10.safaee_harekat_F-10.mp3_101143.mp3
5.08M
🎙کلام استاد #علی_صفایی_حائری
🔰موضوع : " حرکت الی الله"
✔️ضرورت طرح کلی برای حرکت الی الله
▫️یک طرح باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟
▫️نقد طرح ها و حرکات باید با توجه به آیات قرآن انجام گیرد
▫️آنچه در قرآن آمده این است که تمام طرح های پیامبر تدریجی جلو رفت
نه با شتاب ؛ تحریم ربا؛ تحریم مسکرات ؛ وجوب حجاب
▫️اسلام برای تمام شئون تو برنامه و دستور دارد
🔟[جلسه دهم]
🕙مدت: ٢۱:۰٩
📶حجم: ۵ مگابایت
🔍با دقت بشنوید....
🌐 @ashora_karbala
19.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰هوای نفس، منشأ تمام دعواها
🎬 #امام_خمینی(ره)
💢دعواهای ما دعوایی نیست که برای خدا باشد. این را همه از گوشتان بیرون کنید! همه تان همۀ ما، از گوشمان بیرون کنیم که دعوای ما برای خدا است؟ ما برای #مصالح_اسلام دعوا می کنیم؟ خیر! مسئله این حرفها نیست. من را نمی شود بازی داد! دعوای خود من و شما و همۀ کسانی که دعوا می کنند همه برای خودشان است.
💢هیتلر حاضر بود تمام بشر از بین برود، و خودش در آن قدرت همان آلمان باقی باشد. آن نژاد بالاتر و این چیزی که در مغز هیتلر بود در مغز همۀ شما هست! خودتان #غفلت کرده اید
💢واقعاً سر فرود بیاورید به قانون؛ و واقعاً سر فرود بیاورید به اسلام. لفظ را همه می گویند. شاید شیطان را هم ازش بپرسند، می گوید من انقلابی هستم!
💢همه باشید، و همه هم حفظ کنید مملکت را. همه باشید، و همه روی قانون عمل بکنید قانون اساسی را باز کنید، و هر کس #حد_و_مرز خودش را تعیین کند. این جمهوری را تضعیفش نکنید. بترسید از آن روزی که مردم بفهمند در باطن ذات شما چیست
📚صحیفه امام (جلد۱۴، ص٢٨۰)
#رفتار_خسارت_بار
#سرمایه_اجتماعی_جبهه_انقلاب
#اعتبار_نهاد_های_انقلابی
#خوراک_رسانه_های_معاند
#اخلاق_و_انصاف
#اعتماد_نسل_جوان
🌐 @ashora_karbala
🔰تو فقط احساسهای خفته را بیدار کن..
✍استاد متفکر #شهید_مطهری
💠در قرآن دو مطلب نزدیک به یکدیگر ذکر شده است: یکی تفکر و دیگر تذکر. تفکر یعنی کشف چیزی که نمی دانیم، اندیشیدن برای به دست آوردن آنچه که نمی دانیم.
💠و اما تذکر یعنی یاد آوری. تذکار یعنی به یادآوردن. خیلی مسائل در فطرت انسان و حتی گاهی در تعلیم انسان وجود دارد ولی انسان از آنها غافل است، احتیاج به تَنبُّه و بیداری دارد، احتیاج به تذکّر و یادآوری دارد.
💠به عبارت دیگر بشر دو حالت مختلف دارد: یکی حالت جهل و دیگری حالت خواب. گاهی ما از اطراف خودمان بی خبریم. بیداریم ولی چون نمی دانیم بی خبریم. و گاهی از اطراف خود بی خبریم؛نه به دلیل اینکه نمی دانیم، می دانیم ولی فعلا خوابیم. این، در خواب ظاهری است. اما بشر یک خواب دیگری هم دارد که اسم آن را خواب غفلت می گذارند.
