🔴رفتارهای قابل تامل.....
داماد روحانی برای ثبت نام در مجلس با همسرش رفته، فلسفه اون شال گردن سفید بافتی که هردو انداختن چیه؟
دختر روحانی عینک زده و رو گرفته و تقریبا نخواسته چهره ش مشخص بشه اون وقت اون یه تیکه شال سفید بیرون زده از چادر قراره چه پیامی بده؟ کی بهشون مشاوره داده؟ تیم میرحسین موسوی؟
وقتی به ماجرای اون ۲۰ هزار کلاه سفیدی که قبل از شروع آشوبها قبل از رسیدن به دست آشوبگران کشف شد و استفاده از تی شرت های سفید در لبنان و عراق توسط آشوبگران فکر میکنم، توی ذهنم معادلات جدیدی شکل میگیره.....
ارتش یمن در ادامه تنگ کردن عرصه بر دشمن سعودی در آسمان و استفاده قدرتمندانه از سامانه های پدافندی خود، امروز نیز دو فروند پهپاد متجاوز سعودی ها را در استان های عسیر و جازان سرنگون کرد.
*️⃣طرح انگلیسی اقلیمبندی یمن و منافع طرفهای مداخلهگر/1
🔹سیاست سعودی و اماراتیها در یمن همچنان بر پایه تدبیر تاریخی و دستورالعمل انگلیسیها عملیاتی است. چند سال پیش و در هنگامه اوج حمله سعودی و اماراتی به این کشور که چند کشور دیگر هم آنها را همراهی میکردند، مساله اقلیمبندی کردن یمن به میان آمد. این سیاست که سازمان جاسوسی انگلیس آن را طراحی کرده، بیشتر بر پایه تقسیم یمن بر پایه منابع زیرزمینی و همچنین استقلال در برخی تصمیمگیریها است تا بر اساس آن، طرفهای غربی و همچنین عربی بتوانند بیشترین بهرهبرداری را از آن کنند. با این حال هنوز هم این طرح روی کاغذ باقی مانده و توان اجرایی کردن آن نیست.
🔹بزرگترین مشکل طراحان این است که ائتلاف سعودی-اماراتی موفق به پایان جنگ به نفع خود نشدند و ارتش یمن موفق شد با هدف قرار دادن عمق سعودیها، ضمن وارد کردن ضربات کاری در حوزه اقتصادی و راهبردی، در نبردهای زمینی نیز زمام امور را به دست بگیرد و کار را به شیوهای ادامه دهد که آنها از پیروزی ناامید شوند. موفقیت ارتش و کمیتههای مردمی یمن در پایداری در برابر دشمن و رو شدن دست کشورهای متجاوز برای بیشتر شهروندان یمنی باعث شد تا آنها در همچنان در آروزی اقلیمبندی این کشور بمانند. طرحی که قرار بود عملا یمنیها را در یک رقابت و جنگ دائمی با هم نگه دارد و اجازه رشد و توسعه را به آنها ندهد.
🔹اما اینکه این طرح چه ابعادی دارد و طرفهای مخالف و موافق با آن چگونه برخورد کرده و میکنند، همچنین عملکرد خائنانه دولت عبدربه منصور هادی که عملا مسیر را برای پیشبرد اهداف انگلیسیها مهیا کرده خود مواردی است که با مطالعه میتوان به عمق این طرح و پیامدهای آن پی برد. به عنوان مثال، در استان حضرموت که عملا نیمی از یمن را در بر میگیرد، بیشترین ذخائر انرژی نهفته است و از سوی دیگر سعودیها امیدوار هستند که طرح لوله انتقال نفت خود را در استان مهره به اقیانوس هند برسانند و راهی برای دور زدن خلیج فارس پیدا کنند. در ادامه، برای درک بهتر آنچه که قرار است روی دهد، گزارشی را که روزنامه العربی الجدید به تازگی منتشر کرده، با هم مطالعه میکنیم.
🔹بیشتر استانهای یمن به ویژه استانهای جنوب، شرق و غرب که تحت کنترل انصارالله نیستند شاهد خیزش و تحرکاتی است که خواهان تغییر وضعیت اقلیمهای این کشور هستند. منافع خاص هر منطقه در کنار مداخلات منطقهای، مهمترین عواملی هستند که منجر به طرح ایدههای جدید درباره نقشه اقالیم یمن شده است. عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن فوریه ۲۰۱۴ براساس خروجیهای کنفرانس گفتوگوی ملی، ساختار نهایی دولت فدرال آینده این کشور را اینگونه تصویب کرد که متشکل از شش اقلیم؛ دو اقلیم در جنوب و چهار اقلیم در شمال یمن باشد.
