May 11
🔴روزنامه اصولگرا شکست طرح نهضت ملی مسکن را اعلام کرد
❌دهکهای پایین توان پرداخت ۱ میلیارد تومان را دارند؟
روزنامه جام جم نوشت:
🔹طرح نهضت ملی مسکن با هدف ارائه خانه ارزانقیمت به دهکهای پایین جامعه تدوین شد اما با گذشت زمان و بالا رفتن هزینههای ساخت، خانههای این طرح نیز در مسیر لاکچری شدن قرار گرفتهاند.
🔹در حال حاضر هزینه ساخت یک واحد ۱۰۰متری حدود یک میلیارد تومان است. حدود ۳۰۰ میلیون از این مبلغ را وام پوشش میدهد و ۷۰۰ میلیون تومان دیگر را بایستی متقاضیان پرداخت کنند. حال این سؤال مطرح میشود که آیا دهکهای پایین که جامعه هدف این هستند، توان پرداخت این رقم را دارند؟
✅ آغاز فروش #فوقالعاده و فوری مرحله 43 ایرانخودرو و مرحله 12 مادران و 8 فرسوده
✴️ طرح عموم با محدودیت جدید آغاز شد
🚘 خودروهای طرح:
#هایما +S7
#هایما +S5
#سورن_پلاس بنزینی
#دنا_پلاس توربو اتومات
📆 شروع از چهارشنبه 17 تا شنبه 20 اسفند ماه 1401
📣 ثبت نام بصورت قرعه کشی
🔑 موعد تحویل 3 ماهه و یکماه
✅ عدم ثبت نام افراد دارای پلاک فعال
💲 قیمت خودرو بصورت قطعی می باشد
❌ محدودیت ثبت نام 48 ماه است
⁉️ سود مشارکت صفر سود تاخیر 36 درصد سالیانه
📃 سند خودرو = آزاد و غیر رهنی
⚠️در طرح عادی، سند ها یکسال در رهن و غیر قابل فروش
🔸بخشنامه دارای طرح مادران و طرح فرسوده نیز میباشد.
🔺 ضرورت تغییر نگاه در مفهوم انتظار
✍محمدرضا یوسفی
تحولات بزرگ بدون همکاری جمعی صورت نگرفته است. انقلابات بزرگ فکری، دینی یا اجتماعی از این قاعده مستثنی نبودهاند. اگر همراهی و از خودگذشتگی حضرت خدیجه، امیرالمومنین و دیگر صحابه رسول خدا نبود، دین اسلام در همان ابتدای ظهور از بین میرفت. فلسفه سهسال دعوت مخفی همین بوده است. تلاش پیامبر برای تغییر پایگاه از مکه به طائف و پس از عدم موفقیت در این زمینه، هجرت به مدینه و همکاری انصار در کنار مهاجرین باعث رشد اسلام شد. طبیعی است ایجاد این تحولات بدون تحمل سختیها ممکن نیست. هرچقدر این آرمانها بزرگتر باشند سختیها بیشتر خواهند بود.
در طول تاریخ بشری، عموم مردم از وضعیت کنونی بسیار ناراضی بوده و از آن به تنگ آمدهاند اما بیشتر به فکر ظهور قهرمانی هستند که آنان را نجات دهد اما حاضر نیستند در این راه هزینه کنند. آنان قهرمانان را تقدیس میکنند اما همراهی نه. درحالیکه خدا، وضعیت هیچ ملتی را تغییر نمیدهد مگر اینکه خودشان دست به تغییر زنند (سوره رعد: آیه۱۱)
همه تحولات بزرگ در پس این اراده بشری و خواست آنان تحقق یافته است درغیر اینصورت ما با آمال و آرزوهای نشدنی مواجه خواهیم شد. رسیدن به آرمان بزرگ عدالت و احقاق حق همواره دغدغه بشر بوده است. اما ذهن بشری به دنبال قهرمانی است که این امر را تحقق بخشد. کمتر فردی است که حاضر است برای تحقق این امر هزینه کند و خود را در معرض خطر قرار دهد. قرآن داستان قوم بنی اسرائیل را در این رابطه نقل میکند.
