#کراست
جو دوسر پرک یک و نیم پیمانه
گردو خرد شده سه چهارم پیمانه ( از فندق یا بادام هم می تونید استفاده کنید)
موز یک عدد
خرما بی هسته ۵ عدد
شکر یک سوم پیمانه( در صورت امکان شکر قهوهای)
عسل یک ق غذا
کره نرم ۵۰ گرم
وانیل کمی
نمک یک چهارم ق چ
.
مواد فیلینگ
خامه صبحانه یک بسته
شکلات خرد شده ۲۰۰ گرم
نوتلا یک ق غ
.
همهی مواد کراست رو داخل میکسر ریخته و خوب مخلوط کنید تا مواد چسبندهای تحویل بگیرید.
ته قالب تارت ریخته و تا دیواره ها پهن کنید و پرس کنید. یک ساعت داخل یخچال قرار بدید.
خامه رو روی حرارت بذارید تا گرم شهولی نجوشه. شکلات و اضافه کنید تا با حرارت خامه نرم شه. نوتلا رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شه. روی کراست بریزید و دو ساعت داخل یخچال بذارید و بعد تزیین و سرو کنید.
نوش جانتون
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_باگت 🍕 😋😍
▫️نان باگت ۴ عدد
▫️گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
▫️قارچ ۶ عدد
▫️پیاز ۱ عدد
▫️فلفل دلمه ای ۱ عدد
▫️ذرت ۳ تا ۴ ق غ
▫️نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
▫️پنیر پیتزا به میزان لازم
🔸مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین .
من به این صورت عمل کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم .
قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم .
برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم .
نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه قرار دادم اخر هم ۲ دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه .
حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه
https://eitaa.com/ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمول جادویی قرمه سبزی
https://eitaa.com/ashpazi
18.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ مدل مرغ طعم دار
https://eitaa.com/ashpazi
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه لواشک خونگی
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاپ_کیک_براونی😍😋
شکلات تخته ای۶۰گرم، کره ۶۰گرم، آرد ۱و۳/۴ پیمانه، بکینگ پودر۲ق چ، پودر کاکائو ۲ق غ، تخم مرغ۳عدد، شکر ۱ پیمانه، شیر ۱پیمانه
برای تزئین
خامه صبحانه ۱۰۰گرم، شکلات سفید ۲ ق غ، شکلات شیری ۲ق غ، نارگیل ۴ق غ، شکلات قرمز ۲ق غ
دمای فر ۱۸۰درجه بعد از ۳۰دقیقه چک کنید با خلال چوبی اگه نچسبید آمادست😊
حتما ۱/۳ از کپسول کاپ کیک رو خالی بذارید تا جا برای پختن کیک به اندازه کافی باشه❌
روی اجاق گاز داخل فر دست ساز هم به همین خوبی میتونید درستش کنید❌
برای تزئین شکل مورد نظرتون رو روی کاغذ روغنی بکشید و با شکلات پرش کنید چند دقیقه داخل فریزر بمونه و آمادست❌
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شوید_پلو_با_دُم_گوساله 🍲 😋😍😋
▫️دم گوساله
▫️سیر فراوون
▫️پیاز فراوون
▫️زعفران
▫️چوب دارچین
▫️روغن
▫️نمک، فلفل سیاه، ، زرد چوبه
🔸اول پیاز هارو روی تابه با حرارت کم قرار بدید (ضخیم خرد کنید) یک مقدار که آب انداخت روغن و سیر هارو به همراه زرد چوبه اضافه کنید،چند لحظه بعد دم گوساله زعفرانی شده ، زرد چوبه،فلفل سیاه هم اضافه و بعد در ظرف رو بزارید با حرارت کم بزارید یک ساعت بگذره،بعد از یک ساعت، زعفران و آب جوش وچوب دارچین رو اضافه کنید بره برای ۴ تا ۵ ساعت پخت کامل...یادتون باشه نیم ساعت تا یک ساعت آخر نمک رو اضافه کنید...👌🍚برای شوید پلو هم برنجی که از قبل خیس کردید رو به آب جوش همراه با شوید و زرد چوبه برای عطر و رنگ اضافه کنید و آبکش کنید و بزارید برای دَم کشیدن
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند😍😋
👈چند نکته که باعث خوشمزه تر شدن ته چینمون میشه:
فقط از زرده تخم مرغ استفاده بشه.
به جای روغن مایع از کره برای داخل مایع ته چین استفاده بشه.
برنجو دونتر برداریم تا ته چین حالت خمیری و له پیدا نکنه.
وقتی برنجو آبکش کردیم بذاریم کاملا خنک بشه بعد مایه رو بهش اضافه کنیم و اینکه مخلوط برنج و مایه نباید شل باشه.
پودرهل و پودر دارچینم که طعم بینظیری به ته چینمون میده😍
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_هتلی🍳🍳😍😋
میدونم #تخم_مرغ خیلی گرون شده ولی خب این آموزش رو داشته باشین بدردتون میخوره
خب بریم سراغ مواد اولیه👇
گوجه فرنگی ۱کیلو
تخم مرغ ۵ عدد،
پیازچه۱۰ بوته،
ادویه،فلفل ونمک به میزان لازم ،
روغن به مقدار نیاز،
آرد یک قاشق غذا خور سَر پُر
در ابتدا،گوجه ها رو حلقه ی با قطر ۱ سانت برش میدهیم و داخلش رو خالی میکنیم،وگوجه هایی که از درون حلقه ها در میاوریم ریز خرد کرده و پیاز چه را هم بعد از شستشو ریز خرد میکنیم وتخم مرغ ها را در ظرفی جدا زده وادویه و نمک و فلفل و کمی زردچوبه اضافه میکنیم وبعد با گوجه ریز شده مخلوط کرده و آرد هم اضافه میکنیم وبعد تابه رو کفشو روغنی کرده وبعد حلقه ها رو درونتابه گذاشته وبعد از موادمون رو میریزیم داخل گوجه ها و میذاریم با شعله متوسط سرخ شود،دورچین این املت هم سلیقه ی ،با قارچ ویا نخود فرنگی ویا ذرت تزیین میکنیم
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_دالگونا 😍😋
پودر نسکافه (قهوه فوری) یک استکان
پودر قند دو استکان
آب یک لیوان
نکته۱: دقت کنید قهوه ترک استفاده نکنید. نسکافه که همون قهوه فوری هست استفاده بشه. بهترین حالت بنظرم نسکافه گلد هست.
نکته۲: میتونید اول با مقدار کم و مواد به نسبت مساوی هم درست کنید. پودر نسکافه و پودر قند و آب از هر کدوم از این سه مواد دو قاشق بریزید و با همزن بزنید تا فرم بگیره.
با دستور کپشن هم فرم میگیره.
نکته۳: آب جوش استفاده کنید راحت تر فرم میگیره.
طرز تهیه:
. مشابه فیلم، پودر نسکافه و پودر قند و آب رو داخل ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته و خامه ای بشه.
با پودر قهوه تزیین کنید و نوش جان کنید.
https://eitaa.com/ashpazi
〰〰〰〰〰〰〰〰
🍗🥘🍔🍖🍗🥘🍔🍖
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#تهچین_مرغ
برنج: ۲ پیمانه
مرغ: یک مرغ کوچک (حدود یک کیلو)
زعفران
کره
آبلیمو
ادویه ها:
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، پودر سیر،
https://eitaa.com/ashpazi