فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس ستاد کرونا پایتخت: کسانی که دز سوم واکسن را زدهاند ۵ برابر مرگومیرشان کمتر میشود
کسانی واکسن نزده حساب می شوند که دز سوم را تزریق نکرده باشند.
دروغ های که درباره دز اول و دوم یادتون بیاد..
و به این ها شک کنید...
بهر حال اختیار با خودتان هست
🔻 ساخت واکسن جدید برکت با قابلیت شکست سویه اومیکرون/ آغاز تولید انبوه "برکت پلاس" و ارائه مستندات به وزارت بهداشت
🔸مدیرعامل کارخانه شفافارمد: با توجه به شیوع گسترده سویه اومیکرون، بلافاصله برای تولید واکسن بروز شده وارد عمل شدیم و يكماه پس از شناسايی ويروس، مطالعه واکسن جدید را روی مدل حیوانی آغازکردیم که موفقیت ۱۰۰ درصدی کسب کرد.
🔸 ضمن ارسال مستندات علمی، تولید انبوه "برکت پلاس" رادرشفافارمد آغاز کردهایم و منتظر مجوز وزارت بهداشت برای مطالعه بالینی آن هستیم.
🔸شایان ذکر است سازمان بهداشت جهانی در دی ماه، ضمن انتشار اطلاعیهای سیاست تکرار دوزهای بوستر را رویکرد پایداری ندانسته و تولید کنندگان واکسن را به بروزرسانی واکسنها متناسب با سویههای غالب توصیه نمود.
#بند آخر را به دقت بخوانید. تکرار دوزهای بوستر را رویکرد پایدار نمی داند.
پس چرا اینا اصرار دارند دز سوم بزنید و تکرار کنید؟!!!!!!
من باب توجه هست دوستان اختیار با خودشان هست.
ما هیچکس را تشویق به نزدن واکسن نمیکنیم.
🔺پلدزدی در غرب تهران توسط پیمانکار شهرداری
رحیمی، رییس پلیس تهران:
🔹۱۴ نفر را در این پرونده شناسایی و دستگیر کردیم.
🔹با دستگیری این افراد مشخص شد که سارقان از پیمانکاران همان پل بودند و البته در حال حاضر هم ازسوی پلیس به مرجع قضایی تحویل داده شده و در زندان هستند.
🔹در بسیاری از موارد مربوط به سرقت علائم و وسائل شهری نیز سارقان از پیمانکاران طرف قرار داد شهرداری هستند و همین علائم راهنمایی و رانندگی، صداگیر و ... را سرقت میکنند.
🔹بعد هم که آنها را دستگیر میکنیم میگویند پول ما را ندادهاند./ ایسنا
شب وفات حضرت زینب سلام الله علیها در حرم حضرت معصومه علیها السلام نائب زیارة هم دوستان هستم
اقتصادی(بورسی)سیاسی
حامیان بیلگیتس را فراموش نکنید👌
و چند ده بار من هشدار دادم.
#نظم_نوین_جهانی
#ضعفاء کشته بشند و کسانی که ماندند اسیر قدرت فراماسونری و صهیونیستی بشند.
چقدر ما آدم خوش خیال زیاد داریم. که کور و کر و لال هستند و این موضوعات را توهم می دانند.
جناب مردانی و مسئولین وزارت بهداشت که به یقین کامل می گفت امیکرون ریه درگیر نمی کند امروز با تغییر موضع جالب گفتند امیکرون ریه را در گیر می کند.
امروز فوت های کرونا 185 نفر رسید چقدر بعضی ها خوش خیالند و این همه تناقض نمی بینند و مخالفین واکسن بی سواد، ضد نظام، ضد ولایت فرض می کنند.👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیس ستاد مقابله با کرونا پایتخت: اومیکرون ریهها را درگیر میکند.
این روزها تب مهاجرت داغ شده و ایرانیها بیشازپیش در تلاش برای یافتن محل جدیدی برای آغاز زندگی تازه هستند.
این موضوع از سالها پیش خصوصا در میان نیروهای متخصص و افراد تحصیل کرده وجود داشت؛ اما طی چند سال اخیر، کارفرمایان و سرمایهداران که زمانی ایران را بهترین محل برای فعالیت اقتصادی میدانستند، به صف متقاضیان مهاجرت پیوستهاند.
