بی تردید وعده صادق۳ نیاز به چند مقدمه دارد:
۱ پاکسازی شرق کشور در کنار دیپلماسی رسمی با پاکستان به عنوان دفع ابزار فشار آمریکا بر ایران در بحرانی کردن مرزها و درگیر کردن بخشی از تمرکز نیروهای مسلح و امنیتی در آنجا
۲ پاکسازی غرب و شمالغرب کشور به عنوان ابزار فشار اسراییل بر ایران توسط گروهک ها و درگیر کردن بخشی از تمرکز مجموعه در آنجا
۳ تحکیم دیپلماسی سیاسی و دیپلماسی امنیتی با کشورهای اصلی منطقه از جمله عراق و سعودی
۴ آرام سازی بحران مرزهای شمالی میان ارمنستان_ آذربایجان در قفقاز جنوبی که می تواند در پوشش یاری رساندن به آذربایجان،دپوی مهم رژیم صهیونیستی برای فشار بر ایران باشد
۵ تثبیت وضعیت بازدارندگی یمن و سوریه به عنوان عقبه های مهم جبهه مقاومت
۶ پاکسازی و به تعبیری کور کردن سیستم ناوبری و هدایت فضایی پدافند سنتکام و رژیم صهیونیستی به عنوان اصل اساسی در مقدمه سازی اقدامات
۷ مدیریت مساله حکومت طالبان در افغانستان و نیز دولت ترکمنستان و آسیای میانه به عنوان نقاط هدف نفوذ و سرمایه گزاری اسراییل در شرق خزر به موازات غرب خزر
و...
آرمانی فکر کنیم
راهبردی تحلیل و تصمیم سازی کنیم
تاکتیکی اقدام قاطع کنیم
✍ پوریا طیبی
🔺️ایران قدرت نیست، ابرقدرت است!
🔹این خیلی مهم است که کشوری همچون ایران با وجود موانع و مشکلات بسیار از جمله تحریم ها، تهدیدها، دشمنی ها و غیره، علیرغم اینکه عده ای ممکن است حتی آن را در سطح یک قدرت منطقه ای هم ندانند، به گونه ای بازی میکند که انسان وقتی نگاه میکند، میبیند رویکردهایش به یک کشور معمولی شباهت ندارد! در واقع کنشگری سیاسی جمهوری اسلامی در سطح منطقه و جهان معمولا با آمریکا و متحدانش، با چین، و با روسیه متفاوت است.
🔹غربیها و کشورهای خُرده پای نوکر ایالات متحده در گوشه گوشه ی دنیا عموما از الگوی آمریکایی پیروی میکنند، چینی ها سبک خودشان را دارند، و روسها نیز به گونه دیگری عمل میکنند؛ تقریبا همه کشورهای دنیا یکی از این چارچوب ها را پذیرفته و دنبال میکنند، و یقینا با توجه به نظم آمریکاییِ دنیا، بیشتر کشورها نیز در زمین آمریکا قدم میزنند.
🔹جمهوری اسلامی حتی اگر یک قدرت تلقی شود، قاعدتا باید در سیاست ورزی منطقه ای و جهانی اش پیرو یکی از این قالب ها باشد؛ کما اینکه برخی اروپایی ها علیرغم اینکه خود را ابرقدرت میدانند، اما در نهایت تابع آمریکا هستند؛ ایران اما سیاست هایش مستقل است؛ نه تابع آمریکا و غرب است، نه به سیاست شرقی ها، جز آنجا که منافعش تامین میشود توجه خاصی دارد.
🔹این استقلال ایران در تصمیم گیری، خود الگوی جدیدی را معرفی کرده که کشورمان را نسبت به سایر کشورهای غیر ابرقدرت متمایز ساخته است. فی الواقع جمهوری اسلامی تنها کشور دنیا است که علیرغم همه فشارها ۴۵ سال است زیر بلیت هیچکدام از ابرقدرتها نرفته و مستقل تصمیم میگیرد؛ خصوصا در غرب آسیا که تقریبا هیچ پروژه ای جز با رضایت ایران به سرانجام نمیرسد.
