🔝
#آش حمیس که من بشخصه عاشقشم شما هم امتحان کنید. این آش سرشار از ویتامینه.
📝مواد لازم
برگ چغندر یک کیلو ، برنج ایرانی یک استکان ، ماش دو استکان ، عدس یک استکان ، لوببا چشم بلبلی یک استکان ، لبو سه یا چهار عدد ، رب انار یک استکان ، پیاز داغ و نعنا داغ
♨️طرز تهیه
حبوبات رو میپزیم بعد برنج رو اضافه میکنیم میذاریم بپزه و لبو هارو تیکه میکنیم و اضافه میکنیم وقتی پخته شد در اواخر کار سبزی رو اضافه میکنیم (چون برگ چغندر زود اب میشه) و رب انار رو اضافه میکنیم و میذاریم جا بیوفته.
گاهی اوقات روی این آش ارده میریزن که در اینصورت بهش شلی ارده میگن. در غیر اینصورت برای تزیین از پیاز داغ و نعناع داغ استفاده میکنیم. این مقدار انداره یک قابلمه کوچیک میشه.
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#دسر_خرما_و_بیسکویت
📝مواد لازم
خرمای هسته گرفته شده 200 گرم (تقریبا 15 عدد خرما)
آرد دو قاشق غذاخوری سر پر
کره یا روغن سه قاشق غذاخوری
بیسکویت رنگارنگ یا ویفری 6 عدد
♨️طرز تهیه
ابتدا آرد رو درون ظرف مورد نظر ریخته و با حرارت ملایم هم میزنیم تا بوی خامی آرد از بین بره بعد روغن یا کره رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و در نهایت خرمارو اضافه میکنیم و با پشت قاشق فشار میدیم تا خرماها نرم و یک دست بشه.
اجازه میدیم خرماها خنک بشه الان زمان اون هست که خرمارو روی سطح صاف باز کنیم و بیسکویت هارو دونه دونه روی خرماها قرار بدیم و اطراف بیسکویت هارو با خرما بپوشونیم و صاف کنیم و داخل یخچال برای مدت 3 ساعت قرار بدیم یا نیم ساعت داخل فریزر بعد که خودشو کامل گرفت برش میزنیم و با تافل یا پودر پسته و نارگیل تزئین میکنیم. نوش جان
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#کوفته_تبریزی
📝مواد لازم
گوشت مخلوط گوسفندی و گوساله یک کیلو
لپه نیم پز ۱ لیوان
برنج نیم دانه ۱ فنجان
سبزی معطر(مرزه، ترخون، پیازچه ریز خرد شده)
سبزی خشک مقداری نعنا کوهی
سیر ۳حبه با گوشت چرخ شود
فلفل سبز دو عدد با گوشت چرخ شود.
نمک وفلفل وزرد چوبه به میزان لازم
پیاز دو عدد خیلی ریز خرد شده یا رنده درشت بزنید وکمی از آبش رو بگیرید.
تخم مرغ وگردو خرد شده و زرشک سرخ شده و آلو خشک برای داخل کوفته
♨️طرز تهیه
گوشت رو با سیر و فلفل سبز تند چرخ کنید از چرخ گوشت فشاری استفاده کنیداگر در دسترس نبود دوبار با چرخ گوشت معمولی چرخ کنید.
پیاز خرد شده و لپه و برنج نیم دانه رو که چند ساعت قبل من داخل آب و کمی زردچوبه خیس میکنم و بعد صاف میکنم که آب اضافیش کشیده شه (بخاطر اینکه برنج داخل کوفته سفید نباشه) ادویه ها رو هم بریزید و یک قاشق آرد و یک عدد تخم مرغ رو داخلش بشکنید و سبزیها رو هم اضافه و خوب ورز دهید تا همه مواد مخلوط بشه.
برای سس کوفته یک عدد پیاز رو با کره محلی تفت میدم زردچوبه و فلفل قرمز و سه قاشق غذاخوری رب اضافه میکنم و آب جوش میریزم و رو حرارت میذارم جوش بیاد و کمی از لپه ای که برای کوفته پخته بودیم و نمک رو هم به سس اضافه میکنم.