در همین راستا کشورهای همسایه ایران نیز در رقابت با یکدیگر هستند تا کارفرمایان و سرمایهداران ایرانی را جذب کنند.
در همین رابطه، حمید حسینی، عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: «امارات متحده عربی شهرکی صنعتی احداث و اعلام کرده است هرکسی که در ایران کارخانه داشته است میتواند در این شهرک زمین مجانی بگیرد، جالب اینجاست بهمحض امضای قرارداد بانک ۹۰ درصد هزینهها را تسهیلات میدهد تا فرد آنجا کار تولیدی کند. میگویند شما که تجربه کار در ایران را دارید، بیایید اینجا کار کنید و همه چیز برایتان مهیاست.»
او با بیان اینکه پیشازاین «امارات اصلا درصدد تولید نبود، این کشور جایی برای ترانزیت و صادرات مجدد بود»، افزود: امارات برای بردن کارآفرینان ایرانی برنامهریزی کرده و قول اقامت میدهد.
به گفته حسینی حتی در صورت احیای برجام هم الزاما نمیتوان امیدی به بهبود وضعیت کسبوکار داشت؛ زیرا بخش مهمی از ناامیدی، نبود ثبات در کشور است. او دراینباره میگوید: «جامعه آرامش میخواهد، اینکه سیاستگذار مدام به دنبال فیلترینگ و ... باشد و هر روز با یک بخشنامه امنیت روانی جامعه را به هم بریزد، خود یک بحران است.»
بهجز امارات، سایر کشورهای همسایه ایران نیز از این فرصت برای جذب سرمایهداران تلاش میکنند. ترکیه یکی دیگر از مقاصد اصلی مهاجرت در میان کشورهای همسایه ایران است.
آمار بالای فروش خانه به ایرانیان در ترکیه حالی رقم میخورد که اقتصاد خود این کشور نیز با بحران مواجه است. بااینحال انگیزه مهاجرت در میان بسیاری از مردم تقویت شده است و ترکیه یکی از کشورهایی است که مهاجران ایرانی برای خرید خانه، سرمایهگذاری، دستیابی به آزادیهای مدنی، رفاه نسبی و بهبود کیفیت زندگی آنجا را برای زندگی انتخاب میکنند.
این کشور در ازای خرید خانه به مبلغ ۲۵۰ هزار دلار به اتباع دیگر کشورها حق شهروندی اعطا میکند؛ بااینحال افراد با خرید خانههایی کمتر از این مبلغ نیز میتوانند اقامت موقت این کشور را دریافت کنند.
بر اساس مطالعهای که در مرکز افکار سنجی کیو انجام شده، میزان تمایل به مهاجرت از ایران که در آذر ۱۳۹۵ حدود ۲۹ درصد بوده، ظرف مدت پنج سال و در آذرماه ۱۴۰۰ از ۳۳ درصد فراتر رفته است
ایران در میان ۱۵ کشور فاسد جهان
🔹 بیش از یک دهه است که شاخص ادراک فساد (CPI) توسط سازمان شفافیت بینالملل، پرکاربردترین معیار در جهان برای امتیازدهی به فساد جهانی مورد استفاده قرار میگیرد.
🔹 طبق این گزازش ایران متاسفانه در میان ۱۵ کشور فاسد جهان قرار دارد.
#خبر_فوری
اقتصادی(بورسی)سیاسی
این روزها تب مهاجرت داغ شده و ایرانیها بیشازپیش در تلاش برای یافتن محل جدیدی برای آغاز زندگی تازه
چشم مسئولین روشن یعنی اون کارخانه داری که توسط بانک های ربا خوار تهدید می شند و مالیات های گزاف باید بدهند.
و هر روز با چندین مشکل دست و پا می زنند با این چراغ سبز اماراتی ها مهاجرت می کنند و تسهیلات و اقامت می گیرند.