🔹جمهوری اسلامی یا سیاست های آنها [خصوصا آمریکا و غرب] را به شکست میکشاند، یا خیلی زیرکانه آنها را به سمتی میبرد که در نهایت نفعش به ایران میرسد! این یعنی چه بعضی ها بخواهند چه نخواهند، ایران در تراز ابرقدرتها عمل میکند و مهمتر از آن نشان داده که قدرت حفظ این استقلال را هم دارد.
🔹ایران حتی یک قدرت معمولیِ منطقه ای مانند ترکیه یا مصر هم نیست؛ ایران ابرقدرت نوظهوری است که کشوری مثل روسیه در جاهایی به آن تکیه میکند، و آمریکایی که دیگران را با تهدید و تطمیع سر جایشان مینشاند، در مواجهه با ایران مجبور میشود یک سری ملاحظات را رعایت کرده و گاهی پشت پرده خواهش و تمنا هم داشته باشد!
#عبدالرحیم_انصاری
⭕️ به حوادث ظهور نباید به مثابه «فرایند جَبری» نگریست
✍️ مصطفی امیری
▪️سوال مهم این است اگر نابودی اسرائیل، پس از ظهور امام عصر(عج) واقع میشود، چه ضرورتی دارد که ما به اسرائیل حمله کنیم و با خروج سفياني عقبنشینی کنیم؟
▪️آیا اگر صبر کنیم تا وقایع به همان نحوی که فرمودهاید پیش برود و سپس با ظهور امام عصر(عج) وارد میدان شویم. حداقل فایده این کار، جلوگیری از کشته شدن عدهای از نیروهای خودی در حملهای است که میدانیم نتیجهای بر آن مترتب نیست و بدین ترتیب قوای خود را حفظ میکنیم.
▪️واما جواب؛ سوال میکنیم: چه فایدهای دارد وقتی قرار است سفیانی، بر منطقه شام مسلط شود، قبل از خروج سفیانی، جبهه مقاومت شیعی در فتنه طولانی سوریه، شرکت و این همه شهید بدهیم؟ درحالیکه فوائد آن را از منظر سیاسی و حدیثی در مقالات قبلی بیان کردیم.
▪️پس چگونه نتیجهای مترتب نیست؟ در حالیکه هیمنه رژیم اشغالگر متلاشی میشود. با این نگاه، فرداها خواهند گفت: بگذاریم خود حضرت بیاید و کارها را سامان ببخشد.
▪️نباید «جبری» به قضایای مهدوی نگریست، وظیفه این است قبل حضرت، اسرائیل به مرحله فروپاشی برسد و وقتی ظهور شد، کار یکسره و تمام شود.
▪️ضمن اینکه اتفاقا در این موضوع خاص، ایرانیان خلاف روایات رفتار نمیکنند. زیرا احادیث بیانگر این است آخرین نشانه قبل سفیانی، حضور نظامی غرب «مارقه الروم» به دفاع از یهودیان وارد فلسطین میشوند و نشانگر این است اسرائیل، وارد جنگ با شیعه شده که اینچنین دست به دامن حامیان غربی خویش میشود.
✔️به کانال ساعت ۰۰:۰۰ بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2792882744C3f5cd5b9ff
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توى داراب يه نقاش اومده
عكس شهيد بكشه روى ديوار
بعد مادر اين شهيد آروم و قرار نداره
تاعكس فرزندش رو بكشه ؛
هر روز براى نقاش چايى مياره وهمون جامى شینه
#قهرمان_من
ـــــــــــــــــــــــ
🚨پایگاه خبری #پاسدار_نیوز 💠
@passdar
10 راز آشباریا | نو مدرسه قندیل
https://qandilsch.ir/product/10-raz-ashbaria/
🔰تهدیدات جنگ شناختی برای جامعه ایران چیست؟
✍ سید علیرضا آلداود
جنگ شناختی در ساده تمرین تعریفش یعنی تسخیر قلبها و ذهنها و این جنگ خطرات بسیاری برای جامعه ایران در بر دارد. این خطرات را میتوان به چند دسته کلی تقسیم کرد:
1. فرهنگ و هویت ملی:
🔻ترویج بیاعتمادی: جنگ شناختی تلاش میکند تا اعتماد عمومی به نهادها، سازمانها و رهبران را تضعیف کند. این امر میتواند منجر به بیثباتی اجتماعی و سیاسی شود.
