رای من آقای#رئیسی
به دلایل زیر
جبهه مخالف و رقیب در حال #تخریب کدوم شخص هستند از آن شخص حمایت کنید.
من طرفدار آقای #سعید_محمد بودم هم به خاطر کارامد بودن ایشان و هم چون جبهه خودی و غیر خودی در حال تخریب این شخص بودند در صورت تایید صلاحیت رای من آقای #سعید_محمد بود.
#ولی الان دارم میبینم تخریب جبهه رقیب و مخالف به سمت آقای #رئیسی می باشد.
من به عنوان طرفدار جبهه انقلاب و جبهه خودی، از اول موافق ورود آقای رئیسی به انتخابات نبودم دلایل علت مخالفت را توضیح دادم.
#با وجود ناجوانمردانه بودن تخریب آقای رئیسی و دیده نشدن کارهای بسیار خوب ایشان و با اینکه هنوز در مورد بورس به ایشان نقد دارم.
با همه این دلایل و با انصاف از آقای رئیسی حمایت می کنم و رای من #آقای_رئیسی می باشد.
#میرمهدی
در خوب بودن جلیلی هیچ شکی ندارم ولی بخوایم یا نخوایم رییسی مقبولیت بالایی داره
و با توجه به اون حرفش که گفت اگه مشکلات مردم با توهین به من حل میشه فحش بدین حقیقتا ۲۰ میلیون رای نوش جونش!
رضایی و سیاه ترین دولت آقای روحانی است.
با غلتک داره ازش رد میشه 😂😂
همتي رو میزنه آفرین خوب میزنه 😂😂
محسن رضایی: دولت اقای روحانی که متاسفانه سیاه ترین دولت 40 سال اخیر بوده، نه تنها قفل های بیرونی را باز نکرد، بلکه قفل های داخلی را هم بست و اقتصاد را شرطی کرد
استاد جا خالی کردن همتی 😂
🗳قاضیزاده: شاهد مافیای بزرگ واردات هستیم
🔺نامزد انتخابات ریاستجمهوری: متاسفانه شاهد مافیای بزرگ واردات هستیم که با برخورداری رانتهای مختلف تولید را تهدید میکنند.
_آقا اجازه✋
+جانم عبدالناصر جان
_آقا من اعتراض دارم
+چرا پسرم؟
_آخه جلیلی بهم میخنده😫
😀😆😆😆😆
این خیلی سم بود😂😂😂
آقای زاکانی آفرین به نحو احسنت در جنگ روانی آقایان اصلاح طلب قشنگ جوابشان را میدی 😁
همتی و زدن رئیسی منتظر باشید.
اینجاست که میگم اینان از خودشان رد میشند چندین بار در چندین روز گفتم
#همتی از روحانی رد شد.
زاکانی: هیچ کس مسئولیت کار های این دولت را نمیپذیرد حتی خود رئیس جمهور
درآمد دولت از جیب مردم بود
من از طرف آقای روحانی و همتی از مردم ایران عذرخواهی می کنم.
🗳 همتی: اقای روحانی بینش اقتصادی نداشت
من نماینده روحانی نیستم؛ من از بانک مرکزی کنار گذاشته شدم؛ اما باید بگویم اقای روحانی قوی تر از سایر اقایان حاضر در اینجاست، چه به لحاظ سیاسی، چه به لحاظ سیاست خارجی و دنیا دیدگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همتی: من نماینده روحانی نیستم؛ اما روحانی دنیادیده و از نظر مدیریت و سیاست و فنبیان بهتر از شماهاست. اما مشکل روحانی مثل شما این است که بینش اقتصادی ندارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، مشرق نوشت: بعد از بازداشت شماری از متهمان به جاسوسی از مراکز نظامی (در پوشش فعالیتهای محیط زیستی) در اواسط زمستان ۹۶، کاوه مدنی لاریجانی معاون عیسی کلانتری در سازمان حفاظت از محیط زیست نیز برای مدتی کوتاه بازداشت شد.

عباس جعفریدولتآبادی، دادستان تهران، در ۲۱ بهمن ۹۶، در توضیح این بازداشتها گفت:
"متهمان پرونده با هدایت افسران اطلاعاتی سیا و موساد مأموریتهای سه گانه ای را شامل موضوعات زیست محیطی، نفوذ در جامعه علمی ایران و جمع آوری اطلاعات از اماکن حساس و حیاتی کشور از جمله پایگاههای موشکی کشور، دنبال می کرده اند» و «برخی متهمان به انجام سفرهای متعدد به سرزمینهای اشغالی از جمله به منظور شرکت در کنفرانس منارید که با حضور افسر اطلاعاتی موساد در رژیم صهیونیستی برگزار شده، اقرار و اذعان کردهاند".