ابوالفرج اصفهانی نقل میکند هنگامیکه یحیی بن زید برای ادامه مبارزه علیه امویان به خراسان رفت، در آنجا دستگیر شد و وی را به زنجیر در آوردند. پس از مدتی یحیی را آزاد کردند ، چون زنجیر از پایش در آوردند تنی چند از شیعیان نزد آهنگری که این زنجیر را داشت رفتند و قصد خریدن آن را کردند. هرکس قیمتی گذاشت مانند مزایدههای امروزی تا قیمت به بیست هزاردرهم رسید . سپس آهنگر زنجیر را خرد کرد و هر قسمت را به کسی فروخت. آنان پارههای ی زنجیر را برای تبرک انگشتر کردند اما پس از چندی به هنگام قیام یحیی جز ۷۰تن با او نبود. (مقاتل الطالبیین، 155) آنان یحیی را تقدیس میکردند برای اینکه به آرمانهای آنان میاندیشید و برای آن ایثار میکرد اما حاضر نبودند بهدنبال وی حرکت کرده تا آرمانهایشان شدنی شود.
حال این پرسش برای ما نیز مطرح است که ما چگونه منتظرانیم؟
منتظران از جنس همانهایی که با قطعه زنجیر پای یحیی، انگشتر در دست میکنیم و نظارهگر مینشینیم یا مانند صحابه رسول خدا در کنار وی قرار میگیریم؟
شهید مطهری در کتاب آزادی معنوی به نقد این تلقی از انتظار میپردازد. وی میگوید عدهای تصور میکنند که روزی امام زمان ظهور میکند و ۳۱۳ نفر یاران خاص به وی میگروند و بساط ظلم و کفر و شرک را برچیده، جهان را پر از عدل و داد میکنند و مردم نیز بدون اینکه هیچ تلاشی کرده باشند از مواهب این عدل بهره میبرند. همانند تفکری که خدا از بنیاسرائیل در مواجهه با حضرت موسی بیان میکند بهتعبیر شهیدمطهری «بگیر و ببند و بده دست من پهلوان». این تلقی خطایی از انتظار است. انتظار یعنی گامنهادن در مسیر تحقق آرمان عدالت و اخلاق؛ یعنی نه فقط آلودهنشدن، بلکه خود را آمادهکردن برای اینکه اگر همین جمعه ظهور رخ دهد شایستگی همراهی وی را داشته باشیم. « ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم»
May 11
کوثری: اینجوری بحث نکنید، فایده ندارد... میتوانم قطع کنم/ مگر وضعیت معیشتی چگونه است؟
کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹مجلس قصد عبور از دولت را ندارد.
🔹دولت نقد نمایندگان را میپذیرد.
🔹مگر وضعیت معیشتی چگونه است؟
🔹دلار هر چند وقت یکبار بهواسطه توطئههای بیرونی و عوامل داخلی گران میشود و بعد از مدتی هم این موضوع حل میشود.
🔹عوامل داخلی کسانی هستند که منافع خود را با بیگانگان گره زدهاند.
🔹رشد اقتصادی در ۱۴۰۱ نسبت به قبل خیلی بهتر بوده و از عدد منفی به سهو نیم مثبت رسیده است.
🔹قیمت گوشت و مرغ بعد از افزایش یارانهها مگر چند برابر شده؟ دو برابر شده است.
🔹قیمت گوشت بیشتر افزایش پیدا نکرده؛ بحث نکنید، اینجوری که بحث فایده ندارد. شما خبرنگار هستید و من هم میتوانم قطع کنم.
🔹تقاضای استیضاح هیچ وزیری را امضاء نکردهام./خبرآنلاین
پ.ن
یک مشت از خود راضی متکبر شدن نماینده مجلس یقینا به امثال شماها رای نخواهم داد.
🔴 انتقاد فرشاد مومنی از سیاست های اقتصادی دولت به اسم عدالت طلبی: طی ۱۱ ماه حداقل دستمزد نیروی کار از ۲۵۳ دلار به ۱۲۲ دلار رسیده/ تا کی میخواهید به این روند ادامه دهید؟
🗣 فرشاد مومنی، اقتصاددان:
🔹 وقتی اینها در سال ۱۴۰۱ می خواستند شوک بزرگی را به نیازهای اساسی مردم وارد کنند، از عنوان مبارزه با رانت و برقراری عدالت استفاده کردند. در طول تاریخ بشر سابقه نداشته که کسی بگوید من می خواهم با سیاست تورم زا عدالت برقرار کنم.
