نظام کمک کند و در اين مسير ما به حسن نظر و فهم و عدالت آقايان اعتماد داريم و اگر در بيان سخنان روز گذشته اينجانب قصوري وجود داشت آن را اصلاح و تاکيد مي کنم که هر آنچه گفته شده با هدف اصلاح و ارتقاء سطح رويه هاي بررسي صلاحيت ها و اعتماد سازي بيشتر براي مشارکت بالاي مردم در انتخابات و استحکام هر چه بيشتر اقتدار نظام مقدس جمهوري اسلامي بوده است.
آخرين خبر/ عضو شوراي نگهبان و رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام درباره توئيتهاي انتقادي خود نسبت به رد صلاحيتهاي جنجالي شوراي نگهبان توضيحاتي ارائه داد.
صادق آملي لاريجاني در جلسه امروز مجمع تشخيص مصلحت نظام در سخناني بر اهميت انتخابات در نظام جمهوري اسلامي ايران تاکيد کرد و گفت: همه مردم و مسئولان مستحضرند به اين نکته که ارکان اين نظام بر انتخابات استوار شده و حضور مردم در عرصه انتخابات،ضامن اقتدار ملي و اقتدار نظام است و امام راحل قدس الله نفسه الزکيه و مقام معظم رهبري حفظه الله نيز همواره بر اين اصل اساسي تاکيد داشته اند.
آيت الله آملي لاريجاني با اشاره به اينکه "به لحاظ ديني نيز مردم در يک نظام اسلامي ستون و پايه دين و موجب استقرار و استمرار يک نظام ديني هستند" افزود: مشارکت بالاي مردم در انتخابات، در ارتقاي امنيت ملي،اقتدار نظام جمهوري اسلامي و ارتقاي سطح معيشتي و اقتصادي مردم بسيار تاثير گذار است و جمهوري اسلامي ايران همواره با جلب حضور و مشارکت مردم نشان داده است که نظامي قدرتمند است که در همه امور دست بالا را دارد.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام"وجود اختلاف سليقه هاي سياسي "را امري طبيعي و اجتناب ناپذير دانست و در عين حال تصريح کرد:قطعا هيچ فردي در اين کشور در ضرورت امنيت ملي،ارتقاي سطح توانمندي کشور و پيشرفت آن ترديدي ندارد و هر کسي که دوستدار نظام جمهوري اسلامي و کشور است در روز 28 خرداد با حضور در پاي صندوق هاي راي به وظيفه خود در اين باره عمل خواهد کرد و انشاالله همه با حضور خود در پاي صندوق هاي راي شاهد خنثي سازي توطئه هاي دشمناني خواهيم بود که همواره درپي نااميد کردن مردم هستند.
آيت الله لاريجاني با تاکيد بر اين نکته که مردم در "معيشت و اقتصاد خود" مشکل دارند و به لحاظ سياسي نيز اختلاف سليقه ها همواره وجود داشته گفت: با اين حال مردم، کشور خود و نظام را دوست دارند و در انتخابات نيز حضوري پرشور،پر معنا و خنثي کننده توطئه هاي دشمنان خواهند داشت.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود با تاکيد بر نقش و جايگاه شوراي نگهبان در اعتماد سازي نسبت به حضور مردم در پاي صندوق هاي راي به انتشار سخنان ديروز خود درخصوص تاييد صلاحيت ها اشاره کرد و افزود: ديروز اينجانب مطالبي را در خصوص عملکرد شوراي نگهبان در روند تاييد صلاحيت ها مطرح کردم که موجب شد برخي مهمان هاي ناخوانده و گروه هاي ضد انقلاب و ضد نظام به خيال باطل خود بخواهند از آن برداشت هاي ناصواب کنند اما بايد بدانند که مرز ما با اينها کاملا جداست و سخنان ديروز بنده نيز فارغ از مصلحت بودن يا نبودن طرح آن، از سر دغدغه و با هدف افزايش اقتدار و اعتماد سازي شوراي نگهبان بود.
آيت الله لاريجاني تصريح کرد: در طول بيست سال گذشته همواره از شوراي نگهبان دفاع کرده ام و اکنون هم چنين است و اگر اينجانب مطلبي گفتم از سر دلسوزي و در ادامه همان رويه دفاع از عملکرد شوراي نگهبان در طول 20 سال گذشته بوده است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: بر اساس قانون اساسي،شوراي نگهبان تنها نهاد رسمي متولي تاييد صلاحيت کانديداها و تنها مرجع رسيدگي به مصوبات مجلس به لحاظ انطباق با شرع و قانون اساسي است که بايد همواره دقت و سخت گيري در رسيدگي ها را داشته باشد.