چشم مسئولین بی درد روشن
فارس/ یک گروه 200 نفری از نمایندگان جمهوریخواه کنگره روز گذشته (چهارشنبه) با ارسال نامهای به «جو بایدن» رئیسجمهور ایالات متحده با هشدار علیه یک توافق هستهای دیگر با ایران تصریح کردند که بدون تأیید کنگره، هرگونه توافق با ایران به همان سرنوشت توافق 2015 دولت «باراک اوباما» دچار خواهد شد که در دولت «دونالد ترامپ» لغو شد.
شبکه آمریکایی «فاکسنیوز» در این خصوص گزارش کرد، در نامه جمهوریخواهان خطاب به بایدن نوشته شده بود: «اگر بدون تأیید رسمی کنگره، توافقی را با رهبر عالی ایران امضا کنید، این توافق موقت و غیرالزامآور خواهد بود و به همان سرنوشت برجام دچار خواهد شد.».
علیرغم پایبندی ایران به مفاد برجام، «دونالد ترامپ» در اردیبهشت 1397 به صورت یکجانبه از توافق هستهای ایران خارج شد و سیاست «فشار حداکثری» را علیه جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفت. حال که دولت «جو بایدن» رئیسجمهور آمریکا میگوید خواهان بازگشت به توافق هستهای ایران است، جمهوریخواهان کنگره در هفتههای اخیر تمام تلاش خود را به کار گرفتهاند تا مانع از توافق شوند.
این خبر در حالی منتشر شده است که «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز گذشته در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» تصریح کرد از آنجایی که پیش از این ایالات متحده با خروج از برجام، تعهداتش را نقض کرده است، هماکنون کنگره این کشور میبایست در خصوص تعهدات واشنگتن به برجام، یک «بیانیه سیاسی» صادر کند.
جمهوری خواهان کنگره در نامه خود با مطرح کردن برخی درخواستهای ایران تصریح کردند که ایران خواهان «تضمین» شده است که ایالات متحده تا زمان پایبندی ایران به مفاد برجام، دیگر تحریمهایی را علیه ایران وضع نکند و ادامه دادند که برخلاف توافق دولت اوباما، هر توافقی با ایران باید از تأیید کنگره برخوردار باشد.
در بخشی از این نامه نوشت شده بود: «ما خود را ناگزیر میدانیم که به شما یادآوری کنیم که شما قدرت ارائه چنین «ضمانتی» را ندارید. ما خواستار ارائه هرگونه چنین توافقی به کنگره بر اساس قانون بازنگری توافقنامه هسته ای ایران در سال 2015 خواهیم بود و از دوره بازنگری 30 روزه این قانون برای هشدار دادن به همکاران خود، دولت آمریکا و بخش خصوصی در مورد هرگونه خطر و نقص چنین توافقی استفاده خواهیم کرد».
این نمایندگان کنگره در ارتباط با موضوع لغو تحریمها نیز تصریح کردند که هرگونه اقدام برای لغو تحریمهای ایران نباید «بدون اینکه قبلاً راستیآزمایی شود که آنها به طور کامل تمام فعالیتهای هستهای اعلامنشده گذشته و کنونی، زیرساختها و قابلیتهای مرتبط با غنیسازی و بازفرآوری خود را به طور کامل از بین بردهاند» انجام شود.
این نمایندگان جمهوریخواه کنگره در ادامه اتهاماتی را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کردند و مدعی شدند که ایران مردم خود را سرکوب میکند و در پایان در پیامی متناقض در خصوص لغو تمامی تحریمهای ایران ابراز امیدواری کردند و گفتند: «امیدواریم روزی را ببینیم که همه تحریمهای آمریکا علیه ایران برداشته شود، زمانی که آمریکا و ایران بتوانند از روابط عادی برخوردار شوند و مردم ایران دولتی داشته باشند که به کرامت انسانی احترام بگذارد اما روزی نخواهد آمد که تحریمهایی را کاهش دهید که به قیمت ضرر زدن به مردم ایران به فساد و بیکفایتی رژیم دامن بزند».
این اولین بار نیست که جمهوریخواهان با ارسال نامهای دولت بایدن را در خصوص هرگونه توافق با ایران تهدید میکنند و پیش از این نیز جمهوریخواهان هشدار داده بودند که باید هرگونه توافق با ایران با تأیید کنگره باشد و پیش از این نیز اوایل دی ماه، سناتورهای جمهوریخواه با ارسال نامهای از رئیسجمهور آمریکا خواستند تا اجرای تحریمهای نفتی علیه جمهوری اسلامی و خریداران نفت ایران را تشدید کند.