💠قرآن میگوید: ای پیغمبر! تو خیال نکن که فقط با جاهل روبرو هستی، با غافل هم روبرو هستی. جاهل را به تفکر وادار و غافل را به تذکر، و مردم بیش از آن اندازه که جاهل باشند غافل و خوابند، خوابها را بیدار کن و غافلها را متنبه
💠وقتی خوابیده را بیدار کردی او خودش دنبال کار می رود. یک آدم اگر خواب باشد و خطری متوجه او باشد (مثلا قافله حرکت کرده و او خواب مانده است) تو او را بیدار کن. وقتی بیدار کردی، دیگر لازم نیست به او بگویی خطر! بلکه همینکه بیدار بشود خودش می بیند خطر است. وقتی بیدار شد و دیدقافله حرکت کرده خودش دنبال قافله راه می افتد. تو فقط احساسهای خفته را بیدار کن
📚مجموعه آثار( جلد ۱۶ ص ۱۶٧)
🌐 @ashora_karbala
#شرح_نهج_البلاغه
(ادامه شرح حکمت ۵۴)
💠حضرت امیر(ع) در بخش سوم این حکمت میفرماید:
🍃وَلاَ مِيرَاثَ كَالاَْدَبِ
و هيچ ميراثى همچون ادب نيست
💠ادب به اخلاق و رفتار پسندیده و مطابق با هنجار اطلاق میشود. همچنین به مجموعه دانستنیهایی اطلاق میشود که انسان را از خطا و لغزش بازمیدارند
و گاهی منظور از ادب حسن معاشرت با مردم و تواضع در برابر خلق و خالق و برخورد پسنديده با همه افراد است
💠ادب، به خودی خود یک ارزش اخلاقی و اجتماعی است و ارزش آفرین، هم برای فرزندان، هم برای اولیاء که تربیت کننده آنانند. ادب در هر که و هر کجا باشد، هاله ای از محبت و مجذوبیت را بر گرد خود پدید می آورد و انسان باادب را عزیز و دوست داشتنی می کند. ادب، خودش یک سرمایه است و هر سرمایه ای بدون آن بی بهاست. مدالی است بر سینه صاحبش که چشمها و دلها را خیره و فریفته می سازد
💠اميرمؤمنان على(ع) در روایتی دیگر مى فرمايد: بهترين چيزى كه پدران براى فرزندان به ارث مى گذارند ادب است.
حكيم ايرانى بزرگمهر در اين زمينه مى گويد: بهترين ميراثى كه پدران براى فرزندان گذارده اند ادب است، زيرا كسى كه داراى ادب باشد به وسيله آن مى تواند اموال فراوانى كسب كند؛ ولى اگر پدر مال فراوانى بدون ادب براى فرزند گذاشته باشد؛ فرزند با بى ادبى و نادانى همه را تلف كرده و از مال و ادب تهى دست مى شود.
💠حضرت امیر(ع) در حدیثی می فرمایند: «کفاک اَدبا لِنَفْسِکَ اِجتنابُ ما تَکْرَهُهُ مِنْ غیرِکَ» در ادب کردن تو نسبت به خویشتن، همین تو را بس که آنچه را از دیگری ناپسند می بینی از آن پرهیز کنی.
🌐 @ashora_karbala
غدیر.pdf
501.8K
📚پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب (غدیر)تبیین و تحلیل ولایت و ضرورت و هدف آن و گام های رسول (صلی الله علیه و آله وسلم)
✍مؤلف: استاد #علی_صفایی_حائری
💠داستان غدير و تاريخ غدير، از عظمت غدير و ضرورت ولايت و ريشه ای بودن اين مساله خبر می دهد.
💠 زندگی بسیاری از ما با اعتقاد به امامت گره خورده است. با این طرح، راه خویش را در تاریخ آغاز نموده ودر این راه رنج ها برده ایم. این تاریخ خونین تشیع و این رگ های جوشان پدران ماست که دست های حاکمان مسلط را خضاب کرده و افق را رنگین!