آيت الله آملي لاريجاني با ذکر اين نکته که" حالا برخي ها خوشحال نشوند که چنين سخناني مطرح شده" گفت: به لحاظ قانوني و منطقي همه بايد نظري را که شوراي نگهبان بعنوان نهاد متولي و مسئول تاييد صلاحيت ها بيان کرده، بپذيرند. در هيچ کجاي دنيا هم اينطور نيست که امر صلاحيت ها را رها کنند و بگويند همه بيايند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام تلاش براي اعتماد سازي بيشتر را موجب افزايش مشارکت در انتخابات دانست و تاکيد کرد: اين سخن صحيحي نيست که بگوييم کاري به مشارکت مردم نداريم، بلکه بايد در روند کار، هم قانون و هم مصلحت را مد نظر قرار دهيم و به آن توجه کنيم.
آيت الله لاريجاني با تاکيد دوباره بر اينکه "هيچ اشتراکي با مهمان هاي ناخوانده اي که داراي مرز بندي با نظام وخواهان نااميدي مردم هستند نداريم" اضافه کرد: شوراي نگهبان بايد در رويه هاي قانوني خود طوري عمل کند که ما را متهم به اين نکنند که اينها همه سالخورده اند و توان اصلاح و ارتقا ندارند، بلکه بايد طوري باشد که نشان دهد قدرت اصلاح و تغيير در رويه ها و ارتقاي عملکردها وجود دارد و طوري عمل کند که هر روز بهتر از گذشته و دقيق تر و شفاف تر باشد.
عضو فقهاي شوراي نگهبان در ادامه با اشاره به اينکه "نهاد شوراي نگهبان همواره بايد محترم شمرده شود" تاکيد کرد: مردم چشم بيدار دارند و خروجي ها را ميبينند، فلذا همواره بايد در اصلاح خود و تغيير رويه ها با هدف اعتماد سازي هر چه بيشتر اقدام کرد.
آيت الله لاريجاني افزود: با تدبير و تلاش در درون شوراي نگهبان هم ميتوان رويههايي اتخاذ کرد که به اقتدار هر چه بيشتر کشور و
🔴نامه سرگشاده علی مطهری به ابراهیم رییسی: ضعف شورای نگهبان را پذیرفتید/ بخشی از این ضعف به شما به عنوان رییس قوه قضاییه برمیگردد
👤علی مطهری نماینده سابق تهران در مجلس و داوطلب نامزدی در انتخابات ١۴٠٠ نوشت:
جناب حجتالاسلام رئیسی
دامت برکاته
🔸با اهداء سلام و آرزوی سلامتی، از این که جنابعالی هم خواستار رقابتی شدن انتخابات ریاست جمهوری شدهاید خرسند شدم. این امر نشانه آن است که ضعف عملکرد شورای نگهبان را پذیرفتهاید. قطعاً این ضعف ناشی از نوع ترکیب و تفکر حاکم بر این شوراست.
👈میخواهم بگویم بخشی از ریشه این ضعف به خود جنابعالی به عنوان رئیس قوه قضائیه برمیگردد. حتما به یاد دارید که برای انتخاب سه حقوقدان شورای نگهبان توسط مجلس دهم شما پنج نفر را معرفی کردید.
🔸آقای دکتر غلامی خوش فکرترین آنها بود، شاید به دلیل تسلطی که بر آثار استاد مطهری دارد. اما چند دقیقه قبل از آنکه ایشان نطق خود را شروع کند از طرف یکی از سه حقوقدان دیگر شورای نگهبان با ایشان تماس گرفته و به ایشان گفته شد که انصراف بدهد تا فلان شخص رأی بیاورد. آقای غلامی هم با فشار برخی اعضای هیئت رئیسه مجلس که با آن تماسگیرنده هماهنگ بودند انصراف داد و بعداً در پیامکی برای من نوشت که این انصراف غیر ارادی بود.
🔸در نتیجه مجلس میبایست از میان چهار نفر پیشنهادی به سه نفر رأی میداد. تصدیق میفرمایید که دست مجلس تقریباً بسته بود. اکثر این چهار نفر هم دچار جمود فکری بودند و برخی از آنها هم اساساً حقوقدان به معنی واقعی کلمه نبودند؛ در حالی که در دوره قبل آن، افراد خوشفکری مانند دکتر ابراهیمیان به مجلس معرفی و انتخاب شدند که فضای شورای نگهبان را تغییر دادند و در مقابل جمود فکری این شورا تا مرز استعفا ایستادند.
