5c2b9307a03ee2377dfcb3c3_-7954211576201501097.mp3
7.21M
🎧 بشنوید | صوت سخنرانی
🎙استاد سید محمدمهدی #میر_باقری
🔰موضوع: "غیب عالم و امر ولایت محور امتحان و ابتلای الهی" / ابتلای ولی عصر در زمان غیبت/ امتحان تاخیر/ سرّ غیبت مخفیست/ رفع خیلاء و استکبار با امتحان به مجهولات/ حقیقت غیبت، سری از اسرار/ زیبائیهای ظهور/ ظهور، نصرت سیدالشهداء (ع)/ ظهور، مقدمه رجعت سیدالشهدا (ع)
⏰ مدت: ۵٣:٢٧ دقیقه
📶 حجم: ۶ مگابایت
🗓 تاریخ: ٢ فروردین ٩٣ حرم مقدس رضوی(ع)
🆔 @ashora_karbala
🍂 یـک شـهـر تـو را زِ یـاد بُـرده....
🍃عَنِ الْأَصْبَغِ بْنِ نُبَاتَةَ قَالَ سَمِعْتُ أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ "صلوات الله علیه" یَقُولُ:
صاحِبَ هذَا الأَمْر الشَّرِیدُ الطَّرِیدُ الْفَرِیدُ الْوَحِیدُ... اَلسَلام عَلَیکَ اَیُها الاِمامُ الْفَرِیدُ الْوَحِید؛ الغریبُ الغائب عَن اَهلِه
🍂اصبغ بن نباته گوید: از امیر المؤمنین "صلوات الله علیه" شنیدم که مى فرمود:
صاحب این امر همان تنهایِ رانده شده؛ کنار زده و بی همتایِ یگانه است؛ سلام بر تو؛ ای امامِ غریبِ تنهایِ دور از وطن؛ غایب از دیدگانِ کسانِ خویش
📚کمال الدین، ج٢ ص٣۶۱ ، ب٣۴ ، ح۴
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @ashora_karbala
4_581931209198666160.mp3
2.16M
❓پرسش و پاسخ تاریخی از رهبرانقلاب
🔴 روند "فاسدشدن دستگاه از درون" در تاریخ اسلام چه نمونه ای دارد؟ سیره سوءِ اصحاب و فرزندانِ اصحاب چه آسیبی به حکومت اسلامی زد؟
⭕️ رهبر انقلاب: «بعد از آنكه اسلام، اشرافيت را به طور کلی؛ قلع و قمع كرده بود، يک طبقهى اشراف جديد در دنياى اسلام به وجود آمد. عناصرى با نام اسلام، با سِمتها و عناوين اسلامى ؛ پسر فلان صحابى، پسر فلان يارِ پيغمبر، پسر فلان خويشاوند پيغمبر ؛ در كارهاى ناشايست و نامناسب وارد شدند، كه بعضى از اينها، اسمهايشان در تاريخ ثبت است. پسران صحابیهاى بزرگ، مثل مصعب بن زبير و از اين قبيل.
⭕️ وقتى مىگوييم "فاسد شدن دستگاه از درون" يعنى اين. يعنى افرادى در جامعه اسلامی پيدا شوند كه به تدريج بيمارى اخلاقى مُسرى خود ( دنيازدگى و شهوتزدگى ) را كه متأسفانه مُهلک هم هست، همينطور به #جامعه منتقل كنند.
🆔 @ashora_karbala
tamaddonzaii-yeshie.pdf
3.92M
📚 پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"تمدن زایی شیعه"
✍مؤلف: استاد اصغر طاهر زاده
📘 موضوع این کتاب؛ سلسله مباحث «تمدنزایی شیعه»، حاصل پاسخ به سؤالاتی است که حدود سهسال متمادی و طی نُه جلسه توسط عدهای از طلاب و دانشجویانی که مایل بودند در رابطه با موضوع تمدن اسلامی تحقیق کنند خدمت استاد طاهرزاده مطرح شده و پس از پیادهشدن جوابها از نوار و تکمیل و تصحیح مطالب توسط استاد خدمت عزیزان ارائه میشود.
📘 جوابهای استاد؛ دریچههای دقیق و عمیقی از فرهنگ مدرنیته از یکطرف و تمدن اسلامی از طرف دیگر را در مقابل سؤالکنندگان گشوده است که موجب احاطهی نسبتاً کاملی به آن دو بشود. زیرا تا جایگاه هستیشناسی فرهنگ مدرنیته درست روشن نشود انسانها متوجه نیستند در ظلماتی قرار دارند که راه بهجایی نمیبرند و از آن طرف اگر ذهنها قانع نشود که خداوند برای زندگی زمینی بشر راهکاری ارائه داده که تمام ابعاد او شکوفا میشود، نمیتواند عزم عبور از فرهنگ مدرنیته را در خود پدید آورد.
📘 انقلاب اسلامی به دلیل رویکرد خاصش به «عالم غیب و غیب عالم» با مبانی نظریِ تمدن غرب که صرفاً نظر به ماده و مادیات دارد، در تعارض است، ولی متأسفانه بعضاً این تعارض را صرفاً در ابتذالات اخلاقی نظیر مشروبات الکلی و سکس و امثال آن میدانند و لذا غرب را در «جبهة مدنیت» پذیرفتهاند و در نتیجه به شدت از توانایی آرمانهای انقلاب اسلامی در ساماندهی نظام مدنی مخصوصِ به خود غافل گشتند. این سلسله نوشتار درصدد تبیین این غفلت و توجه به راهکارهای تحقق تمدن اسلامی است.
🆔 @ashora_karbala
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰فرهنگ در غرب اجباری است!
🔻تاثیر نظارت بر فرهنگ مردم غرب چقدر است؟!
آیا فرهنگ غربی از فرهنگ ما غنیتر است؟!
🆔 @ashora_karbala
🔰 چه کنیم نفس، ما را به آسانی به گناه نکشاند؟
✍ استاد متفکر #شهید_مطهری
🔹 اگر انسان خیال را در اختیار خودش نگیرد یکی از چیزهایی است که انسان را فاسد میکند؛ یعنی انسان نیاز به تمرکز قوّه خیال دارد. اگر قوّه خیال آزاد باشد، منشأ فساد اخلاق انسان میشود.
🔹امیرالمؤمنین (علیه السلام) می فرمایند: النَّفْسُ انْ لَمْ تَشْغَلْهُ شَغَلَک؛ یعنی اگر تو نفس را به کاری مشغول نکنی، او تو را به خودش مشغول میکند.
🔹 یک چیزهایی است که اگر انسان آنها را به کاری نگمارد طوری نمی شود، مثل یک جماد است. این انگشتر را که من به انگشتم می کنم، اگر روی طاقچه ای یا در جعبه ای بگذارم طوری نمی شود.
🔹 ولی نفس انسان جور دیگری است، همیشه باید او را مشغول داشت؛ یعنی همیشه باید یک کاری داشته باشد که او را متمرکز کند و وادار به آن کار نماید و الّا اگر شما به او کار نداشته باشید، او شما را به آنچه که دلش می خواهد وادار می کند و آن وقت است که دریچه خیال به روی انسان باز می شود؛ در رختخواب فکر می کند، در بازار فکر می کند، همین طور خیال خیال خیال، و همین خیالات است که انسان را به هزاران نوع گناه می کشاند. اما برعکس، وقتی که انسان یک کار و یک شغل دارد، آن کار و شغل، او را به سوی خود می کشد و جذب می کند.
📚 تعلیم و تربیت در اسلام، ص٢٧٨
🆔 @ashora_karbala