♦️روزنامه جمهوری اسلامی: مردم دچار "هر روز گرانتر از دیروز" هستند، دولت فقط گفتار درمانی می کند
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
🔹 این روزها مردم حال و روز خوشی ندارند و کمبودهای شدید معیشتی کمر آنها را شکسته است. گرانیهای لحظهای و افزایش روزانه قیمتها نفس مردم را بریده و مسئولان به جای اقدام عملی که نتیجه مثبت آن در سفرههای مردم دیده شود، فقط به گفتاردرمانی مشغول هستند.
🔹این روزها در شرایط نزدیک شدن به خریدهای آخر سال، جیب مردم خالیتر از همیشه شده و شعار «هر روز گرانتر از دیروز»، در واقع امر و در صحنه میدان، دستیافتنیتر از هر چیز دیگری شده است.
🔹 وعدههای مسئولان اقتصادی و مدیران جامعه هم در شعارهایی خلاصه شده که فقط سعی در کنترل جوّ روانی جامعه دارد و کیلومترها از آمار و واقعیتها فاصله گرفته است.
🔹بدون شک تدبیر فوری مسئولان برای رفع تحریمها میتواند جلوی افزایش فشارها به معیشت مردم را گرفته و تا اندازهای آرامش روحی و روانی را به مردم بازگرداند.
43.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ مستند صداوسیما با نام "طراحی کووید"
👌حتما ببینید
قسمت اول
خلاصه ی مستند :
1️⃣ ویروس کرونا، قطعا یک ویروس دست ساز می باشد .
2️⃣ قطعاتی از ویروس اچ آی وی در ویروس کرونا گنجانده شده است .
3️⃣ نقش وزارت دفاع آمریکا و بنیاد راکفلر و بیل گیتس با همکاری چین در حمایت از تحقیقات و آزمایشات کروناویروسها
4️⃣ نشست رهبران اقتصادی و بهداشتی جهان در چین و شبیه سازی آن سه ماه قبل از ظهور کرونا در چین
فرارو/ رئیس اتحادیه بارفروشان تهران در گفتوگو با همشهری بارش برف و باران در برخی مناطق را هم به دلایل گرانی شلغم اضافه کرد. بهگفته دارایینژاد، با مساعدشدن هوا عرضه این محصول به بازار بیشتر میشود و با افزایش عرضه قیمت این محصول اندکی کاهش مییابد.
قیمت شلغم در مغازههای میوهفروشی تهران از کیلویی 25هزار تومان گذشته، هر عدد کدو حلوایی متوسط بین 35 تا 40هزار تومان شده و هر کیلو لیموترش هم کمتر از 20هزار تومان قیمت ندارد. موج جدید افزایش قیمت سبزی و صیفی مخصوصا محصولات پرمصرف فصل زمستان در حالی است که میوههای فصلی هم قیمت بسیار بالایی دارند و برخی از آنها نهتنها در ابتدای فصل پاییز بلکه بعد از عبور از نوبرانگی و تا همین امروز که حرف از بازار میوه شب عید میان آمده، قیمتشان همچنان رو به افزایش است.