🔸غرض این که معرفی حقوقدانها به شورای نگهبان از طرف قوه قضائیه میتواند در فضای فکری این شورا بسیار مؤثر باشد. اولاً برای انتخاب سه حقوقدان نباید کمتر از شش نفر معرفی شوند و ثانیاً این افراد باید از میان حقوقدانان سطح بالا و باتجربه و خوشفکر به مجلس معرفی شوند. میبینید یکی از آن سه حقوقدانی که با معرفی شما به شورای نگهبان راه یافتند امروز در بررسی صلاحیت یکی از نامزدهای ریاستجمهوری مشکل آفریده و حق او را ضایع کرده است، همان طور که در انتخابات مجلس یازدهم نیز برخورد غیرمنطقی و جمودآمیز با من داشت.
🔸به هرحال از این که به نقص فهرست منتشره شورای نگهبان از نامزدهای تأیید صلاحیتشده انتخابات ریاست جمهوری اشاره کردهاید سپاسگزارم./جماران
واقعا جای تبریک داره به هواداران #دکتر سعید محمد
که به معنای کلمه انقلابی عمل کردند و با وجود رای های بسیار زیاد و با وجود تخریب زیاد علیه ایشون و با وجود احراز نشدن صلاحیت ایشون خویشتن داری کردند.
به نوبه خودم از هواداران ایشون کمال تشکر می کنم.
🔰برنامه سه لایهای جلیلی برای تامین استاندارد سبد غذایی خانوار ایرانی
کاندیدای ریاست جمهوری در گفتگوی تصویری پیرامون «سبد غذایی»:
🔹در سالهای 97، 98 و 99 که از سختترین سالهای دولت بوده است، بیش از پنجاه و پنج میلیارد دلار ارز با قیمت ترجیحی به منظور تامین کالاهای اساسی اختصاص پیدا کرده است. توضیح دهند با 55 میلیارد دلار ارز ترجیحی 4200 تومانی چه کردند؟
🔹ما میگوییم اگر شما برای همین پنجاه و پنج میلیارد برنامه داشتید تا به دست مردم برسد و مردم از آن منتفع میشدند، این فشار سنگین به مردم وارد نمیشد.
🔹طبق اصول قانون اساسی تأمین سلامت و بهداشت مردم وظیفه دولت است. اگر در تأمین سبد غذایی خانوار خللی ایجاد شود آثار آن را در سلامت مردم در آینده شاهد خواهیم بود.
🔹در سبد مطلوب غذایی پیشنهادی سیزده قلم کالا جهت تامین حدود دو هزار و پانصد کیلو کالری انرژی در روز تعریف شده که از جمله آنها نان، برنج، گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم مرغ، لبنیات، ماکارونی، روغن، شکر، میوه و سبزی است.
🔹در این طرح، مردم به سه دسته تقسیم میشوند. اقشار کمتر برخوردار جامعه دسته اول را تشکیل میدهند که تمام این سبد به آنها ارائه میشود.
🔹 به دسته دوم بخشی از این سبد داده میشود و آن کالاهایی است که در تأمین آن مشکل دارند؛ کما اینکه در سالهای اخیر تأمین مواد پروتئینی مانند گوشت قرمز و سفید برای اقشار متوسط هم سخت بود.
🔹دسته سوم که به لحاظ کمی تعداد کمتری از جامعه هستند و از توانمندی لازم برای خرید تمام این سبد برخورداند، به آنها در این زمینه خدماتی ارائه نمیشود.
🔹اگرچه هدف بلندمدت این است که تمام خانوارها به سطح درآمدی برسند که نیازهای خود را تأمین کنند ولی تا زمان تحقق این هدف، میبایست خانواده ایرانی از حق تامین کامل سبدغذایی خود برخوردار باشند.
🔹اختلاف سرانه مصرف کالاهای ضروری میان دهک اول و دهک دهم جامعه در هشت سال گذشته به صورت چشمگیری افزایش یافته است.
🔹فردی که سال 96 به صورت رسمی اعلام کرد که دیگر کارتنخوابی وجود نخواهد داشت، کودک کاری وجود نخواهد داشت و فقیری وجود نخواهد داشت، حال بعد از 4 سال گریه میکنند؛ این برای همدردی با مردم خوب است اما شما مسئول بودهاید!