🔹 در همین چند ماه که این اتفاق رخ داد، حداقل دستمزد نیروی کار ما که در ابتدای فروردین ۱۴۰۱ حدود ۲۵۳ دلار بود بعد از ۱۱ ماه به ۱۲۲ دلار رسید. این فقر و فلاکت را تا کجا میخواهید ادامه دهید./ جماران
♦️فضل خرم، مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عشایری دامداران متحرک ایران: قیمت گوشت نیم میلیون تومانی منطقی است
فضل خرم، مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عشایری دامداران متحرک ایران:
🔹با افزایش قیمت نهاده های دامی توان دامداران برای ادامه تولید کاهش یافته است و از طرف دیگر عدم رغبت خرید گوشت هم باعث شده که تولیدکننده ها در ضرر و زیان باشند.
🔹با نگاهی به قیمت مواد پروتئینی و رشد آنها از ۵ سال گذشته تاکنون متوجه می شویم که قیمت گوشت قرمز علیرغم افزایش قیمت شدید در سه ماه گذشته در مقایسه با سایر محصولات پروتئینی در این بازه ۵ ساله رشد بیشتری نکرده است.
🔹اگر امروز دام زنده را کیلویی ۱۶۵ هزار تومان خریداری کنید با ضریب تبدیل ۲.۳ دام به گوشت، عدد ۳۷۹هزار تومان به دست می آید. این دام وقتی کشتار و عرضه می شود نیز ۱۰ درصد به آن اضافه می شود و به حدود ۴۲۰ هزار تومان می رسد که عدد منطقی است و اگر بیش از این مقدار شود نشان دهنده فاصله زیاد تولید تا مصرف یا حضور دلالها است./ایسنا
@AkhbareFori
♦️فضل خرم، مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عشایری دامداران متحرک ایران: قیمت گوشت نیم میلیون تومانی منطقی است
فضل خرم، مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای عشایری دامداران متحرک ایران:
🔹با افزایش قیمت نهاده های دامی توان دامداران برای ادامه تولید کاهش یافته است و از طرف دیگر عدم رغبت خرید گوشت هم باعث شده که تولیدکننده ها در ضرر و زیان باشند.
🔹با نگاهی به قیمت مواد پروتئینی و رشد آنها از ۵ سال گذشته تاکنون متوجه می شویم که قیمت گوشت قرمز علیرغم افزایش قیمت شدید در سه ماه گذشته در مقایسه با سایر محصولات پروتئینی در این بازه ۵ ساله رشد بیشتری نکرده است.
🔹اگر امروز دام زنده را کیلویی ۱۶۵ هزار تومان خریداری کنید با ضریب تبدیل ۲.۳ دام به گوشت، عدد ۳۷۹هزار تومان به دست می آید. این دام وقتی کشتار و عرضه می شود نیز ۱۰ درصد به آن اضافه می شود و به حدود ۴۲۰ هزار تومان می رسد که عدد منطقی است و اگر بیش از این مقدار شود نشان دهنده فاصله زیاد تولید تا مصرف یا حضور دلالها است./ایسنا
✅فساد در فولاد مبارکه تایید شد
سازمان بازرسی کل فساد در فولاد مبارکه را تایید کرد و گفت هنوز درباره رقم فساد بررسی کارشناسی نشده و مشخص نیست عدد فساد کمتر از ۹۲ هزار میلیارد تومان باشد یا بیشتر از آن؟!
✅آذری جهرمی: تحریمهای جدید اعلامی آمریکا توسعه اینترنت در ایران را با مشکل جدی مواجه خواهد کرد، چین هم تامین تجهیزات ارتباطی برای اپراتورهای ایرانی را قطع خواهد کرد. تحریم و فیلترینگ دوبال کوچ دادن استعدادهای درخشان ایرانی به سایر کشورهاست
✅فشار رسانه ای کار خود را کرد/ بزرگترین پتروشیمی کشور، دلارهای خود را رو کرد!