🔻ایجاد شکاف اجتماعی: با انتشار اطلاعات نادرست و هدفمند، اختلافات قومی، مذهبی و طبقاتی تشدید شده و انسجام اجتماعی آسیب میبیند.
🔻تخریب هویت ملی:جنگ شناختی میتواند با ارائه تصویری تحریف شده از تاریخ، فرهنگ و ارزشهای ملی، به هویت ملی ایرانی ضربه بزند و تلاش کند تا جایگزینهایی برای آن ارائه دهد.
🔻نفوذ فرهنگ بیگانه: از طریق تبلیغات و محتواهای هدفمند، فرهنگها و ارزشهای بیگانه جایگزین ارزشهای بومی شده و هنجارهای اجتماعی را تغییر میدهد.
2. سیاست و امنیت ملی:
🔻 تضعیف اقتدار دولت: با انتشار اخبار جعلی و شایعات، اعتبار دولت و نهادهای آن زیر سوال برده شده و مشروعیت حاکمیت تضعیف میشود.
🔻 ایجاد بیثباتی سیاسی: جنگ شناختی میتواند به عنوان ابزاری برای تحریک ناآرامیهای اجتماعی و کودتاهای نرم استفاده شود.
🔻مداخله در انتخابات: با انتشار اطلاعات نادرست و نفوذ در شبکههای اجتماعی، میتوان در روند انتخابات و فرآیندهای تصمیمگیری سیاسی مداخله کرد.
🔻 حمله به زیرساختهای حیاتی: جنگ شناختی میتواند به عنوان مقدمهای برای حملات فیزیکی به زیرساختهای حیاتی کشور مثل شبکه برق، اینترنت و سیستمهای مالی باشد.
3. اقتصاد:
🔻 کاهش سرمایهگذاری خارجی: بیثباتی ناشی از جنگ شناختی میتواند سرمایهگذاران خارجی را از سرمایهگذاری در ایران منصرف کند.
🔻 نوسانات بازار: شایعات و اطلاعات نادرست میتوانند منجر به نوسانات شدید در بازار ارز، سهام و سایر بازارها شوند.
🔻 افزایش هزینهها: دولت مجبور میشود منابع مالی زیادی را صرف مقابله با جنگ شناختی و حفظ امنیت اطلاعاتی کند.
4. فردی و شخصی:
🔻 آسیبهای روانی: قرار گرفتن در معرض اطلاعات نادرست و تبلیغات منفی میتواند باعث ایجاد استرس، اضطراب و افسردگی شود.
🔻 قطبی شدن افکار عمومی: جنگ شناختی میتواند باعث تشدید دو قطبی شدن در افکار عمومی و دشوارتر شدن گفتگوی سازنده شود.
🔻 انزوای اجتماعی: افرادی که تحت تاثیر اطلاعات نادرست قرار میگیرند ممکن است از جامعه منزوی شوند.
🔴مقابله با جنگ شناختی نیازمند یک استراتژی چند جانبه است که شامل تقویت سواد رسانهای، افزایش آگاهی عمومی، توسعه زیرساختهای امنیتی سایبری و... است. همچنین، ایجاد و تقویت گفتمان ملی و هویت مشترک نیز نقشی حیاتی در مقابله با این نوع جنگ دارد.
🔰 سرنوشت رژیم غاصب در جنگ لبنان
✍سعدالله_زارعی
🔸سرنوشت رژیم اسرائیل نه در جنگ روانی و نه در جنگ رسانهای و نه در جنگ سیاسی، بلکه در جنگ زمینی با لبنان رقم میخورد. به بیان دیگر نتیجه جنگ نظامی رژیم با حزبالله است که نشان میدهد قدرت بقاء دارد یا ندارد.
نزدیک دو ماه از آغاز جنگ زمینی ارتش رژیم غاصب با لبنان و نزدیک به چهار ماه
از آغاز تهاجم سنگین آن علیه لبنان میگذرد.