از مواد گوشتی به اندازه یک توپ بزرگ برداشته داخل دست وسطش رو کمی گود میکنیم وتخم مرغ آبپز رو مرکز و کمی زرشک و گردو و دو عدد آلو (آلوها رو هم از قبل حتما خیس کنید) میذاریم و خوب گرد میکنیم و داخل سس در حال جوش میندازیم و یک ساعت و نیم اجازه میدیم خوب مغز پخت بشه وآماده سرو.
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝
#کباب_تابه_ای_دورنگ
♨️طرز تهیه👇👇👇
300 گرم گوشت مخلوط گوسفندی و گوساله که دوبار چرخ شده رو با یه دونه پیاز بزرگ رنده شده که فقط آب اضافیش رو دور ریختم و با نمک و فلفل مخلوط کرده و چند ساعت گذاشتم یخچال.
حدود 300 گرم سینه مرغ بدون استخوان را با یه دونه پیاز تقریبا بزرگ و یه حبه سیر و یک چهارم فلفل دلمه کوچیک و یه تکه چربی گوسفندی و 25 گرم کره توی یک دو سه میکس کردم و با نمک و فلفل و یک قاشق زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کرده و گذاشتم یخچال...
بقیه مراحل در کلیپ کاملا مشخصه 😊
✔ من ایندفعه چربی گوسفندی نداشتم به جاش یه ذره کره رو اضافه کردم ✔
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#پلو_شوید_با_لوبیا_چشم_بلبلی
📝مواد لازم
برنج ٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى ١ پيمانه
شويد تازه يا خشك و يا فريزرى به ميزان لازم
نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه
♨️طرز تهيه
برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد. لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جداگانه بپزيد.
براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد و اگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد. ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد. نوش جان😍
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#كباب_لبنانی
#غذاهای_ملل
📝مواد لازم
گوشت چرخ كرده مخلوط ٢٥٠ گرم
پياز ٢ عدد متوسط
جعفری ٢ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به ميزان لازم
مخلفات(بادمجان ٢ عدد + سير ١ حبه + زيره ، نمك ، فلفل ، پاپريكا دودی ، پودر تخم گشنيز)
#سس_طحينه
ماست ١ ليوان
ارده ٤ قاشق غذاخوری
آبليموی تازه ٢ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل و پودر سير به ميزان لازم
روغن زيتون ٢ قاشق غذاخوری
♨️طرز تهيه
ابتدا گوشت را با پياز مخلوط كنيد (آب پياز را گرفته) و سپس با نمك و فلفل و جعفری ساطوری مخلوط كرده و به مدت يكساعت در يخچال قرار داده تا مزه ها با هم آشنا بشن و سپس گوشت ها را با دست به شكل لوله ای درآورده و به سيخ ميكشيم و كباب ميكنيم و يا در روغن داغ سرخ كنيد.
در كنار غذا هم مقداری بادمجان را بعد از اينكه تلخيش را گرفتيد با پوست خورد كرده (تقريبا نگينی) بعد در تابه مقداری روغن زيتون بريزيد و يه حبه پوره سير را اضافه كنيد و بعد ادويجات شامل (نمك ، فلفل ، پودر سير ، پاپريكا ، زيره سبز و پودر تخم گشنيز) را اضافه و حسابی تفت بديد تا بادمجان ها كاملا سرخ بشن و برای روی بادمجان ها هم #سس_طحينه را ميريزيم و همه مواد سس را كه در بالا گفتم باهم ميكس كنيد و روی بادمجان ها داده و با كباب ها و نان پيتا و پياز و جعفری ميل ميكنيم.