🔸پس از آنکه از سومدیریت شدید در پتروشیمی خلیج فارس در عدم آوردن ارزهای حاصل از صادرات پتروشیمی به بازار سخن به میان آورده شد، این هولدینگ بزرگ با ترس از افکار عمومی و ورود نهادهای نظارتی سریعا بخش هایی از ارزهای خود را روانه بازار کرد که میتوان اثرات آن را در سقوط آزاد قیمت دلار مشاهده کرد.
🔸رشد شدید قیمت دلار میتوانست ابدا شکل نگیرد اگر مدیر ارشد پتروشیمی خلیج فارس _یعنی عبدالعلی علی عسگری_ ارزهای حاصل از صادرات پتروشیمی را به موقع و بر اساس قانون کشور و مسئولیت خودشان، به بازار تزریق می کردند.
🔸ترکِ فعل آشکار و مبین پتروشیمی خلیج فارس در عدم تزریق به موقع ارزهای حاصل از صادرات محصولات پتروشیمی، باید در قوه قضاییه به صورت جدی پیگیری شود.
♦️پژو ۴۰۵ نیم میلیاردی شد!
🔹پژو ۴۰۵ را شاید بتوان یکی از معروفترین مدلهای این خودروساز فرانسوی در ایران دانست.
🔹این خودرو در عین حال جزو ارزانترین گزینهها نیز در بازار محسوب میشود.
🔹با وجود این که تولید این خودرو متوقف شده اما قیمتهای بالایی برای آن در بازار اعلام میشود.
🔹پیدا کردن نسخه صفر کیلومتر پژو ۴۰۵ در بازار آزاد به شدت سخت است و قیمت بالایی برای آن اعلام میشود.
🔹اگر به دنبال خرید نسخه صفر یا کم کارکرد پژو ۴۰۵ باشید باید حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه کنید.
🔹این که محصول قدیمی و از رده خارج پژو ۵۰۰ میلیون میارزد یا خیر موردی است که باید خریداران به آن پاسخ بدهند./روزگار خودرو
عصر ایران/متن پیش رو در عصر ایران منتشر شده و انتشار آن در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
هر چند فعال سیاسی اصولگرا به طعنه از افزایش قیمت گوجه و خیار به رغم ادعای انتخاباتی ابراهیم رییسی درباره مرتبط نبودن قیمتها با برجام سخن میگوید ولی همچنان خود او هم در خطاست چون ربط دارند...
بازار
محمدباقر محسنی ساروی| در 48 ساعت اخیر بخشی از سخنان سعید قاسمی در برنامه ثریا در شبکههای اجتماعی "وایرال" و در عصر ایران هم منتشر شده که خطاب به سید ابراهیم رییسی میگوید: "قبل از انتخابات فرمودی که قیمتها به خارج و برجام ربطی نداره، خیار و گوجه که به تحریم ربطی نداره ، اینها داخلیه، دیدی عزیزم ! نه قیمت خیار و نه قیمت گوجه را نتونستی کنترل کنی!"
شاید کسی که اطلاعات کمتری دارد و مانند برخی با دشواریهای تولید گوجه و خیار در مزرعه کشاورزی و فرایند عرضه آن به بازار سروکاری ندارد، این نقد سعید قاسمی را نقدی وارد به دولت سیزدهم تلقی کند و آن را منطقی بداند در حالیکه اینگونه نیست و به دلایلی که در سطور بعدی میگوییم حتی قیمت سیبزمینی و گوجه و خیار هم به برجام ربط دارد و هر طیف سیاسی که با برجام مخالفت میکند لازم است آن اندازه صداقت داشته باشد و به افکار عمومی بگوید ترکِ برجام ممکن است به گرانی تولیدات داخلی هم برسد.