🔸اسرائیل در آغاز جنگ علیه نوار غزه اهداف جنگی خود را شامل حذف توان نظامی حماس، حذف قدرت سیاسی آن، تضمین عدم تهدید امنیتی اسرائیل از سوی غزه و آزادسازی اسرای خود، اعلام کرد و طی نزدیک به ۱۴ ماه گذشته با بمبارانهای شدید و ترور رهبران مقاومت فلسطین سعی کرد به این اهداف دست پیدا کند که هنوز علیرغم ضرباتی که به مقاومت و رهبران آن وارد نموده، نتوانسته اهداف اعلام شده را محقق گرداند. بر این اساس بسیاری از مدافعان رژیم در داخل و خارج گفتهاند نباید اسرائیل اهداف نهائی را اعلام میکرد تا با تاخیر زیاد در تحقق آن از سوی مخالفان به شکست رژیم تعبیر شود. آنان معتقدند ارتش اسرائیل باید به مرور اهداف نزدیک و تاکتیکی را به عنوان هدف عملیاتی خود مطرح میکرد تا هر دستاورد تاکتیکی یک پیروزی تلقی گردد.
دقیقاً به همین دلیل بود که در جریان حمله گسترده به لبنان که با ترور ابومحسن فواد شکر فرمانده عملیاتی حزبالله در نهم مردادماه گذشته شروع شد، رژیم غاصب بر خلاف جنگ غزه از برشمردن اهداف عالی خود اجتناب کرد و اعلام با فاصله اهداف تاکتیکی را جایگزین آن نمود. مثلاً رژیم در جریان انفجار پیجرها اعلام کرد هدف ضربه زدن به توان عملیاتی مقاومت لبنان بود و این هدف محقق شد. یا در جریان آغاز حمله زمینی به مرزهای جنوبی لبنان، اعلام کرد هدف عملیاتی اسرائیل، بازگرداندن آوارگان اسرائیلی به خانههای خود در روستاها و شهرکهای یهودی در منطقه شمالی است. این در حالی است که سران آمریکا و رژیم غاصب، جنگ لبنان را هم بیش از جنگ غزه، جنگ سرنوشت میدانند و بر پیروزی در آن تاکید دارند.
اسرائیل در فضای تبلیغاتی و عملیات روانی از یک طرف وانمود میکند در جنگ با حزبالله به پیروزی رسیده است و از سوی دیگر به جنگ ادامه میدهد و مانع برقراری آتشبس در جبهههای غزه، لبنان و سرزمینهای تحت اشغال آن در کل جغرافیای فلسطین اشغالی میشود. این کاملا یک تاکتیک برای رسیدن به اهدافی است که اسرائیل از رسیدن به آن در تردید میباشد.
اما در عین حال در جبهه نظامی رژیم اتفاقاتی میافتد که حداقل از دشواری زیاد در رسیدن به اهداف نظامی آن حکایت میکنند؛ پیش از آغاز حمله زمینی، سایت ارتش اسرائیل از جمعبندی ارتش در عملیات علیه لبنان خبر داد. در این گزارش رسمی آمده بود سه هفته زمان عملیات شدید نظامی ارتش با هدف سیطره بر حدود ۸۰۰ کیلومتر مربع از اراضی لبنان در حد فاصل مرزهای جنوبی آن تا نهر لیتانی میباشد و پس از آن یک سال، زمان عملیات آرام تثبیت سرزمینهای اشغالشده مذکور و پاکسازی آن از حضور عناصر حزبالله است.
🔸اینک نزدیک به دو ماه از آغاز عملیات زمینی اسرائیل میگذرد و رژیم نزدیک به دو و نیم برابر، زمان صرف کرده و علیرغم تهاجم سنگین به نهر لیتانی نرسیده و پیشرویهای جادهای آن بهطور متوسط از یک و نیم کیلومتر فراتر نرفته است و این در حالی است که متوسط فاصله مرز جنوبی لبنان تا نهر لیتانی ۳۰ کیلومتر میباشد. این یعنی حرکت نظامی رژیم اگر به همین منوال باشد، اسرائیل ۲۰ برابر زمان اعلام شده، وقت لازم دارد تا به اجرای مرحله اول طرح خود دست یاید. به عبارت دیگر رسیدن رژیم به نهر ۴۰ ماه- بیش از سه سال- زمان میبرد. در این میان در حالی که حزبالله لبنان، هر روز بر حجم موشکباران خود میافزاید، رژیم غاصب برای آنکه وانمود کند زمان زیادی تا تحقق اهداف نظامیاش در جنوب لبنان باقی نمانده وانمود میکند که طی این مدت ۸۰ درصد توان نظامی حزبالله را از بین برده است!