به گزارش همشهری، شروع فصل پاییز غیراز بحران قیمت گوجه که از تابستان شروع شد، افزایش قیمت سیبزمینی و برخی دیگر از محصولات را هم به همراه داشت. در زمینه میوههای زمستانه بهرغم صحبتهای مسئولان صنفی مبنی بر فراوانی تولید سیب و مرکبات، قیمتها در مغازههای سطح شهر از گرانی حکایت داشت. لیموشیرین از همان ابتدا با قیمت حدود 15هزار تومان به بازار آمد و امروز تا 30هزار تومان رسیده، پرتقال و سیب باکیفیت در بعضی مغازهها تا کیلویی 38هزار تومان به فروش میرسد و اگر مناطق مختلف سطح شهر و کیفیت متوسط میوه را هم درنظر بگیریم، میانگین قیمت سیب، به، پرتقال و نارنگی تا امروز هیچگاه از کیلویی 25هزار تومان پایینتر نیامده است. اما گرانی محصولات پرمصرف زمستانی از کجا ریشه میگیرد؟
بهنظر میرسد شیوع موج تازه کرونا و گرانی گوشت و برنج، به افزایش تقاضا و رشد نرخ سبزی و صیفی منجر شده است. چنانکه شلغم در پی موج تازه شیوع کرونا، جدیدترین سوژه گرانی در بازار میوه و سبزی است. این محصول که تا 2هفته قبل ۵هزار تومان فروخته میشد، امروز به ۲۵هزار تومان رسیده و در میادین میوه و ترهبار هم کیلویی 13هزار تومان به فروش میرسد. رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران این افزایش قیمت را مقطعی دانسته و گفته است: «باید دوره خود را طی کند و کسی نمیتواند جلوی آن را بگیرد.» اسدالله کارگر، دلیل افزایش قیمت شلغم را شیوع سویه جدید کرونا و افزایش تقاضا اعلام کرده و گفته هجوم برای خرید شلغم باعث 5برابر شدن قیمت آن شده است. تابستان امسال نیز با شیوع سویه دلتا، تقاضا برای مصرف هویج بالا رفت و قیمت آن تا کیلویی 40هزار تومان هم رسید.
رئیس اتحادیه بارفروشان تهران در گفتوگو با همشهری بارش برف و باران در برخی مناطق را هم به دلایل گرانی شلغم اضافه کرد. بهگفته دارایینژاد، با مساعدشدن هوا عرضه این محصول به بازار بیشتر میشود و با افزایش عرضه قیمت این محصول اندکی کاهش مییابد. درباره گوجه، خیار و سیبزمینی هم کاهش تولید و وقوع سیلاب در استانهای جنوبی عامل گرانی اعلام شده، گفته میشود حتی در استانهای تولیدکننده سیبزمینی هم بازار این محصول آشفته است. بهصرفه بودن صادرات سیبزمینی باعث شده عرضه این محصول در میادین کاهش یابد، با این شرایط بهنظر نمیرسد قیمت سیبزمینی درآینده نزدیک هم کاهش محسوسی داشته باشد. گوجه در میادین میوه و ترهبار کمیاب است و حتی در نرخنامه این سازمان هم تنها برای گوجههای گلخانهای قیمت تعیین شده است.
افزایش هزینه تولید برای کشاورزان و باغداران در 2سال اخیر قیمت محصولات را هم بهشدت بالا برده است، اما عوامل دیگری نیز در آشفتگی بازار میوه و سبزی تأثیرگذارند. برف و باران و سیلاب و سرما و کرونا شاید برای گرانی شلغم و کدوحلوایی و لیموشیرین بهانه خوبی باشد اما برای گرانی پرتقال، نارنگی، سیب و سیبزمینی، با وجود وعدههای دادهشده برای تأمین بازار با قیمت مناسب، بهنظر میرسد سوءمدیریت در توزیع و عرضه مهمترین عامل گرانی است.
#با شعار دادن پشت قاب تلویزیون مردم جز تزویر چیز دیگری برداشت نمی کنند تا زمانی که هر روز اجناس گرونتر از دیروز است.
#مردم به سفره خودشان نگاه می کنند.
#عادت دروغ گویی در مسئولین و تزویر و شعار کم کم داره به صورت عادت نهادینه می شود
به نظر میرسد مهاجرت از ایران حتی با نرخ دلار بالای 26 هزار تومانی نیز همچنان یکی از مهمترین برنامهها و تصمیمات مردم باشد. عدم قطعیت نسبت به آینده، مشکلات اقتصادی ساختاری و ریشهای، گره خوردن مسائل اقتصادی در سیاسی و بالعکس، بخشنامههای یکشبه، فیلترینگ و محدودیتها همگی از جمله دلایلی است که بسیاری از افراد ترجیح میدهند بار سفر بسته و به کشورهای دیگر مهاجرت کنند. البته که این شرایط نگرانکننده است و براساس گفتههای حمید حسینی میبایست هرچه زودتر با تدوین شرایط و بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی، از سرمایههای انسانی حراست کرد.