روزی که رییسی جلوی دوربین هیجانی شد و گفت ما اقتصاد را به برجام گره نمیزنیم، در جایی نوشتیم کسی که چنین ادعایی میکند نگاه علمی به اقتصاد ندارد و بدتر از آن مناسبات حاکم بر نظام بینالملل در جهان امروز را نمیشناسد و امروز رییسی مواجه است با این نقد که قیمت گوجه و خیار چه ربطی به برجام دارد، اما چه پاسخی میتواند به منتقدان بدهد ؟
حقیقت این است که در مزارع کشاورزی داخلی و تقریباً برای همه محصولات، مجموعهای از سموم تقویتی و آفتکشها مورد استفاده قرار میگیرد که همه یا بخشی از این مواد، وارداتی هستند و بدیهی است افزایش قیمت دلار موجب گرانی این مواد میشود و ریشه گرانی بسیاری از نهادههای کشاورزی و دامی، در این موضوع است و بدیهی است وقتی برجام از دستور کار دولت خارج و دایره تحریمها وسیع تر میشود، اقتصاد واکنش نشان میدهد، ارزش پول ملی کاهش مییابد و این موضوع بر همه شئون اقتصاد از دستمزد کارگر تا کرایه خودرویی که محصول را به بازار میرساند اثر میگذارد و همه این اتفاقات در نهایت قیمت تمام شده محصول را افزایش میدهد به عبارت روشن، هزینه تولید را بالا میبرد.
افزون بر همه موارد گفته شده، کاهش ارزش پول ملی و استمرار گرانیها موجب میشود قدرت خرید مردم هم کم شود و در نهایت تولیدکننده در فصل برداشت مواجه میشود با تولیدی که چندبرابر گرانتر از سال زراعی قبل برایش هزینه داشت و واسطه نیز از ترس کشش پایین بازار و قدرت خرید پایین مردم، جرات نمیکند تولیدات کشاورزی داخلی را با نرخ مورد نظر کشاورزِ تولیدکننده، خریداری کند و درنهایت قیمت محصول در مزرعه پایینتر از توقع تولیدکننده باشد و مانند مرکبات در باغهای مازندران یا سیب در باغهای آذربایجان، به قیمتی حدود یک سوم هزینه تمام شده از کشاورز خریداری شد و کشاورز را به ورشکستگی نزدیک میکند اما همین محصول مواجه شد با کرایه باربری بالا و زمانی که به بازار مصرف میرسد به چند برابر قیمت مزرعه بالغ میشود و در نهایت هم تولیدکننده متضرر میشود و هم مصرفکننده قیمت محصول را فراتر از توان خود میبیند.
فاجعهآمیزترین شرایطی که ممکن است برای یک کشور پیش بیاید این است که هم تولیدکننده و هم مصرفکننده یک محصول زیان کنند و ناراضی باشند و امروز طیف گستردهای از محصولات کشاورزی که در ظاهر ربطی به برجام ندارند، در استانهای مختلف کشور به چنین شرایطی مبتلا هستند اما دلیل چیست و چرا ما باور داریم موضوع به برجام مربوط است.
اقتصاد یک کلیّتِ یکپارچه است و همه بخشهای اقتصاد مانند یک ارگانیسم زنده با هم در ارتباط هستند و همچنین در دنیای مدرن امروزی، اقتصاد ملی نمیتواند نسبت به مناسبات سیاسی و دیپلماتیک با دیگر کشورها بیتفاوت باشد و بر این اساس، قیمت گوجه و خیار که تولید داخلی هستند نیز اتفاقاً به برجام ربط دارد و از تنشها اثر میپذیرد.
تاکیدی که برخی دلسوزان دارند و ریشه مشکلات اقتصاد کشور را در سیاست خارجی جستوجو میکنند هم براین اساس است و حق دارند بگویند حتی سیاست نگاه به شرق هم نمیتواند مشکلی از پیش پای معیشت مردم بردارد و جلوی تضعیف اقتصاد ملی را بگیرد مگر اینکه ما با امضای یک توافق جایگاه خود را در میان نظام اقتصادی جهان تثبیت کنیم.
