اقتصادی(بورسی)سیاسی
بازار تا ورود پول بزرگ نداشته باشه یک روز مثبت و منفی هست
در حال رنج زدن در این چند هفته شاخص در کانال 1400000 هزار واحد است.
♦️آیا تزریق دز سوم واکسن کرونا برای همه ضروری است؟
محمدرضا رئوفی دکتری فیزیولوژی پزشکی و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس:
🔹میزان آنتیبادی بدن پس از گذشت یک دوره زمانی کاهش مییابد، بنابراین دز سوم تقریبا برای تمامی گروههای جمعیتی و بیماران زمینهای به عنوان یک یادآور با هدف افزایش سطح ایمنی بدن توصیه میشود.
🔹برند دز سوم واکسن کرونا باتوجه به دو دز پیشین تعیین میشود./ایرنا
#یعنی دروغ از اول واکسیناسیون گفتند و همینجوری دروغ می گند بعد دز سوم حتما می گند چهارم و پنجم برای همین خیلی معترض به اینهمه تناقض و دروغگویی هستند و مسئولین هیچکس گوش شان بدهکار نیست.
#مافیای دارو
#نظم نوین جهانی
♦مهاجرت پزشکان ادامه دارد
رئیس نظام پزشکی:
🔹️در حال حاضر به دلیل عدم استقبال پزشکان از ادامه تحصیل در رشتههای تخصصی و فوق تخصص ممکن است در سالهای آینده با بحران کمبود متخصص مواجه شویم و ناچار شویم بیماران را برای ادامه درمان به کشورهای دیگر بفرستیم./باشگاه خبرنگاران
🖼 نامه «واکسن بزنید» از قرن هجدهم
🔹نامهای از کاترین دوم، ملکه پیشین روسیه که وی در آن خواستار مصونسازی جمعیت کشورش در برابر بیماری آبله شده، به زودی به حراج گذاشته خواهد شد. این سند تاریخی در ۲۰ آوریل سال ۱۷۸۷ نوشته شده.
🔹همزمانی نمایش و حراج این نامه با بالا رفتن آمار بیماران کرونایی در روسیه توجهات زیادی را جلب کرده. قیمت نامه و تابلوی کاترین دوم یک میلیون و ۴۰۰ هزار یورو تخمین زده شده است.
🔹کاترین دوم یا کاترین کبیر اولین فردی بود که در امپراتوری تحت فرمانش در برابر بیماری آبله واکسینه شد. او در این نامه به یکی از فرمانداران مناطق امپراتوری روسیه دستور میدهد که به دنبال راهاندازی کارزار واکسیناسیون در برابر بیماری آبله باشد.
#فارس
#الحمدلله امثال فروشندگان قلم #فارس در یک حرکت بسیار سخیف نامه کاترین بزرگ که در بیماری آبله دستور واکسن داد. را برای توجیه واکسن زدن کرونا که هزار هزار ان قلت داره ازش استفاده می کنه چقدر تو سخیفی #فارس که از کسی که در دوران خودش مسلمانان تاتارستان ظلم و کشتار انجام می داد. و حتی به فرزندانش رحم نکرد دفاع می کنی.
#امان از قلم فروشی.
#اگر امام زمان هم بیاد و طبق میل شما نباشد هم بر علیه اش می نویسی 👇👇👇👇
کاترین کبیر زنی که روسیه را در عین قدرت بدبخت کرد
کاترین کبیر کیست؟
کاترین دوم روسیه که به عنوان کاترین کبیر نیز شناخته میشد، امپراتریس و تزاریس مشهور روسیه بود و به مدت ۳۴ سال این مقام را داشت.
کاترین کبیر با نام سوفیا اوگوستا آنهالت زِربست (Sophia Augusta Frederica) در دوم می ۱۷۲۹ در پروس متولد شد.
پدر وی شاهزاده پروس مسیحی آگوست فون آنهالت-زربست و مادر وی شاهزاده خانم یوهانا الیزابت از هولشتاین-گوتورپ بود.همانطور که برای زنان سلطنتی و اشراف معمول بود ، وی در خانه توسط مربیان تحصیل می کرد. وی زبان فرانسه و آلمانی را آموخت و همچنین در رشته های تاریخ ، موسیقی و دین میهن خود ، لوترانیسم تحصیل کرد.
سوفی اولین فرزند خانواده بود و به جز او 4 فرزند دیگر نیز به دنیا آمدند.
بر اساس آداب و رسوم خانواده های اشرافی آلمان، توسط یک مدیر فرانسوی تعلیم دید. به جز تاریخ و مذهب، سه زبان آلمانی، فرانسوی و روسی را نیز یاد گرفت. مادرش با او رابطه خوبی نداشت و او در عوض با معلم خود رابطه صمیمی برقرار کرد. هرچند بعد از مرگ برادرش کریستین ویلیام، مادر او از سوفی به عنوان وسیله ای برای حفظ قدرت خود استفاده می کرد.