🔸همین مقدار نفوذ رژیم در زمین لبنان توام با هزینه بسیار زیاد و تلفات فراوان برای آن بوده است. گزارشهای خود رژیم از کشته شدن دستکم ۶۰ نظامی اسرائیلی و زخمی شدن دستکم ۴۰۰ نظامی دیگر آن در جنگ شمال خبر میدهد که البته جمعبندی گزارشهای مستند روزانه حزبالله طی هفت هفته گذشته از کشته شدن دستکم ۱۰۰ نظامی و زخمی شدن حداقل ۱۲۰۰ نظامی دیگر رژیم حکایت میکند. علاوه بر آن طی این دوره حدود دو ماهه حداقل ۵۰۰ هزار آواره یهودی ساکن در حدفاصل شمال حیفا در ۳۵ کیلومتری مرز لبنان تا شمال تلآویو واقع در ۱۳۰ کیلومتری مرز لبنان حکایت میکند. در واقع حزبالله در این دوره زمانی به قلب راهبرد اعلامی ارتش که بازگرداندن آوارگان یهودی به روستاها و شهرکهای شمال فلسطین بوده حمله کرده و رقم آوارگان یهودی را لااقل به هشت برابر رسانده است.
فرصتهای اتصال شبکههای شتاب و میر
🔹روز گذشته شبکه بانکی دو کشور روسیه و ایران تحت عنوان شبکه میر و شبکه شتاب به هم وصل شدند. «آقای فرزین» در اتصال این دو شبکه به این موضوع اشاره کرد که اتصال این دو شبکه در سه فاز صورت میگیرد و هماکنون فاز اول این پروژه اجرایی شده است و در فاز بعدی خدمات بیشتری به شهروندان دو کشور ارائه میشود. در فاز اول امکان استفاده از کارتهای بانکی کشور ایران و عضو شبکه شتاب در دستگاههای خودپرداز کشور روسیه فراهم شده است. به این ترتیب، هم اکنون گردشگران ایرانی میتوانند به راحتی با استفاده از موجودی ریالی کارتهای شتابی خود اسکناس روبل از دستگاههای خودپرداز روسیه دریافت کنند. در گام بعدی استفاده از کارتهای بانکی کشور روسیه و عضو شبکه میر در دستگاههای خودپرداز ایران فراهم خواهد شد و در ادامه استفاده از کارتهای بانکی دو کشور در فروشگاهها و ... میسر میشود.
🔰در این خصوص توجه به چند نکته بسیار حائز اهمیت است:
🔸۱ـ اتصال دو شبکه میر و شتاب در دولت گذشته به نحو جدی دنبال شد و در این دولت فاز اول آن اجرایی شده است. این موضوع نشان میدهد، سیاستهای کلان دو کشور تحت تأثیر تغییر دولتها دچار تحول نخواهد شد و سیاست نگاه به شرق و استفاده از ظرفیت همسایگی در دولت چهاردهم نیز با قدرت دنبال میشود.
🔹۲ـ این اقدام در طول پیمانهای دوجانبه پولی و مالی بین دو کشور تعریف میشود و مبنای انعقاد پیمانهای پولی و مالی حذف دلار یا ارزهای دیگر از صحنه تجارت بین دو کشور است؛ بنابراین اتصال شبکه بانکی دو کشور یک گام اساسی برای حذف دلار در روابط اقتصادی دو کشور است با این ویژگی خاص که در پیمانهای دوجانبه پولی و مالی صرفاً در معادلات بزرگ بین دو کشور از این فرصت استفاده میکردند؛ اما در اتصال شبکه بانکی دو کشور به یکدیگر تجارت خرد و به ویژه گردشگران بیشترین بهره را از این موضوع میبرند.