اتفاقاً نقد اصلی امروز به امثال سعید قاسمی وارد است که این معادلات پیچیده را درک نکردند و سالها تلاش داشتند هرنوع تعامل با جهان را "انفعال" و "غربگرایی" تعبیر و اصلاح طلبان و میانهروها را به خیانت متهم کنند و به اقسام مختلف، بر مسیر اجرای برجام سنگ انداختند تا این تفاهم که در سال ۲۰۱۵ امضا شد از حیّز انتفاع بیفتد و حتی هر نوع فرصت ازسرگیری مذاکرات در دولت سیزدهم را نیز سوزاندند و امروز کار به جایی رسید که سررشته کارها از دست رییسی و تیم اقتصادی دولت خارج شد و اگر محمد مخبر دزفولی درخصوص وضعیت ناپایدار نرخ ارز صاف در چشم نمایندگان نگاه کرد و گفت: "همینه که هست" بهترین گواه است بر اینکه تاثیرِ بودن یا نبودن برجام بر اقتصاد و حتی قیمت گوجه و خیار بسیار بیش از تصور جناب قاسمی است و امروز امثال قاسمی باید به سوال موافقان برجام پاسخ دهند نه اینکه دولت رییسی را به زیر سوال بکشند.
نکته آخر اینکه در چنین وضعیتی که اقتصاد جمهوری اسلامی ایران در حال حذف شدن از معاملات و معادلات جهانی است، روند تضعیف اقتصاد ملی و آسیب به معیشت مردم بیشتر خواهد شد و نه تنها کاری از دست رییسی و دولتش برنمیآید بلکه حتی اگر جناب "آدام اسمیت" هم از گور برخیزد و سرپرستی تیم اقتصادی دولت سیزدهم را عهدهدار شود، با این رابطه سه طلاقه که ما با اقتصاد جهانی داریم، کار چندانی از پیش نمیبرد و بیثباتی در قیمتها ادامه خواهد داشت مگر اینکه دولتمردان بتوانند با جامعه جهانی به یک توافق روشن برسند.
رییس کمیسیون بهداشت مجلس: سال آینده در حوزه تجهیزات دارویی با مشکل روبرو میشویم؛ امروز میگوییم که نگویند چرا نگفتید
🔹حسینعلی شهریاری با اشاره به افزایش قیمت دارو و با بیان اینکه این مسئله به کرات مطرح شده است، افزود: در تمام جلسات بدون استثنا مشکلات حوزه سلامت به رییسجمهوری منتقل شده است و دستوراتی هم از سوی وی داده می شود، اما چالشها همچنان وجود دارند.
🎥 میرسلیم، نماینده «مردم» تهران در مجلس: من کاری به نظر «مردم» ندارم! 100 درصد فیلترینگ اینستاگرام را تایید می کنم؛ باید قطعش کنند، فاجعه است
مصطفی میرسلیم در گفت و گو با شبکه اینترنتی دانشگاه تهران نظرات مختلف خودش در رابطه با شبکه های اجتماعی را بیان کرد:
🔹من 100 درصد فیلترینگ اینستاگرام را تایید می کنم.
🔹باید قطع بشود؛ اینستاگرام فاجعه است. بدترین شبکه در دنیاست. من کاری به نظر مردم ندارم.
🔹الان چیزی را نمی شود بست. قبلا می شد موج رادیو را بست، یک فکری کرد، می شد داخلش اختلال ایجاد کرد که مردم گوش نکنند. الان که این طوری نیست./ جماران
پ. ن
ظلم و ناعدالتی داره بیداد می کنه وقتی چنین شخصی بگه نظر مردم مهم نیست و پسرش جاسوس منافقین بوده و به راحتی آزاد شده
و هنوز پست سیاسی محکمی در این مملکت داره.
خودتان قضاوت کنید.
هشدار روزنامه اطلاعات نسبت به روی برگرداندن مردم از دین: از خلوتی مساجد بترسیم و به فکر نان و اجرای عدالت باشیم
روزنامه اطلاعات نوشت:
🔸امروزه جمهوری اسلامی در ابعاد نظامی پیشرفتهای زیادی به دست آورده است و لیکن هیچگاه این پیشرفتها ما را از پشتوانه مردمی نظام بینیاز نمیکند، ما از خلوتی مساجد باید بترسیم، باید به فکر چاره باشیم، باید به فکر آشتی نسل جوان با مبانی دینی و مسجد باشیم.
🔸مطمئناً شرایط اقتصادی کشور و نابرابریها و ناکارآمدی و سوء عملکرد بعضی دستگاهها بیتأثیر در واگرایی فعلی نیست. در چنین شرایطی شما هر چقدر تبلیغات دینی داشته باشید اگر نتیجه عکس ندهد فایدهای هم ندارد!