ازدواج کاترین کبیر و پتر سوم
پتر سوم نوه پتر کبیر بود، پسر آنا پتروونا (دختر پتر کبیر) و یکی از نوادگان شاه سوئد. پتر به خاطر نسبت پدرش با سوئدی ها ابتدا قرار بود به عنوان ولیعهد سوئد تربیت شود. به خاطر همین بعد از اینکه مادرش موقع به دنیا آمدن او از دنیا رفت، چند سالی را در خانه اقوام پدری گذراند اما با مرگ پدرش در یازده سالگی، پتر را به وطن مادری برگرداندند و تمام سعی شان را کردند تا از او یک پادشاه بسازند.
در این زمان الیزابت پتروونا خاله پتر، در روسیه تاج گذاری کرده بود و خواهرزاده 13 ساله اش به عنوان ولیعهد معرفی شده بود. با این حال ولیعهد جوان فوبیای صدای شلیک توپ داشت و برای یک تزار روحیه اش بیش از حد لطیف بود.
یک سال که گذشت ملکه الیزابت تصمیم گرفت برای پتر زن بگیرد تا شاید زودتر بزرگ شود و بتواند با خیال راحت تاج و تخت را به او بسپارد. مورخان می گویند الیزابت طبق وصیت پدرش برای وصلت دنبال اقوام اروپایی شان رفت و به یوگانا یلیزاوتا، مادر کاترین رسید. یوگانا هم عمه پدری پتر سوم بود و هم از نوادگان پادشاهان سوئد و آلمان. کاترین به همراه خانواده اش از آلمان به روسیه آمد و وقتی ملکه الیزابت او را پسندید با پتر سوم ازدواج کرد.
کاترین و پتر خیلی زود متوجه شدند که به درد هم نمی خورند. پتر آنقدر ساده لوح بود که در همان دیدار اول از عشق و علاقه اش به یکی از زنان دربار گفت و اینکه اگر اصرار و اجبار خاله اش نبود هیچ وقت با کاترین ازدواج نمی کرد. کاترین هم انگار از همان لحظه تصمیم خود را گرفت و وقتی مطمئن شد با این مرد خوشبخت نخواهد شد، به فکر قدرت افتاد
او در خاطرات روزانه اش درباره این ماجرا نوشته: «وقتی فهمیدم ولیعهد هیچ علاقه ای به من ندارد، می خواستم به آلمان برگردم اما زرق و برق دربار روسیه برایم فوق العاده جذاب بود.
کاترین آنقدر باهوش بود که بداند برای جا باز کردن در دل درباری ها و مردم قبل از هر چیز باید زبان و فرهنگ روسی را کامل بداند؛ برای همین هر روز 12-10 ساعت روسی می خواند و تاریخ و ادبیات روسیه را مطالعه می کرد.
برای کاترین که تحصیلات عالیه داشت و فرانسه و ایتالیایی و انگلیسی را مثل بلبل حرف می زد، این کار اصلا سخت نبود و بعد از چند ماه تمرین، روسی را طوری صحبت می کرد که کسی متوجه نمی شد خارجی است. ملکه آینده روسیه دین خود را هم عوض کرد و یک مسیحی ارتدوکس شد. اسم آلمانی «سوفیا» را هم به «کاترین دوم» تغییر داد و کاملا سر و شکل روسی گرفت.
همه اینها اما برای ملکه راضی کننده نبود. او می خواست ولیعهد هر چه سریع تر بچه دار شود. 9 سال از ازدواج پتر و کاترین می گذشت اما خبری از بچه نبود. پتر در خفا با معشوقه خودش زندگی می کرد و کاترین هم مصاحبان مرد زیادی داشت. هیچ کدام کاری به کار هم نداشتند، با اینحال کاترین چند وقت بعد پاول را به دنیا آورد که تزار بعدی روسیه شد.
هویت اصلی پدر پاول در اسناد تاریخی مشخص نیست و پتر فقط به خاطر ترس از رسوایی او را به عنوان فرزند خود قبول کرد. ماجرا البته فقط به پاول محدود نشد و دو بار دیگر هم پتر سوم مجبور شد پدری فرزندان کاترین را به عهده بگیرد.
کودتای کاترین علیه همسرش
ملکه الیزابت در سال ۱۷۶۲ مرد و پیتر موفق شد که تاج و تخت روسیه را به عنوان امپراطور پیتر سوم بدست آورد.
پتر سوم که مردی عقب مانده و سفیه بود پس از آن که به عنوان امپراتور تاج شاهی کشور روسیه را بر سر نهاد، با اعمال و حرکات غیرمنطقی خود طوری عرصه را بر روحانیون، نظامیان و آحاد مردم آن کشور تنگ کرد که همگی بالاتفاق خواهان عزل وی شدند و متعاقب این امر کاترین با همدستی عدهای از درب