🔸۳ـ شبکه میر روسیه هم اکنون در ۱۰ کشور فعال است و با نهایی شدن اتصال شبکه بانکی دو کشور، فعالان اقتصادی خرد در کشور میتوانند از این فرصت برای دور زدن تحریمها استفاده کنند. به نظر میرسد با تکمیل کریدور شمال ـ جنوب فعالان اقتصادی دو کشور از این ظرفیت استفاده به مراتب بیشتری را خواهند برد.
🔹۴ـ اینگونه اقدامات و کارکردها بین اعضای بریکس و تعمیم آن بین سایر اعضای بریکس به تدریج فضایی را فراهم خواهد آورد که ارزش دلار در مقابل پول سایر کشورها، به ویژه اعضای بریکس کاهش پیدا کند و هژمونی دلار از بین برود. لذا اینگونه تلاشها سبب میشود اعضای دیگر بریکس هم تلاش کنند که از قافله عقب نمانند.
🔅سخن پایانی اینکه اتصال دو شبکه شتاب و میر فرصتهای زیادی را برای بازیگران خرد و کلان اقتصادی فراهم میآورد که باید با هوشمندی از آن بهره ببرند.
💎 حراج اصالت؛ به قیمت نان!
🧕ﺑﺎﻧﻮي ﻣﺤﺠﺒﻪ اي در ﯾﮑﯽ از ﺳﻮﭘﺮﻣﺎرﮐﺖﻫﺎي زﻧﺠﯿﺮﻩاي در ﻓﺮاﻧﺴﻪ ﺧﺮﯾﺪ ﻣﯽﮐﺮد.
ﺧﺮﯾﺪش ﮐﻪ ﺗﻤﻮم ﺷﺪ ﺑﺮاي ﭘﺮداﺧﺖ رﻓﺖ ﭘﺸﺖ ﺻﻨﺪوق
👩🔧ﺻﻨﺪوقدار که ﯾﮏ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﯽﺣﺠﺎب و اﺻﺎﻟﺘﺎً ايراني ﺑﻮد؛ ﻧﮕﺎﻫﯽ از روي ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺑﻬﺶ اﻧﺪاﺧﺖ و ﻫﻤﯿﻨﻄﻮر ﮐﻪ داﺷﺖ ﺑﺎرﮐﺪ اﺟﻨﺎس را ﻣﯽﮔﺮﻓﺖ اﺟﻨﺎس او را ﺑﺎ ﺣﺎﻟﺘﯽ ﻣﺘﮑﺒﺮاﻧﻪ ﺑﻪ ﮔﻮﺷﻪ ﻣﯿﺰ ﻣﯽاﻧﺪاﺧﺖ!
🔺اﻣﺎ ﺧﺎﻧﻢ ﺑﺎﺣﺠﺎب ﻣﺎ ﮐﻪ روﺑﻨﺪﻩ ﺑﺮ ﭼﻬﺮﻩ داﺷﺖ؛ ﺧﻮﻧﺴﺮد ﺑﻮد و ﭼﯿﺰي ﻧﻤﯽﮔﻔﺖ و اﯾﻦ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯽﺷﺪ ﺻﻨﺪوﻗﺪار ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﺑﺸﻪ!
🔺ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺻﻨﺪوقدار ﻃﺎﻗﺖ ﻧﯿﺎورد و ﮔﻔﺖ:
▪️ﻣﺎ اﯾﻨﺠﺎ ﺗﻮي ﻓﺮاﻧﺴﻪ، ﺧﻮدﻣﻮن ﻫﺰار ﺗﺎ ﻣﺸﮑﻞ و ﺑﺤﺮان دارﯾﻢ، اﯾﻦ ﻧﻘﺎﺑﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ روي ﺻﻮرﺗﺖ داري؛ ﯾﮑﯽ از ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺸﮑﻼﺗﻪ ﮐﻪ ﻋﺎﻣﻠﺶ ﺗﻮ و اﻣﺜﺎل ﺗﻮ ﻫﺴﺘﯿﺪ!
