فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝
#کیک_موس_شکلات🍫🍫🍫
#کلیپ_آموزشی
خیلی آسونه😍با تمام فوت و فنش عالیه👌
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#پنه_مرغ
♨️طرزتهیه👇👇👇
درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه یدونه پیازو سرخ کنین و بعد زردچوبه بهش بزنین و دو قاشق پر رب اضافه کنین و خوب رب رو با پیازسرخ کنین ... حالا یه سینه مرغ خورد شده رو که از قبل به نمک، فلفل، پودر پاپریکا و آویشن آغشته کردین بریزین توی همون ماهیتابه و یه کم با رب تفتش بدین و بعد در ماهیتابه رو بذارین تا مرغا خوب بپزن ...
برای سسش کافیه دو الی سه حبه سیر رنده شده رو توی کره فقط یکم تفت بدین و بعد تقریبا یه لیوان شیر بهش اضافه کنین و بذارین شیر فقط داغ بشه نه اینکه بجوشه، چون فقط کافیه شیر مزه سیر رو بگیره، به آرد هم نیازی نیست چون وقتی سس روی پنه ریخته میشه به خوردش میره...
حالا میمونه قاطی کردن مواد توی ظرفی که میخوایم تو فر بذاریم خوب ماکارونی به شکل پنه ای که از قبل آبکش کردیمو با مرغمون مخلوط میکنیم سس رو همه جای ظرف میریزم و بعدم سطح ظرفو کامل با پنیر پیتزا پرکرده و میفرستیمش توی فر حدود سه رب تا یه ساعت باید توی فر باشه با دمایی که خیلی زیاد نباشه تا سس خوب جذب ماکارونی بشه آخر سر هم کافیه یه کوچولو شعله بالایی فرو روشن کنین تا پنیر طلایی بشه...
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#مارمالاد_سیب
📝مواد اصلی
سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم
شکر ۸۰۰ گرم
جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مرباخوری
آب ۱/۴ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
♨️طرز تهیه
ابتدا پوست هسته و قسمتهای اضافی سیب را جداکرده. در یک قابلمه دو سانتیمتر آب ریخته و حدود بیست دقیقه میپزیم تا نرم شود سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده. درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار میدهیم.
بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰ دقیقه زمان میدهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری میکنیم. سر ۳۰ دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش میکنیم.
بسته به میزان شیرینی سیب میتوان مقدار جوهرلیمو را کم و زیاد کرد. اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی میباشد. اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش میدهیم.
اگر احساس کردید بعد از ۳۰ دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰ دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید. در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت.
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝
#کتلت_سوخاری
#کلیپ_آموزشی
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii
🔝
اینم #کتلت_شیرازی با دستور عالی کانال
من #مُرغ_وَحشی رو هم دوبار درست کردم عالی و فوق العاده بود دستورش رو به هرکی دادم راضی بوده تشکر بابت این دستورهای خوبتون.
دستپخت خوشمزه ی خانم مهدوی نیا عزیز👆😍 با دستور #کانال😊
ممنونم از شما عزیزان بخاطر انرژی مثبتی که به من میدین😍😍😍
منتظر دستپختای خوشمزه ی شمام هستم❤️
🆔 @ashpazbashiii
🔝
#جغور_بغور 😋
♨️طرز تهیه👇👇👇
جیگر سفید رو خورد کنید بشویید و با پیاز و زردچوبه آب بذارید تقریبا 2 ساعت بپزه.
بعد سرخش کنید و ادویه (پاپریکا ، فلفل سیاه ، گرد لیمو ، نمک) با یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنید و خوب سرخش کنید.
در ماهیتابه ای جدا سیب زمینی های مربع خورد شده رو با ادویه های مورد نظر سرخ کنید و بعد در آخر به جیگر های سرخ شده اضافه کنید.
نکته❗️اگر از جیگر سیاه هم مایل بودید استفاده کنید نیاز به آبپز کردن نیست فقط سرخش کنید...
قبلا آموزش خودمو هم گذاشتم به اسم #جیزبیز_آذربایجان لطفا سرچ کنید👌😍
به کدبانوها فروارد کن💕
🆔 @ashpazbashiii