🔹صفهایی که اخیرا در دوره کرونا و پیش از آن تشکیل شد در شان مردم ما نبود؛ دولت حتی برای این شرایط میتوانست با استفاده از زیرساختهای موجود و حفظ کرامت مردم به ارائه خدمات بپردازد.
♦♦♦نتایج قرعهکشی برنامههای انتخاباتی کاندیدای ریاست جمهوری
🔹سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی نخستین نامزد: روز جمعه ۷ خرداد نخستین برنامه او از رسانه ملی پخش می شود.
🔹محسن رضایی دومین نامزد: روز یکشنبه ۹ خرداد نخستین برنامه او از رسانه ملی پخش می شود.
🔹«علیرضا زاکانی» سومین نامزد: نخستین برنامه او روز پنج شنبه ۱۳ خرداد از شبکه یک پخش میشود.
🔹سیدابراهیم رئیسی چهارمین نامزد: روز سه شنبه ۱۱ خرداد نخستین برنامه او از رسانه ملی پخش میشود.
🔹محسن مهرعلیزاده پنجمین نامزد: روز چهارشنبه ۱۲ خرداد نخستین برنامه او از رسانه ملی پخش می شود.
🔹عبدالناصر همتی ششمین نامزد: روز جمعه ۷ خرداد نخستین برنامه او از رسانه ملی پخش می شود.
🔹سعید جلیلی هفتمین نامزد: روز دوشنبه ۱۰ خرداد نخستین برنامه او از رسانه ملی پخش می شود.
هدایت شده از اقتصادی(بورسی)سیاسی
ممنون از همه دوستان که در نظر سنجی شرکت کردند و قوت قلب ما بودند و ما امیدوارتر و پرقدرتر کارمون ادامه خواهیم داد. دم همه شما ها گرم.
دوستانی که میخوانند در نظر سنجی شرکت کنند و ما رو در این راه کمک کنند لینک نظرسنجی قرار داده شد.
https://EitaaBot.ir/poll/iwrp
برعکس چیزی که اصلاح طلبان و دولتی ها القا میکنند، مردم از ردصلاحیت شخصیت های منفوری مثل لاریجانی و جهانگیری خوشحال اند
♦️جهانگیری: نامزد شدم تا بانیان وضع موجود را معرفی کنم/ کسانی که نگذاشتند مردم به صحنه بیایند باید پاسخگو باشند
اسحاق جهانگیری داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پس از اعلام نتایج بررسی صلاحیتها و عدم احراز صلاحیت وی برای حضور در انتخابات، عصر امروز در جلسهای با روسای ستاد انتخاباتی خود در استان های سراسر کشور گفت:
🔹من آمده بودم تا انتخابات پرشوری برگزار شود. کسانی که نگذاشتند مردم به صحنه بیایند و برای حل مشکلات داخلی و بین المللی در انتخابات شرکت کنند باید پاسخگو باشند.
🔹"برخی میگفتند: بانیان وضع موجود باید بیایند و جواب دهند" من اتفاقا ثبتنام کردم تا در انتخابات به عموم مردم بگویم چه کسانی بانیان وضع موجود هستند. بودم تا بگویم چه کسانی کشور را به اینجا رساندند که امروز در آن قرار داریم./ایلنا
#ترکیدم واقعا 😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
♦️لاریجانی: دلایل ردصلاحیت را به من نگفتند
علی لاریجانی عصر دیروز در نشست خداحافظی با رقابتهای انتخاباتی:
🔹 قائممقام آقای جنتی گفته دلایل ردصلاحیتها را به کاندیداها ارائه کردهاند، درحالی که به من هیچ نگفتند. واقعا متاسفم. مشکلشان چیز دیگری است؛ جور کردن دلایل ردصلاحیت، عجیب است. خوشحالم از این اتفاق؛ در جهت دیگر کار خواهم کرد.
🔹 ایرانِ قدرتمند نیاز به وفاق دارد؛ نه اینکه چند نفر بگویند جبهه انقلاب هستیم؛ یعنی بقیه نیستند؛ غلط است.
🔴 ارتباط تصویری نمایندگان مجلس با رهبر انقلاب ؛ صبح امروز
🔹حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز (پنجشنبه) در نخستین سالگرد آغاز به کار مجلس یازدهم از طریق ارتباط تصویری با صحن مجلس شورای اسلامی، با نمایندگان مردم سخن خواهند گفت.
🔹در این جلسه، رئیس مجلس گزارشی از عملکرد یکساله مجلس یازدهم شورای اسلامی را ارائه خواهد کرد.