ﻣﺎ اﯾﻨﺠﺎ اوﻣﺪﯾﻢ ﺑﺮاي زﻧﺪﮔﯽ و ﮐﺎر، ﻧﻪ ﺑﺮاي ﺑﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﮔﺬاﺷﺘﻦ دﯾﻦ و ﺗﺎرﯾﺦ!
اﮔﻪ ﻣﯽﺧﻮاي دﯾﻨﺖ رو ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺑﺪي ﯾﺎ روﺑﻨﺪﻩ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺑﺰﻧﯽ؛ ﺑﺮو ﺑﻪ ﮐﺸﻮر ﺧﻮدت!
🔺ﺧﺎﻧﻢ ﻣﺤﺠﺒﻪ؛ اﺟﻨﺎﺳﯽ رو ﮐﻪ ﺧﺮﯾﺪﻩ ﺑﻮد ﺗﻮي ﻧﺎﯾﻠﻮن ﮔﺬاﺷﺖ، ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﺻﻨﺪوقدار ﮐﺮد، روﺑﻨﺪﻩ را از ﭼﻬﺮﻩ ﺑﺮداﺷﺖ و در ﭘﺎﺳﺦ ﺧﺎﻧﻢ ﺻﻨﺪوقدار؛ ﮐﻪ از دﯾﺪن ﭼﻬﺮﻩ اروﭘﺎﯾﯽ و ﭼﺸﻤﺎن رﻧﮕﯿﻦ او ﺟﺎ ﺧﻮردﻩ ﺑﻮد ﮔﻔﺖ:
▫️ﻣﻦ ﻓﺮاﻧﺴﻮي ﻫﺴﺘﻢ…
اﯾﻦ دﯾﻦ ﻣﻦ اﺳﺖ،
اﯾﻨﺠﺎ هم وﻃﻨﻢ هست…
ﺷﻤﺎ دﯾﻨﺘﻮن را ﻓﺮوﺧﺘﯿﺪ و ﻣﺎ ﺧﺮﯾﺪيم.
به کانال عشاق بقیت الله بپیوندید👇
@oshghebaghyatollah
🔰 فاطمه عزیز ! تربت بینشانت نشانه راه بود
✍حسین شریعتمداری
🔻۱- « ای رسول خدا... سلام من و دخترت را که به دیدار تو آمده و در جوار تو به خاک رفته، پذیرا باش... اکنون امانت به صاحبش رسیده، زهرا از کنار من دامن کشیده و نزد تو آرمیده است... بعد از او، آسمان و زمین زشت مینماید و اندوه دلم، هرگز نمیگشاید... رفتن فاطمه، دلم را خسته و غصهام را پیوسته کرد و چه زود جمع ما به پریشانی کشید... شکایت خود به خدا میبرم و دخترت را به تو میسپارم. زهرا خواهد گفت که پس از تو چه ستمها بر او روا داشتند... آنچه میخواهی از او بجوی و هرچه میخواهی با او بگوی، تا راز دل نزد تو بگشاید و خون دلی که فرو داده است، برون آید... ای پیامبر خدا... دخترت زهرا، پنهانی به خاک میرود و حال آنکه، هنوز چند روزی بیش، از رحلت تو سپری نشده و هنوز نامت از زبانها نیفتاده است... ای فاطمه!... اگر بیم آن نبود که ستمگران چیره شوند، برای همیشه در کنار مزارت میماندم و در این ماتم بزرگ جوی اشک از دیده میراندم و...»... علی را چه شده است؟!
🔸بر دختر رسول خدا چه گذشته است؟! که امیرمؤمنان در آن شب غم گرفته بر مزار او اینگونه با رسول خدا به نجوا مینشیند و زبان به گلایه میگشاید که «شکایت خود به خدا میبرم و دخترت را به تو میسپارم. زهرا خواهد گفت که پس از تو چه ستمها بر او روا داشتند و...»... آن روزها چه اتفاق افتاده بود؟ بخوانید!
