان بورس:
🔹بازار سرمایه از لحاظ شفافیت و نقدشوندگی وضعیت مطلوبی ندارد
🔹دامنه نوسان به صورت تدریجی متقارن میشود
🔹قرار است منابع قابل توجهی از صندوق توسعه وارد بازار شود
#کی_زمانی_که_کاندیدای_مد_نظرشون_تایید_شد
اقتصادی(بورسی)سیاسی
این هفته بازار احتمالا سردرگمی داریم هم به خاطر برجام و مسائل دیگر پس دست به خرید نزنید و فعلا نظار
همین صبح بعد اذان گفتم که در جریان باشید
هیچی نمیشه گفت درباره این بازار روزه ها مقبول حق دم افطار دعا کنید برای همه
اقتصادی(بورسی)سیاسی
با این کاری که جناب روحانی درباره واکسن کرونا گفتند و عدم صبر تا تابستان #برکت هم صف فروش شده
البته #برکت زمین زد جوابیه بنیاد برکت هم خوب بوده که ما 5 میلیون دوز فروختیم به خارج کشور بهر حال جناب روحانی هست
کلاهبرداران با ارسال لینک های جعلی دعوتنامه در کلاب هاوس اقدام به انجام فیشینگ و سوءاستفاده از کاربران می کنند.
به گزارش مشرق، شبکه اجتماعی کلابهاوس بدون اتکا به عکس، ویدئو و نوشته، توانسته بین کاربران ایرانی به خصوص برخی چهره های سیاسی و اجتماعی جا باز کند، در این پلتفرم افراد میتوانند بهصورت زنده با یکدیگر صحبت کنند و نظرات خود را به اشتراک بگذارند. در این اپلیکیشن برخلاف سایر شبکههای اجتماعی تنها میتوانید از صوت برای برقراری ارتباط استفاده کنید. همچنین اتاقهای گفتگو مختلفی به صورت مجازی با موضوعات گوناگونی وجود دارد که همه اتفاقها در آن زنده و همزمان از طریق گفتگو بین افراد رخ میدهد.
هر سرویس جدیدی متناسب با ویژگیهایی که دارد با اقبال کاربران و مخاطبان مواجه میشود. راهاندازی برخی از این سرویسها به دانش فنی بالا، زیرساختهای ارتباطی گسترده و هزینههای بسیار زیاد نیاز دارد. اپلیکیشن شبکه اجتماعی کلابهاوس به افراد اجازه میدهد در چترومهای صوتی به صحبت درباره موضوعات مختلف بپردازند که این روزها محبوبیت رو به رشدی پیدا کرده است و البته به محلی برای گفتوگوی مسوولان هم تبدیل شده است و محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که معمولا در شبکههای اجتماعی حضور پیدا میکند هم به یکی از حاضران چترومهای مختلف این اپلیکیشن تبدیل شده است.
با توجه به اینکه کاربران فقط با لینک دعوت یکیاز اعضای کلابهاوس میتوانند وارد این اتاقهای مجازی شود و تعداد لینکهای دعوت محدود است، بازار سیاه فروش دعوتنامه کلاب هاوس به راه افتاده و گاهی در برخی از سایتها قیمتهای بالایی برای این دعوتنامهها در نظر گرفته شده است. کلاهبرداران با سوءاستفاده از این ویژگیهای کلاب هاوس اقدام به فروش لینکهای جعلی دعوتنامههای اتاق گفتگو میکنند، به نحوی که کاربر پس از خرید و واریز وجه، متوجه میشود که این لینک جعلی است و قادر به ورود به اتاق گفتوگوی مدنظر نمیشود.
از طرف دیگر، یکی از اقدامات کلاهبرداران این است که با راهاندازی سایتهای جعلی که شبیه به سایتهای اصلی است، به ربودن اطلاعات افراد، اغلب برای سوءاستفادههای مالی اقدام میکنند؛ در این شیوه که اصطلاحاً به فیشینگ معروف است، کلاهبرداران از طریق اطلاعات واردشده توسط کاربران در صفحات جعلی، برای جمعآوری اطلاعات کاربران و از آنها استفاده میکنند؛ بنابراین از آنجایی که هیچ منبع رسمی برای فروش لینک دعوتنامههای کلاب هاوس وجود ندارد، مردم نباید فریب کلاهبردارانی که اقدام به فروش این دعوتنامهها میکنند را بخورند.
#کلاب_هاوس
#واقعا_تامل_باید_کرد_مسئولین_دولتی
#جناب ظریف_آذری جهرمی_ دهنوی و...
@ashnaeibaburs