🔹این دیدار که به صورت معمول در روزهای ابتدایی خرداد ماه سال های گذشته به مناسب آغاز بهکار اولین دوره مجلس شورای اسلامی در خرداد ۱۳۵۹ در حضور رهبر انقلاب انجام میشد، امسال نیز همچون سال گذشته به دلیل رعایت دستورالعملهای بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا از طریق ارتباط تصویری برگزار خواهد شد.
♦️رئیس دولت اصلاحات: جمهوریت نظام مورد تهدید جدی قرار گرفته است!
سیدمحمد خاتمی در پیامی به دومین کنگره سراسری حزب توسعه ملی ایران اسلامی:
🔹انتخابات واقعی نماد نظامهایی است که مردم سالاری را پذیرفتهاند و به نوبه خود استحکامبخش اصل زرین «حق حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش» است.
🔹اگر دستآورد بزرگ انقلاب اسلامی، «جمهوری اسلامی» است که در آن رأی آزادانه مردم اصل و میزان است، طبعاً باید انتخابات فرصت و زمینهای باشد برای حضور هرچه بیشتر مردم با گرایشهای مختلف در صحنه، و امید و اطمینان یافتنِ مردم به اینکه با رأی خود راه رسیدن به آرمانها را کوتاهتر و امکان تحقق و برآورده شدن خواستها و نیازهایشان را بیشتر میکنند.
🔹آنچه این روزها در جریان معرفی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری رخ داده است، ناشی از رویکرد، برداشت و اقدامی است که پیش از این هم عرصه را بر انتخاب مردم تنگ کرده و اینبار بیپردهتر و بیپرواتر ظهور و بروز داشته است.
🔹مهمتر و تأسفآورتر از محرومماندن بخشهای مهمی از جامعه و جریانهای مختلف از داشتن نامزدِ مطلوبِ خود آن است که میزان بودنِ رأی مردم و مبنا بودنِ آن برای نظام سیاسی نفی میشود و در واقع جمهوریت نظام که مبتنی بر رأی آزاد ملت است و روز به روز هم کمرنگتر شده است، مورد تهدید جدیتر قرار گرفته است و هیچ جریانی با هر وابستگی و رویکردی که دارد نمیتواند و نباید نسبت به این خطر بزرگ بیتفاوت باشد!
#پانویس
#صرفا_محضَ_خبر
#دوره ی که فقط هم حزبی هاتون کاندیدا بودید و یک توکلی بین شما بود جمهوریت در خطر نبود.
#اگه نقد هم باشه ما مشکلی نداریم ولی از سرطان ناکارآمدی و 8 سال دوره روحانی خدا رو شکر داریم راحت مشیم
همین الان موضع مو مشخص کنم
دوستان برداشت بد نکنند.
خبرهای که درباره #شورای_نگهبان میذاریم خب شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاد.
ولی بدانید و آگاه باشید.
از رد صلاحیت همه کسانی که به این مملکت آسیب زدند و خوی اشرافی گری داشتند بسیار بسیار خوشحالم.
دمشون گرم ممنون ازشون.
نقد دارم میتوانستند بهتر عمل کنند ولی ولی هیچوقت این رد این عناصری که باعث بدبختی این مملکت شدند کوچیک نمی شمارم
دمتون گرم باعث رد صلاحیت امثال لاریجانی و جهانگیری و مطهری و...
#شورای_نگهبان
#میرمهدی
🔺فرزند آیت الله هاشمی خطاب به آملی لاریجانی: عملکرد این روزهای شورای نگهبان نشانه سکوت شماست!
فاطمه هاشمی رفسنجانی:
🔹اگر در دورههای متعدد گذشته و اوج آن، دوره انتخابات یازدهم ریاست جمهوری که شخصیتی مانند آیتالله هاشمی رفسنجانی را با ادعاهای واهی رد صلاحیت کردند، دیگران به ویژه آقای صادق لاریجانی، سکوت نکرده و صدای اعتراض و شکوائیه خود را در خود شورا و برای افکار عمومی ابراز میکردند، شاید، شاهد وقایع امروز و ادامه روند تصمیمات این شورا که حتی گلایه یکی از کاندیداهای اصلی هم طیف خود را نیز موجب شده است./روزنامه آرمان ملی
#پانویس
#خواهشا شماها حرف نزنید.
#انحراف انقلاب از زمانی آغاز شد که سوت آغاز اشرافی گری توسط، پدر مرحومتان زده شد.
#میرمهدی
اقتصادی(بورسی)سیاسی