🔻۲- «زهرا(س)، آن روزها، بعد از رحلت رسول خدا(ص) و پیش از آنکه، خود نیز چشم از جهان فرو بندد و در جوار قرب الهی به پدر چشم انتظار خویش بپیوندد، بارها کوچههای مدینه را کاویده بود و به دیدن برخی از «خواص» رفته بود، فاطمه(س) با دلواپسی سفارشهای رسول خدا(ص) را به آنان گوشزد کرده بود و عهدی را که با خدا بسته و اکنون بیمحابا شکسته بودند، به یادشان آورده بود. اما، دلشوره فاطمه(س) که اصرار او را در پی داشت، پاسخی جز سکوت برخی از خواص را به دنبال نداشت و چنین بود که صدای فاطمه(س) در سکوت سنگین و سؤالآفرین آن روزها گم شد. زهرای ما(س) میدانست که اگر مردم از ولایت علی(ع) دور شوند بیتردید به پذیرش ولایت حاکمان جور، مجبور میشوند. فاطمه(س) در محرومیت جهان اسلام از امامت علی(ع)، «فتنه جمل» را میدید، نعره مستانه معاویه در فریب صفین را میشنید، در «نهروان»، جهالت خوارج را مینگریست و در سحرگاه خونین نوزدهم رمضان سال چهلم هجری در محراب مسجد کوفه بر فرق شکافته علی(ع) میگریست، اشرافیت بر باد رفته را میدید که بار دیگر به میدان آمده، حسن(ع) را که از محرومیت مردم گرفتار در چنگال معاویه خون دل میخورد و سر مطهر حسین(ع) را میدید که در هنگامه خون و فریب اشراف بر نیزه میرود، یزید را میدید که سر بریده فرزند رسول خدا(ص) را پیش روی نهاده،
بر لب و دندان او میزند و اجداد به هلاکت رسیده خود در «بدر» و «حنین» را به تماشای انتقام میخواند! و... مردم مظلوم را که در چنگال خونریز «بنیامیه» و «بنیعباس» گرفتارند و جماعت مسلمانان را که انگشت پشیمانی به دندان میگزند و دست حسرت بر پیشانی میزنند که کاش ولایت علی(ع) آن دوستدار محرومان و حامی مظلومان را پاس میداشتند تا ولایت حجاجبن یوسفها و منصور دوانقیها که خونریز و انسانستیزند را به زور بر گرده خویش نمیداشتند» فاطمه(س)، این همه را میدید که آن همه دلواپس بود.
🔻۳- تاریخ نویسان و وقایعنگاران در صدر اسلام برخی از کوچکترین و کماهمیتترین رخدادهای آن روزها را با دقت و شرح جزئیات آن ثبت کردهاند که امروزه در دست و قابل مراجعه است. مثلاً این که خانه فلان سردار اسلام در کدام نقطه قرار داشت و فلان شخصیت صدر اسلام در کدام جنگ و حتی در کدام نقطه از میدان جنگ به شهادت رسید و یا فلان شخص با نیزه حمله میکرد یا با شمشیر و... بنابراین آیا تعجبآور نیست که تربت پاک دختر پیامبر خدا(ص) با آن همه نقش برجستهای که در اسلام داشته است و آن همه فضیلت و شأن والایی که از قول رسول خدا(ص) درباره آن حضرت نقل شده است «بینشان» باقی بماند؟! و این بینشانی توصیه و سفارش اکید خود آن حضرت باشد؟ فاطمه(س) با بینشانی تربت خود، نشانهای گویا و ماندگار بر پیشانی تاریخ ثبت کرده و برای همیشه برجای نهاده است. تربت پنهان فاطمه، نشانه آشکاری از نارضایتی زهرای مرضیه است و گزارشی ماندگار از انحرافی است که بعد از رحلت رسول خدا(ص) اتفاق افتاده بود. فاطمه با بینشانی تربت خود، صراط مستقیم را به آیندگان نشان داده است.
🔻۴- گردونه زمان چرخید و چرخید تا به دورانی رسید که به قول رهبر معظم انقلاب، «عصر خمینی» شایستهترین تابلو و بایستهترین نام برای معرفی آن است. گردونه زمان که به عصر خمینی رسید، بار دیگر ماجرای صدر اسلام جامه تکرار پوشید.
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «زن، زندگی، آزادی» از زبان قاتل زنان