به گفته دادستان تهران، "دو نفر از افسران سازمان اطلاعات آمریکا با هویت معلوم در پوششهای مختلف به ایران و برخی از استانهای کشور سفر کردهاند که از جمله اهداف آنها، ایجاد مؤسسهای در قالب فعالیتهای زیست محیطی بوده و طبق اسناد موجود، این مؤسسه در حدود یک دهه قبل در ایران با طراحی آمریکاییها برای تحقق اهداف مدنظر سرویسهای اطلاعاتی سازمان سیا و موساد و جمع آوری اطلاعات طبقه بندی شده در حوزههای دفاعی و موشکی کشور ایجاد شده است."
طبق توضیحات جعفری دولتآبادی، اعضای این شبکه در برخی از مناطق استراتژیک کشور تعدادی دوربین در ظاهر برای رصد امور زیست محیطی نصب کرده بودند که در واقع پوششی برای رصد فعالیتهای موشکی کشور بوده و تصاویر و اطلاعات ثبت شده را برای بیگانگان ارسال میکردهاند. [۱]
در ۲۷ فرودین ۹۷، اخباری منتشر شد که معاون سابق بینالملل، نوآوری و مشارکت فرهنگی-اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست، کاوه مدنی کشور را ترک کرده است. این در حالی بود که او در روند تحقیقات قضائی درباره پرونده جاسوسی محیط زیست قرار داشت و خروج او از کشور، یک اتفاق ساده نبود.
بعدتر، در ۹ اردیبهشت، حجت الاسلام محسنی اژهای، سخنگوی دستگاه قضاء، در نشست خبری خود گفت که به صورت قانونی از کشور خارج شده و تقاضای رفع ممنوعالخروجی وی توسط معاونت ذیربطی در وزارت اطلاعات صورت گرفته است. [۲]
جالب این بود که در ایام تعطیلات نوروزی سال ۹۷، یکی از کانالهای تلگرامی وابسته به ضدانقلاب، عکسی مربوط به دوران قبل از انتصاب کاوه مدنی به معاونت محیط زیست را منتشر کرد که او را در حالت رقص و پایکوبی مختلط در مالزی نشان میداد. چندی بعد به طرز هماهنگ و سازمانیافته این خط تبلیغی در رسانههای ضدانقلاب و حامیان داخلی مدنی پیگیری شد که حضور مدنی در چنین مراسمی موجب فشار بر او و استعفای تحت فشار مدنی بوده است.
این عملیات فریب، قطعاً برای پوشاندن اتهامات اصلی مدنی و پیوند او با پرونده جاسوسی محیط زیست بوده است.

در اواخر فروردین، همزمان با انتشار خبر ترک کشور توسط مدنی، دادستان تهران در مصاحبهای انگشت بر نکته مهمی گذاشت:
" اگر عدهای فرار را بر قرار ترجیح میدهند، ناشی از اهمیت تحقیقات مقدماتی در پرونده است و اگر امروز در برخی از سایتها میخوانیم که فلان آقا از کشور خارج شده است، به پیش رفتن تحقیقات برمیگردد؛ چرا که برخی متهمان فهمیدهاند که در حال نزدیک شدن به آنها هستیم، حال اگر کسی از کشور خارج شده است، بالاخره روزی برمیگردد و بهقول معروف، دیر و زود دارد اما سوختوسوز ندارد." [۳]
جالب اینجا بود که مقارن با دستگیری متهمان پرونده جاسوسی محیط زیست، در ۲۳ بهمنماه، کاوه مدنی که هنوز معاون عیسی کلانتری بود، در حالی که ابعاد این پرونده هنوز روشن نبود و یک مقام مسؤول حق ندارد درباره پرونده مفتوح جاسوسی که تازه متهمان آن دستگیر شدهاند و ابعاد آن روشن نیست، اظهارنظر کند، در دفاع از بازداشتیها توئیتی زد که بازداشت آنها را به «تنگ نظری» نظام فرو بکاهد:

نکته قابلتامل این است که رئیس سابق او در سازمان حفاظت محیط زیست ایران، عیسی کلانتری، کسی است که از روز اول بازداشت متهمان جاسوسی، تا خود امروز سفت و سخت از آنها دفاع میکند و نهاد امنیتی و قوه قضائیه را بابت این قضیه تخطئه میکند. البته همین عیسی کلانتری که عملکرد به شدت بد و فاجعهبار او در دوران وزارت کشاورزی در دولت سازندگی، نقش مهمی در بحران امروز آب کشور دارد و امروز هم در رأس سازمان حفاظت محیط زیست، هیچ برنامه جدی و ملموسی را در جهت بهبود اوضاع محیط زیست کشور به سرانجام نرسانده، اصلیترین عامل برکشیدن کاوه مدنی در سطح دستیار معاون رئیس جمهور و معاونت سازمان حفاظت محیط زیست بود، بدون اینکه مدنی ابتداییترین فیلترهای تأییدی برای قرار گرفتن در این جایگاه حاکمیتی را در نظام جمهوری اسلامی گذرانده باشد. در واقع سنگتمام کلانتری برای مدنی آنقدر عجیب و غیرمعمول بود که حتی صدای ضدانقلاب را
هم درآورد! مثلاً «نیکاهنگ کوثر»، روزنامهنگار و کارتونیست ضدانقلاب، در ۳ مهر ۹۶، در سایت بی بی سی فارسی چنین نوشته بود:
" حضور مستدام مدنی در گفتوگوهای تلویزیونی در داخل و خارج ایران و سفرهای پیدرپی به این کشور در دو سال گذشته و نقشش در برگزاری جلسات و کنفرانسهای مرتبط با اقلیم و آب و ریزگردها، او را به چهرهای شناخته شده در عرصه مهمترین چالش امروز و فردای کشور، یعنی آب تبدیل کرده است. این مسئله حتی باعث شد نام او از سوی بعضی از اهالی رسانه و ساکنان اتاقهای مجازی به عنوان یکی از گزینههای وزارت نیرو بعد از عدم اعتماد مجلس شورای اسلامی به حبیبالله بیطرف مطرح شود، اما او این خبر را تکذیب کرد.
بعد از آنکه عیسی کلانتری، رئیس جدید سازمان حفاظت محیط زیست، بزرگترین مسئله کشور را وضعیت ورشکسته آبی دانست، پیشبینی میشد که او در یکی از معاونتهای سازمان، مدیر و یا کارشناسی را به کار بگمارد که در بحث آب همنظرش باشد. انتصاب مدنی نشان داد که کلانتری حاضر است حتی یک معاونت جدید را بر اساس مباحث تئوریک طرح شده از سوی استاد امپریال کالج ایجاد کند. این اقدام کلانتری، برخی از منتقدان را به یاد ضربالمثل دوختن کت و شلوار برای دکمه انداخته است." [۴]

به هر حال، کاوه مدنی بعد از فرار (یا فراری داده شدن) از ایران، و استعفا از راه دور، به فعالیتهای «پژوهشی» و «تحقیقاتی» گذشته خود در دانشگاه برگشت. اما جالب است که نگاهی به فعالیتهای کنونی او داشته باشیم.
او عضو برنامه «هنری هارت رایس» در زیرمجموعه برنامه مطالعات ایران در مرکز مکمیلان دانشکده علوم سیاسی دانشگاه ییل است. هنری هارت رایس، یک یهودی صهیونیست، غول حوزه املاک و مسکن در نیویورک و از حامیان مالی بزرگ اسرائیل، غول حوزه املاک بود که با سرمایه خود، این برنامه را در مرکز مطالعات ایران دانشگاه ییل راه اندازی کرد. او در راهاندازی بزرگترین مرکز «خیریه» یهودیان آمریکا را با عنوان «UJA-Federation» نقش عمده داشت. [۵]
الحمدلله رب العالمین یک شخص تایید صلاحیت نشد وگرنه با آن فن بیانی که داشت و استاد فلسفه بافی چنان زیرکانه جواب می داد.
رئیس جمهور بعدی کشور ما بود.
دوستان با پوشش مناظرات انتخاباتی با شما بودیم.
ان شاء الله دوستان راضی باشند.
💢کدام شرکتها سود نقدی به سهامداران میدهند؟
🔹در آخر هفته گذشته، برخی نمادهای بورسی نظیر فسرب، فباهنر و چکاوه در مجامع خود سود تقسیمی میان سهامدارانشان را مشخص کردند.
مناظره های انتخاباتی۱.pdf
145.7K
❇️ بخش های مهم مناظره های انتخاباتی کاندیداهای ریاستجمهوری /نیمه اول-بخش اول
🆔@ashnaeibaburs
مناظره های انتخاباتی۲.pdf
131.6K
❇️ بخش های مهم مناظره های انتخاباتی کاندیداهای ریاستجمهوری /نیمه اول-بخش دوم
🌷به ما بپیوندید:
🆔@ashnaeibaburs
1_1051755065.pdf
275.7K
❇️ بخش های مهم مناظره های انتخاباتی کاندیداهای ریاستجمهوری /نیمه دوم-بخش اول
🌷به ما بپیوندید:
🆔@ashnaeibaburs