🔹اما در رابطه با جنوب یمن، طبق ساختار مذکور، اقلیم حضرموت به مرکزیت المکلا شامل استانهای المهره، حضرموت، شبوه و سقطری میشود و توافق شده است که اقلیم عدن نیز به مرکزیت خود عدن از استانهای عدن، أبین، لحج و الضالع تشکیل شود. در رابطه با اقلیمهای شمال یمن نیز اقلیم سبأ به مرکزیت مأرب شامل استانهای البیضاء، الجوف و مأرب است. همچنین اقلیم الجند به مرکزیت تعز دربرگیرنده استانهای تعز و إب است. در همین راستا، توافق شده است که اقلیم تهامه به مرکزیت الحدیده هم از الحدیده، ریمه، المحویت و حجه تشکیل شود و اقلیم آزال به مرکزیت صنعا نیز شامل صنعا، صعده، عمران و ذمار باشد.
🔹چند منبع یمنی گزارش دادند، تحولات یمن در سالهای اخیر منجر به مطرح شدن ایده تغییر نقشه اقلیمهای یمن شد. در رأس این تحولات کودتای عدن و اتفاقات و اختلافات پس از آن میان دولت مستعفی و امارات و نمایندگانش قرار دارد. علاوه بر این مخالفان مداخلات عربستان در استانهای یمن پیدا شدند، به ویژه پس از آنکه عربستان توافق ریاض بر سر تقسیم مجدد قدرت را بر دولت مستعفی و شورای انتقالی جنوب یمن تحمیل کرد.
🔹دولت مستعفی یمن به گونهای وانمود میکند که خواسته برخی استانها مانند سقطری و المهره برای تبدیل شدن به اقلیمی واحد و مجزا از اقلیم حضرموت را درک میکند. این طرح همچنین مورد حمایت کشور عمان است، مشروط بر اینکه نباید عربستان و امارات در مرزهای آن حضور داشته باشند. با این وجود عربستان نیز درصدد راضی کردن اهالی این دو استان برای توقف اعتراضات روز افزون علیه حضور خود در سقطری و به ویژه المهره است.
*️⃣طرح انگلیسی اقلیمبندی یمن و منافع طرفهای مداخلهگر/2
🔹ریاض به شورای المهره و سقطری وعده داده است که از گزینه آنها مبنی بر تبدیل این دو استان به یک اقلیم مستقل حمایت کند. این درحالی است که ریاض حضرموت را به سمتی سوق میدهد که به یک اقلیم مستقل تبدیل شود. به همین دلیل منصور هادی به دنبال بررسی تجزیه حضرموت به دو استان است؛ یعنی حضرموت وادی و حضرموت ساحل، به ویژه اینکه که وسعت کامل حضرموت ۱۹۳ هزار کیلومتر مربع از مجموع ۵۵۵ هزار کیلومتر مربع مساحت کل یمن را تشکیل میدهد و بخش عظیمی از ثروت این کشور در آنجا متمرکز شده است.
🔹اما درباره اینکه شبوه جزئی از اقلیم حضرموت باشد اختلاف نظر وجود دارد و نظر دیگری مبنی بر اینکه شبوه به اقلیم جدیدی ملحق شود نیز مطرح است. منابع مذکور معتقدند که امارات اهمیت زیادی برای این مسأله قائل نیست که حضرموت و شبوه یک اقلیم را تشکیل دهند و یا جزو دو اقلیم باشند بلکه مسأله مهم برای اماراتیها این است که حاکم اقلیم حضرموت چه فردی باشد.
🔹بنابراین، امارات از طریق شخصیتهای برجسته به دنبال ایجاد یک جنبش حضرموتی است که در رأس آنها «علی سالم البیض»، رئیس جمهوری اسبق یمن (سالهای ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۰) که در حال حاضر مقیم ابوظبی است، قرار داد. امارات اخیرا طرح بازگرداندن البیض به عرصه سیاسی یمن را آغاز کرده است و به همین منظور «خالد بحاح»، نخستوزیر سابق یمن را نیز آماده کرده تا دستنشانده برجسته ابوظبی در جنوب یمن باشد. تلاشهای امارات تنها محدود به این نمیشوند که بار دیگر بحاح را معاون رئیسجمهوری یا نخستوزیر در یمن بکند، بلکه ابوظبی میخواهد که وی سمت رئیس جمهوری آینده یمن را برعهده بگیرد. بحاح پس از اینکه با منصور هادی دچار اختلافاتی شد در آوریل ۲۰۱۶ توسط وی از سمت معاون رئیس جمهوری و نخستوزیری دولت مستعفی برکنار شد.