امروز و در این نسل، ما امامت را پذیرفته ایم ولی شاید طرح امامت برای خود ما که شیعه هستیم هم، گنگ و مبهم باشد.
📚کتاب های «غدیر» و «تو می آیی» بر آن است تا ما را با زیر بناها و ضرورت و اهداف امامت و ولایت آشنا سازد.
📕اين نوشته به تحليلی از ولايت و زيربنا و پايه های آن، ضرورت ولايت و هدف از اين ولايت و رهبری و گام های رسول نسبت به اين ولايت و رهبری می پردازد.
🌐 @ashora_karbala
🔰غدیر؛ وصل شدن به خداوند...
✍ آیت الله حائری شیرازی
💠وصل شدن به خدا چگونه است؟ مثالی میزنم. شبکۀ تولید برق، هفتاد هزار ولت است. توان چراغهای معمولی ٢٢۰ ولت است که باید از چندین ترانس بگذرد تا به شبکۀ هفتاد هزار ولتی برسد. وقتی این برق تنزل کرد تا به ٢٢۰ ولت رسید، آن موقع میتوانی لامپ روشن کنی و میگویی این چراغ، وصل است.
💠چون وصل است نور میدهد. این اتصال اگر از یک جایی قطع شد، چراغ هست اما روشن نمیشود و نور نمیدهد!
«ولایت» مثل برق است. «نماز»، مثل چراغ است. خدا از ما نور میخواهد. شبکۀ ولایت در نماز که چراغ است، ایجاد نور میکند. شبکه ولایت در روزه که مثلا یخچال است، ایجاد خنکی میکند. شبکه ولایت در حج، ایجاد حرکت میکند. شبکه ولایت در زکات، ایجاد اقتصاد میکند. اما میگویی شبکه ولایت است که کار میکند. نماز، روزه، حج، جهاد و... ابزارند مثل ابزارهای الکتریکی! اما آن چیزی که ابزارهای الکتریکی را فایده دار میکند، شبکه برق است.
💠در غدیر آمدند ترانس جدیدی نصب کردند و گفتند تاکنون از ترانس پیغمبر (صلی الله علیه و آله) مستقیماً برق میگرفتید؛ ماموریت ایشان پایان یافت. از این پس از طریق ترانس علی (علیه السلام) به ولایت الله وصل شوید.این کار را کردند که نماز، روح و معنا داشته باشد، حیات داشته باشد و محبت آفرین باشد.
💠در سقیفه آمدند اصل نماز را قبول کردند، حج، روزه، جهاد و زکات را قبول کردند اما ولایت و شبکه اتصال را حذف کردند! نتیجه این قطع اتصال، عدم پذیرش و عدم کارایی حج و جهاد و نمازشان شد که مصیبتهای فراوانی برای اسلام درست کرد و درست میکند!
از روزی که شبکۀ ولایت قطع شد مصیبت وارد اسلام شد. نگاه کن عالم را؟
💠از روز هجده ذیحجه تا بیست وهشت صفر مجموعاً هفتاد روز میشود! در این هفتاد روز چه اتفاقی افتاد. ولایت قطع شد. بعد از رحلت و قطع ولایت تا به حال که هزار و اندی سال میگذرد چه اتفاقی افتاد؟ هفتاد روز سقوط، با هزار سال جبران نمیشود! شما تا حالا برای احیای ولایت سیصد هزار شهید داده اید. بیش از دو برابر آن جانباز داده اید. اینهمه شکنجه و مجاهدتهای فراوان، اینهمه کشته های شب و روز در عراق و سوریه و لبنان و پاکستان و افغانستان! اینهمه مجاهدت هم نتوانسته است آن هفتاد روز را جبران کند!
📚 آئینه تمام نما(فصل ۱،ص ٢٧)
🌐 @ashora_karbala