چندی پیش بهرام صلواتی، مدیر رصدخانه مهاجرت ایران به خبرآنلاین گفته بود: «هر زمان که شرایط اقتصادی و اجتماعی بهتر شود ما شاهد کاهش خروج ایرانیان از کشور هستیم و برعکس وقتی فشارهای اقتصادی بیشتر میشود ما میبینیم که مهاجرت روند صعودی میگیرد. در دو، سه سال گذشته با توجه به شرایط اقتصادی که پیش آمده مخصوصا مساله تحریمها، میل به مهاجرت بیشتر شده که در کنار آن، عوامل کششی و جاذبهای خارج از کشور هم آن را تقویت میکند، در واقع به هم پیوستن این دو مورد باعث صعودی شدن روند مهاجرت میشود.» او در بخش دیگری از سخنان خود به آمارهایی در خصوص مهاجران ایرانی نیز اشاره کرد که براساس منابع بینالمللی: «جمعیت مهاجر ایرانی در دنیا در سال ۱۹۹۰ میلادی، بالغ بر ۸۲۰ هزار نفر بوده که این رقم در سال ۲۰۲۰ میلادی به ۱.۸ میلیون نفر رسیده است، در واقع طی ۳۰ سال گذشته جمعیت مهاجران ایرانی ۲.۲ برابر شده است. البته براساس منابع داخلی (دبیرخانه شورای عالی ایرانیان) جمعیت مهاجران ایرانی خارج از کشور ۴.۰۴ میلیون نفر برآورده شده که این آمار براساس منابع بینالمللی قابل راستیآزمایی نیست.»
البته که تا پیش از بحرانهای ریز و درشت اقتصادی کشور که از سال 97 آغاز شد، اکثر جمعیت مهاجران را افراد تحصیلکرده تشکیل میدادند که برای درس خواندن به کشورهای مختلف از حاشیه خلیج فارس تا انگلستان و امریکا میرفتند، اما حسینی بر این باور است که امروزه افراد با تخصصها و مهارتهای ویژه هم به دنبال خروج از کشور و مهاجرت هستند. او در این خصوص ادامه داد که: «افراد فاقد استانداردهای پیشین مهاجرت، حالا درصددند از ایران بروند. تا سالهای گذشته افرادی که واجد خصوصیات خاص بودند و در طبقه مشخصی حضور داشتند، متقاضی مهاجرت بودند، اما در دو سال اخیر موج مهاجرت به آدمهای عادی رسیده است، کسانی که در سالهای گذشته فاقد استاندارد مهاجرت شناخته میشدند.»
او در ادامه مصاحبه خود با یکی از سایتهای خبری گفت: «مدیران برخی شرکتهایی که کار مهاجرت انجام میدهند، شخصا به من اعلام کردند که قبلا هفتهای 30 تا 40 درخواست برای مهاجرت داشتند که از سوی افرادی با تخصصهای بالا و درسخوانده ارایه میشد اما در شرایط فعلی تعداد این درخواست برای این شرکتهای معمولی به ۱۸۰ درخواست رسیده است که نشان از افزایش میل به مهاجرت در ایران دارد. جالب است در میان متقاضیان مهاجرت از لولهکش تا کابینتساز و آشپز و برقکار و آرایشگر و ... نیز دیده میشوند، این یعنی اگر تا دیروز فقط درسخواندهها میخواستند از ایران بروند، امروز صاحبان حِرف و افرادی که حرفهای را بلدند نیز متقاضی مهاجرت هستند و این نشانهها باید سیاستگذار را نگران کند.» این کارشناس اقتصادی با توجه به اینکه مهمترین دلیل مهاجرت افراد، حقوق زیاد است، گفت: «حقوقشان بیشتر است و میتوانند راحتتر زندگی کنند، این عبارت راحتتر خیلی مساله و عبارت مهمی است، این نشان میدهد چشمانداز آنها نسبت به آینده کشور دیگر چندان روشن نیست و نوعی خستگی و نگرانی در آنها وجود دارد. بهترین نیروها را در این مملکت پرورش میدهیم اما متاسفانه آنها که امکان بیشتری دارند به اروپا و کانادا و امریکا میروند و کسانی که امکان کمتری دارند راهی ترکیه میشوند و امارات. جالب این است که همین کشورها برای گرفتن نیرو از ایران برنامهریزی میکنند و این بسیار نگرانکننده است.»