🔹این درحالی است که دولت مستعفی یمن به دنبال دور کردن امارات و نمایندگان آن از مناطق دارای منابع این کشور است اما عربستان که طی چند دهه اخیر نفوذ قابل توجهی در حضرموت داشته و از آنجایی که بسیاری از شخصیتهای اجتماعی، سیاسی و تجاری این استان تبعه این کشور هستند، اهمیت خاصی برای این اقلیم قائل است. به ویژه اینکه ریاض قصد دارد تا پروژه صادرات نفت خود از طریق دریای عرب را با عبور خط لوله نفت از حضرموت به بندر الضبه اجرا کند و زمینهسازی میکند تا آن را به بندری برای صادرات نفت خود تبدیل کند.
🔹در مقابل، سلطنت عمان معتقد است که نزدیک شدن عربستان و امارات به مرزهایش برای این کشور خطرناک است و به همین دلیل از «شورای نجات ملی» تحت رهبری «حسن باعوم» حمایت میکند تا این گروه قدرتی باشد که عمان در برابر نفوذ عربستان و امارات در نزدیکی مرزهایش از آن استفاده کند. باعوم که اهل حضرموت بوده و بسیار به عمان سفر میکند در حال سر و سامان دادن به وضعیت خود در این استان است. اما شورای انتقالی جنوب یمن مورد حمایت امارات معتقد است که افزایش تعداد اقلیمهای جنوب یمن از دو اقلیم به چهار و یا پنج اقلیم طبق نتیجه کنفرانس گفتوگوی ملی باعث ورود به بازی سهمخواهیهای جنوب میشود که نفوذ آن و امارات را تضعیف میکند و در نهایت منجر به ناکامی تلاشهای آنها برای تبدیل جنوب به یک اقلیم تحت عنوان عدن و حکومت بر آن میشود.
🔹در شمال هم این اختلافات به ویژه در اقلیم موسوم به تهامه وجود دارد که شامل استانهای حدیده، ریمه، المحویت و حجه است. این اختلافات امارات را بر آن داشته تا خواستار جدایی مناطقی از اقلیم الجند شود که از إب و تعز تشکیل شده است. مناطق مورد نظر امارات شامل مناطق ساحلی تعز یعنی المخاء، ذوباب و باب المندب هستند که ابوظبی خواستار ایجاد یک اقلیم مستقل متشکل از مناطق مذکور تحت عنوان «اقلیم ساحل غربی» است. امارات درصدد است تا گروههای تحت حمایت و نمایندگان آن کنترل اقلیم ساحل غربی را به دست بگیرند مانند تهامه که نمایندگان آن در شمال یمن یعنی نیروهای علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری پیشین این کشور بر آن تسلط دارند و این مسأله چیزی که با اعتراض امارات روبهروست.
🔹طبق محاسبات ابوظبی، خارج شدن کامل تعز و إب از کنترل حوثیها به معنای نفوذ امارات در این اقلیم است، چراکه این اقلیم پایگاه دولت مستعفی و طرفهای حامی آن است. از همینرو، اقلیم سبأ هم که آرامتر از مناطق دیگر است و شامل استانهای مأرب، الجوف و البیضاء میشود، پایگاه دیگر دولت عبدربه منصورهادی است و بزرگترین قدرت نظامی و مردمی حامی دولت وی در این اقلیم حضور دارد و با حضرموت و شبوه هممرز است و پیشتر شبوه، حضرموت و أبین از اقلیم سبأ برای توقف نفوذ نمایندگان امارات به این مناطق کمک گرفته بودند.. .
عصر امروز نبرد های بسیار سنگینی میان ارتش سوریه و تروریستهای تکفیری وابسته به ترکیه در جبهههای مختلف استان ادلب در جریان است در این درگیری ها ارتش موفق شد روستاهای رسمالورد، اسطبلات و سروج را بار دیگر به کنترل دربیاورد.
⭕️ نه از بنزين ۳ هزار تومنی تعجب کنيد و نه از معافيت مالياتی برای سودهای بادآورده و سلبريتی ها!