🔸ابتدا باید به فکر نان مردم باشیم، باید به فکر اجرای عدالت باشیم، مردم باید اخلاص را در مسئولان ما مشاهده کنند و سطح زندگیشان باید پایینتر از مردم باشد تا مردم همچنان وفادار بمانند و ایستادگی کنند.
🔻محمد درویش، فعال حوزه محیط زیست:وقتی صد هکتار درخت در ۴۰ سال را نتوانسته اند بکارند، حالا چگونه میخواهند یک میلیارد درخت بکارند؟
🔸تاکنون دو میلیارد درخت از دست دادهایم.
🔸هشت میلیون هکتار از جنگل هایمان در صد سال اخیر از بین رفته است./انتخاب
🔴 وعده جدید دولت رئیسی حداقل ۶۰ هزار میلیارد آب میخورد!
🔹دولت در حالی مدعی کاشت ۱ میلیارد درخت است که به قیمت امسال این طرح حداقل ۶۰ هزار میلیارد هزینه دارد. این در صورتی است که کل بودجه وزارت جهاد کشاورزی امسال ۷ هزار میلیارد تومان بوده است
🔹هادی کیادلیری، رئیس سابق انجمن جنگلبانی: کاشت یکمیلیارد نهال در کشور و در نظر گرفتن این موضوع که در هر هکتار ۵۰۰نهال کاشته شود، نیاز به دو میلیون هکتار زمین است. برای هر هکتار درختکاری نیز حدود ۱۵میلیون تومان هزینه میشود که اگر این رقم در دو میلیون هکتار ضرب شود ۳۰هزار میلیارد تومان هزینه کاشت است.
🔹 نگهداری سالانه هر هکتار جنگل هم نیازمند پنج میلیون تومان است که با احتساب هزینه نگهداری دو میلیون هکتار جنگل با تعداد یکمیلیارد اصله درخت ۱۰هزار میلیارد تومان بودجه میخواهد.
🔹هر درخت بهطور میانگین ۳ سال زمان برای مراقبت و نگهداری نیاز دارد که اگر این عدد در این زمان ضرب شود، هزینه کلی نگهداری یکمیلیارد اصله درخت ۳۰هزار میلیارد تومان است؛ بنابراین کاشت و نگهداری از یکمیلیارد اصله درخت با هزینه امروز ۶۰هزار میلیارد تومان نیاز دارد.
پ. ن
دریغ از قطره ای سواد و مطالعه در این دولت
♦️آمریکا یک فرد و ۴۵ شرکت را در ارتباط با ایران تحریم کرد
🔹وزارت خزانهداری آمریکا اسامی ۱ فرد و ۴۵ شرکت را به بهانه ارتباط با بخشهای پتروشیمی و هواپیماسازی ایران در فهرست تحریمها قرار داد.
🔹شرکتهایی که تحریم شدهاند در امارات، پاکستان، ترکیه، جزایر مارشال، چین، هنگکنگ و ایران مستقر هستند.
🔹این شرکتها به بهانه ارتباط با شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت صنایع هواپیماسازی ایران و شرکت پتروشیمی تریلیانس در این فهرست قرار گرفتهاند./فارس
🔴اروپا سامانه تجارت با ایران «اینستکس» را تعطیل کرد
🔹کشورهای اروپایی روز پنجشنبه اعلام کردند سیستمی را که در سال ۲۰۱۹ برای محافظت از تجارت با ایران در برابر تحریمهای آمریکا راهاندازی کردند تعطیل کرده است.
🔹طبق اذعان کشورهای اروپایی تنها یک معامله از طریق این سامانه انجام شد.
✅ پ. ن
این فاجعه است
سلام درباره رابطه ایران و عربستان یک جمله میگم.
چطور شد، عربستان گاو شیرده آمریکا بود.
حالا رابطه برقرار کردید؟؟
اهل تامل دقت کنند خیلی حرف ها رو نمیشه اینجا زد چون آزادی بیان غوغا می کند.
پست کانال حسن روحانی درباره حمله کنندگان به سفارت عربستان
#حسن_کرد_میهن
این شخص در اون دوران هیچ محاکمه ای نشد و راست راست می چرخید این رو خودم به عینه دیدم.