عضو اتاق بازرگانی در ادامه به این مورد نیز اشاره کرد که مساله مهاجرت تنها مسالهای اقتصادی نیست و ادامه داد: «جامعه نیاز به امید دارد، امید به آیندهای بهتر . مسائل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی همه باهم در این امر دخیل هستند و وقتی مشکلات مداوم افزایش یافته نمیتوان انتظار داشت وضعیت بهبود یابد و افراد امیدوار باقی بمانند. جامعه آرامش میخواهد، اینکه سیاستگذار مدام به دنبال فیلترینگ و ... باشد و هر روز با یک بخشنامه امنیت روانی جامعه را به هم بریزد، خود یک بحران است. بالاخره مشکل وقتی حل میشود که ما در مسیر تعادل قرار بگیریم و امیدواریم که این اتفاق رخ دهد چرا که همین تعادل به تدریج امید به آینده را بهبود خواهد بخشید.»
#حقیقت واقعا تلخ هست
من جز اخبار و مطالبی که کانال های خبری وطنی چاپ یا منتشر می کنند مطلبی نمی ذارم
اگه به گمان خودتان تلخ هست واقعیت همین هست.
و خیلی از مطالب دیگر را بارگذاری نمی کنم.
همه چیز به عینه مشخص هست و قابل لمس
تا سیاست مسئولین عوض نشود وضعیت بهتر نخواهد شد و تا زمانی که شعار، وعده، قدرت طلبی، مصلحت اندیشی نابجا داشته باشند و مردم را غریبه بدانند و در صدد منحرف کردن و فریب دادن ذهن مردم باشند. کار این مملکت درست نمی شود.
زمانی این مملکت درست می شود که به آرمان های اول انقلاب رجوع کنیم و در عمل همین باشد.
#عدالت خواهی #حمایت از مستضعفین #انزجار از مستکبرین و ظالمین # آماده سازی برای ظهور منجی
تا زمانی که آن اهداف و آرمان ها تحقق پیدا نکند مملکت درست نمی شود.
و امید ما زمانی هست که منجی آخر الزمان ظهور کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: استمرار حرکت انقلابی یعنی هدفهای انقلاب را درنظر داشته باشیم و همه نیازهای امروز و فردا که ما را به آن هدفها میرساند درنظر بگیریم و این نیازها را به هرشکل ممکن تامین کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: در مذاکرات برجام به برخی نکات بنده توجه نشد و مشکلاتی که الان میبینید پیش آمد.
❌ بعضی از تذکرات سال ۹۴ و ۹۵ در برجام رعایت نشد و مشکلات بعدی که همه مشاهده میکنند پیش آمد.
🔻 ما در این مسائل مربوط به آینده و بلندمدت، اگر امروز کوتاهی کنیم در آینده مشکل خواهیم داشت.
در قضایای #برجام در سال ۹۴ و ۹۵ ایرادی که بنده میگرفتم این بود که یک نکاتی باید در برجام رعایت میشد که مشکلات بعدی پیش نیاید. اعتراض من عمدتا به این بود. من میگفتم این نکات را باید در نظر بگیریم. در تذکرات هم آن را مکرر گفتم. خب بعضی از اینها در نظر گرفته نشد، مورد توجه قرار نگرفت این مشکلات بعدی پیش آمد که خب همه مشاهده میکنند. بنابراین نگاه به آینده مهم است.
تصویر لو رفته از داخل سازمان بورس شاخص اصلی ۸۳۱ میباشد.
گرچه یقینا بعید نیست چون قیمت های که الان هست با همین تعداد شاخص تقریبا برابر هست.
#نقل_قول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: کسانیکه دم از تسلیم در برابر آمریکا میزنند نمیتوانند به اهداف انقلاب پایبند باشند
🔹برخی برای اینکه دلبستگی خود به انقلاب را نشان دهند میگویند نظام از اهدافش دور شده است. من نه حرف و نه دلبستگی این افراد را قبول ندارم. کسی که زندگی اشرافی دارد، نمیتواند شعار حمایت از مستضعفان را قبول داشته باشد.