اينطوری كه يه تيكه نان پيتا را برداريد مقداری گوشت مقداری بادمجان و سس طحينه و پياز و جعفری بريزيد و يه لقمه بگيريد و بزنيد بر بدن👌😋
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#شیرینی_کاکائویی
📝مواد لازم
در این دستور هر پیمانه ۲۰۰ میلی لیتره
کره ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع (کمی کمتر) نزدیک ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت (کمی کمتر) نزدیک ۱/۴ پیمانه
پودر قند ۱ انگشت کمتر از ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری پر
وانیل کمی
بکینگ پودر ۱۰ گرم
آرد حدود ۲ پیمانه
♨️طرز تهیه
همه موادو بجز آرد و بکینگ، مخلوط کنین، آرد و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین، همینکه از دستتون جدا شد دیگه آرد نزنین، خمیر نرمی میشه، بعد خمیر رو به توپهای به اندازه کمی بزرگتر از گردو تقسیم کرده و گرد کنین و روی هرکدوم فندق بذارین و با سر بطری روشون خط بندازین، در فر گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بپزین، بعد از ۱۰ دقیقه چک کنین.
بعد از سرد شدن، روشون پودر قند الک کنین و نوتلا رو داخل قیف بریزین و شیرینی هارو تزیین کنید.
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#ترش_شامی
#غذاهای_محلی
ترش شامی یکی از غذاهای خوشمزه گیلانیه که ممکنه به روشهای مختلف طبخ بشه.
سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یک عدد پیاز درشت و یک عدد سیب زمینی متوسط رنده شده و یک عدد تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و (در صورت تمایل کمی پودر زیره سبز و پودر زنجبیل و سه ق غ سبزیجات معطر) مخلوط کرده و به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مواد برداشته و در کف دست فقط کمی پهن میکنیم و بهش فرم میدیم (تقریبا به ضخامت یک تا دو سانت) و در روغن سرخ میکنیم و روی یه دستمال آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.
سپس یک عدد پیاز رو ریز ریز خورد میکنیم و با روغن توی تابه روی حرارت ملایم قرار میدیم تا طلایی رنگ بشه سپس رنده دو عدد گوجه فرنگی و دو ق غ رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و بعد از پنج دقیقه دو لیوان آب جوش و بیشتر از نصف استکان آبغوره اضافه میکنیم و اجازه میدیم یکی دو جوش بزنه و بعدشامیهای سرخ شده رو توی سس برمیگردونیم و حدود یک ربع بهش زمان میدیم تا سس لعاب بندازه و کاملا جا بیفته.
🔴این غذا باید ترش باشه اگه آبغوره در دسترس نداشتید از آب نارنج استفاده کنید من یک قاشق پودر غوره به سس اضافه کردم که طعمشو بهتر کرد.
🔴میتونید برای سس فقط از رب استفاده کنید و گوجه رنده شده رو حذف کنید.
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔝
#سالاد_الویه_قالبی
#کلیپ_آموزشی
برای تزیین سالاد من از کلم بنفش استفاده کردم. ابتدا کف سینی خواه مربع باشه یا مستطیل کفش نایلون فریزر بندازید و سالاد الویه رو توش بریزید و با پشت قاشق کمی فشرده کنید و بزارید یخچال حدود یکساعتی تا خودشو بگیره سپس تو سینی مورد نظر برگردونید. و به سلیقه خود تزیین کنید.
من برای تزینش از هویج ، کلم بنفش و سس مایونز استفاده کردم. برگهای کلم رو از هم جدا کردم و با قیچی آشپزخانه گلبرگهای از کوچک به بزرگ برش بزنید مثلا شش گلبرگ کوچک ، هشت گلبرک متوسط، ده گلبرگ بزرگ.
پوست هویج با با پوست کن بگیرید و با همون پوست کن برشهای از طول برش بزنید برشهای هویج رو چند دقیقه تو آب و نمک بذارید تا کمی نرم بشن.
قیف کاغذی درست کنید یا از قیقه یکبار مصرف استفاده کنید سس مایونز رو توش بریزید حال طبق فیلم که مشخصه برشهای هویج رو بذارید.
گلبرگهای کلم بنفش از کوچک به بزرگ کنار هم بچینید آخر سر با سس مایونز خطوط نا منظم بزنید. میتونید به سس مایونز کمی زعفران دم کرده بزنید و لبه های پایینشو باهاش تزیین کنید.
به کدبانوها فروارد کن💕
💁 ashrafsoltani1348
🆔 @ashpazbashiii