ليبراليسم يعنی فريب توده با بهره گيری از "پول" ثروتمندان و "هنر" هنرمندان!
وقتی رای مردم با اين دو ابزار به دست می آيد، ديگر ايجاد رفاه برای آنها ضرورتی ندارد! مهم رضايت دو گروه ديگر است!
👤 #حجت_الله_عبدالمالکی
sedayeenghelab075.mp3
6.51M
🔸 #صدای_انقلاب شماره: 75
🔹آیا سال 57 بانکها را آتش میزدند و از آن به کار #انقلابی یاد میکردیم؟
💠 پاسخ #تاریخی به #شبهات این روزهای رسانههای #ضد_انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نابود کردن کیان خانواده به شیوه شبکه بهایی من و تو
⭕️شَرتون کم!
بازیگرایی که از صدا و سیما انصراف دادن، همونایی هستن که از صدا و سیما و بازی توی سریالهاش معروف شدن!
حرکت مبارکیه و فرصت مناسب تا صدا و سیما از جوانهای مستعد بازیگری که بخاطر مافیای بازیگری نمیتونن خودشون رو نشون بدن استفاده کنه
و این نمک نشناسها به زباله دان پرت کنه تا فراموش بشن
👤علی سیستانی
⭕️رئیس قوه قضاییه: طرح بنزینی پیشنهاد دولت بود
🔻در جلسه سران قوا گفتم این موضوع ربطی به جلسه سران ندارد؛ ۲-۳ بار مخالفت کردم
🔻در این جلسه صرفا مصرف وجوه به تایید رسید
🔻به صورت رسمی در جریان طرح نبودم اما از کانالهایی دو سه روز قبل شنیدم و همان زمان یادداشتی به دفتر رئیس جمهور دادم؛ گفتم این طرح باید با تمهید مقدمات لازم باشد؛ قبلا هم زمینه یارانهها را در ذهن داشتیم که با اقناع عمومی همراه بود
🔻به جز من، روز چهارشنبه برخی در هیأت دولت گوشزد کرده بودند
افشاگری روزنامه آمریکایی از پشت پرده مدیریت شبکه های اجتماعی اسرائیلی در ایران /
اتحاد ارتش های سایبری علیه ایران
⏪ارتش آمریکا و انگلیس و اسرائیل و سعودی ها اتاق های جنگ خود علیه ایران را در بستر شبکه اجتماعی شکل داده اند
روزنامه امریکن هرالد تریبون:
🔹آنچه رسانهها و تحلیلگران غربی قصد دارند در خصوص ناآرامیهای اخیر ایران القا کنند، با نتایج نظرسنجیهای معتبر از مردم ایران تناسبی ندارد.
🔹اگرچه شرایط اقتصادی در ایران مشکل است اما اکثریت ایرانیان مخالف ناآرامی داخلی در داخل این کشور هستند.
🔹ارتش آمریکا اتاقهای جنگی را برای دستکاری شبکههای اجتماعی در راستای منافع آمریکا شکل داده است. ارتش بریتانیا، نیز واحد جنگ شبکههای اجتماعی راهاندازی کرده که تمرکز اولیه آن بر خاورمیانه است.
🔹اسرائیل همیشه در حال پروپاگاندای آنلاین بوده و سعودیها اخیرا بر روی تاثیرگذاری بر گفتمان شبکههای اجتماعی سرمایهگذاری سنگینی کردهاند.
🔹با اوصاف فوق، تعجبی ندارد که دولت ایران در جریان بحران اینترنت را قطع کند.
⏪نکات مهم :
نکته اول:
شبکه های اجتماعی فعال در ایران مانند تلگرام و اینستاگرام و توئیتر بوسیله ارتشهای دشمنان مدیریت میشوند.
نکته دوم:
فضای مجازی و اینترنت در غرب توسط نظامی ها مدیریت میشوند برخلاف ایران که توسط مشتی کت شلواری با انگیزه های مختلف مدیریت میشود.
نکته سوم:
عصبانیت آمریکایی ها و اسرائیلی ها و سعودی ها از قطع دسترسی ایرانیان به شبکه های اجتماعی تحت مدیریت خود در ایام آشوبها قابل فهم است اما راز عصبانیت برخی مقامات ایرانی از قطع دست دشمنان به فضای مدیریت افکار عمومی ایرانیان نشانه چیست؟